Altin Fiyatlari 31 Mart 2023 Haberleri

Bakan Yumaklı duyurdu! 15 adet HES'i daha geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "2023 yılında 10 adet HES'i tamamladık. 2024 yılında ise 15 adet HES'i daha hizmete sunmayı planlıyoruz" açıklamasını yaptı. Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve Hidroelektrik Santrali, 4 yılda toplam 9,7 milyar kilovatsaat elektrik üreterek ülke ekonomisine 31 milyar lira katkı sağladı

Finans 2024-05-19 11:21:16

Fatih Erbakan: 28 Şubatçıların affedilmesinin zamanlaması manidar

Mardin’e gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 31 Mart seçimlerinde milletin Yeniden Refah Partisi’ne, Milli Görüş'e göstermiş olduğu teveccühü açık bir şekilde ortaya koyduğunu söyleyen Erbakan, 28 Şubat hükümlülerinin affedilmesine de değindi. Erbakan, "28 Şubatçıların affedilmesinin zamanlaması bize manidar geliyor. Neden böyle bir zamanda neden şimdi yapıldı." diye konuştu.

Haber 2024-05-18 15:38:59

3 farklı anket! Yüzde 42 ile dikkat çeken Özgür Özel detayı...

2 yılda 2 kritik seçim yaşandı. Anketlerle dolu geçen ayların ardından artık çalışmaların da içeriği değişti. Asal Araştırma 31 Mart seçimlerinden birinci çıkan CHP'nin Genel Başkanı Özgür Özel'le ilgili dikkat çeken bir anket yayınlandı. "CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in muhalefet yapma şeklini onaylıyor musunuz?" sorusuna yüzde 42 'onaylıyorum' yanıtını verdi. İşte diğer anketler ve sonuçları...

Manşet 2024-05-16 12:21:41

Merkez Bankası verileri paylaştı! İşte özel sektörün kredi borcu

Merkez Bankası'nın paylaştığı verilere göre, özel sektörün yurt dışından sağladığı krediler dolayısıyla toplam borcu, Mart 2024 itibarıyla 2023 yıl sonuna göre 1,7 milyar dolar artarak 165,7 milyar dolar oldu.

Finans 2024-05-16 10:53:55

Erdoğan'dan o isimlere tepki! 'Çalışmıyorsunuz' dedi, 'şatafat' sözleri toplantıya damga vurdu

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'de yaşanan haraketli günler devam ediyor. Seçimi kaybettiren etmenleri araştıran partide Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bazı il başkanlarına tepki geldi. Erdoğan 'Çalışmıyorsunuz' ifadelerini kullanırken 2 ilin yanlış adaylar yüzünden kaybedildiğini vurguladı. Öte yandan toplantıdaki 'şatafat' vurgusu dikkat çekti.

Haber 16-05-24 07:03

AKP değişimi tartışıyor: “Sadece isimler değil, iş yapma biçimi değişmeli”

31 Mart yerel seçimlerinin ardından siyasi partiler, seçim sonuçlarına ilişkin analizlerine devam ediyor; seçmenin verdiği mesajlar doğrultusunda, 4 yıllık seçimsiz döneme ilişkin stratejiler belirlenmeye çalışılıyor.

Yurthaber 15-05-24 12:33

Gündem yaratacak AK Parti anketi! ‘CHP’ ve ‘kararsız’ detayı dikkat çekti: Bu pazar seçim olsa…

Bu pazar milletvekili seçimi olsa AK Parti seçmeni kime oy veriyor? 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından en çok merak edilen konulardan biri de daha önce AK Parti’ye oy veren seçmenlerin bir sonraki seçimde nasıl bir yol izleyeceği oldu. Metropoll Araştırma’dan da bu sorunun cevabı ile ilgili dikkat çeken bir anket geldi. İşte detaylar…

Manşet 15-05-24 08:09

İngiltere'de işsizlik 2023 döneminden beri en yüksek seviyesinde: Yüzde 4,3'e yükseldi

İngiltere'de işsizlik ocak-mart döneminde yüzde 4,3'e yükseldi. Ülkede işsizlik, Mayıs-Temmuz 2023 döneminden beri en yüksek seviyesini gördü. İngiltere'de çalışanların ikramiyeler hariç tutulan düzenli maaşlarındaki yıllık artış bu dönemde yüzde 6, ikramiyeler dahil maaşlarda yüzde 5,7 olarak hesaplandı.

Finans 14-05-24 11:09

AK Parti’de ‘Niye oy vermediniz?’ anketi! Gündem yaratacak sonuç: ‘Zamları durdurun, halka geri dönün’

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde alınan sonucun ardından AK Parti’de çalışmalar devam ediyor. CHP’nin birinci parti olarak çıktığı seçimlerle ilgili ‘Niye oy vermediniz?’ sorusuna cevap arayan AK Parti yönetiminin karşısına iki önemli mesaj çıktı. Ekonomide yaşanan yüksek enflasyonla ilgili ‘Zamlar belimizi büktü’ diyen seçmen ayrıca ‘Halktan koptunuz’ mesajı da verdi. İşte AK Parti’nin anket çalışmasının detayları…

Haber 10-05-24 07:31

Twitter için 'yankı odası gibi' dedi, TikTok için noktayı koydu! CHP lideri Özel: Daha kötü sonuçlar doğurabilir!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin "Twitter'ı değil sokağı dinledik” sözlerine açıklık getirdi. Onedio'nun sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, geçtiğimiz günlerde gündem olan TikTok’un kapatılmasıyla ilgili tartışmalara da değindi. Özel, "Daha da kötü sonuçlar doğabilir" diye konuştu.

Haber 08-05-24 09:41

Gündem olan vaat! O partinin kazandığı belediyelerde yeni marketler açılacak: 'Vatandaşlar ücret ödemeden alışveriş yapacak'

31 Mart seçimlerinde gösterdiği başarıyla adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi'nden gündem olacak bir açıklama geldi. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç YRP'nin kazandığı belediyelerde 'refah market'lerin açılacağını ve burada vatandaşların ücret ödemeden 'refah kart'la alışveriş yapabileceğini belirtti. Kılıç kartın limitinin de ailede nüfusuna göre belirleneceğini söyledi.

Finans 07-05-24 17:04

SON DAKİKA | İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı! Rozetini Özel taktı

Son dakika haberi: İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem, CHP'ye katıldı. İYİ Parti'nin 31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlere tek başına girme kararı almasının ardından partiden ayrılan Bahadır Erdem'e rozetini CHP lideri Özgür Özel bizzat taktı.

Haber 07-05-24 13:57

Son dakika | YSK, 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı: Bu belediyelerde seçimler yenilenecek

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını açıkladı. Buna göre bazı seçimlerin yenileneceği belediyeler ve bu belediyelerdeki yeni seçim tarihi belli oldu.

Haber 06-05-24 15:37

Cumhur İttifakı'nda çatlak iddiaları! Tartışmaları son noktayı koyan Erdoğan AK Partili kurmaylarını uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in görüşmesinin yankılarının sürdüğü şu günlerde Cumhur İttifakı'nda çatlak oluştuğu iddiaları da gündeme geldi. Erdoğan söz konusu iddiayı yanıtlarken Devlet Bahçeli ile yaptığı son görüşmeye dikkat çekti. Parti içinde 31 Mart seçimlerinin sonuçları değerlendirilmeye devam ederken Erdoğan, AK Parti cenahında özellikle sosyal medyadan yürüyen tartışmalar üzerinden kurmaylarını uyardı.

Haber 06-05-24 08:48

Fatih Erbakan duyurdu! Kazandıkları belediyeler sonrası ilk icraatlarını açıkladı

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz parti olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, kazandıkları belediyeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Hakkari'de Derecik'i ziyaret eden Erbakan “Bizim aldığımız 63 belediyenin bulunduğu yerlerde inşallah Refah marketleri kuracağız" dedi.

Finans 05-05-24 22:32

Belediye başkanı tek tek duyurdu! Aylık 225 liraya Ülkü Ocakları'na kafe... Gazete ve televizyonlara ödenen parayı da açıkladı!

Kastamonu Belediyesi 31 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP'den CHP'ye geçti. Yeni Belediye Başkanı Hasan Baltacı, eski belediyenin yaptığı usulsüzlükleri ortaya çıkardı. Bunlardan en çarpıcı olanı ise belediyeye ait kafelerin Ülkü Ocakları'na tahsisiz şekilde verilmesi ve düşük bir kira bedeliyle işletilmesi oldu. Kafelerin aylık 225 liraya işletildiği ortaya çıktı.

Haber 04-05-24 14:16

Bir ilde gündem olan karar! Yeni başkan gaza bastı: Türklere 400 lira, sığınmacılara 10 bin lira..

31 Mart seçim sürecinde DEM Parti çıkışıyla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla tartışma yaşayan CHP'li Burcu Köksal Afyonkarahisar'da seçildikten sonra dikkat çeken kararlar almaya devam ediyor. Önce sığınmacıların ruhsatsız dükkanının kapatan Köksal, şimdi de 400 lira olan nikah parasını sığınmacılar için 10 bin liraya yükseltti.

Haber 04-05-24 08:32

Erdoğan-Özel görüşmesiyle ilgili Uğur Dündar'dan çarpıcı açıklama! 'Cumhurbaşkanı oyun kuruyor' diyerek açıkladı: Dikkat çeken Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş detayı

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında merakla beklenen görüşme gerçekleşti. Görüşmeye dair tartışmalar sürerken gazeteci Uğur Dündar'ın açıklamaları gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni bir oyun kurduğunu ifade eden Dündar'ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş açıklamaları dikkat çekti.

Haber 03-05-24 22:26

Pınarbaşı'nda 31 mart seçimleri yeniden yapılacak! Dikkat çeken gelişme: Adaylıktan çekildi, MHP adayını destekleyecek

Kayseri Pınarbaşı'nda 31 Mart seçimleri 2 Haziran'da yeniden yapılacak. Seçimler öncesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) aday Hayrettin Uslu, adaylıktan çekilerek MHP’nin adayı Menduh Uzunluoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

Haber 03-05-24 17:43

Çiçeği burnunda belediye başkanı Lal Denizli'den 3 günlük festivale 15 milyon TL! Sosyal medyada gündem oldu

31 Mart seçimlerinde CHP'den Çeşme Belediye Başkanı seçilen Lal Denizli, Alaçatı Ot Festivali için 15 milyon lira harcadı. 3 günlük festival için 15 milyon lira harcanması sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Öte yandan festivale katılan ünlü isimler de dikkat çekti.

Haber 03-05-24 14:08

AK Parti'deki tartışmalara Erdoğan son noktayı koydu! Bazı isimler değişiyor: Tek sorumlu benmişim gibi davranıyorlar

31 Mart seçimlerinden sonra 'değişim' tartışması bu kez AK Parti içinde başladı. Bazı isimlerin kongreye bile karşı çıkması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi. "Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor. Bütün sorumluluğu bana yüklemek isteyenler var. Ama burada ben tek başıma değildim, hepimiz sorumluyuz." diyen Erdoğan, tedavinin iyi yapılması gerektiğini savunarak, "Kimse bize oy vermek için mecbur değil" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 07:23

YSK duyurdu! 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçları için tarih verildi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'ne ilişkin kesin sonuçların 6 Mayıs'ta kamuoyu ile paylaşılacağını bildirdi.

Haber 02-05-24 17:01

Önce ıstakoz sonra Rolex saat... AK Parti'deki o isimlere Erdoğan'dan tepki: Benim ayrıca uyarmam mı gerekiyor?

31 Mart yerel seçimlerin ardından 'değişim' beklentilerinin masaya yatırıldığı AK Parti'de; bazı milletvekillerinin "ıstakoz" ve "Rolex marka saat" kareleriyle gündeme gelmesi bir takım rahatsızlıklara neden olduğu iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da kritik MYK toplantısı sonrası yaptığı görüşmelerde bazı isimleri sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili uyardı. Erdoğan'ın "Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı" dediği öğrenildi.

Haber 02-05-24 09:08

Görüntüler gündem oldu! Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs'ta işçilerle birlikte çöp topladı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Giresun Belediye Başkanı seçilen Fuat Köse, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde bu defa farklı bir görev üstlendi. Sabah saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde işçilerle buluşan Fuat Köse ardından ise kıyafetlerini değiştirerek temizlik vardiyasına çıktı. Başkan Köse, temizlik kamyonuyla birlikte sokaklarda çöp toplayarak temizlik yaptı. Belediye Başkanı Köse'yi çöp toplarken gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Trend 01-05-24 19:57

Komünist Başkan, Tunceli'de 230 milyon TL borç bırakmış! DEM Parti yönetimi açıkladı

Tunceli Belediyesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde göreve gelen DEM Parti'li yönetim, 'Komünist Başkan' olarak bilinen önceki başkan Fatih Mehmet Maçoğlu’ndan kalan borçları duyurdu. Yapılan açıklamada Tunceli Belediyesi'nin toplam 230 milyon TL borcu olduğu belirtildi.

Haber 01-05-24 14:45

Yeniden Refah'ı geride bırakıp damgasını vurdu! AK Parti'nin oy kaybı dikkat çekti: Son seçim anketine dengeler yine değişti

Sonuçları hala konuşulan tarihi 31 Mart yerel seçimlerinin ardından şimdi de çarpıcı bir genel seçim anketi geldi. CHP'nin uzun süre sonra AK Parti'yi geride bırakarak birinci çıktığı seçime damgasını vuran bir diğer parti de Yeniden Refah Partisi olmuştu. Son seçim anketi göz önüne alındığında özellikle bir partide yaşanan yüksek oy artışı dikkat çekti.

Haber 01-05-24 11:21

MYNET ÖZEL | AK Parti kongreye gidiyor, kabine değişiyor! Değişim isteyenleri nasıl bir kongre süreci bekliyor? MYK’dan neler çıktı?

31 Mart seçimlerinin ardından geçen bir aylık süre zarfında seçimden 2. parti olarak çıkan AK Parti kongreye gidiyor. Bugün yapılan MYK, değişimden önceki son MYK olarak tanımlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Mayıs'ta MKYK'yı toplayacak. Kabine değişikliği de öne çekiliyor. AK Parti'deki değişim bekleyen grubun rahatsızlığı ne? İşte detaylar...

Finans 30-04-24 17:35

İYİ Parti’li Yomra Belediye Başkanı Bıyık, partisinden istifa etti

Trabzon' da 31 Mart Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti'den Trabzon Yomra Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Bıyık İYİ Parti'de kurultay öncesinde Koray Aydın'ı desteklediğini ifade etmişti.

Haber 30-04-24 13:23

AK Parti'de 'değişim' için kritik gün! 31 Mart sonrası görevden mi alınacak? O isimler masada olacak

AK Parti'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 31 Mart seçimlerinin ardından ikinci kez bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kendi bünyemizle gerekli değişimi gerçekleştireceğiz" açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği kritik toplantıda, bazı isimlerin görevden alınabileceği konuşuluyor. Aylardır konuşulan değişimin teşkilatlardan başlayacağı belirtilirken, en çok oy kaybının yaşandığı il ve ilçeler için önemli kararların alınabileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 30-04-24 08:41

Birecik Belediye Başkanı Begit ve meclis üyeleri DEM Partisi'nden istifa etti

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde DEM Parti'den belediye başkanı seçilen Mehmet Begit, 4 belediye meclis üyesiyle partisinden istifa ettiğini açıkladı. Begit istifa açıklamasında "Seçimden sonra süreç içerisinde özellikle bir grup tarafından bayrağımıza, Atatürk posterine ve Cumhurbaşkanı'mızın posterine yapılmak istenen müdahaleleri kabul etmemiz mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 19:56

Seçim sonrasının en dikkat çeken anketi! AK Parti neden oy kaybetti? Yüzde 51 aynı cevabı verdi

31 Mart seçimlerinin ardından 1 ay geçmesine rağmen tartışmalar devam ediyor. En çok tartışılan konu ise AK Parti'nin tarihinde ilk kez ikinci parti duruma düşmesi oldu. ASAL Araştırma seçimlerin ardından yaptığı çalışmada AK Parti'nin neden oy kaybettiğini araştırdı. Ankete katılanların yüzde 51'den fazlasının cevabı ise aynı oldu.

Haber 29-04-24 12:37

Özgür Özel 'Seçim günü kaybettiğim tek şey' demişti! Görüntüleri geldi: 300 bin lira para verdik

31 Mart seçimlerinde CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etmişti. Özel'in 'seçim günü kaybettiği tek şey motosiklet oldu' sözlerinin ardından motosikletle şehirde atılan turun görüntüleri geldi.

Haber 26-04-24 11:51

SON DAKİKA | Yeniden Refah Partisi'nde istifa şoku! Seçimi kazanan belediye başkanı ile yollar ayrıldı: 'Bugünden itibaren...'

Son dakika haberi: Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yazılı bir açıklama yapan Öztoklu, "Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 16:10

'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' sözleriyle gündem olan Eyüp Aksu'dan İmamoğlu ziyareti! Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki

31 Mart seçimleri öncesi 'taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' diyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmede, ulaşım sorunlarının masaya yatırıldığı öğrenilirken, Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki geldi.

Haber 24-04-24 16:52

YRP lideri Erbakan'dan iddialı açıklama! 2028 seçimlerini işaret etti: 'İktidarı alacağız'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, basın toplantısı düzenledi. Erbakan, partisinin 31 Mart seçimlerinde üçüncü parti olduğunu vurgulayarak, "İktidar yıllar sonra ilk defa 2. parti konuma düştü, belediyeleri kaybetti ve büyük bir seçim mağlubiyeti aldı. 2028'de iktidarı devralacağız." ifadelerini kullandı. Erbakan ayrıca İran'ın İsrail'e yolladığı 120 balistik füzenin etkisiz hale getirilmesinde Malatya'da bulunan Kürecik Radar Üssü'nün önemini vurguladı.

Haber 24-04-24 16:24

Destici'den canlı yayında erken seçim tarihi! Emekliye zam için de net rakam verdi

Cumhur İttifakı üyesi BBP'nin lideri Mustafa Destici katıldığı canlı yayında 31 Mart seçimleri, emekli maaşları, yerel seçim süreci ve asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Seçimlerde Cumhur İttifakı'nın istediğini alamadığını belirten Destici erken seçim için tarih verdi. Destici'nin temmuz ayında yapılması beklenen emekli maaşı zamları sözleri ise dikkat çekti.

Haber 22-04-24 16:26

MHP'li yönetim eski AK Partili yönetim için Sayıştaş talebinde bulundu! Bir il şimdi bunu konuşuyor: 'Vatandaşın paralarıyla bitcoin alındı' iddiası

31 Mart seçimlerinde el değiştiren belediyelerden biri de Gümüşhane oldu. AK Partili Ercan Çimen koltuğunu MHP'li Vedat Soner Başer'e bıraktı. MHP'li başkan ilk iş olarak Sayıştay'ı göreve çağırdı. Sebebi ise Çimen döneminde toplu konut için toplanan paralarla bitcoin alındığı iddiası... İşte detaylar...

Haber 22-04-24 10:32

MYK toplantısından yeni detay! Erdoğan, o bakana dönerek sert bir şekilde eleştirdi: Gerekeni yapacağız

31 Mart seçimlerinin ardından geçen hafta ilk kez toplanan AK Parti MYK'sında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gazeteci İsmail Saymaz yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı eleştirdiğini yazdı. Saymaz yazısında Erdoğan'ın, "Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız” dediğini aktardı.

Haber 22-04-24 09:28

Seçim sürecinde rakibinin vaadiyle dalga geçmişti! 74 yıl sonra CHP'ye geçen belediyede indirim: 1 liraya düştü

31 Mart seçimleri birçok açıdan ilke sahne olmuştu. Bunlardan biri de Manisa'da yaşandı. Büyükşehir Belediyesi 74 yıl sonra CHP'ye geçmişti. Seçim sürecinde MHP'li başkan Cengiz Ergün ile CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek arasında yaşanan 'su' göndermesi uzun süre konuşulmuştu. Seçimi kazanan Zeyrek görevinin ilk ayında rakibinin 'atma din kardeşiyiz' dediği vaadini gerçekleştirdi.

Haber 22-04-24 08:43

AK Partili yeni başkan, 'belediyenin çok borcu var' diyerek makam aracını satışa çıkardı: Yedek anahtarını eski başkana sormak lazım

31 Mart yerel seçimleri geride kalırken yeni seçilen belediye başkanları da ilk icraatlarına başladı. Gelibolu Belediyesi'nin yeni başkanı AK Partili Ali Kamil Soyuak, belediyenin çok borcu olduğunu belirterek makam aracını ikinci el sitesinden satışa çıkardı. Makam aracı 3 milyon 300 bin TL'den ilana koyuldu.

Finans 21-04-24 09:19

Seçim kavgaları bitmek bilmiyor! 'Böyle yürüyemezsin' deyip hastanelik ettiler

31 Mart seçimleri sonlansa da husumetli taraflar arasında yaşanan kavgalar devam ediyor. Son vukat Adana'dan geldi. 45 yaşındaki Ahmet Ataç muhtarlık seçimlerinde anlaşmazlık yaşadığı 3 kişiyle yolda karşılaştı. Grup 'Böyle yürüyemezsin' diyerek Ataç'ı darp etti. Hastanelik olan Ataç şikayetçi oldu. Grubun olaya müdahale etmek isteyen Ataç'ın eşine bile saldırması 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Haber 20-04-24 13:26

İYİ Parti'den belediye başkanı adayı olmuştu! Seçimi kaybeden Hakan Peker seçim sonrası ilk kez konuştu! 'Defteri kapatmadım'

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Hakan Peker 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Safranbolu Belediye başkan adayı olmuştu. Peker, katıldığı seçim yarışında 5. sırada kaldı. Seçimi kaybeden ünlü isim seçim sonrası ilk kez konuştu.

Magazin 20-04-24 10:49

CHP'den yerel seçimde parti aleyhine çalışan üyeler için inceleme! Tespit edilenler partiden ihraç edilecek

CHP, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazı ile 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını bildirdi. Örgütlere gönderilen genelgede, başka aday ve parti lehine çalışanların, bu çalışmaları belgelendirildiği takdirde tüzük gereği ihraç edilecekleri vurgulandı.

Haber 19-04-24 19:13
CHP

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Saymaz'dan CHP'li başkana sert sözler: Dakika bir gol bir, kendi iktidarınızı sabote ediyorsunuz

31 Mart seçimlerinden sonra AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerden biri de Balıkesir olmuştu. Ankaralı CHP’li eski milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin yeni başkan Ahmet Akın'ın Balıkesir'de danışmanı olduğu iddiası gazeteci İsmail Saymaz'ı kızdırdı. Saymaz 'dakika bir gol bir' diyerek CHP'li isimleri eleştirdi ve 'Eğer bu iddia doğruysan vazgeçsinler' ifadesini kullandı.

Haber 19-04-24 12:07

Bir il bunu konuşuyor! Seçim sonrasının en ilginç haberi: Belediye araçlarını parçalayıp sattılar

31 Mart seçimleri sona erdi ve belediyelerde yeni başkanların mesaisi başladı. Değişim yaşanan birçok ilden farklı haberler gelirken en ilginci Ağrı Patnos'ta yaşandı. Belediyeye ait araçların parçalanarak hurdacılara satıldığı tespit edildi. Zabıtalar kentteki bütün hurdacıları gezerek parça arıyor.

Haber 18-04-24 10:24

Sabah belediye başkanı akşam aktör! Erdal Beşikçioğlu tiyatro sahnesinde... O görüntüler gündem oldu

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığı görevinin yanı sıra akşam tiyatro çalışmalarına da devam ediyor. Beşikçioğlu Bir Delinin Hatıra Defteri oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Beşikçioğlu'nun o görüntüleri gündem oldu.

Magazin 18-04-24 10:22

Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi'nde 'böcek' taraması yaptırdığını açıkladı: Her yerde kamera, böcek var

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 50,73 oy alarak CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal'ın son açıklamaları gündem oldu. Belediye binasında böcek taraması yaptırdığını söyleyen Köksal, "Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına koymuşlar. İçeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-24 19:14

Köye muhtar seçildi, mazbatayı alacağı gün hayatını kaybetti

Bursa’da 31 Mart yerel seçimlerinde 96 oy alarak seçilen mahalle muhtarı, mazbatasını alacağı gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Yurthaber 17-04-24 14:41

İstanbul'da 'fotoğraf' polemiği! CHP'liler 'İmamoğlu' için önerge verdi: AK Partili Başkan 'Erdoğan'lı yanıt verdi

31 Mart seçimlerinin ardından mazbatalarını alan belediye başkanları meclis toplantılarına başladı. İstanbul Pendik'te Meclis toplantısına 'fotoğraf' polemiği damga vurdu. CHP'liler Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının belediyeye asılmasını isterken AK Partili Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek gösterek yanıt verdi. İşte detaylar...

Haber 16-04-24 15:59