MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı 34. Bölüm Fragmanı

Hayat Şarkısı 34. bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayat Şarkısı 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide olaylar durulmak bilmiyor. Hüseyin ile Melek'in evlilik haberi nedeniyle Cevher ailesindeki tansiyon giderek yükseliyor. Burçin ile Mahir'in geleceği üzerinde şüphe bulutları dolaşmaktadır. Hülya ile Zeynep yakınlaşırken, Hülya'nın kurduğu düzen çatırdamaktadır.

Hayat şarkısı girdiği gerilimli yolda ilerlemeye devam ediyor. Her bölümde yeni entrikalar ve sırların ortaya çıktığı dizide kişiler arasındaki husumet ve kavga bitmek bilmiyor. 34. bölümü ile ekrana gelecek olan dizi seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaracak gibi görünüyor.

BAHAR KAÇIRILMIŞTIR

Yeni bölümde Hülya, kızı Bahar'ın peşine düşmüştür. Cem'in bu girişimi nedeniyle öfke doludur. Hüseyin'in bütün gerçeklerden haberdar olduğunu Hülya'da şok etkisi yaratmıştır. Hülya'nın 33. bölümdeki karşılaştığı sorunlar bitmek bilmiyor. Öfkesi ile intikam peşine düşecek olan Hülya'nın neler yapacağı henüz bilinmiyor.

CEVHER AİLESİNDE SULAR DURULMUYOR

Hayat Şarkısı 33. Bölümde, Hülya, Filiz'in gönlünü almaya çalışır. Cem ise gizli planını kurgulamış ve hayata geçirmiştir. Bahar'ı kaçırmasının neyle sonuçlanacağı yeni bölümde merakla beklenilmektedir. Hüseyin ile Melek'in evlilik haberinin Cevher ailesindeki sarsıntıları ise devam edecek gibi görünmektedir. İki kardeş arasındaki mücadele herkesi etkilemektedir. Süheyla ise Hatice'yi evlendirme çabasına kaldığı yerden devam etmektedir.

HÜLYA'NIN ÇABALARI BOŞA GİTMEK ÜZEREDİR

Hülya, Filizin gönlünü almaya çalışmaktadır. Duyduğu vicdan azabının etkisinden kurtulamamaktadır. Cem ise karısına ulaşma derdindedir. Ama Cem'in attığı her adım yanlış bir sonuca neden olmaktadır. En son yaptığı hareket ise bardağı taşıran son damla olmuştur.

Başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan, Pelin Öztekin gibi isimlerin yer aldığı Hayat Şarkısı, 6 Aralık Salı saat 20.00'de Kanal D'de ekrana gelecek.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler