MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 98. Bölüm Fragmanı

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen O Hayat Benim dizisinin 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.O Hayat Benim'de olaylar arap saçına dönüyor. İşte O Hayat Benim 98. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen ayırntılar....

Sevilen dizi O Hayat Benim'in 98. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Cinayet büro amiri Efsun'un dosyalarını araştırıyor ve işler sarpa sarıyor.

16 Şubat 2014'ten bu yana yayın hayatına devam eden O Hayat Benim seyircilerle buluştu.Yönetmen koltuğunda, Hamdi Alkan'ın oturduğu, senaryosunu Yekta Torun ve Melis Başar 'ın kaleme aldığı, baş rollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, Ahu Sungur, Oya Başar, errin Sümer ve Süleyman Atanısev'in paylaştığı dizininin her bölümü izleyicileri ekrana kilitliyor.
-
O HAYAT BENİM 98. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar,Ateş ve Efsun üçü de hayatlarının dönüm noktasındalar. Sevdiklerini kaybetmemek için kendilerini feda etmek zorunda kalacaklar. Ateş, ailesini öldüren kişinin Kenan olduğunu öğrenir ve tüm benliğini intikam ateşi sarar.İntikam hırsı Ateş'in sevdiklerinin hayatlarını da yıkıma sürükler. Atahan Konağında iki el silah sesi yankınanır.

Bundan sonra Bahar'ı ve karnındaki bebeğini koruyup, kolamak için Ateş'in tek güvendiği kişi Efsun'dur. Ömer hemen olayı aydınlatmaya çalışır. Çünkü ortada bir ceset vardı. Kısmetsiz Mahallesi polise karşı tek vücut olarak direnir. Fakat Bahar ve Efsun için artık tek çıkış yolu kaçmaktır.

O HAYAT BENİM OYUNCULARI

KEREMCEM (ATEŞ)

Mesleğinde başarılı bir avukat. İş hayatının önde gelen önemli isimlerinden Mehmet Emir Atahan'ın yardımcısı. Ateş göründüğünden çok farlı aslında. Kalbinin en üçra köselerinde gizlediği bir sırrı var. Atahan ailesiyle ilişki kurmasının nedeni de bu gizeme dayanıyor.

EZGİ ARASOĞLU (BAHAR)
21 yaşında genç bir kız. İnce, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar gerçekte Mehmet Emir Atahan'ın kızı. Annesi Hasret'i ve gerçek babası Mehmet Emir'i tanımıyor. Dedesi Bahar doğar doğmaz Nuran ve İlyas'a evlatlık olarak veriyor. Nuran'ı annesi, İlyas'ı da babası olarak biliyor. Bir de aynı çatı altında ailenin öz kızı Efsun var. Bahar ancak kendisine biçilen hayatın kıyısında yer alabiliyor. Yaşamını çalan Efsun ve Nuran yüzünden...

CEREN MORAY (EFSUN)

21 yaşında hoş, dikkat çekici bir kızdır. Oldukça da havalıdır. Hırslı olduğu kadar bencildir de... Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata sürdürmek istiyor. Bunu da ancak parayla yapabileceğinin farkında. Söz konusu Bahar'ın geleceğini elinden almak olunca da vicdan son derece rahattır.Sebebi ise belli. Bahar'ın yükseklerde gözü yok. Ona tepsi içinde sunsalar o elinin tersiyle iter hepsini. Oysa Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya tapıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler