MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde 2. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı 'İçerde' dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

Show TV ekranlarında merakla beklenen İçerde içerde dizisi dün akşam ekranlara geldi. Gelen ilk bölümün ardından 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hikayesi ile seyircileri ekrana kilitleyen İçerde dizisi son bölüm'de aksiyon dolu anlar yaşandı. İçerde 2. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde...

Pazartesi akşamları ekrana gelecek olan yeni dizi İçerde, 1. bölüm ile dün akşam erkana geldi.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerin rol aldığı İçerde dizisi 19 Eylül Pazartesi saat 20:00'da Show TV ekranındaydı.
-İÇERDE DİZİSİ GENEL HİKAYE

-
İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır.

Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler