MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

No: 309 19. Bölüm Fragmanı

Fox TV ekranlarında ilgiyle takip edilen dizisi No:309 dün akşam 18. son bölümü ile izleyiciyle buluştu. Lale Onur'un gönlünü almak için her yolu deniyor. No: 309 19. bölüm fragmanı da son bölümden hemen sonra yayınlandı. İşte No: 309 yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar..

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği No: 309 dizisinin başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı,Sumru Yavrucuk Nurşim Demir rol alıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen romantik komedi dizisi No: 309'da bu hafta Lale Onur'u Pelinsu'dan korumak için şirkette çalışmaya başladı. No: 309 eğlenceli 18. son bölüm ile 19 Ekim Çarşamba saat 20:00'da Fox TV ekranındaydı.

-NO: 309 SON BÖLÜM ÖZETİ


Onur, Lale'nin kendisini öpmesini Pelinsu'ya bir meydan okuma olduğunu düşünerek ona tavır alır. Artık bir şeyler yapma sırası Lale'dedir. Onur'un gönlünü almak için harekete geçen Lale, Pelinsu'nun daha da hırslanmasına sebep olur.. Bu arada Erol'la arası bozulan Filiz Lale'lerin evinde kalmaya başlarken aldatıldığından şüphelenen Nilüfer Kurtuluş'un peşine düşer. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler