Erden Timur Haberleri

Erden Timur'un Galatasaray için anlaştığı oyuncuyu Fenerbahçe kapıyor!

Fenerbahçe'nin daha önce Galatasaray'ın anlaşma aşamasına geldiği Manchester United'ın yıldız oyuncusu Amrabat ile el sıkıştığı iddia edildi.

Spor

Galatasaray, Erden Timur'un üstünü çizdi! ''Görüştüğü hiçbir oyuncuyu almayın''

Galatasaray'da transfer harekatı başlamak üzere. Erden Timur'un görevden ayrılmasının ardından ufak bir aksama yaşayan sarı-kırmızılılar kısa süre içinde düğmeye basarak görüşmelerine başlayacak.

Spor

Dursun Özbek, Galatasaray'ın transfer yapacağı mevkileri açık açık söyledi! ''Sağ bek, orta saha ve...''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, "Sağ bek, orta saha ve Mertens'i yedekleyecek bir oyuncu bakıyoruz. Fırsat transferi olabilecek oyunculara bakıyoruz. Çok dinamik bir şey bu. Her şey kağıt üzerinde kalmaya bilir. Ben çok başarılı bir 2024-25 sezonu geçireceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Spor

Canlı yayında açıkladı, taraftarı heyecanlandırdı! Erden Timur'dan geri dönüş sinyali

Transferdeki başarısı ile Galatasaray taraftarının gönlüne taht kuran isimlerden Erden Timur katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla Sarı-Kırmızılılar'ı heyecanlandırırken dönüş sinyali verdi. İşte detaylar...

Spor

Erden Timur

Erden Timur Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Erden Timur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Dursun Özbek'ten Erden Timur'a cevap! ''Transferleri ben yaptım, tutunacak dal ararsan mutlaka bulursun''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için imza töreni düzenlendi. Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, kendisine sorulan Erden Timur sorusuna flaş bir cevap verdi.

Spor

İstifasını açıklayan Erden Timur için Ali Koç'tan açıklama! Demiştim...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koç, açıklamasında geçtiğimiz günlerde istifa eden Erden Timur'un istifasına da değindi. İşte detaylar...

Spor

Icardi sosyal medya hesabından Galasaray'ı sildi, ortalık karıştı! Taraftar suçu yönetimde buldu

Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi sosyal medya hesabından yaptığı hamleyle gündemde. Arjantinli yıldız isim kişisel hesabından Galatasaray hikayelerinin bulunduğu kısmı silerken, bu hareketi 'Galatasaray'dan ayrılıyor mu?' sorularını da beraberinde getirdi.

Spor

Galatasaray Erden Timur ayrılığını KAP'a bildirdi!

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un görevden ayrıldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi. İşte detaylar...

Spor

Wanda Nara, görevini bırakan Erden Timur'a böyle veda etti!

Icardi'nin Türkiye'ye gelmesinde büyük pay sahibi olan isimlerden Erden Timur için Arjantinli yıldızın eşi Wanda Nara'dan bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor

Erden Timur'un istifa sözleri sonrası Galatasaray taraftarı Fatih Terim'in o açıklamalarını paylaşıyor! 'İçeriyle de savaştım...'

Galatasaray'daki görevinden ayrıldığını duyuran Erden Timur'un basın toplantısına, sesi titreyerek kullandığı cümleler damga vurdu. Timur'un vedası sonrası ise akıllara Fatih Terim'in 2021 yılında yaptığı "İçeriyle de savaştım" açıklaması geldi. Erden Timur'un ayrılmasının hayal kırıklığını yaşayan Galatasaray taraftarı, sosyal medyada Terim'in 3 yıl önce yaptığı o açıklamayı paylaşıyor.

Spor

SON DAKİKA | Galatasaray'da Erden Timur dönemi resmen bitti! Erden Timur'un sesi titredi 'içeriyi' işaret etti: Tutunacak dalım kalmadı!

Son dakika haberi: Galatasaray'da Erden Timur dönemi resmen sona erdi. Düzenlediği basın toplantısında konuşan Timur, önümüzdeki dönemde görev almayacağını söyledi. Yer yer sesinin titrediği, gözlerinin dolduğu görülen Timur, "Ben de bırakmam hiç istemiyorum ama hiç tutunacak dalım kalmadı. Yapılanlar içeriden olduğu vakit bunun çaresi olmuyor." diye konuştu. Timur'un 'başkanlık' sorusuna yanıtı da dikkat çekti.

Spor

Galatasaray'da Erden Timur'un görevi bırakacağı kesinleşti!

Galatasaray'da yaşanan şampiyonluğun ardından istifa kararı alındı. Sarı-kırmızılılarda Icardi başta olmak üzere birçok transferde başrol oynayan Erden Timur'un görevi bırakacağı öğrenildi.

Spor

Galatasaray'da şampiyonluğun ardından istifa kararı! Erden Timur görevi bırakıyor...

Galatasaray'da şampiyonluğun ardından istifa depremi yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda Icardi başta olmak üzere birçok transferde başrol oynayan Erden Timur'un görevi bırakacağı iddia edildi.

Spor

Galatasaray'da Erden Timur kesin kararını verdi! Önümüzdeki sezon...

Galatasaray'daki transfer başarılarıyla taraftarın gönlüne adeta taht kuran Erden Timur önümüzdeki sezon yönetimde olup olmama konusunda kesin kararını verdi. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'dan maç öncesi açıklama geldi!

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Konyaspor maçı öncesi takım otobüsüne binmeden hemen önce açıklamada bulundu.

Spor

Dursun Özbek, Ali Koç ile Erden Timur arasında yaşanan gerilimi paylaştı! ''Ayağa kalktı ve Erden Timur'a 'seni mahvedeceğim' dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Ali Koç'a sert ifadeler kullanan Özbek'in anlattığı olay sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor

Galatasaray maçı sonrası soyunma odası koridorları savaş alanına döndü! ''Ali Koç'un değil, devletin polisisiniz!''

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olayların detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Sarı-lacivertlilerin sahaya çıkıp galibiyeti kutlamasının ardından soyunma odası koridorlarına güvenlik güçleri gelmiş ve ortalık karışmıştı.

Spor

Galatasaray'da Dursun Özbek ile Erden Timur arasında gergin dakikalar! ''Rol çalma, rol çalma!''

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu, kulübün eski başkanları, Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk ve üyelerin yüksek katılım gösterdiği etkinlikte Sarı-kırmızılı camia bir araya geldi. Erden Timur'un konuşma yaptığı sırada araya giren Dursun Özbek'in sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor

Dursun Özbek'ten canlı yayında açık açık Erden Timur itirafı! Fikir ayrılığımız var

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek katıldığı bir programda son günlerde gündem olan Erden Timur hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor

Galatasaray'dan şampiyonluk yolunda seçim açıklaması!

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, gelecek sezonki planları hakkında konuştu. Yeni yönetimde olup olmayacağı tartışma konusu olan Erden Timur bu konuya da açıklık getirerek dedikodulara son noktayı koydu.

Spor

Süheyl Batum Galatasaray'da başkanlığa aday oluyor, Ünal Aysal 10 yıl sonra geri dönüyor, futbolun patronu olacak

Galatasaray'da seçim sürecine girilirken sürpriz isimler de sahneye çıkmaya başladı! Dursun Özbek yönetiminde Erden Timur'un olmaması dengeleri değiştirecek mi? Seçim, 25 Mayıs'ta gerçekleşecek. Mevcut başkan Dursun Özbek, adaylığını açıklamıştı. Eski milletvekili Süheyl Batum da çalışmalara başladı. Bu listenin seçim planlamasında futbolun patronu Ünal Aysal olacak.

Spor

Galatasaray taraftarını üzen haber! Erden Timur yeni dönemde olmayacak...

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, yeni dönemde Dursun Özbek yönetiminde olmayacak! Spor kamuoyunda yer alan iddialara göre; Galatasaray taraftarının sevgilisi Erden Timur, eşinin sağlık sorunları nedeniyle yeni dönemde yönetimde yer almayacak. Timur'un ayrılık kararı Galatasaray taraftarında hayal kırıklığı yaratırken, sosyal medyada 'bırakma' kampanyası başlatıldı.

Spor

Fenerbahçe maçını izleyen Erden Timur, son düdük sonrası böyle sevindi! Bir dahaki maç aynı kadro...

Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşma sırasında bir program çekiminde olan Erden Timur Sarı-Lacivertliler'in puan kaybına hayli sevindi. İşte detaylar...

Spor

Erden Timur'dan Süper Kupa maçının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerine yanıt!

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa mücadelesinin ardından ardından açıklamalarda bulundu. Timur açıklamasında Ali Koç'a da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor

Erden Timur'dan Fenerbahçe ve Ali Koç'a salvolar! ''Tekliflerini kabul ediyoruz''

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Ali Koç'un iddialarına cevap verirken Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiklerini duyurdu.

Spor

Şampiyonluk yolunda hızla ilerleyen Galatasaray'da taraftarları yıkan gelişme!

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansın ardından taraftarların sevgilisi haline gelen Erden Timur hakkında flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Timur'un sezon sonunda yıprandığı gerekçesiyle görevinden affını isteyeceği ve takımdan ayrılacağı ifade edilmişti. Bu iddialara yalanlama gelmemesinin ardından Galatasaraylı taraftarlar büyük bir çöküntü yaşadı.

Spor

Sacha Boey transferinde son dakika! Taraflar arasında anlaşma sağlandı, Bayern Münih özel jet gönderdi... İşte masadaki teklif

Performansıyla göz dolduran ve dev kulüpleri peşine takan Sacha Boey son oynanan İstanbulspor karşılaşmasında kadroda yer almamış teknik direktör Okan Buruk yıldız ismin ağrıları nedeniyle oynayamadığını duyurmuştu. Fransız oyuncunun oynamama sebebinin transfer olduğu, Boey'in Alman devi Bayern Münih'e imza atmasının an meselesi olduğu öğrenilmişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Alman devi Bayern Münih'in özel jet gönderdiği, tarafların anlaştığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor

Erden Timur'dan flaş transfer açıklaması! Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Angelino...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Transferde dönemi hakkında da konuşan Erden Timur flaş ifadeler kullandı.

Spor

TFF'den Galatasaray'a şok! Hem Başkan Dursun Özbek, hem Başkan Vekili Erden Timur PFDK'lık oldu

TFF, PFDK sevklerini açıkladı... Buna göre Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ile Başkan Vekili Erden Timur Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edildi. İşte detaylar...

Spor

Erden Timur'dan operasyon çağrısı, ortalık yangın yeri! Şampiyonluğu etkileyen hata

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, 0-0 biten Fenerbahçe derbisinin ardından karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler'in kararlarını eleştirirken, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor

Galatasaray'da Erden Timur, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu!

Galatasaray taraftarı, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında yapılacak Fenerbahçe derbisi için Kadıköy'e gitti.

Spor

Galatasaray'da Erden Timur istifa mı etti? Dursun Özbek'ten jet hızında açıklama

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden olan Erden Timur'un istifa ettiği yönündeki çıkan haberlere Dursun Özbek'ten jet hızında yalanlama geldi.

Spor

Icardi - Wanda Nara ilişkisinde sürpriz! Erden Timur'dan efsane teklif

Galatasaray'ın efsane golcüsü Icardi ve eşi Wanda Nara arasında aşk tazeleniyor. Çiftin yeniden nikah masasına oturmayı planladığı öğrenilirken, Galatasaray'da Erden Timur'dan efsane niteliğinde bir hamle geldi.

Spor

Tahkim Kurulu, Erden Timur ve Ertuğrul Doğan'ın cezalarında indirime gitti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından cezalar verilen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un itirazlarının incelenip indirime gidildiği açıklandı.

Spor

Erden Timur'dan Ali Koç'un açıklamalarına cevap! ''Lale Orta, Ali Koç'a görüntü gönderdi' demedim ki''

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Ali Koç'un açıklamalarına cevap verdi.

Spor

Ali Koç, Erden Timur'a seslendi: Bak seni Selahattin Baki'ye vereyim, bak ne yapar!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur için flaş sözler kullandı.

Spor

Galatasaray yönetiminden Bayern Münih maçı için dev prim! Kesenin ağzını açtılar, eğer kazanırlarsa...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kritik Bayern Münih maçına çıkacak olan Galatasaray'da karşılaşma öncesi yönetimden dikkat çeken bir prim kararı geldi. İşte detaylar...

Spor

Son dakika: Galatasaray'da Bayern öncesi dikkat çeken kare! Mauro Icardi, oynayacak mı?

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Galatasaray, gözünü UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. haftasında Bayern Münih ile oynayacağı maça çevirdi. Karşılaşma öncesi sarı - kırmızılılarda taktik antrenmanı gerçekleştirildi. Yapılan idmanda sakatlığı bulunan Mauro Icardi yer almadı. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan cevap!

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, gerçekleştirilen Anıtkabir ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

TFF'den derbi öncesi Erden Timur kararı!

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, "sportmenliğe aykırı hareket" ve "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

Spor

Ali Koç'tan Erden Timur'a zehir zemberek sözler: Külliyen yalan, iftira!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Lale Orta, Ali Koç'a görüntü verdi" iddiasında bulunan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a oldukça sert yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor

Erden Timur'dan kafa karıştıran Zaniolo açıklaması!

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, hakkında bahis soruşturması başlatılan Nicolo Zaniolo hakkında kafa karıştıran açıklamalarda bulundu. Timur, Nicolo Zaniolo nedeniyle Galatasaray'ın zararı olabileceğini söyledi.

Spor

Galatasaray'dan Cristiano Ronaldo açıklaması! ''Haber yolladık ve...''

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, canlı yayında Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ronaldo ile tanıdıkları aracılığı ile görüştüğünü itiraf eden Timur'un sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Erden Timur'dan Zaniolo açıklaması! ''Oyuncuyla görüştük''

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, hakkında bahis soruşturması açılan Nicolo Zaniolo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur UEFA'ya seslendi! Bizi denetleyin dedi ve...

Galatasaray'da gerçekleştirilen Eylül ayı olağan toplantısında konuşan Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

Erden Timur transferi açıkladı, o sözleriyle herkesi şaşırttı! İstifa ederim ama...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dikkat çekici açıklamalarda bulunan Timur, bir yerli transfer daha yapabileceklerinin altını çizdi. İşte detaylar...

Spor

Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred'den 'Erden Timur kaç kez aradı?' sorusuna cevap ve dikkat çeken Galatasaray itirafı!

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'e 2'de 2 ile başlayan ve UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Twente'yi 5-1 mağlup ederek büyük bir avantajı cebine koyan Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred, basın mensuplarının karşısına geçti. Birçok konuda açıklamalarda bulunan Brezilyalı yıldız, 'Erden Timur kaç kez aradı?' sorusunu da cevapladı. İşte Fred'in sözleri...

Spor

Son dakika: Galatasaray'dan Anderson Talisca ve Sergio Ramos için resmi açıklama! 'Bu konuya Erden Timur bakıyor!'

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda oynayacakları Molde maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Sarı - kırmızılıların transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Anderson Talisca ve Sergio Ramos hakkında konuşan Öztürk, takviyelerle ilgili konularla Erden Timur'un ilgilendiğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'dan Ramos, Hakim Ziyech, Rashica ve Guendouzi açıklaması!

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Hakim Ziyech, Sergio Ramos, Rashica ve diğer isimler için açıklamalarda bulundu.

Spor