MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete 3. Bölüm Fragmanı

Star Tv'nin çiçeği burnunda dizisi Yüksek Sosyete, yayınlanan ilk bölümleriyle seyirciden tam not aldı. Başarılı bir performans elde eden romantik dizi Yüksek Sosyete, 3. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Peki dizinin son bölümünde neler oldu? İşte Yüksek Sosyete 3. bölüm fragman ve ayrıntılar...

Başrollerinde Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı Yüksek Sosyete yayınlandığı ilk bölümden bu yana çok beğenildi. Yüksek Sosyete, zirve tırmanışını geçtiğimiz bölümüyle gerçekleştirdi. 3. yeni bölüm fragmanını da ekranlara gelen Yüksek Sosyete için heyecan dorukta.

İlk bölümünde, Asla Vazgeçmem (Show TV), Yeter (ATV), Kördüğüm (Fox TV) gibi güçlü dizileri arkasında bırakarak güzel bir çıkış yakalayan yapım, aynı dizilere yine fark atarak 'Bu iş tamamdır" dedirtti.

Hayattaki yerini ve insanları arayan Cansu; Oliva'da çalışmaya başladığı ilk gün başı belaya girer. Onu bu girdap çekip çıkarak tek kişi Kerem'dir ancak Cansu, onun şartlarına reddeder. Mert'in yer değiştirme teklifini kabul eden Kerem; Yüksek Sosyete dünyasına uyum sağlamay çalışırken hem Mert'le hem ailesiyle hem de Cansu'yla ilgilenmek zorundadır.

Yüksek Sosyete'nin en varlıklı ailelerinden birinin kızı olan Cansu, hayatını yeniden şekillendirmek için karşısına çıkan işaretleri takip etmeye başlar. Kerem ise zengin bir aileye hizmet ederek büyümüş, emektar bir çiftin tek çocuğudur. Kerem, hayallerine kavuşmak için çocukluk arkadaşı Mert'le bir aylığına yer değiştirir. Cansu ve Kerem'in yolları tam da bu noktada birleşir. İkisinin de gerçek kimliklerini gün yüzüne çıkarmaduğı bir yaşamda, belki de aşk tüm farkları, sınıfları, kaderi yener.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler