Yaş Haberleri

1999-2008 arasındaki sigortalılar dikkat! Erdoğan'dan EYT açıklaması geldi, gözler kademeli emeklilikte! İşte yaşa göre tablo...

9 Eylül 1999 ile 2008 arasında ilk kez sigortalı olan çalışanlar kademeli emeklilik bekliyor. 2000 sonrası sigortalılar ‘Kademeli emeklilik ne zaman çıkacak?’ sorusunun yanıtını bekliyor. Kademeli emeklilik çıkacak mı, yaş ve prim tablosu ne?

Finans 29-03-2024 13:47

SGK girişi 2000- 2008 olanlar dikkat! 10 yıl erken emeklilik için çizelge netleşti

Milyonlarca çalışan erken emeklilik hayali kurarken prim günü eksik olan vatandaşlar için de çalışmalar hız kazandı. 10 yıl erken emeklilik için yaş prim tablosu ne?

Finans 27-03-2024 10:48

İnsanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi! 30 yaş fark çıktı... Yorumlar şoke etti 'Bu akıma katılmayın'

Yaş almanın vücutta bıraktığı etkiler kişiden kişiye göre değişiyor. Ancak son yıllarda hem sosyal medyada fotoğraflara uygulanan filtreler hem de bazı estetik uygulamalar insanların yaş algısını ve yaşlanma belirtilerine dair fikirlerini değiştirdi. Sosyal medyada viral olan akım katılan bir kadın da bu durumu kullanıcılara sorduğu bir soruyla bir kez daha gördü. 34 yaşındaki Kate Winney, insanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi ve 60'larında göründüğünü söyleyenler yüzünden şoke oldu.

Kadin 22-03-2024 12:54

150 bin TL'lik faizsiz evlilik kredisinde son dakika gelişmesi! Bakan açıkladı: Yaş şartı belli oldu, iki asgari ücret detayı dikkat çekti

Son dakika haberi: Yeni evlenecek çiftlerin iple çektiği uygulama başlıyor! Evlilik yolundaki gençlere 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verilecek. Evlilik kredisine başvuracaklar için yaş sınırı da açıklandı.

Finans 13-02-2024 12:06

Diğer Haber Etiketleri

beslenme Aktris Güzellik uzmanı Kuaför Model Oyuncu Şarkıcı Tasarımcı sgk hindistan cevizi yağı alkol bal c vitamini e vitamini gliserin hint yağı kuşburnu limon muz yeşil çay karın kası şeker yıldız bebek mayo kabartma tozu retinol EYT Alışveriş merkezi Sebze Yüksek Askeri Şura kafein Fitness meyve su 14 14 uyku nemlendirici şapka pantolon yaşlanma karşıtı krem saç kremi hindi Twitter Güneş Göz Bella Hadid Jennifer Lopez Michelle Pfeiffer Salma Hayek botoks köpek hamilelik cilt bakımı Aldatma sigara diş macunu diyet Köprücük kemiği kemik prim güneş kremi Aşk Zoe Kravitz Genelkurmay Başkanı tartışma çocuk market makyaj Florence Pugh tedavi Meghan Markle sağlıklı beslenme Saç boyası kaş pudra tırnak antalya erken emeklilik maske bikini tiktok stres yaşlılık Singapur Filistin Güney Kore İsrail Japonya Rusya alara aile cilt destek çiftler dekolte b12 bakım bob botox c vitamin estetik etiket etkinlik erkek arkadaş evli evlilik kredisi erdoğan güzel güzellik hamile göğüs göğüs dekolte genç gençleşme yöntemleri genelkurmay hata havlu hayvan hyaluronik asit ilik iğne iksir anne ayak eleştiri emekli dolgu doğum günü egzersiz jang nara ipucu kahkül yükselen yumurta akı yıllar yaş kararları yaşlı kaz ayağı mon mesaj lisa bonet liste maliyet latin maya saç saç stilleri pembe peter pan siyah siyah kurdele sınır sevgi sevgili saldırı stil tablo talep krem kadın kıyafet klişe koca kolajen katlı saç kesimi öneri ürün trend uzman torun vücut tüyo yüz masaj aleti vazektomi nedir vegan yağ eo topuk yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde zihin hücreler saç stili sağlıklı yiyecek vf sırt Yüksek Askeri Şura toplantısı Recep Tayyip Erdoğan 5 yaş ayaklar sosyal medya

Yaş

Yaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Antalya'da alışveriş merkezinin dış cephesine siyah kurdele yansıtıldı

Antalya'da bir alışveriş merkezinin dış cephesine, İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybeden ve yaralananlardan dolayı Filistin halkının acılarını paylaşmak amacıyla siyah kurdele yansıtıldı.

Yurthaber 19-10-2023 07:17

YÜKSEK ASKERİ ŞURA (YAŞ) KARARLARI 2023 AÇIKLANDI! YAŞ toplantısı kararları neler? TSK'nın yeni komuta kademesi

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlı merak ediliyor. YAŞ toplantısı 3 Ağustos 2023 Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) terfi ve atama dosyaları toplantının ana konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanlığı görevine atadığı isim Metin Gürak oldu. Peki, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları 2023 neler? YAŞ toplantısında hangi kararlar alındı?

Haber 03-08-2023 17:10

GENEL KURMAY BAŞKANI belli oldu! Yeni Genelkurmay Başkanı kim oldu? işte yeni komuta kademesi

Genelkurmay Başkanı'nın kim olduğumerak ediliyor. 3 Ağustos 2023 Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) terfi ve atama dosyaları ele alındı. Genelkurmay Başkanlığı görevine atanacak ismin de bugün açıklandı. Peki, Genelkurmay Başkanı kim oldu? İşte yeni Genelkurmay Başkanı...

Haber 03-08-2023 16:30

Son dakika... YAŞ toplantısı sona erdi: TSK'nın yeni komuta kademesi açıklandı... Genelkurmay Başkanı Metin Gürak oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki, Yüksek Askeri Şura toplantısı sona erdi. Herkes yeni genelkurmay başkanı olarak açıklanacak ismin kim olacağını merak ederken, İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanlığına 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığına Genelkurmay 2'nci Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığına Muharip Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu atandı.

Haber 03-08-2023 15:04

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) bugün toplanıyor! Genelkurmay Başkanı kim olacak? İşte muhtemel isimler…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak olan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) terfi ve atama dosyaları ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Genelkurmay Başkanlığı görevine atanacak ismin de Şura gündeminde olması bekleniyor.

Haber 03-08-2023 08:19

Yaşına kimse inanmıyor! 14 yaşında gözüküyor ama 35 yaşında... “Doğum belgemi yanımda taşımak zorundayım”

35 yaşındaki Denis Vashurin olduğundan daha genç göründüğü için gerçek yaşına kimsenin inanmadığını söyledi. Bir yetişkin olduğunu ispat etmek için doğum belgesini her zaman yanında taşımak zorunda kaldığını dile getiren Vashurin, “14 yaşında olduğumu söylüyorlar. Öyle görünüyormuşum ama gerçek yaşım 35. Bu benim için sorun oluyor” dedi.

Trend 22-06-2023 12:43

74 yaşında giydiklerini eleştirenlere tüm klişeleri yıkarak cevap verdi! Biz görünmez değiliz

Kadınlar her yaşta farklı baskılara maruz kalıyor. Yaş ilerledikçe daha olgun davranılması ve kapalı kıyafetler tercih edilmesi klişeleri kadınların sosyal hayatlarında zorluk yaşamalarına neden olabiliyor. 74 yaşındaki Colleen Heidemann, tüm klişeleri yıkıyor ve yaşın giyim tarzımızı belirlemesi gerekmediğini kanıtlıyor.

Kadin 18-06-2023 15:53

51 yaşında genç gözükmesini sağlayan tüyolarını paylaştı! Botoks ve dolgu yaptırmadan...

Botoks ve dolgu gibi işlemler olduğunuz yaştan daha genç görünmenizi sağlayabiliyor. Ancak bu işlemlerin süresi yeteri kadar uzun sürmeyebiliyor. Bu nedenle birçok kişi genç görünmenin doğal yollarını araştırıyor. TikTok'ta 51 yaşındaki bir kadın genç görünümünün sırlarını paylaşarak yaşlanma karşıtı önerilerde bulundu.

Kadin 18-06-2023 11:34

Kendinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın yaşadığı pişmanlığı anlattı! 15 yıl sonra...

Çiftler arasındaki yaş, statü, görünüm farklılık toplum tarafından eleştirilen konular arasında yer alıyor. Ancak birçok çift bu farklılıkların yarattığı problemlere rağmen yaşadıkları mutlu bir ilişki yürütebiliyor. Kendisinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın 15 yıl sonra yaşadıklarını anlatarak öneri istedi.

Kadin 14-06-2023 10:34

Neredeyse 100 yaşında olan kadın yarı yaşında görünmesini sağlayan bakımını paylaştı

Yaşına göre genç görünen kişilerin yaşam alışkanlıkları ve cilt bakımları merak ediliyor. Sosyal medyada bakım sırlarını paylaşan kişiler genç görünmenin sırlarını paylaşıyor. Büyükanne Joan olarak bilinen Joan Woodhouse, neredeyse 100 yaşında olduğunu ama buna rağmen genç görünmesini sağlayan ucuz yolunu anlattı.

Kadin 13-06-2023 14:12

108 yaşına giren kadın uzun yaşamın sırrını açıkladı! Çocuk bakmak yerine...

Uzun yaşamın sırrı çok eski zamanlardan beri akıllarda soru işareti yaratan konular arasında yer alıyor. Uzun yaşayan kişilerle yapılan röportajlar bu konuyu araştıran kişiler tarafından ilgi çekici bulunuyor. 108 yaşında giren bir kadın hayatı boyunca edindiği alışkanlıklarını aktararak uzun yaşamasını sağladığını düşündüğü yaşam biçimini açıkladı.

Kadin 09-06-2023 15:06

57 yaşında ama 20 yaşında gibi gözüküyor! Genç gözükmesinin en büyük nedeni...

Yaş ilerledikçe saçta, ciltte meydana gelen değişimlere dur demek adına farklı rutinler izleniyor. Yaşam alışkanlıklarını değiştirerek çok daha genç görünmek mümkün olabiliyor. 57 yaşındaki Chuando Tan, 20 yaşında görünmesini sağlayan ipuçlarını paylaştı.

Kadin 08-06-2023 14:20

En az 20 yaş gençleşmesini sağlayan doğal güzellik bakımını açıkladı! Her gece yatmadan önce...

Genç görünmek için birçok farklı yöntem uygulanıyor. Saç ve stilin yanı sıra cilde uygulanan bakımlar da büyük etkiler yaratıyor. Ciltte oluşan yaşlılık izlerini botoks ve dolgu olmadan kapatmak isteyenler farklı çözümler arıyor. TikTok'ta 42 yaşındaki bir kadın önce ve sonra fotoğraflarını paylaşarak gençleşme yöntemini açıkladı.

Kadin 07-06-2023 14:15

Kırışıklıkları bir gecede azaltıyor! Düzenli kullanımda gençleştiriyor

Kırışıklık görünümünü azaltmak ve daha genç görünmek için çeşitli maske tarifleri aranıyor. Cilt bakımında pahalı ürünler yerine doğal ve kolay ulaşılabilir maske tariflerine yöneliyorsanız her evde bulunan temel malzemelerle yapılan bu tarif tam size göre! Kırışıklık giderici doğal maskenin etkileri görenleri şaşırtıyor.

Kadin 07-06-2023 10:26

Gerçek yaşına inanmıyorlar! 60 yaşında genç görünmesini sağlayan basit yaşlanma karşıtı tüyoları

Yaşına göre daha genç gösteren kişilerin yaşam alışkanlıkları ve cilt bakımları oldukça merak ediliyor. Yaşlanma etkilerini yok etmek ve genç görünmek için botoksun etkili sonuçlar sağladığı bilinse de botoks yaptırmadan da genç görünmek mümkün olabiliyor. 60 yaşındaki bir kadın genç görünümünün sırlarını paylaştı.

Kadin 06-06-2023 11:08

İlk bebeğini 53 yaşında doğurdu! Anne olduğuma inanamıyorum

Hamilelik gün geçtikçe zorlaşan durumlar arasında yer alıyor. Değişen yaşam standartları ve zararlı alışkanlıklar hamile kalmanın zorlaşmasına neden oluyor. Ancak çeşitli tıbbi müdahalelerle hamile kalmak mümkün olabiliyor. 53 yaşında ilk bebeğini doğuran bir kadın yaşadığı anları paylaştı.

Kadin 04-06-2023 23:41

55 yaşındaki Lisa Bonet kızıyla yaşıt görünmesini sağlayan yöntemini paylaştı

55 yaşındaki oyuncu Lisa Bonet, genç ve asil görünümüyle dikkat çekiyor. Lisa'nın 34 yaşındaki Zoe Kravitz'le yaşıt gibi durmasını sağlayan güzellik bakımları bulunuyor. Kusursuz cildi ve ışıltısının altında yatan sır özel cilt bakımından ve yaşam tarzından geçiyor. İşte genç gözükmesini sağlayan bakım sırları...

Kadin 01-06-2023 15:37

Kuaför 15 yıl yaşlandıran saç hatalarını paylaştı! Bu saç stilinden uzak durun

Doğru saç stili çok daha genç görünmemizi sağlarken yanlış saç kesimleri ve stilleri yaşımıza yıllar katabiliyor. Gözden kaçan ufak hatalar oldukça yaşlı görünmemize neden olabiliyor. Bir kuaför yaşlı gösteren saç stillerini açıklayarak tüm kadınları uyardı.

Kadin 01-06-2023 14:15

31 yaşındaki kadın yaşlanmayı durduran kolajen bombası tavsiyelerini paylaştı! Görenler gerçek yaşına inanamıyor

Yaşıtlarına göre çok daha genç görünen kadınların cilt bakımların hangi uygulamaları yaptığı ve hangi malzemeleri kullandığı merak ediliyor. Daha genç görünmek ve yaşlanmaya dur demek isteyen kadınlar bu konu hakkında uygun yollar arıyor. TikTok'ta 31 yaşındaki bir kadın genç gözükmesini sağlayan sırlarını açıkladı.

Kadin 31-05-2023 10:13

52 yaşındaki kadın uyguladığı makyaj trendiyle yıllara meydan okuyor! Bu trend en az 20 yaş gençleştiriyor

Yapılan makyajlarla çok daha genç ve dinamik görünmek mümkün olabiliyor. Doğru makyaj adımları bambaşka bir görünüm kazanmamızı sağlayabiliyor. TikTok'ta 52 yaşındaki bir kadın uyguladığı makyaj trendiyle yıllara meydan okuduğunu gösterdi. İşte anında gençleştiren makyaj tüyosu...

Kadin 25-05-2023 13:03

Güzellik tanrıçası olarak bilinen 42 yaşındaki Jang Nara'nın en az 20 yaş genç görünmesini sağlayan ipuçları

Güzellik tanrıçası olarak tanınan 42 yaşındaki şarkıcı ve aktris Jang Nara, yaşına rağmen oldukça genç görünümüyle dikkat çekiyor. Güney Kore'de yaşlanmayan güzeller arasında yer alan Jang Nara'nın genç görünümün sırrı merak ediliyor. İşte Jang Nara'nın yaşlanma karşıtı bakım sırları...

Kadin 25-05-2023 09:57

72 yaşındaki Jane Seymour yaşlanma karşıtı sırrını açıkladı! Güzelliğini bu şekilde koruyor...

Yaş ilerledikçe ciltte, saçta ve vücutta ortaya çıkan değişimleri yönetmenin mümkün olmadığı düşünülse de yapılan doğru müdahalelerle bu değişimleri kontrol altına alabilirsiniz. 72 yaşındaki oyuncu Jane Seymour, yaşına göre genç kalmasını sağlayan basit yaşlanma karşıtı bakımlarını ve yaşam alışkanlıklarını açıkladı.

Kadin 24-05-2023 11:45

Gerçek yaşını duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor! En az 25 yaş genç gösteriyor

Yaş ilerledikçe cildimizde ve saçlarımızda meydana gelen değişiklerin yanı sıra stilimizde uyguladığımız bazı hatalar da çok daha yaşlı görünmemize neden oluyor. TikTok'ta dekolteli üstü ve üzerine tam oturan pantolonuyla gerçek yaşını açıklayan bir kadın sosyal medyayı ikiye böldü. Birçok kullanıcı Latin kadının gerçek yaşına inanamadı.

Kadin 23-05-2023 10:24

52 yaşında botoks etkili kırışıklık karşıtı bakım sırrını paylaştı! En ucuz gençleşme yöntemi...

Ciltteki kırışıklıklardan kurtulmanın en etkili yolunun botoks olduğu düşünülse de evde uygulanan yaşlılık karşıtı bakımlarla daha genç görünmek mümkün olabiliyor. TikTok'ta 52 yaşındaki bir kadın 30'lu yaşlarda görünmesini sağlayan botoks etkili güzellik sırrını açıkladı.

Kadin 22-05-2023 11:02

Gençleşmek için servet harcamanıza gerek yok! Bu yağ gençlik iksiri etkisi yaratıyor

Genç görünmek için cilt bakımına verilen önemi artırmak gerekiyor. Cilt bakımı denilince ilk akla pahalı ürünler ve botoks gelse de doğal ürünler ile de etkili sonuçlar alınabiliyor. Güzellik uzmanları her evde bulunması gereken bir ürünün gençlik iksiri gibi çalıştığını ve yaşlanma karşıtı etkileriyle yüzdeki kırışıklara iyi geldiğini belirtiyor.

Kadin 17-05-2023 14:17

Güzellik uzmanı en az 15 yıl yaşlı gösteren hataları paylaştı! Para harcamadan genç görünmek mümkün

Görünüşümüzde yaptığımız ufak değişiklikler yaşımızın çok daha genç veya yaşlı görünmesine neden olabiliyor. 45 yaşındaki güzellik uzmanı yeni tanıştığı kişilerin oldukça genç gözüktüğünü söylediğini belirterek genç görünümünün sırlarını paylaştı. Güzellik uzmanı yaşınıza yaş katan ufak hataları açıkladı.

Kadin 16-05-2023 14:08

60 yaşında yıllara savaş açan tüyosunu paylaştı! Annesinden öğrendikleriyle en az 20 yaş genç gözüküyor

Genç görünmek için uygulanan işlemlerin yanı sıra yaşam alışkanlıklarını da değiştirmek gerekiyor. Yaşına göre çok daha genç görünen kadınların güzellik sırları merak ediliyor. 60'lı yaşların sonunda olan bir kadın yıllara meydan okuyan yaşlanma karşıtı bakımını açıkladı.

Kadin 15-05-2023 09:10

15 yaş genç gözükmesini sağlayan gizli formülünü açıkladı! Yıllara meydan okuyor

Genç gözükmenin genetikle ilgili olduğu düşünülse de bu eksik bilinen yanlışlar arasında yer alıyor. Doğru cilt bakımı, beslenme ve ufak müdahalelerle yıllara savaş açmak mümkün olabiliyor. TikTok'ta 49 yaşındaki bir kadın 15 yaş genç gözükmesini sağlayan yaşlanma karşıtı gizli formülünü açıkladı.

Kadin 10-05-2023 13:54

Kaz ayaklarını ve kırışıklıkları yok ederek 10 yaş gençleştiren maske tarifi

Cildimizdeki kırışıklıklar yaşımızdan çok daha büyük görünmemize neden olabiliyor. Özellikle kaz ayakları her geçen sene derinleşerek yaşımıza yıllar katıyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için cilt bakımına ve nemlendirmeye dikkat etmek gerekiyor. Evde yapılan cilt maskesinin 10 yaş gençleştirdiği iddia ediliyor.

Kadin 08-05-2023 15:26

53 yaşındaki Jennifer Lopez'in zarif yaşlanmak için uyguladığı 4 güzellik adımı! Bugüne kadar botoks yaptırmadım

Jennifer Lopez, başarılı şarkıları ve güzelliğiyle dikkat çeken şarkıcılardan. 53 yaşındaki başarılı şarkıcı özellikle kadın ünlülere dayatılan genç gözükme algısına karşı çıkarak botoks yaptırmadığını ancak genç gözükmesini sağlayan 4 güzellik adımını açıkladı.

Kadin 07-05-2023 15:37

45 yaşında genç kız gibi görünmesini sağlayan yaşlanma karşıtı bakımı açıkladı! Kimse gerçek yaşına inanamıyor

Genç ve dinamik bir görünüme sahip olmak her kadının hayalleri arasında yer alıyor. Bazı kadınların yaşlandıkça daha genç gözüktüğü görülüyor. Yaşına göre daha küçük gösteren kadınların yaşlanma karşıtı bakımları merak ediliyor. TikTok'ta 45 yaşındaki bir kadın yaşlanma karşıtı bakım sırrını açıkladı.

Kadin 07-05-2023 13:50

Erkek arkadaşlarından istediklerinin listesi sosyal medyayı karıştırdı! Zorunlu vazektomi yaptırması gerekiyor...

Herkesin sevgililikten beklentisi değişim gösteriyor. Erkek arkadaşlarında aradığı kriterleri bir liste haline getiren kadın 54 maddelik özellikleri yayınladıktan sosyal medyada tartışma yarattı. 54 talebinin içerisinde sosyal medya takipçi yönetimi ve vazektomi isteği de bulunan genç kadın birçok kişiyi kızdırdı.

Kadin 05-05-2023 16:35

Farkında değilsiniz ama cildinizi mahvediyor! Yüzünüze asla sürmemeniz gereken ürünler

Doğru cilt bakımı çok daha genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmamızı sağlarken cilt bakımında uyguladığımız yanlış müdahaleler yüzümüz hasar almasına neden olabiliyor. Uzmanlar cilt bakımında asla kullanılmaması gereken ürünleri sıralayarak bu doğal ürünlerin cilt problemlerine neden olabileceğini belirtiyor.

Kadin 05-05-2023 15:11

56 yaşındaki Salma Hayek yaşlanma karşıtı iksirini açıkladı! Biraz iğrenç ama...

56 yaşındaki Hollywood yıldızı Salma Hayek, gençlere meydan okuyan fiziği ve cildiyle dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu yılların eksiltemediği güzelliğinde kullandığı sırlarını açıkladı. Botoks etkisi yaratan kolajen deposu iksirini paylaşan Salma, yaşlanma karşıtı bakımında yaptıklarını anlattı.

Kadin 04-05-2023 15:42

Meghan Markle'ın genç gözükmesini sağlayan güzellik tüyosu! Ufacık dokunuşla 10 yaş gençleştirir

Meghan Markle, başarılarının yanı sıra güzelliği ve özel hayatıyla da dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Katıldığı etkinliklerde kendine has tarzıyla oldukça beğenilen Meghan'ın genç gözükmesini sağlayan ufak tüyosu bulunuyor. Kaşlarda yapılan ufak değişimler yıllarca gençleşmenizi sağlayabiliyor.

Kadin 04-05-2023 11:29

Gerçek yaşını kimse tahmin edemiyor! Göğüs altı dekoltesiyle gençlere taş çıkarttı

Olgun kadınların giydiği kıyafetler üzerine yapılan baskılar oldukça kısıtlayıcı olabiliyor. Buna karşı çıkanlar dekolteli kıyafetleriyle yaptıkları paylaşımlarda kadınlara destek olurken oldukça dikkat çekiyor. 52 yaşındaki bir kadın sosyal medyada göğüs altı dekoltesini paylaşarak gençlere taş çıkarttı.

Kadin 04-05-2023 09:56

65 yaşındaki Michelle Pfeiffer, genç gözükmesini sağlayan güzellik sırrını paylaştı! Yaşlanmaktan korkmuyor çünkü...

Başarılı oyuncu Michelle Pfeiffer, 65 yaşında olmasına rağmen kusursuz cildini yıllardır korumayı başarıyor. Güzel aktris yıllara meydan okuyan görünümünün sırlarını paylaşarak genç gözükmesini sağlayan bakımını açıkladı. Basit yaşlanma karşıtı bakımı kadınlara ilham oldu.

Kadin 02-05-2023 16:14

20 yıldır yaşlanmadığını söyleyen kadın basit gençlik sırrını açıkladı! Arkadaşlarım bana Peter Pan diyor

Yaşına göre daha genç gösteren kişiler cilt bakım ve yaşam rutini sırlarını açıklıyor. Genç görünmek için illa botoks yaptırmaya gerek olmadığını paylaşan kadınların doğal yaşlanma karşıtı bakım sırları merak ediliyor. 59 yaşındaki Janey Kirk, genç yüzünün anahtarının kimyasallardan kaçınırken basit bir güzellik rejimi izlemek olduğunu iddia ediyor.

Kadin 01-05-2023 13:21

58 yaşındaki model Paulina Porizkova yeni yaşını çırılçıplak soyunarak kutladı! Yaş ayrımcılığına karşı gelerek yıllara meydan okudu

Kadınlara gençliklerinden itibaren her yaşta farklı baskılar yaşatılıyor. İleri yaşlarda kadınların istedikleri gibi mini, bikini, dekolte giymesine karşı çıkan düşünceler birçok kadının özgürlüğünü kısıtlıyor. 58 yaşındaki model Paulina Porizkova, yeni yaşında çırılçıplak soyunarak bu yaş ayrımcılığı hakkında düşündüklerini paylaştı.

Kadin 24-04-2023 12:07

Kocasının aldatma hikayesini ifşaladı! Kocam TikTok'tan benden 30 yaş küçük kadınlarla flört ediyor

İlişki içerisinde başkası ile konuşmak ilişkilerin en büyük bitme nedenleri arasında yer alıyor. Özellikle sosyal medyanın kullanımının artmasıyla birlikte evliliklerde görülen çatırdamalar da artıyor. Bir kadın kendinden küçük kocasının zamanının çoğunu TikTok'ta başka kadınlarla mesajlaşarak geçirdiğini paylaşarak yaşadığı problemleri ifşaladı.

Kadin 23-04-2023 13:56

Kuaför anında genç görünüm sağlayan saç stillerini açıkladı! Zarif ve genç gözükmek için...

Saç kesimi yüzümüzü şekillendirerek daha genç ve zayıf gözükmemizi sağlayabiliyor. Her yaşa ve yüz şekline yakışan saç kesimleri değişim gösteriyor. Bir kuaför özellikle 40 yaş üstü kadınlar için en uygun olan saç kesimini paylaşarak bu stilin yaşlanma karşıtı etki yarattığını belirtti.

Kadin 23-04-2023 13:23

82 yaşındaki büyükanne 20 yaş genç gözükmesini sağlayan gençlik sırrını paylaştı! Yaşlanma karşıtı üç tavsiye

Yaş ilerledikçe cildimizde meydana gelen değişimleri en aza indirmek için doğru cilt bakım rutini oluşturmak gerekiyor. Yaşıtlarına göre çok daha genç gözüken kadınların cilt bakım ve güzellik sırları oldukça merak ediliyor. TikTok'ta 82 yaşındaki bir büyükanne torunun paylaştığı videoda en az 20 yaş genç gözükmesini sağlayan tüyolarını açıkladı.

Kadin 22-04-2023 15:49

63 yaşındaki kadın genç görünmesini sağlayan yaşlanma karşıtı bakımını açıkladı

Kadınlar çok eski yıllardan itibaren daha genç görünmenin yollarını arıyorlar. Zaman içerisinde ortaya çıkan beyaz saçlar ve ciltteki kırışıklıklar yaşımızı ele verebiliyor. Ancak yaşlanma karşıtı bakımlar ile çok daha genç görünmek mümkün. Yaşlılığa meydan okuyan 63 yaşındaki Dawn, genç görünmenin altında yatan güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 17-04-2023 12:00

73 yaşındaki Vera Wang yaşlanma karşıtı güzellik sırrını açıkladı! Kırışıklık olmaması için...

Yaşıtlarına göre daha genç gözüken ve kırışıksız cilde sahip olan kadınların güzellik rutinleri oldukça merak ediliyor. Her kadının cildine uyguladığı bakımlar farklılık gösteriyor. 73 yaşındaki moda tasarımcısı Vera Wang, yaşına göre fit vücudu ve genç cildiyle dikkat çekiyor. Ünlü modacı Wang, cildi için uyguladığı basit yaşlanma karşıtı güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 17-04-2023 11:22

Kuaför yüzü anında kaldıran ve gençleştiren kaş şeklini açıkladı! Yaşlanma karşıtı kaş trendi giderek yayılıyor

Yaşlanma karşıtı bakımlar denildiğinde ilk akla cilt ve saç bakımı gelse de kaşların yapısı da yaşı oldukça etkileyebiliyor. Son zamanlarda TikTok'ta giderek artan yüzü kaldıran kaş şekli trendi birçok ünlünün güzellik sırları arasında yer alıyor. Bir kuaför daha genç gözükmek isteyen kadınların uygulaması gereken kaş şeklini açıkladı.

Kadin 16-04-2023 15:51