MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

46 Yok Olan 13. Bölüm Fragmanı

Cuma gecelerinin vazgeçilmez dizisi 46 Yok Olan 13. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Erdal Beşikçioğlu'nun muhteşem performansıyla ile göz doldurduğu 46 Yok Olan erken final yaparak sevenlerini üzdü.İşte 46 Yok Olan 13. bölüm fragmanı ve ayrıntıları...

46 Yok Olan final bölümünde tüm sorular cevap bulacak. Yasemin Allen, Erdal Beşikçioğlu, Melis Birkan gibi isimlerin başrollerde rol aldığı yapım ekranlara veda kararı aldı. Daha önce yapılan açıklamalarda dizinin önümüzdeki sezonda evlerimize konuk olacağı açıklanmıştı. Fakat dizi yönetimi 13. bölüm ile beraber final yapma kararı aldı.

46 Yok Olan 13. bölümde Murat Hoca babasının intikamını almak ve kardeşini uyandırmak planını devreye sokar. Polis ekibi ise Murat Hoca'yı köşeye sıkıştırmıştır. Fragmanın sonunda ise Murat Hoca ile Doğan Komiser yüz yüze gelir ve Doğan Komiser Murat Hoca'nın boğazına sarılır.

Melis Birkan ise babasının Murat Hoca tarafından öldürüldüğünü düşünüyor ve otopsi yapılması için mezarın açılmasını istiyor.

Erdal Beşikçioğlu, önümüzdeki sezon yeni bir yapım ile ekranlarda olacağını ifade etti.Fakat projenin ayrıntıları henüz netlik kazanmadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler