MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçın Kurası 2. Bölüm 2. Fragmanı

ATV'nin yeni dizi Kaçın Kurası 2.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları Rengarenk dizisinin devamı olarak ekrana gelen Kaçın Kurası 2. yeni bölümde Renk ve Barış arasında yaşananlar seyredenleri ekrana kilitleyecek. Kaçın Kurası 2. yeni bölüm ile Cuma akşamı seyircilerin karşında çıkacak...

Kaçın Kurası yayınlanan birinci bölümü ile yeni sezonun iddialı yapımları arasına girmeyi başardı. Seyircileri ekran başına kilitlemeyi başaran Kaçın Kurası'nda Barış'ın gelmesiyle Renk'in hayatı bambaşka bir hale dönüşecek. İşte Kaçın Kurası'na dair detaylar...

Yapımcılığını NTC medya'nın üstlendiği başrollerinde Serhat Teoman, Selin Şekerci gibi isimlerin rol aldığı Kaçın Kurası 1. bölüm yayınlandı. Kadrodan Kaan Taşaner'in ayrılması ile beraber dizinin adı da değişti Rengarenk dizisinin devamı olarak ekrana gelecek olan Kaçın Kurası 1. yeni bölüm geçtiğimiz Cuma saat 20:00'da izleyenleri ile buluştu.
-KAÇIN KURASI 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
Sevdiği adamı kaybettikten sonra gönül ilişkilerine tövbe eden Renk, kendini tamamen işine vermiştir. Fakat Amerika'dan gelen Barış ani kararları, gamsız halleri, aksiyon dolu maceraları ile Renk'in siyah-beyaz hayatına rengârenk bir bomba gibi düşer. Renk'ten etkilendiğini inatla inkâr eden Barış ise 10 yıl önce geride bıraktığı ailesi ve geride kaldığını sandığı geçmişiyle yüzleşir.

Kadın-erkek ilişkilerinden ısrarla kaçmaya çalışan bu ikili, yan yana geldiklerinde hiç de ummadıkları bir durumun içine düşer. Barış'ın önünde iki yol vardır, hangisini seçeceği hem kendi hayatını hem de Renk'in kaderini belirleyecektir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler