MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 416. Bölüm Fragmanı

Kanal D'nin fenomen dizilerinden Arka Sokaklar'ın 416. bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar dizisinin Cuma akşam yayınlanan son bölümünün ardından ekranlara gelen fragman seyircileri heyecanlandırdı. Kanal D'nin fenomen dizilerinden Arka Sokaklar son bölümünden sonra 416. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Mesut, oğlu Tunç'u feci şekilde dövüyor ve aralarında dramatik bir konuşma yaşanıyor. Peki Arka Sokaklar 416. bölüm fragmanında başka neler var? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen gelişmeler...

Arka Sokaklar Cuma akşam yayınlanan 415. bölümüyle seyircilere duygusal dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının aksiyon dolu ve nefes kesen dizisi Arka Sokaklar, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. Heyecanlı dizinin yeni bölümüne Tunç ve Mesut arasında yaşananlar damgasını vurdu. Uyuşturucu kullanmaya devam eden Tunç iyice yoldan çıkıyor. Mesut ise artık dayanamayıp Tunç öldüresiye dövüyor. İşte nefes kesen son bölümün ardından gelen yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar.

Arka Sokaklar son bölümde; Mesut çok üzgündür ve oğlu Tunç'u uyuşturucudan kurtarmak için büyük bir mücadele verir. Selin, yanındaki en büyük desteklerinden biridir. Psikoloğa gitmeye devam etmekte, ancak değişen çok bir şey olmamaktadır. Özellikle baba, oğul ilişkisi fazlasıyla kopmaya başlamıştır.

Sami Kara, doğma büyüme İstanbul'ludur ve çocukluğundan beri uyuşturucu işlerinin içindedir. Eşi Yonca ve kızı Cananla birlikte villasında akşam yemeğindeyken adamlarından Nazif gelip, Sami'yi dolandıran şirketin müdürü Kürşat'ın yerinin bulunduğu bilgisini verir. Kürşat aynı zamanda polisin de gözetimindedir. Sami Kara operasyonunda Kürşat'tan alınacak bilgiler fazlasıyla önemlidir.

Hakan, Aylin'i uygun zamanını yakalayıp evlenme teklif etmeyi planlamaktadır. Ama, ekipteki durum bu kadar tatsızken bu konuyu ertelemeye kadar verir. Nesrin, heyecanından ve mutluluğundan sürekli oğlunu sıkıştırmaktadır. Hakan derdini Selin ile paylaşır. Selin'de Hüsnü baş komiserlerine bahseder. Hüsnü ne olursa olsun hayatının devam ettiğini ve kimsenin boşa kaybedecek zamanı olmadığı konusunda Hakan'a destek verir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler