MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum Masalı 9. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen Bodrum Masalı dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Bodrum Masalı dizisinde Cahit Yıldız Oteli yıktıracak mı? Ailesi tarafından baskı gören Dilara Ateş'ten ayrılacak mı?

-
Yapımcılığını TMC yapım'ın üstlendiği Bodrum Masalı dizisinin başrollerinde Şevval Sam, Timuçin Esen, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe rol alıyor. Bodrum Masalı 8. bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan Bodrum Masalı 8. yeni bölümde Faryalı ve Ateş arasında yaşanan konuşmada neler yaşandı? Evren ve Yıldız boşanacak mı?
-BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
Ateş yıllar önce Yıldız ile Faryalı ilişkisini öğrendikten sonra çok sinirlenir, babasıyla arasını düzeltmeye, onun eve dönmesi için çalışmaya karar verir. Evren ile Gözde'nin sevgili olduğunu gören Aslı ise, bunu Ateş'e anlatıp anlatmama konusunda tereddüttedir. Gönenç, Gözde'nin gizli sevgilisinin kim olduğunu araştırmaya başlar.

Tedavi için Bodrum'a gelen İpek ve Kelebek'in daha ilk andan çok iyi anlaşması Su'nun dikkatini çeker. Cenk'in ise Su'ya kendini affettirmek için çok büyük bir teklifi vardır. Aslı ve Yiğit yemeğe çıkarlar. Alara, Uzay'ın kendisi için hazırladığı büyük partiye katılmaktan son anda vazgeçip Ateş'le kalınca Uzay'ın intikamı büyük olur. Ateş bunun üzerine Alara ile ilişkisini tehlikeye atmayı bile göze alır.

Bu arada Yıldız'ın bakımını üstlendiği İpek'in hastaneden zorla çıkarılacağının haberi gelir, Faryalı durumu düzeltmeye çalışır. Gözde-Gönenç ilişkisinden rahatsız olan Evren, bunu bozmak için Cahit ve Uzay'la beraber plan kurar. Onları engellemek isteyen Ateş ve Aslı, Uzay'ın planını engellemek için harekete geçerler. Evren ve Gözde'nin büyük sırrı açığa çıkma tehlikesine girer.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler