MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı 23. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen Hayat Şarkısı dizisi dün akşam 22. bölümü ile yeni sezona merhaba dedi.

Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen Hayat Şarkısı dizisi dün akşam 22. bölümü ile yeni sezona merhaba dedi. Heyecan dolu dakikaların bir an bile eksik olmadığı Hayat Şarkısı dizisi 23. yeni bölüm fragmanını da yayınladı. Hülya, Kerim'in peşinden gidiyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Hayat Şarkısı son bölüm detayları..

Nefes kesen bir bölüm ile Hayat Şarkısı yeni sezona hızlı bir şekilde giriş yaptı. Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan ve geçtiğimiz sezonda dikkatleri üzerinde toplayan Hayat Şarkısı yeni sezonda ortalık karışıyor. Hülya ailesi tarafından evden kovularak ablası Melek'in evine yerleşiyor. Hülya'nın oğlu Mehmet ise babası Kerem tarafından alıkonuluyor.

Yapımcılığını Most Production üstlendiği yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu dizinin Muğla'daki çekimleri tamamlandıktan sonra ekip İstanbul'a döndü. Oyuncu kadrosu ve Mahinur Ergun'un kaleminden çıkan güçlü senaryosu ile geçen sezon en çok seyredilen diziler arasında olan Hayat Şarkısı'nın çekimlerine İstanbul'da devam ediliyor.

Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Seray Gözler, Olgun Toker ve Pelin Öztekin yer aldığı Hayat Şarkısı yeni sezonda da seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam edecek...

Kerim, herkesten kaçıyor; Hülya çıkmaza düşüyor!

Hülya, Zeynep ve Cem'in elinden Mahir'in annesi Emine'yi kurtarmayı seçmiştir ve Aylin'in, Cevher Ailesi ile görüşmesini engelleyemez. Eve döndüğünde en büyük korkusu ile yüzleşmek zorunda kalır.

Kerim, oğulları Mehmet'i de alıp evi terk etmiştir. Ailenin gözünde de küçük düşen Hülya, yıkım içerisinde ablasının evine yerleşir. Cevher ailesi Kerim'i bulmak için tüm kaynaklarını seferber eder, ancak Kerim'in yerini bulmak kolay değildir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler