HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2024 için gelen uyarı vahim! Anadolu'nun gerginliğini İzmir depremi bir kez daha ortaya koydu: "Bunlar durmayacak, daha da büyüyecek"

Dün sabah İzmir açıklarında meydana gelip Manisa, Aydın ve çevre illerde de hissedilen 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 2024 için sarsıcı bir uyarı geldi. Anadolu'nun "çok gergin" olduğunu ifade eden Ercan, "4.4 ile başlayan depremler boyutunu 3 gündür arttırdı. Bunlar durmayacak. Gelecek günlerde daha da büyüyerek, Anadolu'nun diri kırıkları boyunca yeni kırıkların olduğunu göreceğiz" diye konuştu.

Türkiye dün yine güne deprem tedirginliğiyle başladı. 2020'de meydana gelen ve 117 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra İzmir'de her sarsıntı tedirginlik yaratıyor. Haliyle dünkü 5,1'lik deprem de korkuttu. Ancak Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın açıklamasına göre Anadolu'da yakın büyüklükte depremler gerçekleşmeye devam edecek, hatta "2024 depremsiz geçmeyecek."Bu içerik Hazar Gönüllü tarafından yayına alınmıştır

Mynet Youtube

"ANADOLU ÇOK GERGİN"

En Çok Aranan Haberler