29 Ekim Kapali Olan Yollar Haberleri

Başkentte dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Dolu nedeniyle ilçe beyaza büründü

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, etkili olan dolu ve sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası yollar su ile kapanırken, dolu nedeniyle de ilçe beyaza büründü.

Haber 2024-05-11 21:58:22

Devrim Erbil'in hayatı belgesel oldu: Sanatla geçen 60 yıl...

Ömrünü renklere ve tuvallere adayan resmin şairi Devrim Erbil'in hayatı belgesel oldu. Erbil'in kendi iç dünyasını ve resme olan bakış açısını detaylarıyla anlattığı belgesel 29 Nisan’da Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Magazin 2024-04-27 22:32:15

Muğla'da şaşırtan görüntü! Yollar beyaza büründü

Muğla’da gece saatlerinde etkili olan yoğun dolu yağışı sebebiyle yollar beyaza büründü, sürücüler ise zor anlar yaşadı.

Haber 2024-04-20 10:52:36

Pazar günü çarşıya çıkacaklar dikkat

Bursa’da 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu sebebiyle, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü kapatılacak yollar ile ilgili açıklama yaptı.

Yurthaber 2024-04-19 15:22:55

Diğer Haber Etiketleri

Ankara sağanak Etimesgut ele belgesel Muğla dolu Bursa doğal taş fuar tören beşiktaş erden portekizli sezon süper li yaşında son dakika Fernando Santos Mircea Lucescu Teknik Direktör bastı bisküvili istan cevizi tarif Ramazan Ramazan menüsü gece kulübü yangın masquerade patlama İstanbul beslenme Gümüşhane Giresun kar bıraktı iyet maçı maçın Süper Lig fenerbahçe Pendikspor sosyal medya ilişki sorunları Öğretmen öğrenci Twitch a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya Beyoğlu hırsızlık Şüpheli yakalandı Recep Tayyip Erdoğan Denizli Moody's kredi notu İsrail transfer dönemi transfer Lincoln Henrique sarı lacivert izmir bölge adliye mahkemesi Yüksekova Merkez Bankası faiz karar uzman J.P. Morgan türk banka Avcılar aşık mahkeme şalgam şalgam faydaları Amerika cinayet Tütün sigara Doktor eski sevgili Mersin aday başakşehi ekipleri Miha Zajc Başakşehir Fatih Karagümrük buruk galatasaray verildi ndombele maksut aşkar kimdir Masterchef Maksut Aşkar ak da, yapılan açıklama 1 Ocak Yılbaşı toplu taşıma ücretsiz mi otobüsler ücretsiz mi dolar dolar alış dolar satış döviz Euro Bim bim aktuel bim aktüel kataloğu bim aktüel katalog bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim de bu hafta 10 hakemi oynanacak süper kupa Doğu Anadolu Bölgesi Fırtına akşam asgari ücret galatsaray fenerbahçe Suudi Arabistan haber Gaziantep yollar Hande Erçel şans topu şans topu sonuçları Milli Piyango vapur seferleri vapur seferleri iptal kaza Otomobil Araç erhan İbrahim Yılmaz İstanbulspor darp Merkez Bankası faiz kararı Altın

Doğal taş sektörü Marble İzmir'de buluştu

Türk doğal taşının dünyaya açılan kapısı olan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı - Marble İzmir, 29'uncu kez kapılarını açtı.

Yurthaber 17-04-24 14:13

Beşiktaş'ın eski aşkı depreşti, Santos tesislerden çıkmadan yeni hoca tamam! Lucescu geri dönüyor

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçlar sonrası Fernando Santos ile yollar ayrılırken Siyah-Beyazlılar için birçok isim yazılıp çizilmeye başlanmıştı. Hasan Arat ve ekibinin Santos öncesi takımın başına getirmeyi planladığı isimlerden olan Lucescu için ülkesinde Beşiktaş'a gittiği yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 17:20

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-24 09:01

İstanbul'daki gece kulübü yangınıyla ilgili yeni gelişme! Gözaltı sayısı arttı

Gayrettepe’de 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin teknik servis personeli de gözaltına alındı. İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte gözaltı sayısı 10'a yükseldi. Savcılık, mobilyacı olan şahsı ise serbest bıraktı.

Haber 04-04-24 20:28

Yanıp kül olan gece kulübü Masquerade'dan meğer hepsi şikayetçiymiş! 29 kişiye mezar olan yangında akılalmaz detay

Dün öğlen saatlerinde İstanbul'daki 'Masquerade' gece kulübünde çıkan yangın Türkiye'yi sarstı. Alevlerin kuşattığı binada kısa süre içinde 29 kişiden acı haber gelmişti. Can kayıplarının dakika dakika artması dikkat çekerken bina yöneticisi tadilat sonrası iftar detayını ilk kez açıkladı. Ayrıca bina inşa edilirken ruhsatta gece kulübünün olmadığını dile getirdi. Yangın sonrası gece kulübünün içinden gelen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi.

Haber 03-04-24 11:56

Ramazanda beslenme önerileri: Ramazanda beslenme nasıl olmalı? Ramazanda kilo almamak için ne yapmak gerekir?

Ramazan ayı, İslam dininin beş şartından biri olan orucun tutulduğu kutsal bir aydır. Hicri takvime göre 9. aya denk gelir ve 29 veya 30 gün sürer. Ramazanda oruç tutarken ise sağlıklı ve dengeli beslenmek de oldukça önemlidir.

Haber 21-03-24 13:18

Kara kış geri döndü! 2 ilde yollar kapandı, eğitime ara verildi

Kış bitti derken geri geldi. Gece yarısı Giresun ve Gümüşhane'de etkili olan kar yağışı 33 köy yolunun kapanmasına ve bir ilçede okulların tatil edilmesine yol açtı.

Haber 15-03-24 10:54

Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda müthiş geri dönüş! Pendikspor'u 1-0 geriden gelip devirdiler

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın peşinde olan sarı-lacivertliler kendi evinde oynadığı bu maçı kayıpsız atlatmak istiyordu. Ligde artık son haftalara girilirken her maçın final olduğu dönemde Fenerbahçe müthiş bir geri dönüşe imza atarak Pendikspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerin gollerinin Mert Hakan Yandaş ve Batshuayi kaydetti.

Spor 10-03-24 21:15

Aralarındaki yaş farkı gündem yarattı! 29 yıllık yaş farkını 'Ödül eşiyim' diyerek savundu... Yorumların arkası kesilmedi

TikTok'ta 'alyssa.seremet' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasıyla aralarındaki 29 yıllık yaş farkını savunduğu gönderisiyle gündem oldu. İki çocuk annesi ve kocası Mark'ın ergenlik çağındaki kızının üvey annesi olan Alyssa Seremet, kendisini 'Ödül eşiyim' diyerek açıklamayı tercih etti. Genç kadının paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 07-03-24 11:04

Okulda cinsel ilişki skandalı! Rehber öğretmen ve reşit olmayan öğrencinin ilişkisi ifşa edildi... Tepkiler çığ gibi büyüdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina bölgesindeki bir okulda rehberlik danışmanı ve voleybol antrenörü olan görev yapan 29 yaşındaki Patrick Finley reşit olmayan bir öğrenciye cinsel tacizde bulunmakla suçlandıktan sonra görevinden istifa etti. Olayın ülkede tepkilere neden oldu.

Trend 02-03-24 15:54

Twitch'e erişim engeli kaldırıldı

Türkiye'de milyonlarca kullanıcıya sahip olan canlı yayın platformu Twitch'e geçtiğimiz günlerde Türkiye'den erişim engeli getirilmişti. BTK, 29 Şubat tarihi itibariyle Twitch’e yönelik erişim engeli kararını kaldırdı.

Haber 29-02-24 18:40

Yine şaşırttı: A101'e Tiny House geliyor! İşte 29 Şubat 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101'in Aldın Aldın Kataloğu, her hafta olduğu gibi bu hafta da alışveriş tutkunlarını hem şaşırttı hem de sevindirdi. Şaşırttı çünkü A101'e Tiny House geliyor! a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun şimdiden en dikkat çekici ürünü olan Tiny House'un yanı sıra elektrikli motorlu bisiklet de Katalog'u süslüyor. 29 Şubat Perşembe tarihinden itibaren indirimli fiyatlarla satışa sunulan a101 online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız, işte detaylar!

Haber 28-02-24 17:38

Beyoğlu'nda hakkında 29 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan hükümlü yakalandı

Beyoğlu'nda hakkında 29 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Yurthaber 27-02-24 11:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı: Hepimiz rahat bir nefes alacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Denizli'de 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Miting alanında 75 bin kişi olduğunu belirten Erdoğan, "İşte gönlümün sultanı Denizli bu." ifadelerini kullandı. Enflasyon konusuna da değinen Erdoğan tarih vererek, "Hepimiz rahat bir nefes alacağız." dedi.

Haber 22-02-24 15:14

Moodys İsrail'in kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's İsrail'in kredi notunu A2'ye düşürdü. Moody's, 19 Ekim 2023'te İsrail'in "A1" olan kredi notunu olası bir düşüş için incelemeye almıştı.

Finans 11-02-24 09:35

Fenerbahçe'de ayrılık her an açıklanabilir! Lincoln Henrique sağlık kontrolünden geçti, evrak işleri sonrası resmi açıklama...

Ara transferin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe'de takıma katılan isimler kadar birçok isimle de yollar ayrılırken Sarı-Lacivertliler'de Lincoln Henrique'nin ayrılığı da an meselesi. İşte detaylar...

Spor 07-02-24 09:38

Muğla'da lise öğrencisinin ölümüne neden olan sürücü yeniden yargılanacak

Muğla'da, yolun karşısına geçmeye çalışan 15 yaşındaki lise öğrencisi Sıla Akgül'e otomobille çarparak ölümüne neden olan ve 24 bin 300 lira para cezasına çarptırılan Tolga Yağcı (29) kararın istinafta bozulması sebebiyle yeniden yargılanacak.

Yurthaber 31-01-24 07:53

Yüksekova’da kapalı yollar açılıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde etkili olan kar yağışıyla beraber kapanan yollar, ekiplerin yoğun çalışmasıyla bir bir ulaşıma açılıyor.

Yurthaber 26-01-24 11:39

Merkez Bankası kararı sonrası dikkat çeken detay! Uzman isimler açıkladı: 'Ekim ayına kadar...'

TCMB Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 250 baz puan artırarak yüzde 45'e yükseltti. Uzmanlar Merkez Bankası'nın faiz kararı ve PPK açıklamasıyla temkinli mesaj verildiğini dile getirdi.

Finans 25-01-24 16:47

JPMorgan dört Türk bankasını negatif izlemeye aldı

JPMorgan, 29 Ocak'ta başlayacak olan dördüncü çeyrek bilanço sezonuna temkinli yaklaştıklarını belirterek 4 Türk bankasını negatif izlemeye aldı.

Finans 23-01-24 16:54

Aşık olduğu kadının başından aşağı kimyasal madde dökmüştü! Saldırgan hakında karar açıklandı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde 5 Ekim 2021 günü, Yasemin Uzunçelebi'nin başından aşağı kimyasal madde dökerek yüzündeki organların erimesine sebep olan ve yatağa mahkum eden Mehmet Yıldız hakkında karar açıklandı. Mahkeme, sanığın 20 yıl hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Haber 15-01-24 20:15

Şalgamın ve şalgam suyunun faydaları nelerdir?

Türkiye’nin güney kısımlarına has bir lezzet olarak bilinen ve özellikle de ana vatanı Adana ili olarak işaret edilen şalgam suyu, turp ailesine dahil olan değerli bir bitkiden yapılır. Şalgamın en önemli olarak görülüp kabul edilen özelliği ise suyudur. Ekim aralığı son derece geniş olan ve tohumlarından yetişen şalgam, yılın her döneminde kolaylıkla bulunabilir. Hem bitki olarak hem de bu bitkiden yapılan suyu ile şifa kaynağı olarak kabul edilmiştir.

Haber 13-01-24 01:37

Annesiyle tütün kavgası yaşadı! Cam masayı başında kırarak annesini öldürdü... Savunması 'pes' dedirtti... Hapishane için fazla güzelim

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas bölgesinde yaşayan 29 yaşında olan Hend Bustami isimli bir kadın, 61 yaşındaki annesi Afaf Hussanen ile yaşadığı tütün kavgasından sonra yaşlı kadını öldürdü. Cam masayı annesinin başında kırdıktan sonra cam parçasıyla yaşlı kadını bıçaklayarak öldüren Hend Bustami, "Hapishane için fazla güzelim" diyerek kendisini savundu.

Trend 11-01-24 14:11

15 yaşındaki Büşra Polat’ın ölümüne neden olan hasım çetelerden ele geçirilen silahlar sergilendi

Cinayetten uyuşturucuya kadar çok sayıda suça karışan iki hasım çetenin üyelerine yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen “Kafes-29” operasyonunda ele geçirilen suç unsurları emniyette sergilendi.

Yurthaber 08-01-24 11:05

İntörn doktor olan eski sevgilisinin bacağının kesilmesine sebep olmuştu! Vuran sanıktan mahkemede pişkin sözler: Hala seviyorum

Ekim ayında Mersin'de yaşanan olay tüm Türkiye'nin kanını dondurmuştu. Hastane teknisyeni, eski sevgilisi olan intörn doktora kurşun yağdırmıştı. Korkunç olayın ardından talihsiz doktorun bacağı kesilmişti. Mahkemede ilk ifadesini veren sanığın sözler duyanları şaşkına çevirdi.

Haber 04-01-24 14:44

Fenerbahçe'de Miha Zajc ile yollar ayrılıyor! İstanbul'da mutlu olan yıldız oyuncu yine İstanbul ekibiyle anlaşmak üzere...

Fenerbahçe'de istediği forma şansını bulamayan 29 yaşındaki Miha Zajc, Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir ve Fatih Karagümrük ile görüştü.

Spor 03-01-24 15:12

Galatasaray'da sözleşme fesih kararı! Ndombele ile devre arasında yollar ayrılıyor

Galatasaray'da performansı geldiği günden beri tartışma konusu olan Ndombele için karar verildi. Okan Buruk'un memnun kalmadığı yıldız oyuncu için devre arasında yolların ayrılması kararlaştırıldı. Okan Buruk, Ndombele yerine daha iyi bir oyuncu almak istiyor.

Spor 30-12-23 17:44

Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı

Maksut Aşkar kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 29 Aralık 2023 Cuma akşamı yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Maksut Aşkar konuk oldu. Somer Şef'in anlatımına göre dünyanın en iyi şeflerinin yer aldığı listede 88. olan Maksut Aşkar tüm dünyada ülkemizi tanıtmıştır. Peki, Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı...

Magazin 29-12-23 20:00

Kadro dışı kalanlar kervanına katılmıştı! Beşiktaş, Eric Bailly'nin sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı

Son dakika... Beşiktaş'ta kadro dışı kalan isimlerden olan 29 yaşındaki oyuncu Eric Bailly için sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-Beyazlılar resmi hesaptan yaptığı açıklamayla Bailly'nin sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 29-12-23 17:51

1 OCAK 2024 TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İstanbulluların merak ettiği soru!

1 Ocak 2024 tarihinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. İstanbul'da 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim resmi tatillerinde otobüs, metrobüs, Marmaray, metro ve tramvay ücretsiz hizmet vermişti. Peki, 1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da İETT otobüsü, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:44

Dolar ne kadar, euro kaç TL? 29 Aralık 2023 euro ve dolar alış - satış fiyatı

Dolar ve euroda son durum 29 Aralık 2023 Cuma günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün geçerli olan dolar ve euro alış satış fiyatları ise arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, 29 Aralık 2023 Cuma günü dolar ne kadar, euro kaç TL? İşte döviz kuru anlık takip ekranı...

Finans 29-12-23 13:18

BİM'e Fakir Toz Torbasız Elektrikli Süpürge geliyor! İşte 26-29 Aralık BİM Aktüel Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM, 26 - 29 Aralık 2023 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nu yayınladı. Bu hafta da dolu dolu olan indirim kataloğunun detaylarını sizin için bir araya getirdik. Gelin, keşfedelim.

Haber 25-12-23 15:26

Herkes merakla bekliyordu Süper Kupa maçının hakemini Fırat Aydınus açıkladı!

29 Aralık günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa mücadelesinde hangi hakemin düdük çalacağı merak edilirken, eski hakem Fırat Aydınus bu ismi açıkladı. İşte detaylar...

Spor 25-12-23 12:07

Yollar kara teslim oldu! Çok sayıda kaza meydana geldi

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gün boyu etkili olan fırtına akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Bölgede etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle kayganlaşan yollarda çok sayıda trafik kazaları da meydana geldi.

Haber 24-12-23 22:13

AK Partili Akbaşoğlu asgari ücret için tarih verdi: Cuma günü açıklanabilir

Milyonlarca çalışanı etkileyecek olan 2024 yılı asgari ücretin ne zaman açıklanacağı belli oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanabileceğini söyledi.

Finans 24-12-23 16:32

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finaline yoğun ilgi! Uçak bilet fiyatları uçtu

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'nın başkenti Riyad'da 29 Aralık günü oynanacak Süper Kupa finaline yoğun ilgi uçak bilet fiyatlarını da etkiledi. Maçın oynanmasına az bir süre kalırken uçak bileti fiyatları da 30 bin TL'yi aştı. İsminin açıklanmasını istemeyen bir acenta yetkilisi, "Fiyatlar zirve yapınca bazı futbolseverler daha ucuz olan aktarmalı uçuşları tercih ediyor" dedi.

Finans 19-12-23 09:43

Dış ticaret haddi Ekim ayında 86,2 puana yükseldi

2022 yılı Ekim ayında 75,2 olarak elde edilmiş olan dış ticaret haddi, 2023 yılı Ekim ayında 11 puan artarak 86,2 oldu.

Finans 13-12-23 09:55

Gaziantep'te yollar göle döndü! Sağanak hayatı felç etti

Gaziantep'te etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Aralıksız devam eden yoğun yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken pek çok araç suda mahsur kaldı. Bazı noktalarda ise yollar suların taşıdığı çamurlarla balçığa dönerken, bir sitenin istinat duvarı yağışa dayanamayarak çöktü.

Haber 09-12-23 00:06

Uzun zamandır beklenen Mevlana Mest-i Aşk filmi geliyor! Başrollerinde Boran Kuzum, Hande Erçel, Bensu Soral ve İbrahim Çelikkol var

Türk-İran ortak yapımı 'Mest-i Aşk Mevlana' filmi büyük bir merakla beklenirken 29 Mart 2024 tarihinde sinemada seyircisiyle buluşacak olan yapımın fragmanı paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Hande Erçel, Bensu Soral, Halit Ergenç, Selma Ergeç ve İbrahim Çelikkol gibi isimleri bulunduran film şimdiden beğeni topladı.

Trend 08-12-23 15:54

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 29 Kasım 2023 MasterChef All Star ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef'te eleme adayı olan yarışmacı merak konusu oldu. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 29 Kasım MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 30-11-23 08:31

ŞANS TOPU SONUÇLARI 29 KASIM 2023! millipiyangoonline.com ile Şans Topu çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

Şans Topu çekiliş sonuçları sorgulama ekranı günün en çok araştırılan konusu oldu. 29 Kasım 2023 Çarşamba akşamı Milli Piyango'da Şans Topu çekilişi gerçekleşecek. Haftanın ilk çekilişiyle açılış yapacak olan Şans Topu çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak takip edilebilecek. Peki, Şans Topu sonuçları açıklandı mı, nereden sorgulanır? İşte Milli Piyango ile 29 Kasım 2023 Şans Topu çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama ekranı...

Haber 29-11-23 20:07

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 29 Kasım 2023 İDO - BUDO feribot seferleri çalışıyor mu, hangi seferler iptal edildi? Şehir Hatları, İDO ve BUDO açıkladı!

İptal olan vapur ve feribot seferleri listesi, İstanbul'da etkisini gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle 29 Kasım 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, bugün vapur seferleri iptal mi oldu? 29 Kasım 2023 İDO - BUDO feribot seferleri çalışıyor mu, hangi seferler iptal edildi? İşte Şehir Hatları, İDO ve BUDO'dan yapılan açıklamalar ve 29 Kasım 2023 Çarşamba günü iptal edilen vapur seferleri...

Haber 29-11-23 08:26

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5000 TL İKRAMİYE SON DURUM 29 KASIM 2023: Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye ne zaman hesaplara yatacak? Düzenleme TBMM'de!

Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödenmesine yönelik çalışmada son durum merak konusu oldu. Bilindiği üzere Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir defaya mahsus olarak ödenen 5000 TL ikramiyeden SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri faydalandı. Fakat Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı olan çiftçiler ile çalışan emekliler yararlanamadı. Peki, çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye ne zaman hesaplara yatacak?

Finans 29-11-23 08:20

Bir ailenin hayatına mâl olan araç kendi ömrünü fazlasıyla tamamlamış! İlan sitelerinde 200 bin TL'den aşağısına zor bulunuyor

Siirt'te 6 Kasım'da devrilip yangın çıkan araçtan yalnızca baba Mehmet Yaşar sağ kurtulurken eşi ve 5 çocuğu feci şekilde can vermişti. Katliam gibi kazaya yol açan detaylar ağızları açık bıraktı! Aynı modeli ilan sitelerinde 200-300 bin TL'den aracın ekonomik ömrünü çoktan tamamladığı ortaya çıktı. Ayrıca yangının çıkış nedeninin aracın hatalı kullanımından kaynaklanamayacağı belirlendi. Kahreden kazaya ilişkin bilirkişi raporunda aracın 29 yaşında olmasına da dikkat çekildi.

Haber 28-11-23 13:01

Süper Lig'de böyle ayrılık yaşanmadı! İstanbulspor'un yıldızı İbrahim Yılmaz önce darp raporu aldı, sonra sözleşmesini feshetti

İstanbulspor'un 29 yaşındaki oyuncusu İbrahim Yılmaz, kulüp başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile tartıştıktan sonra darp raporu aldığı ve kulüp ile olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 23-11-23 17:31