MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam 11. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Tatlı İntikam 10. son bölümü ile Cumartesi akşamı ekranlara geldi.Heyecanla beklenen Tatlı İntikam 11. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Tatlı İntikam dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Her bölümü ile izleyicileri ekrana kilitleyen Tatlı İntikam dizisi yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek.

-
TATLI İNTİKAM DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

-
Pelin, Sinan ile aralarında hiçbir engel kalmadığını düşündüğü sırada Rüzgar'ın birden bire ortaya çıkışı bütün dengeleri alt üst eder. Bu zamana kadar Sinan'ın çevresinde ona bu kadar yakın başka bir kadın olmamıştır.

Pelin, Rüzgar'ın gerçekte kim olduğunu, Sinan'la ilişkisinin boyutunu öğrenmeyi kafasına koyar. Tatlı İntikam yeni bölümüyle, Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

-
Rüzgar, Sinan konusunda endişelidir. Sinan'ın yeniden üzülmesini istemez. Sinan'ın ise Rüzgar'a vermiş olduğu söz daha şimdiden eline yüzene bulaşmaya başlamıştır.

OYUNCULAR

Leyla Lydia Tuğutlu-Pelin

Ailenin tek çocuğu olan Pelin bir dediği iki olmadan büyütülmüştür.Her istediğini elde etmiş bu yüzden de biraz şımarıktır.Tıp Fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin ,aynı başarıyı aşk konusunda gösterememiştir.

-

Furkan Andıç-Sinan / Tankut

Sinan, çok istediği tıp fakültesinden aşık olduğu kızın kalbini kırmasından dolayı üniversite hayatını yarıda bıraklmıştır.Bu gelişmeler Sinan ile babasının arasını açmıştır. Sinan yurt dışına gidip aşçı olaya karar verir. Babasıyla arası düzelmeyen Sinan, yurt dışındayken babasını kaybeder.Yurda dönme vakti gelmiştir artık. Ancak Sinan eski Sinan değildir.Yurda döndükten sonra kendine restoranını açar. Kalp kırıklığı nedeniyle kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde son derece titizdir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler