MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 53. Bölüm Fragmanı

Show TV ekranlarının başarılı yapımlarından biri olan Asla Vazgeçmem dizisinin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Sevilen dizinin yeni bölümünde Yaren eve dönüyor.Fikret ise Yiğit ve Nur'un peşini bırakmaya hiç niyeti yok. İşte Asla Vazgeçmen dizisinin 53. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntıları...

Ekranlara yıldırım gibi düşen Asla Vazgeçmem 53. bölüm fragmanı ekranlara geldi.Yeni bölümde Fikret Nur'u zor düşürür. Yağmur, Yaren'i Emin'in yanında görünce deliye döner.Naz'ın Elmas için yeni oyun planları vardır. Nur, anne ve babasının katilinin Fikret olduğunu öğrenir.

-
ASLA VAZGEÇMEM DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Nur, Fatih'in yalnızlığına çare bulmak için onu, küs olduğu kız kardeşiyle barıştırmak ister. Fakat Fatih bu duruma çok sert tepki gösterir.
Nazan'ın oyununa gelen Cahit'in, Elmas hakkında fikirleri değişir ve boşanmak istemez.Bu Nazan'ın büyük zaferdir.Ancak burda Cahit'in bir şartı vardır. Boşanmamış olduklarını, Elmas doğurana kadar kimseye söylememek.Yaren'in eve dönüşü ve Yağmur'un kim olduğunu öğrenmesiyle göstereceği aşırı tepki, Yiğit ve Cahit'i çok zor duruma sokar. Nur ve Yiğit ise bütün bu olumsuz gelişmeler yaşanırken aşklarını doyasıya yaşamaktadırlar.

**Asla Vazgeçmem dizisinde Fikret rolünü canlandıran Tugay Mercan kimdir?

**

10 Aralık 1982 doğumlu, Türk sineması ve TV dizi oyuncusudur.

Liseyi İstanbul Bahçelievler Ticaret Meslek Lisesi'nde okudu ve Haliç Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk eğitimi aldı. Konservatuarda öğrenci olduğu senelerde Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda sahneye çıktı. Mezun olduktan sonra da bu kurumda çalıştı. Tiyatro oyunculuğunun yanında televizyon dizilerinde de rol aldı.Tugay Mercan, Susukunlar adlı Tv dizisinde rol aldığı Zeki karakter ile hafızalara kazındı.

**ASLA VAZGEÇMEM DİZİSİ OYUNCULARI

**

Tolgahan Sayışman: Yiğit
Amine Gülşe: Nur
Şafak Pekdemir : İclal
Ayşegül Günay : Aygül
Tugay Mercan : Cahit
Yonca Cevher : Nazan
Hülya Gülşen: Irmak
Ümit Yesin : Tayyar
Tuğçe Kumral : Elmas
Gözde Mutluer : Yağmur
Taner Rumeli : Fatih


Vitrin


En Çok Aranan Haberler