Ellie Goulding Haberleri

Fransa Kadın Futbol Ligi'nde aynı takımda oynayan Danielle van de Donk ve Ellie Carpenter, nişanlandıklarını açıkladı!

Fransa Kadın Futbol Ligi ekiplerinden Lyon'da forma giyen Danielle van de Donk ve Ellie Carpenter, nişanlandıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 2024-01-02 23:10:29

Diş hekiminden sosyal medyada viral olan itiraf! Sadece ağzınıza bakarak seks hayatınız hakkındaki şeyi biliyorum

Diş Hekimi Dr. Ellie Farahmand sosyal medyadan yaptığı itiraf sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Dr. Farahmand hastalarının sadece ağzına bakarak cinsel hayatlarına dair bilgiler edinebildiğini söyledi. Dr. Farahmand'ın, "Sadece ağzınıza bakarak seks hayatınız hakkındaki şeyi biliyorum" cümlesi sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2023-12-02 11:14:56

Sosyal medyadan gelinlik seçimiyle viral oldu! Bir gören bir daha baktı... “Ben utanmıyorum”

Gelinlik seçimiyle dikkatleri üzerine çeken Ellie Gonsalves sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Mini gelinliğindeki dekolte ve transparan detayları eleştirilen Gonsalves, istediğini giyme konusunda özgür olduğunu ve gelinlik seçiminin kendisini daha özgürleştirici yaptığını söyledi.

Trend 2023-06-13 11:23:40

Love Island’ın yıldızı Ellie Spence ölümden döndü! Kasığını açıp yara izini gösterdi... Sosyal medyada gündem yarattı

Love Island yıldızı Ellie Spence, ölüme yakın korkunç deneyimini paylaştıktan sonra hayranlarını şaşkına çevirdi. 25 yaşındaki fenomen isim ölümle burun buruna geldiği anlarda kasığında oluşan yara izini Instagram hesabından gösterdi. Spence’in hayranları gönderisine yoğun ilgi gösterdi.

Trend 2023-05-31 09:38:10

Genç kadını otel odasına kadar takip etti! ''Hadi bana bir öpücük ver''

Ellie Flynn isimli araştırmacı bir muhabir, kısa süre önce kadınların dışarıda bir gecede karşılaştıkları şiddet ve cinsel saldırı tehditlerini araştıran bir belgesel hazırlamak amacıyla kılık değiştirdi. Bir cumartesi gecesi Liverpool'a giden ve ne olacağını görmek için sarhoş ve yalnız numarası yapan Ellie'nin başına gelenler dehşet vericiydi.

Trend 13-12-22 09:30

Dış görünüşü nedeniyle yıllarca ormanda tek başına yaşadı! Son hali herkesi şaşırttı

Görünüşünü ve zihinsel kabiliyetini etkileyen bir doğum kusuru olan Zanziman Ellie, zalim zorbaların hayatını mahvetmesinin ardından hayvanlar arasında olmak için defalarca ormana kaçtı. Yıllarca insanlardan uzakta tek başına ormanda yaşayan ve kırmızı et tüketerek yaşamını devam ettiren Ellie, topluma dönmeye karar vererek son haliyle herkesi şaşırttı.

Trend 26-07-22 13:27

Doktorlar söyleyince inanamadı! “Bir haftada iki kez hamile kaldım”

İngiltere’nin Beckton şehrinde yaşayan 30 yaşındaki Alica Luca isimli kadın ve eşi Rick Carmea ilk çocuklarını kucaklarına aldıktan sonra uzun yıllar boyunca yeniden bebek sahibi olmak için uğraş verdi. Tüm çabalarına rağmen yeniden çocuk sahibi olamayan aile mucizeyi yaşadı. Çünkü Alina, bir hafta içinde iki kez hamile kaldı. Kadın tıbbi olarak ikiz olmayan kızları Ellie ve Millie’yi kucağına aldığında büyük bir mutluluk yaşadı.

Kadin 20-07-22 13:23

Love Island’ın eski yarışmacısı Ellie Brown, minicik bikinisiyle hayranlarını büyüledi! “Geri döndüm”

İngiltere’nin en sevilen realite şovlarından biri olan Love Island (Aşk Adası) programının eski yarışmacılarından Ellie Brown, İbiza’daki lüks tatiline başladığını yeşil bikinisiyle yaptığı paylaşımla takipçilerine duyurdu. Yeşil bikinisini dantelli bir elbise ile tamamlayan Brown’un paylaşımı hayranlarından tam not aldı.

Trend 13-07-22 17:14

Estetik ameliyatta son nokta! Sosyal medyada viral oldu: Anüs deliğimi aldırdım

Ellie Cunnigham isimli bir TikTok kullanıcısı sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bir anda gözleri üzerine çevirdi. Chron hastalığı teşhisi konulduktan sonra anüs deliğini aldırmak için bıçak altına yattığını ifade eden Cunnigham, “Doktorum kalçalarımı birbirine yapıştırdı” diyerek herkesi şaşırttı.

Trend 21-06-22 17:13

Anne ve kızının sosyal medya paylaşımı olay yarattı! Sadece 5 dakikalık videoyla servet kazandılar

20 yaşındaki Ellie ve 39 yaşındaki annesi Jema Gilsenan sosyal medyadan birlikte seksi fotoğraf ile videolarını paylaşıyorlar. Anne ve kız son olarak iç çamaşırlarıyla mus yedikleri bir video yayınladı. Yaklaşık 5 dakikalık videodan ikili 1.000 sterlin (yaklaşık 21 bin TL) kazandı.

Trend 21-06-22 15:02

Love Island yıldızı Ellie Brown’dan yeni paylaşım! İç çamaşırsız poz verince olay oldu

2018 yılında Love Island (Aşk Adası) evlilik programının dördüncü sezonuna katılarak ün kazanan Ellie Brown, sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak kısa mini şortuyla poz veren Brown’un iç çamaşırı giymemesi takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Trend 23-03-22 10:50

Mutfakta poz veren Ellie Brown: Senin için çok fazla

Love Island programıyla adını duyurmayı başaran Ellie Brown, birbirinden cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. İç çamaşırıyla poz veren televizyon yıldızının fotoğrafına hayranları tam puan verdi.

Magazin 09-11-21 11:28

İngiliz hemşire AstraZeneca aşısı olduktan sonra dehşeti yaşadı: Korkunçtu

İngiliz hemşire Ellie Peacock, AstraZeneca aşısını yaptırdıktan haftalar sonra kan pıhtısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde akciğerinde 3 kan pıhtısı oluşan Ellie, kan pıhtılarının aşı ile bağlantılı olduğuna inandığını ve semptomları dikkate almasaydı korkunç şeylerin yaşanabileceğini söyledi. Genç kadın, ''Daima vücudunuzu dinleyin çünkü kimse sizin kadar iyi bilmiyor'' diyerek uyarıda bulundu.

Haber 19-05-21 08:45

The Last of Us dizisine Game of Thrones’tan küçük dev oyuncu!

HBO tarafından hazırlanan The Last of Us dizisine Game of Thrones’un son sezonlarında rol alan ve oyunculuğuyla adeta devleşen çocuk oyuncu Bella Ramsey katıldı. Genç oyuncu dizide Ellie karakterini canlandıracak.

Magazin 11-02-21 07:45

Marilyn Manson'a yeni taciz suçlaması: Eteğimin altını gizlice filme aldı

Evan Rachel Wood'un Marilyn Manson'ı geçmişte cinsel tacizde bulunmakla suçlamasının ardından, ünlü rock solisti Ellie Rowsell de, Manson'ı festivalde eteğinin altını gizlice kameraya almakla suçladı.

Magazin 10-02-21 16:51

Ellie Goldstein sınırları aşmaya devam ediyor: Dünyanın her yerinde olmak istiyorum!

Down Sendromlu İngiliz model, Ellie Goldstein, geleneksel güzellik standardını her seferinde yıkmayı başarıyor. Son olarak Allure dergisine poz veren Goldstein, geleceğe yönelik hedefleri sorulduğunda, "Bundan on yıl sonra, dünyanın her yerinde olmak istiyorum" dedi.

Kadin 11-12-20 14:18

Ellie Brown'a bikinisi dar geldi

Love Island yıldızı Ellie Brown arkadaşlarıyla çıktığı tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor.

Magazin 27-10-20 10:02

Güzel sörfçü Ellie-Jean Coffey'den taciz itirafı!

Spor kariyerini sonlandırıp çıplak fotoğraf ve videoların satıldığı cinsel içerikli siteye üye olduktan sonra hayranları tarafından büyük tepki gören sörfçü Ellie-Jean Coffey, sörf sektöründe güçlü adamlar tarafından tacize uğradığını itiraf etti. Genç sporcu, yaşadığı travmayı yıllarca atlatamadığını ve bu durumu kimseye anlatamadığını dile getirdi.

Spor 28-09-20 19:12

Ellie-Jean ve Holly-Daze Coffey, sörfçülük kariyerlerini bırakıp Only Fans sitesine üye oldu

25 yaşındaki Avustralyalı sörfçü Ellie-Jean ve kız kardeşi 22 yaşındaki Holly-Daze Coffey, sörfçülük kariyerlerini bırakıp ünlü kadınların hayranlarına üstsüz fotoğraf sattıkları Only Fans sitesine üye oldu. İkilinin bu hareketi heyecan yaratırken bazı hayranları duruma tepki gösterdi.

Spor 22-09-20 16:21

The Last of Us Part 2'nin Dina'sı kendisini ilk kez gördü, gözyaşlarını tutamadı!

The Last of Us Part 2'de Dina karakterine yüz veren Cascina Caradonna, YouTube kanalı üzerinden The Last of Us Part 2 oynadı ve kendi sahnelerini izledi. Caradonna, Ellie ile tanıştığı ilk sahnede ise gözyaşlarına boğuldu.

Haber 28-08-20 17:50

Down sendromlu ilk model Vogue dergisinin kapak yüzü oldu: 'Bütün dergilerin kapağında yer almak istiyorum'

Uyarı: Ellie Goldstein kaşları nedeniyle sizde kıskançlık uyandırabilir. Gucci'nin reklam kampanyasında yer alan Goldtein BBC'ye bir sonraki hedefini anlattı.

Haber 07-07-20 13:33

Yaptığı atlayışlarla yürekleri ağızlara getiren kadın!

Dünyanın dört bir yanında atlayışlar gerçekleştiren sporcu ile tanışın: Ellie Smart

Trend 18-07-19 13:45

Sadece 14 yaşında! 1974 model karavanı bakın ne hale getirdi

ABD'de yaşayan Ellie Yeater doğum gününde topladığı paralarla yaşıtlarından çok farklı bir şey yapıp kendine 1974 model karavan satın aldı! Ama haberin asıl ilginç kısmı genç kızın tüm yaz tatil yapmak yerine karavanı neye dönüştürdüğü! İşte eski karavanı yeniden yaratan genç kızın serüveni...

Trend 24-05-19 11:09

Bu hafta 10 film vizyona girecek

Nihat Durak'ın yönetmenliğini yaptığı, Kadir İnanır'ın başrolünde yer aldığı "Kapı", izleyici ile buluşacak - Fatih Akın'ın Heinz Strunk'ın 2016 yılında yayımlanan aynı adlı kitabından uyarladığı "Altın Eldiven", 1970'ler Almanya'sının çarpıcı bir portresini beyaz perdeye yansıtıyor - Rose Byrne ve Mark Wahlberg'in başrolünde yer aldığı "Şipşak Aile", bir aile kurmaya karar veren Pete ve Ellie çiftinin üç kardeşi evlat edinmesiyle yeni bir hayata uyum sağlama çabalarını anlatıyor

Haber 11-04-19 09:33

Ellie Brown spa keyfinde

Love Island (Aşk Adası) programıyla adını duyuran Ellie Brown, sağlık kampı için gittiği Portekiz’den paylaştığı siyah mayolu fotoğrafıyla göz doldurdu.

Trend 06-02-19 15:21

Bağımlı kadın iç çamaşırına yılda 15.000 TL'den fazla harcıyor

27 yaşındaki Avustralyalı Ellie Hatfull tam bir iç çamaşırı alma bağımlısı. Hatfull yılda 15.000 TL'den fazla harcama yaptığı iç çamaşırlarıyla yaptığı paylaşımlarıyla sosyal medyada dikkatleri üstüne topluyor.

Trend 16-11-18 15:29

The Last of Us Part 2’de Ellie yalnız dolaşmayacak

PlayStation 4 sahiplerinin merakla bekledikleri oyunların başında gelen The Last of Us Part 2 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Haber 13-07-18 08:50

İngiltere'de çaresiz kadınlardan kira yerine seks isteyen ev sahipleri

İnglitere'de başını sokacak bir yer arayışındaki başını sokacak bir yer bulmaya çalışan kadınlar, kira yerine seks isteyen bazı ev sahipleriyle karşılaşıyor. Gidecek başka bir yeri olmayan genç kadınlar evsiz kalma korkusuyla bu ev sahiplerinin tekliflerine evet diyebiliyorlar. Yasa dışı ilan edilmesi çağrıları yapılan kira karşılığı seks sorununu Ellie Flynn BBC için araştırdı.

Haber 01-03-18 15:13

Hollandalı Ellie Jonker Başkan Uysal’ı İle Bir Araya Geldi

Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenen turizm fuarındaki Muratpaşa Belediyesi standı, ilginç bir buluşmaya da ev sahipliği...

Yurthaber 15-01-16 10:01

Ellen Page'den Last of Us açıklaması

Naughty Dog'un oldukça iyi yorumlar alan yeni oyunu The Last of Us, Ellie karakteriyle daha çıkmadan çeşitli spekülasyonlara yol açmıştı.

Haber 24-06-13 17:24

Dünyanın en çirkin köpeği öldü

ABD'nin California eyaletinde düzenlenen bir yarışmada "dünyanın en çirkin köpeği" seçilen Miss Ellie öldü.

Haber 04-06-10 13:02