MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Savaşçı 4. Bölüm Fragmanı

Savaşçı 4. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Savaşçı yeni bölümde Kılıç Timi terör örgütü ile çatışmaya giriyor. Yüzbaşı Kağan ve arkadaşlarının hayatı tehlikede...

Fox TV'nin ekranlara damga vuran dizisi Savaşçı'nın 4. bölüm fragmanı izleyici karşına çıktı. Savaşçı yeni bölümde terör örgütü Kılıç Timi'ne doğru hızla ilerliyor. Herkesin hayatı tehlikeye giriyor. Albay Halil'e gelen telefon ise umutları daha da azaltıyor. Yahya'nın teröristlerin elinde olduğu bilgisi geliyor. Ekip acilen toplanarak Kılıç Timi'nin olduğu bölgeye savaşmaya gidiyor.

Savaşçı 4. bölümü ile 7 Mayıs Pazar akşamı Fox TV ekranlarında…

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Üsteğmen Serdar'a çok yaklaşan Yüzbaşı Kağan, şimdi en zor seçimini yapmak zorunda. Ya arkadaşının hayatını kurtaracak, ya da babasının katiliyle yıllarca beklediği hesabı görecek. Karargahta diken üstünde bulunan Kopuz Albay da, Kılıç Timi de, Kağan'ın atacağı adımı merak ve endişeyle beklerken, herkesi şok edecek hamle, yine Tepegöz'den gelir. Kılıç Timi, arkadaşları için bir kez daha zamana karşı nefes kesen bir yarışa girer.

Kazanan kim olacak: Pusular ve kalleşlikler içinde kol gezen ölüm mü, yoksa inatla yaşatmayı seçenlerin bitmeyen umudu mu?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler