MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanıt: Ateş Üstünde Tanıtım Fragmanı

Kanıt: Ateş Üstünde tanıtım fragmanı ekranlara geldi.

Kaan ve Rüzgar kardeşler yetimhanede büyümüşlerdir. Geçmiş zamanda yaşanan aile dramı ve trajik kaçış hikayesinin sonunda iki kardeş yetimhaneye bırakılır.

Kaan beş, Rüzgar henüz iki yaşındayken yaşamları tamamen yön değiştirmiş ve birbirlerinden başka kimseleri kalmamıştır. İki kardeş anne-babasız büyümenin zorluklarından sıyrılarak kendilerine yeni bir dünya kurarlar. Kaan polis olur, Rüzgar ise cinayet hikâyelerini kaleme alan bir yazar. Kaan cinayet bürosunda gerçek katillerin peşine düşerken, Rüzgar romanlarında hayali karakterlerine cinayet işletip, polisçilik oynar.

Fakat Kaan ve Rüzgar'ın hayatı, Ömer'in ortaya çıkışıyla alt üst olur. Çocukken arkadaş olan Kaan ve Ömer artık dost değil düşmandır. Ve onların düşmanlığının tam ortasında Rüzgar yer almaktadır. İkisinin de derdi kardeşidir ve bu, sevgi kadar intikamın da yolunu açacaktır.

Tüm bunlar olurken zaman akar elbette. Karakterilerin yanı sıra cinayet masasının sürekli çözmek zorunda olduğu olaylar hiç bilinmeyen insanların hayatını gözler önüne serer. Genç olmasına rağmen birçok cinayeti pratik zekası ve önsezileri ile çözen Baş komiser Kaan, aralarında Tolga, Melis, Arif, Kevser ve Naz'ın yer aldığı çok başarılı bir ekiple yer alır. Amerika'da eğitim alıp sonradan bu ekibe katılan Asya'nın gelişi Kaan'ın tüm çalışma düzenini bozar. Kaan ve Asya, hem kişilik hem de çalışma biçimi olarak birbirlerine hiç benzemezler. Kaan ile Asya arasında sonu gelmeyecek gibi duran bu didişme aslında gittikçe büyüyecek olan bir aşkın da habercisidir aslında.

Kanıt: Ateş Üstünde, çok yakında Kanal D'de başlıyor!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler