MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zeynep Casalini: 'Aşk 3 yılda bitmez, biten sekstir'

Ünlü şarkıcı Zeynep Casalini verdiği röportajda çok konuşulacak demeçlerde bulundu.

Tabuları yıkan kadınlar vardır. İlham verirler, düşündürürler, sinirleri hoplatırlar, tepkilerden çekinmezler, burunlarının dikine giderler. Duvara tosladıklarında tek başlarına ayağa kalkmayı bilirler. Bayıldığım kadınlar hep bu grubun içinden çıkar. Zeynep Casalini de onlardan biri. Şimdi yeni parçası 'Köprüler' ile müzik listelerini zorluyor.

* Köprüler, epey hüzünlü bir ayrılık şarkısı. Dinlediğim an "Tahsin Berk'i unutamadı mı acaba" diye düşündüm…

Boşanalı iki yıl oluyor. Büyük bir aşktı bizimkisi… Ayrılık acısını tam atlatamadım. Bu parça, ruhun yarasından yazıldı. Yani doğru düşünmüşsün. Sözler Çağlar Yerlikaya'nın. Ben ona 'manevi oğlum' diyorum. Sözleri getirdiğinde hüngür hüngür ağladım, "Beni nasıl bu kadar iyi tanıyabilirsin?" diye bağırdım.

* Boşanma kararı verdiğinizde hala aşık mıydınız?

Aşk tüketilmemişti. Zaten öyle birkaç yılda tükenen şeyin adı aşk olmaz.

* "Aşkın ömrü üç yıl" diyorlar ama…

Üç yılda biten aşk değil, seks. İnsanlar bunu birbirine karıştırıyor galiba. Aşk tutku ve nefret arasında gelir gider. Deli gibi seversin, sonra aynı şiddette nefret edersin.

* Seks bitince aşk da bitmez mi?

Şöyle diyelim: Ten teması bitmemişse ayrılmak çok daha zor olur. Büyükler, "Ne olursa olsun yatakları ayırmayın" nasihati verirdi, bu doğru bir nasihat. Hayatta her şey hızla dönüşüyor ama ne olursa olsun bedenleri ayırmamalısın. Rüya görürsün uyanıp sevgiline sarılırsın... Ağlayarak uyanırsın, yakınlaşırsın. Aynı yatakta kalmak önemlidir.

* Siz neden boşandınız?

Bir süre sonra erkekler ilişkiyi cepte görmeye başlıyor. Hayatlarındaki kadını göz ardı ediyor. İlişkiyi bitiren de işte bu 'elde var bir' duygusu… İşine çok fazla koşturup, evdeki hayatını unutuyorsan finale gidersin. Aşk cepte durmaz, o her zaman dikkat ve öncelik ister.

* Magazinden hoşlanmıyor musunuz?

Magazin gülü şarkıcılardan değilim, olmayacağım da… Ben dinleyicimle biraz daha çaba isteyen bir yolla buluşuyorum. Beni sevenlerin bana gelmesi, Zeynep ne yapıyor diye bakması gerekiyor. Ben onlara müzik dışı yollardan ulaşmıyorum çünkü… Bu da buluşmamızı biraz meşakkatli ama değerli kılıyor. "Boşanmak çoçuğa zarar vermez" (POSTA)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler