MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Juventus turu rövanşa bıraktı

UEFA Avrupa Ligi'nin iki favorisi Benfica ile Juventus yarı final ilk maçında kozlarını paylaştı. Benfica, evinde ağırladığı Juventus'u, Garay ve Lima'nın golleriyle 2-1 mağlup etti ve avantajı kaptı.

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Benfica ile Juventus karşı karşıya geldi. 'Erken final' olarak nitelendirilen eşleşmenin ilk maçında Benfica, Estadio da Luz'de konuk ettiği Juventus'u 2-1 mağlup etti. Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada Portekiz temsilcisine galibiyeti Garay ve Lima'nın golleri getirirken, İtalyanların tek sayısını Tevez kaydetti.

Benfica, henüz 2. dakikada Garay'ın attığı golle Juve karşısında 1-0 öne geçti. İtalyanlar bu gole cevap verebilmek için 71 dakika bekledi. Juventus'ta 73. dakikada sahneye çıkan Tevez, takımına beraberliği getirdi. Estadio da Luz'deki maçta son sözü ise Lima söyledi. Brezilyalı forvet 84. dakikada attığı golle Benfica'ya galibiyeti getirdi.

Portekizli ekibi, Juventus karşısında aldığı 2-1'lik skorla 1 Mayıs'ta İtalya'da oynanacak rövanş öncesi avantajı eline geçiren taraf oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler