MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teen Wolf 6. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı

Teen Wolf 6. sezon ne zaman başlayacağı netleşti. Dünya genelinde ün kazanan ve gençler arasında ilgi ile takip edilen Teen Wolf için hayranları için sürpriz açıklamalar geldi

Teen Wolf 6. sezon ne zaman başlıyor sorusuna ilişkin yapımcılar açıklama yaptı. Dizi ekibinin de San Diego Comic Con'da duyurmasıyla iyice netleşen Teen Wolf 6. sezon fragmanları da seyircinin beğenisine sunuldu. Holland Roden, Tyler Posey, Dylan O'Brien gibi isimler katıldıkları panel de hem soruları yanıtladı hem de sevindirici haberi verdi. Şuana kadar yayınlanan 5. sezon bölümlerinde karakterler bir sürü olay yaşamış ve izleyiciye kendini izletmeyi başarmıştı. Fantastik konusu ile dikkat çeken dizi ile ilgili bu sezon bitmeden Teen Wolf yeni sezon onay aldı mı sorusuna yanıt aranmaya başlamıştı. Gelecek sezon da neler olacağı henüz bilinmese de final bölümünden sonra giderek daha da heyecan ve aksiyon yaşanması bekleniyor. Teen Wolf yeni sezon ne zaman başlayacağına dair bilgi verilmedi fakat dizinin başrol oyuncularından Dylan O'Brien Maze Runner: The Death Cure filminin çekimleri sırasında araba çarptığı ve hastaneye kaldırıldı. Kazadan sonra tedavi altına alınan Dylan O'Brien hakkında 20th Century Fox'un sözcüsü oyuncunun durmunun iyi olduğunu belirtti ve o iyileşene kadar film çekimlerine ara verdiklerini söyledi.

TEEN WOLF 6. SEZON ONAYLANDI MI?

-
Dizinin konusunda Scott McCall isimli liseye giden öğrencinin ormanda dolaştığı sırada kurt adam tarafından ısırılıyor ve bir anda hayatı değişiyor. Bu ısırılma sonucunda yaşanan doğaüstü olaylar Scott'un başına bir çok iş açıyor. Kurt adam olma sürecinde Scott'un hem vücudunda hem de hayatında bir sürü değişim olacaktır ve bu değişim de ona en çok yardım eden kişi ise çok yakın arkadaşı olan Stiles Stilinski yardımcı olacaktır. Tüm bunların dışında başka bir gizemli kurt adam daha vardır ve onun ismi de Derek Hale'dir. Derek'de diğerleri gibi kurt adam oluşunu herkesten saklamaktadır ve normal bir yaşam sürmeyi denemektedir. Yeni sezonla ilgili bir çok farklı bilgi gelse de diziye yön veren karakterlerden biri olan Scott için Tyler Posey bir açıklama yaptı ve 'Canlandırdığım karakter lise hayatının, büyümenin, ilk aşkının sorunlarıyla mücadele eden yeni ısırılmış ve dönüşüm geçirmekte olan bir kurtadam. Hayatı sıradan bir gençten daha zor olduğu için aslında onun adına üzülüyorum. Scott'ın bu mücadelesinin yanı sıra birçok sır ortaya çıkacak ve Scott bunlarla da uğraşmak zorunda kalacak. Onu çok zorlu bir dönem bekliyor.' şeklinde konuştu. Teen Wolf da hem değişim süreçleriyle uğraşan kurt adamlar hem de dış güçlere uğraşacak. Ayrıca yeni düşmanlarda bu süreçte onları en çok zorlayan şeylerden biri olacak. Ayrıca Teen Wolf 6. sezon için de onay aldı. Dizinin başrol oyuncuları Dylan O'Brien, Holland Roden ve Tyler Posey'in konuk olduğu panele yoğun bi ilgi vardı. Teen Wolf yeni sezon da önceki sezonu aratmayacak Lydia'lı ve Kira'lı heyecanlı sahneler olacağı tahmin ediliyor. Önceki sezon oldukça heyecanlı başlamış canavardan kurtulma ve Lydia'yı kurtarma operasyonu başarılı geçmişti. İlerleyen günlerde yeni sezon ile ilgili farklı açıklamaların olması da bekleniyor. Sette çekilen bu fotoğraf ise Dylan O'Brien'ın öleceği iddalarını güçlendirdi. "Stiles Death" yazılı fotoğraf hayranlarının tepkisine yol açtı. Yeni sezon başladıktan sonra Dylan O'Brien'ın dizide olup olmayacağı belli olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler