MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kehribar 8. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarında merakla beklenen kehribar dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı.Kehribar yeni bölümde Leyla, tıpkı yirmi yıl önce olduğu gibi, Orhan ve Musa arasında kalmıştır. İşte Kehribar 7. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

-
Kehribar dizisinde yepyeni fragman yayınlandı. İzleyiciyi merakta bırakan fragmanda yine sular durulmuyor. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili'nin paylaştıkları dizidir. Kehribar yeni bölüm ile Cuma 20:00 ATV ekra-nında olacak.

KEHRİBAR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

"Dikenleri sök at kalbinden, sonrası gül bahçesi..."

Kehribar, yıllarca toprak altında kalarak reçinenin başkalaşması ile kendini yaratır. Orhan da içinde sakladığı acılarla başkalaşmıştır. Musa'yı sağlam ayağından vurmuş, cezasını kesmiştir. Musa'nın tekrar yürüyüp yürüyemeyeceğine hastanede doktorlar karar verecektir. Bu durum Musa'yı ve tüm Bozoğlu ailesini etkiler. Leyla, tıpkı yirmi yıl önce olduğu gibi, Orhan ve Musa arasında kalmıştır. Kimden yana karar alacağı herkesi şaşırtacaktır. Orhan, vicdanı ve insanlığı ile bilinip mazlumun yanında yer alırken, zalimi mazlum etmenin acısı ile yanar. Bu yangından onu Murat kurtaracaktır. Oğuz Doğu, kestiği raconun ardından Mudanya'ya gelir ve işlerini olduğu yerden kontrol etmek ister. Musa, yaşadıklarının intikamını alacaktır. Orhan nefsi ile savaşırken, karşısında.

KEHRİBAR DİZİSİ HAKKINDA

Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor.

Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar... Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar. Çok yakında izleyici ile Dizide ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Yapımcı : Süreç Film
Yönetmen : Yıldız Hülya Bilban
Senaryo : Sinan Tuzcu ve Ali Aydın
Oyuncular : Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı)

Oyuncu
Gürkan Uygun Orhan Yarımcalı 1- Kabadayıdır.
Ayça Varlıer Leyla Bozoğlu 1- Orhan'ın aşkı. Musa'nın Kardeşidir.
Necip Memili Musa Bozoğlu 1- Orhan'ın en büyük düşmanıdır. Leyla'nın Abisi.
Özge Özder Adile Genştald Yarımcalı 1-
Ahmet Uz Yavuz Bozoğlu 1- Leyla ve Musa'nın babası
Fırat Altunmeşe Kemal Bozoğlu 1-
Aslıhan Güner Bahar Bozoğlu 1-
Yağmur Aydan Meltem Yarımcalı 1- Orhan Yarımcalı'nın yeğeni

Vitrin


En Çok Aranan Haberler