MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seviyor Sevmiyor 16. Bölüm Fragmanı

ATV'nin sevilen romantik komedi dizisi Seviyor Sevmiyor 16. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.

ATV ekranında ilgiyle takip edilen sevilen romantik komedi dizisi Seviyor Sevmiyor 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından hemen yayınlanan Seviyor Sevmiyor yeni bölüme Yiğit ve İrem'in kazası damga vuracak. Seviyor Sevmiyor 16. yeni bölümde İrem ölecek mi?

Seviyor Sevmiyor 15. bölüm dün akşam ekranlara geldi.Yiğit Deniz olarak tanıdığı İrem'den evlilik işlemleri için kimliğini ister. İrem ise Yiğit'in gerçekleri öğrenmesinden korktuğu için kimliğini saklar. Peki Seviyor Sevmiyor dizisinde, çocukluk aşkı olan bir çift, yıllar sonra bir araya gelirse ne olur?

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız ve Yiğit Kirazcı'nın rol aldığı Seviyor Sevmiyor 15. yeni bölümü ile 23 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da ekrana geldi.
-İŞTE SEVİYOR SEVMİYOR DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

-
İşinden ayrılan Yiğit, Deniz'den uzak durma kararı almıştır. Fakat yaşadığı bunalımdan bir çıkış aramak için çok yanlış bir yere, Deniz'in ailesinin evine sığınır. İrem'in ısrarıyla Yiğit'i toparlama işi yine Deniz'e kalır. Ancak bu defa Yiğit düzeldiğinde hiç beklenmedik bir hamle yapar. İrem'in kimliğini alıp nikah için gün almaya karar verir. Deniz ve İrem Yiğit'in bakmadan cebine attığı kimliği, o görmeden geri almaya çalışırken, Tuna'ya da şantajcı Teoman'ın İrem'den istediği parayı bulmak düşer. Kızlar kimlik belasını çözdüklerini düşünürlerken Yiğit'in Deniz'le karşılaşması, bütün planları mahvedecek, Yiğit Deniz'den vazgeçemeyeceğini anladığında, her şeyi alt üst edecek bir karar alacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler