MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam 21. Bölüm Fragmanı

Tatlı İntikam 21. yeni bölüm fragmanı seyirciyle buluştu. Kanal D ekranlarında yer alan romantik komedi dizisi Tatlı İntikam yeni bölümü ile ekranlara bomba gibi gelecek. Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte ayrıntılar...

Tatlı intikam'ın yeni bölümü çok ses getirecek. Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde Sinan neye tepki gösteriyor? Tansiyonun iyice yükseldiği yeni bölümde neler yaşanacak?

-
Kanal D ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Tatlı İntikam'ın yapımcılığını D Yapım üstleniyor. Başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın rol aldığı romantik komedi dizisi Tatlı İntikam her Cumartesi yeni bölümü ile saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yer alıyor...
-TATLI İNTİKAM YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

-
Tatlı İntikam 21. yeni bölüm fragmanı yayında. Peki Sinan, Pelin'i affedebilecek mi? Tatlı İntikam 21. Bölüm 03 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Pelin ve Bülent'in kendisinden sakladığı sırrı öğrenen Sinan, ikiliyi affetmeyi başarabilecek mi? Tatlı İntikam 21. Bölüm 03 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!
-TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-
Pelin ve Sinan evlenme kararı alırlar. Mutluluktan aşktan ayakları yerden kesilir. Ancak aileleri onları hayatın sert gerçekçiliğiyle yüz yüze getirirler. Çünkü ne Süheyla'yla Rıza, ne de Meliha bu evliliğe onay vermektedir. Pelin'in ailesini Simay ve Başak ikna etmeye çalışırken, Meliha'yı da Havva, ve Necip ikna etmeye çalışır. Pelin ve Sinan'ın bir araya gelmesi sandıkları kadar kolay olmayacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler