3 Aylar Orucu Niyeti Haberleri

31 Mart öncesi merak edilen detaylar ortaya çıktı! Bakanlar ve vekiller için bu tarihe dikkat

Türkiye nefesini tuttu 31 Mart yerel seçimlerini bekliyor. YSK'nın aylar öncesinden duyurduğu süreç işlemeye devam ediyor. Seçimle ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor. En çok adayın olduğu 3 şehir dikkat çekerken 21 Mart'ta da seçim yasakları devreye girecek. Bu tarihten itibaren bakan ve vekiller propagan için makam araçlarını kullanayacak.

Haber 2024-03-16 11:57:56

AK Parti ve MHP'nin yerel seçimdeki yol haritası belli oldu! AK Parti o büyükşehirlerde aday çıkarmayacak

Yerel seçimlere aylar kala siyasiler çalışmalarını hızlandırdı. Peş peşe görüşmelerin ardından hangi ilde hangi politika izleneceği de belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmelerinin ardından 30 büyükşehirde atılacak adımlar netleşti. 3 büyükşehir için verilen karar ise dikkat çekti.

Haber 2023-12-14 16:22:03

Fenerbahçe'nin liderliği bırakmaya niyeti yok

Fenerbahçe, Süper Lig'in 3'üncü hafta erteleme karşılaşmasında Başakşehir'i sahasında 4-0 mağlup ederek ligde 6'da 6, resmi maçlarda ise 13'te 13 yaptı. Avrupa fikstüründen dolayı ligdeki maçlarını Galatasaray'dan sonra oynayan sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibine liderlik koltuğunu son haftalarda 1 ya da 2 günlüğüne devredip geri almaya devam ediyor.

Spor 2023-09-29 11:22:11

Aralarında Rönesans Rezidans da var! Hatay'da 3 farklı ayda çekilen çarpıcı uydu görüntüleri yıkımın etkisi böyle gösterdi

Kahramanmaraş merkezli ve 6 Şubat tarihli depremlerinin beraberinde getirdiği yıkımı en çok hisseden illerimizden biri de Hatay. Depremler kentte adeta taş taş üstünde bırakmadı. Üzerinden aylar geçse de depremlerin etkileri kent çapında hissedilmeye devam ediyor. Bu sırada Antakya'dan uyduya farklı tarihlerde yansıyan görüntülerde ne denli büyük bir felaket yaşandığı bir kez daha çarpıcı bir biçimde gözler önüne serildi.

Haber 2023-06-30 16:49:11

Hepsi aylar içinde oldu! Kanseri atlatan yıldız Haller, takımını şampiyonluğa götürüyor...

Almanya Bundesliga'nın 33. haftasında Augsburg ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. WWK Arena'da oynanan müsabaka, Dortmund'un 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Konuk ekibe galibiyeti getiren gollerin 2'sini aylar sonra kanseri yenen Sebastien Haller kaydetti.

Spor 21-05-23 22:32

Nafile oruca ne zaman, hangi günler niyet edilir? Sahursuz nafile orucu tutulur mu, bozulursa ne olur?

Nafile oruca ne zamana kadar niyet edileceği sorusu, 3 ayların başlanıgıçı olan Recep ayının başlamasıyla beraber merak konusu oldu. Nafile orucu Hz. Peygamber (s.a.v) döneminde 3 aylarda tutulurdu. Her bir ay için tutulan nafile orucunun kuralları da farklı olmaktaydı. Bu doğrultuda nafile orucu hakkında merak edilen sorular hız kesmeden araştırılıyor. Peki, Nafile oruca ne zaman, hangi günler niyet edilir? Sahursuz nafile orucu tutulur mu, bozulursa ne olur?

Haber 24-01-23 20:00

AKŞAM EZANI KAÇTA OKUNUYOR? Recep ayı 3 aylar orucu İftar saati kaçta? İstanbul, Ankara, Gaziantep ve il il akşam ezanı saatleri

Akşam ezanının kaçta okunacağı araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile il il akşam ezanı saatleri belli oldu. Recep ayı orucunu tutan vatandaşlar oruçlarını iftar saati ile beraber açacaklar. 23 Ocak Ankara iftar saati 18:03 olarak açıklandı. Peki, akşam ezanı kaçta okunuyor? Recep ayı 3 aylar orucu İftar saati kaçta?

Trend 23-01-23 17:08

Üç aylar orucu ne zaman tutulur? ÜÇ AYLAR DUASI, TESBİHİ nedir? İşte üç aylar duası ve tesbihleri

Üç aylar duası ve tesbihi için araştırmalar başladı. Üç aylar başlangıcı 2023 yılında da heyecanla bekleniyordu. Müslümanlar mübarek ayları her sene coşkuyla karşılıyorlar. Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi gibi özel gecelerin içinde yer aldığı üç aylarda bol bol ibadet ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvim ile tarihler belli oldu. Peki, Üç aylar orucu ne zaman tutulur, duası ve tesbihi nedir?

Finans 23-01-23 16:52

Üç aylar orucu ne zaman başlıyor, bugün mü? 3 aylar orucu kaç gün tutulur? Diyanet açıkladı!

İslam aleminde Recep, Şaban ve Ramazan ayını kapsayan rahmet ve bereket mevsimi üç aylar bugün itibariyle başladı. Üç Aylar’da önemli nâfile ibadetlerden biri de oruç olarak biliniyor. Recep ve Şâban aylarının tamamının oruçlu geçirilerek Ramazan ile birleştirilmesi “Üç Aylar Orucu” şeklinde adlandırılır. Peki, Üç aylar orucu ne zaman başlıyor, hangi günler tutulur? 3 aylar orucu kaç gün tutulmalıdır? İşte ayrıntılar...

Haber 23-01-23 14:17

Recep Ayı orucu ne zaman, kaç gün tutulur, nasıl niyet edilir? Üç aylar başlangıcı Recep ayı orucu günleri 2023

Recep ayı orucu ile ilgili detaylar Recep ayının ilk gününde vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Üç aylar başlangıcı Recep ayı orucu arama motorlarında sorgulanmaya devam ediliyor. Üç aylar ile ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan bilgilere göre; Recep ve Şaban aylarının aralıksız olarak oruçlu geçirilmesinin dinî bir dayanağı yoktur. Fakat, kişinin sağlığı müsait olduğu takdirde dilerse nafile oruç tutabilir. İşte ayrıntılar...

Haber 23-01-23 06:43

Ankette çıkan oy oranı MHP'de tepki topladı! Feti Yıldız'dan sert çıkış: Mantıksız, boş bir gayrettir

Türkiye için tarihi nitelik taşıyan seçimlerin yapılmasına aylar kaldı. Tarihi güncellenerek mayıs ayına çekilmesi planlanan seçimlerle ilgili araştırma firmaları anketler yayımlamaya devam ederken MHP'den son yapılan anketlerden birine sert tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ORC'nin son anketini hedef alarak "MHP'nin oy oranını olduğunun 1/3 nispetinde göstermek mantıksız boş bir gayrettir. ORC nin sahibinin soyadı gibi PÖSTEKİ saymaktır" dedi.

Haber 18-01-23 11:22

3 aylar ne zaman? 2023 şeker, kurbanlık bayramı ne zaman? 2023 Dini günler takvimi

2022'nin sona ermesine, 2023'ün başlamasına sayılı günler kala yeni yıldaki dini günler araştırılıyor. Arama motorlarında 3 aylar, şeker ve kurbanlık bayramı araştırmaları hız kazandı. Merak edilen detaylar, Diyanet'in dini günler takvimiyle belli oldu. Peki 3 aylar ne zaman? 2023 şeker, kurbanlık bayramı ne zaman? İşte 2023 Dini günler takvimi...

Egitim 28-12-22 11:10

Aylar sonra geri döndü! Fenerbahçe'de Luan Peres sevinci...

FIFA Dünya Kupası arasına Spor Toto Süper Lig'de lider olarak giren Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Son olarak hazırlık maçında Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelen ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan sarı - lacivertliler, bugün yaptığı antrenman ile sezonun geri kalanı için hazırlıklarına devam etti. Rennes ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalan savunma oyuncusu Luan Peres de takımla çalışmalara başladı.

Spor 02-12-22 17:10

Su diyeti nasıl yapılır, su diyetinde ne içilir? Su orucu diyeti ile nasıl kilo verilir?

Su diyeti 7 gün yapılan, su ve haşlanmış sebzeler ile beslenilen kısa bir diyet programıdır. Sağlıklı bireyler su diyeti ile 7 günde 7 kiloya kadar kilo kaybı yaşayabilir. Diyet uygulanırken günde en az 3 litre kadar su tüketilmesi gerekir. Ancak su diyeti yapmadan önce mutlaka genel sağlık kontrolünün sağlanması gerekir. Su orucu olarak da adlandırılan su diyeti pek çok kişi tarafından tercih edilen kısa süreli bir diyettir. Su diyeti nedir nasıl yapılır?

Haber 04-11-22 16:37

Son aylar o partiye oy kazandırdı! Seçim anketinde 'küçük düşüş' dikkat çekti: İşte çarpıcı sonuçlar

Seçim tarihi günden güne yaklaşırken siyasi iklim hareketleniyor, seçim anketleri de kamuoyunun nabzını yoklayarak seçim sonuçlarına ilişkin ipuçlarını ortaya koyuyor. Son seçim anketinin gözler önüne serdiği sonuçlar da tartışmaların yönünü belirleyecek nitelikte. MAK Danışmanlık'ın son anketine göre son 3 ayda yükseliş gösteren AK Parti'nin rakipleriyle arasında kayda değer oranda fark açıldığı görüldü. İttifaklar arasında ise yaklaşık 4 puanlık fark oluştu.

Haber 15-10-22 11:24

Mevlid Kandili orucu niyeti nasıl yapılır? Kandil orucu niyet etmeden tutulur mu?

Mevlid Kandili'nde oruç tutacak olan Müslüman vatandaşlar Mevlid Kandili orucu niyetinin nasıl yapıldığını merak ediyor. Veladet Kandili olarak da geçen Mevlid Kandili Hz. Muhammed’in doğum günü vesilesiyle idrak edilmektedir. Mevlid Kandili bol bol dua ve ibadetler eşliğinde sürdürülür. Aynı zamanda birçok Müslüman vatandaş bu özel günde oruç tutar. Peki, Mevlid Kandili orucu niyeti nasıl yapılır? Kandil orucu niyet etmeden tutulur mu?

Haber 07-10-22 19:59

Ev sahibinin avukatına dehşeti yaşattı: Şok '500 bin TL' detayı! Ya anneni ya oğlunu öldürürüm

Avukat Mesut Oğuz, ihbar üzerine müvekkiline ait apartmana gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Aylar önce evden çıkarılan kiracı Murat A., Oğuz'a ekmek bıçağıyla saldırdı, bıçağı ters tuttuğu için yaralandı. Murat A.'nın daireden 3 ay önce yasal yollarla tahliye edildiğini öne süren Oğuz, daha sonra ölüm tehditleri almaya başladığını söyledi. Avukat Oğuz'un dehşet yaşadığı anlar saniye saniye görüntülenirken Murat A.'nın kan donduran tehdit mesajlarındaki '500 bin TL' detay dikkat çekti.

Haber 27-09-22 17:05

Fenerbahçe ayrılığı açıkladı! Ozan Tufan resmen Hull City'de!

Hull City, Ozan Tufan’ı kadrosuna kattığını açıkladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Ozan Tufan transferini açıkladı. İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Milli oyuncu aylar önce yapılan açıklamada Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılmış ve yeni sezonun planlanmasında düşünülmediği kendisine iletilmişti.

Spor 01-07-22 16:05

Kahramanmaraş'tan 3 ayda 59 milyon dolarlık metal mutfak eşyası ihracatı

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu: - "İhracatımızın geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 azalarak 59 milyon dolar olduğunu görüyoruz. Bundan sonraki aylar yeni ve eski pazarlarımıza biraz daha yüklenmek suretiyle bu açığı inşallah kapatacağız"

Yurthaber 16-04-22 11:06

Annesi 3 yaşındaki kızının karnına vurarak ölümüne neden olmuştu! Cezası belli oldu

Tekirdağ'da, 3 yaşındaki kızı Şükran Nur İpek'in karnına yumrukla vurup ölümüne neden olmaktan yargılanan Meryem Doğan (27), 11 yıl 8 ay hapis cezasına çaptırıldı. Davanın karar duruşmasında savunmasını yapan Meryem Doğan, kızını öldürmek gibi bir niyeti olmadığını, bunu yapmak istese daha önce yapacağını anlattı. Okuma yazması olmadığını ve cezaevinden bir arkadaşına yazdırdığı savunmasını mahkemeye gönderdiğini söyleyen Doğan, dilekçedeki ifadelerine katıldığını söyledi. İşte olayın detayları!

Haber 14-03-22 16:35

Şaban ayı ne zaman başlıyor? 2022 Şaban ayı hangi güne denk gelecek?

Şaban ayı, mübarek 3 ayların ikincisidir. Berat Kandili'ni de içinde barındırır. Şaban ayının hangi güne denk geldiği merak konusu oldu. Üç ayların başlangıcı olan Recep ayı 2 Şubat 2022 Çarşamba günü idrak etmişti. Üç aylar, İslam alemi tarafından oldukça önemlidir. Peki Şaban ayı ne zaman? İşte merak edilen detaylar...

Haber 22-02-22 16:06

Üç aylarda hangi dualar okunur? 3 aylarda ne zaman oruç tutulur? 3 aylarda hangi tesbih ve zikirler çekilir?

Müslümanlar için önemli bir ay olan mübarek üç aylar başladı. Üç aylarda bol bol dua etmek isteyen vatandaşlar, bu mübarek aylarda hangi duaların okunması gerektiğini araştırmaya koyuldu. İbadetlerle geçirilecek olan ve müslümanlar için büyük öneme sahip üç aylarda orucun ne zaman tutulacağı da sorgulanıyor. Peki üç aylarda hangi dualar okunur? 3 aylarda ne zaman oruç tutulur? Üç aylarda hangi tesbih ve zikirler çekilir?

Haber 09-02-22 10:39

Las Vegas’taki bir kumarhanede 229 bin dolar kazandı! Fark etmeden ayrılınca yetkililer arayıp buldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas şehrine tatil için giden Robert Taylor, bir kumarhanede geçen ay 229 bin 368 dolar (yaklaşık 3 milyon 127 bin TL) kazandı. Kazandığı paranın farkında olmadan kumarhaneden ayrılan adam aylar sonra bulundu. Kumarhane yetkililerini müşterisini bularak kazandığı parayı teslim etti.

Trend 08-02-22 12:15

3 Şubat akşam ezanı saat kaçta? Regaip Kandili orucu iftar vakitleri nelerdir? İşte 3 Şubat 2022 akşam namazı İstanbul, Ankara, İzmir! İl il akşam ezanı vakti...

3 Şubat akşam ezanı saati oruç tutan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu yıl 3 Şubat'ta idrak edilen Regaip Kandili'nde İsteyen vatandaşlar oruç tutuyor. Regaip Kandili dolayısıyla oruç tutan kişiler akşam saatleri yaklaştıkça aramalarına hız verdi. Peki 3 Şubat akşam ezanı saat kaçta? Regaip Kandili orucu iftar vakitleri nelerdir? İşte 3 Şubat 2022 akşam namazı İstanbul, Ankara, İzmir! İl il akşam ezanı vakti...

Haber 03-02-22 17:26

2022 Recep ayı orucu ne zaman tutulur? Üç aylar orucu kaç gün, hangi gün tutulur?

İslam aleminde önemli bir yere sahip olan üç aylar 2 Şubat 2022 tarihinde başlıyor. Mübarek günlere kısa bir zaman kala üç aylar orucu ile ilgili detaylar oruç tutmak isteyen vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki 2022 Recep ayı orucu ne zaman tutulur? Üç aylar orucu kaç gün, hangi gün tutulur? İşte ayrıntılar...

Haber 01-02-22 12:20

Üç aylar orucu ne zaman başlayacak? 2022 üç aylar başlangıcı hangi gün?

Müslümanların yakından takip ettiği üç aylar orucunun ne zaman başlayacağı araştırılmaya başlandı. 2022 yılında üç aylar Şubat ayında başlayacak. Böylece Recep ve Şaban aylarının ardından on bir ayın sultanı ramazan ayı Müslümanlar tarafından ifa edilmeye başlanacak. Peki üç aylar orucu ne zaman başlayacak? 2022 üç aylar başlangıcı hangi gün? İşte merak edilenler...

Haber 28-01-22 17:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi: (3)

"Türkiye'nin serbest piyasa ekonomisinden ve kambiyo rejiminden en küçük bir geri adım atmaya ne niyeti vardır ne de böyle bir ihtiyacı vardır. Biz, bu oyunu kendi kurallarıyla oynayarak hedeflerimize ulaşacağız" - "Swap anlaşmalarının önceden belirlenmiş kur düzeyinden yapıldığı dedikodularını ortaya yayanların hangi alçak hesaplara hizmet ettiğini de biliyoruz" - "Faizdeki indirimle beraber, evelallah zaman bunu gösterecek, birkaç ay sonra enflasyon nasıl düşmeye başlayacak, bunu hep beraber yaşayacağız"

Yurthaber 20-12-21 21:29

Gribin bazı kişilerde uzun Covid gibi aylar süren etki bıraktığı ortaya çıktı

Oxford Üniversitesi’nin yeni araştırması, grip olan kişilerin, uzun Covid’e benzer bir şekilde, aylarca hastalık belirtileri gösterebildiğini ortaya koydu. Çoğu ABD'de bulunan ve enfeksiyondan 3-6 ay sonra sağlık kuruluşlarına başvuran 100 bin Covid hastası ve 100 bin grip hastasının verilerini inceleyen araştırmacılar anksiyete, solunum bozuklukları, yorgunluk ve baş ağrısı gibi belirtilerin devam edebildiğini fark etti.

Haber 29-11-21 17:58

Resimdeki kişiyi tanıyanlara çağrı! Kimliği tespit edilemedi, 'robot resmi' oluşturuldu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinden geçen Çark Deresi’nde 3 Temmuz tarihinde bulunan ve henüz kimliği tespit edilemeyen erkeğe ait cesedin Emniyet Kriminal Birimi tarafından ‘robot resmi’ oluşturuldu. Aylar önce bulunan cesedin ailesine ulaşmak için oluşturulan resim kamuoyuyla paylaşılarak, resimdeki kişiyi tanıyan vatandaşların emniyete ulaşmaları konusunda çağrı yapıldı.

Haber 26-11-21 23:34

Gribin bazı kişilerde uzun Covid gibi aylar süren etki bıraktığı ortaya çıktı

Oxford Üniversitesi’nin yeni araştırması, grip olan kişilerin, uzun Covid’e benzer bir şekilde, aylarca hastalık belirtileri gösterebildiğini ortaya koydu. Çoğu ABD'de bulunan ve enfeksiyondan 3-6 ay sonra sağlık kuruluşlarına başvuran 100 bin Covid hastası ve 100 bin grip hastasının verilerini inceleyen araştırmacılar anksiyete, solunum bozuklukları, yorgunluk ve baş ağrısı gibi belirtilerin devam edebildiğini fark etti.

Haber 09-11-21 03:21

Özhaseki Kayseri'de kentsel dönüşüm konutlarının anahtar teslim töreninde konuştu:

"Ne yazık ki iş yapmasını bilmeyen ve iş yapmaya da niyeti olmayan, aradan neredeyse 3 yıl geçtiği halde büyükşehirlerimizde taş üstüne taş koymayan bir anlayış ile karşı karşıyayız. Ama haklarını yemeyelim, arada bir, iki tane heykel yapıyorlar"

Yurthaber 05-11-21 17:23

Gribin bazı kişilerde uzun Covid gibi aylar süren etki bıraktığı ortaya çıktı

Oxford Üniversitesi’nin yeni araştırması, grip olan kişilerin, uzun Covid’e benzer bir şekilde, aylarca hastalık belirtileri gösterebildiğini ortaya koydu. Çoğu ABD'de bulunan ve enfeksiyondan 3-6 ay sonra sağlık kuruluşlarına başvuran 100 bin Covid hastası ve 100 bin grip hastasının verilerini inceleyen araştırmacılar anksiyete, solunum bozuklukları, yorgunluk ve baş ağrısı gibi belirtilerin devam edebildiğini fark etti.

Haber 19-10-21 17:31

Gribin bazı kişilerde uzun Covid gibi aylar süren etki bıraktığı ortaya çıktı

Oxford Üniversitesi’nin yeni araştırması, grip olan kişilerin, uzun Covid’e benzer bir şekilde, aylarca hastalık belirtileri gösterdiğini gösteriyor. Çoğu ABD'de bulunan ve enfeksiyondan 3-6 ay sonra sağlık kuruluşlarına başvuran 100 bin Covid hastası ve 100 bin grip hastasının verilerini inceleyen araştırmacılar anksiyete, solunum bozuklukları, yorgunluk ve baş ağrısı gibi belirtilerin devam edebildiğini fark etti.

Haber 29-09-21 13:23

İçini gören şaşkına uğruyor! Yapımı aylar sürdü, Türkiye'de ve dünyada tek

Türkiye’de ilk defa tasarlanarak Eskişehir’de üretilen 'Vosvos Akvaryum', dünyanın en büyük akvaryumlarından biri olarak bilinen Abu Dabi’deki The National Aquarium’da ziyaretçileriyle buluşmak için gün sayıyor. Yapımı 3 ay süren akvaryum dünyada ve Türkiye'de tek olacak.

Finans 31-08-21 14:00

Kırkpınar rekortmeninin ağalığı bırakmaya niyeti yok

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 3 altın kemer sahibi olan ve güreş ağalığı ihalesine bugüne dek 4 milyon 282 bin lira ödeyen Seyfettin Selim, 13. kez ağalığa aday

Yurthaber 09-07-21 11:05

Türk-İş ve Hak-İş, kamu işçisi için ortak zam talebini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına sundu

Tüm kamu işçilerinin en düşük brüt ücretinin öncelikle 4 bin 800 liraya yükseltilmesini isteyen konfederasyonlar, 2021-2022 için ilk 6 ay yüzde 20, diğer 6 aylar için enflasyon artı yüzde 3 refah payı talep etti

Yurthaber 31-05-21 12:00

Son Dakika! Türk-İş ve Hak-İş'ten kamu işçisi için maaş talebi: Brüt 4 bin 800 TL!

Türk-İş ve Hak-İş, kamu işçisinin en düşük brüt ücretinin 4 bin 800 TL'ye yükseltilmesini, 2021-2022 için ilk 6 ay %20, diğer 6 aylar için enflasyon+%3 refah payı talep etti.

Finans 31-05-21 11:32

Almanya'da Salgınla Mücadelede Olumlu Haberler

Almanya'da salgınla mücadelede umut verici haberler geliyor. Vaka sayısı aylar sonra ilk key 40’ın altına düştü. Ancak hala 3 bin hastanın yoğun bakımda tedavi görmesi ve ölü sayısının yüksek olması nedeniyle tıp uzmanları tedbiri elden bırakmamanın gerekliliğine vurgu yapıyor

Haber 29-05-21 20:37

İstanbul’da tek tip renk toplu taşıma dönemi başlıyor

İstanbul'da İBB ile Özel Halk Otobüsleri arasında yapılan anlaşma sonrası erguvan ve turkuaz rengindeki toplam 3 bin 50 özel halk otobüsü sarı renge boyanmaya başladı. Şu an için 900 aracın boya işlemleri tamamlanırken geriye kalan araçların ise önümüzdeki aylar içerisinde boyanarak İstanbulluların hizmetine sunulması bekleniyor.

Haber 19-05-21 09:25

Temas ettiler, maske takmadılar! İngiltere'de 3 bin genç eğlence mekanına akın etti

İngiltere'nin Liverpool kentinde koronavirüs önlemleri bugün bir kademe daha gevşetildi. Hükümetin açıkladığı politika kapsamında ülkede aylar sonra barların, restoranların, kafelerin bahçeleri; mağazalar, kapalı havuzlar ve kuaförler açıldı. Liverpool'daki bir gece kulübünde ise binlerce genç bir yıldan uzun süren kapanma sonunda parti yaptı.

Haber 01-05-21 14:38

'Yufkacı Muammer' olayında yeni gelişme! 3. kadın Ayşe ortaya çıktı: ''Ben ona abi, o bana gelinim'' diyordu

'Yufkacı Muammer Ay'a kaçan eltilerde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 'Ben gözlüklü Hamide'yi seviyorum öbür Hamide ile işim yok' diyen Muammer Ay hakkında dün sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Canlı yayına bağlanan Ayşe isimli kadın, ''Benim hayatımı da mahvetti. Bana gelinim diyordu. Ama niyeti başkaymış. Bana hisleri olduğunu söyledi. Ben boşanma aşamasındayken benim acizliğimden faydalandı. Bana şiddet uyguladı' diyerek bu adamda her pislik var açıklamasında bulundu.

Haber 03-04-21 14:23

Niğde Belediye Başkanı Özdemir’den Miraç Kandili Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Recep ayının 27’nci gecesi olan bu mübarek günde alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz, Cebrail Aleyhisselam’ın rehberliğinde Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldi.Başkan Özdemir mesajında; Tüm İslam aleminin 3 aylar içerisinde idrak edeceği Miraç Kandili’ne bir kez daha erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yurthaber 10-03-21 12:45

Şaban ayı ne zaman başlayacak? Şaban ayı başlangıç ve bitiş tarihi

Mübarek 3 aylar arasında Recep, Şaban ve Ramazan’dan ikincisi olan, ‘Şaban ayı ne zaman başlıyor?’ sorusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Ramazan ayına yaklaşırken, 2021 Şaban ayı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? İşte, Şaban ayı başlangıç ve bitiş tarihi 2021!

Haber 08-03-21 18:47

Çınar’dan 3 aylar mesajı

Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 3 aylar nedeniyle yayımladığı mesajında, "Allah’ın rahmet, mağfiret ve bereketinin yoğun olduğu, kalplerimizin ve gönüllerimizin doyum mevsimi olan mübarek üç aylara girmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.Üç Aylar ve Regaip Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, feyizli ve bereketli bir maneviyat mevsimi olan üç aylara girmenin sevinci içerisinde olduklarını ifade etti.

Yurthaber 13-02-21 16:46

Gürkan’dan 3 aylar mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, üç ayların başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Üç aylar olarak adlandırılan Recep, Şaban ve Ramazan aylarının İslam âlemi için büyük bir önemi bulunduğunu belirten Başkan Gürkan mesajında şunlara yer verdi:“İslam âlemi olarak, Recep, Şaban ve Ramazan aylarına kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yurthaber 13-02-21 15:46

Bugün kandil mi? 2021 Regaip kandili ne zaman? Diyanet 2021 dini günler takvimi

2021 Regaip kandili ne zaman başlıyor? Üç ayların başlamasıyla beraber vatandaşlar tarafından bugün kandil mi sorusu sorulmaya başlandı. 5 kandilden 4’ü 3 aylar içinde olduğu için kandiller ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, 2021 Regaip Kandili ne zaman? Aynı zamanda vatandaşlar üç aylara girilmesiyle 3 aylar tesbihi nasıl çekilir sorusunun cevabını da araştırıyor. İşte Diyanet 2021 dini günler takvimi ve tüm merak edilenler…

Haber 13-02-21 15:26

Başkan Çalışkan’dan, 3 aylar mesajı

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisine alan üç ayların başlangıcı olan mübarek gecenin Türk İslam Alemi’ne, Türk Milleti’ne, ilçe halkına huzur, mutluluk ve hoşgörü getirmesini diledi.Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, üç ayların başlangıcı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi,” Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisine alan, bereket ve huzur dolu günlerin başlangıcı olan üç ayları idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Yurthaber 13-02-21 14:31

Başkan Taban’dan 3 aylar mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yazılı bir mesaj yayımlayarak; rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak bilinen üç ayları kutladı.İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, başlayan mübarek üç aylarla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, müminler olarak her yıl gelişini heyecanla beklediğimiz nadide zamanlar olan mübarek üç ayların milletimize ve tüm insanlığa sağlık, afiyet ve hayırlar getirmesini diledi.

Yurthaber 13-02-21 13:13

Başkan Doğru’dan 3 aylar mesajı

Gaziantep’in Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, mesaj yayımlayarak, rahmet, mağfiret, bereket ayı olarak bilinen Üç aylar ve Regaib Kandili kandilini kutladı.Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, mesajında, "İslam aleminde üç aylar olarak bilinen rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan aylarına ulaşmanın bir kez daha mutluluğunu yaşıyor, Yüce Allah’a bizleri bu mübarek aylara ulaştırdığı için şükürlerimizi şükrediyoruz.

Yurthaber 12-02-21 16:25