MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatanım Sensin 8. Bölüm Fragmanı

Vatanım Sensin 8. yeni bölüm fragmanı ile yine tüyleri diken diken etti. Perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin dizisi son bölümde Cevdet ve Azize'nin kavuşması herkesi ekran başına kilitledi. Ekrana gelen son bölüm ardından yayınlanan Vatanım Sensin 8. yeni bölüm fragmanında Mustafa Kemal Atatürk'ün Amasya tamimi'nin okunması herkesi duygulandırdı.

O3 medya imzalı Vatanım Sensin dizisinin merakla beklenen 7. bölümü yayınlandı. Vatanım Sensin son bölümde Azize'yi silahların saklandığı yerde hangi tehlike bekliyordu? Yıldız, Leon ile sözlendi mi? Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştıkları 'Vatanım Sensin' 8 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi.

VATANIM SENSİN 7. BÖLÜM ÖZETİ

Vatanım Sensin 7. Bölümde; Azize, mantığını bir kenara bırakarak duygularıyla hareket ediyor! Cevdet'i bir kez daha kaybetmekle yüzleşen Azize, bu kez mantığıyla değil duygularıyla hareket eder ancak sevinci kısa sürecektir. Ne pahasına olursa olsun silahlara ulaşmak isteyen Cevdet'in verdiği karar, hem Cevdet'i hem de arkasından oyunlar çeviren Tevfik'i çok daha güç durumda bırakmıştır. Şimdi ölüm her ikisinin de ensesindedir.

Eftelya'nın ayağına dolanacağını anlayan Tevfik, önlemini alır ancak yağmurdan kaçarken doluya tutulur. Cevdet, büyük sırrının açığa çıkm

Vitrin


En Çok Aranan Haberler