MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş ' Ertuğrul' 46. Bölüm Fragmanı

Diriliş ' Ertuğrul' 46. bölümüyle 17 Şubat Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında...

***

TRT 1 ekranlarının merakla beklenen dizisi Diriliş Ertuğrul yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. İşte Diriliş Ertuğrul 48. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

***

Heyecan dozunun her geçen gün arttığı Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragman videosu dizinin takipçilerini bekletmeden yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 48. bölümünde Noyan'ın Sadettin Köpek tarafından götürülmesi, obayı karıştırıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 48. bölüm fragmanı ve daha fazlası!

***

Ekranların soluk soluğa izlenen dizilerinden Diriliş Ertuğrul'un 48.bölüm fragmanı izleyicileri bekletmeden yayınlandı. Son bölümde Gündoğdu tarafından ele geçirilen Noyan, tam infaz edilecekken Sadettin Köpek'in ortaya çıkması dengeleri değiştirmişti. Sungur Tekin obadan Sadettin Köpek'in himayesinde çıkan Noyan'ın peşine düşmüştü. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında bir cenazenin geldiği görülüyor. engin altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Uğur Güneş ve Didem Balçın gibi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Diriliş Ertuğrul 48. bölümü 2 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00'de TRT 1'de!

***

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 48. BÖLÜM ÖZETİ

***

Türk İslam tarihi açısından önemli şahsiyetleri tekrar hatırlatan ve sürükleyici sahnesiyle ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümünde Ertuğrul, Noyan'ın Sadettin Köpek tarafından götürülmesine çıldırır. Ertuğrul Bey, Gümüştekin'e hainliğin hesabını soruyor. Gümüştekin'i öldürecek mi? Sungur, Noyan'ı öldürebilecek mi? Sungur Tekin, Noyan'ı öldürebilecek midir? Noyan ve Tangut arasında neler yaşanacak? Kayılar'ın geleceğini etkileyecek olan görevi, Ertuğrul'a veren kişi kimdir? Ertuğrul'a verilen yeni görev ne olacaktır? Hayme Ana, Goncagül'ü sorgulayıp bir bilgiye ulaşabilecek midir? Tüm bu soru işaretlerinin yanıtı Diriliş Ertuğrul 48. bölümünde!


Vitrin


En Çok Aranan Haberler