Ananas Agaci Haberleri

Evde ananas sorbe tarifi: Evde ananas sorbe nasıl yapılır?

En sevilen tropikal meyvelerden biri olan ananas, marketlerde dilimli olarak da kolayca bulunabilen bir meyvedir. Ananas, farklı malzemeler ile bir araya gelerek ise sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı bir sorbeye dönüşebilir. İşte evde ananas sorbe tarifi!

Yemek 2024-07-19 20:50:02

'Badem bıyık' göndermesi! Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasındaki FETÖ kavgasına Fatih Altaylı böyle dahil oldu! 'Sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek sert sözlerle yüklendi.

Spor 2024-01-10 16:15:28

Abdülkadir Selvi - Ali Koç kavgasına öyle bir yerden girdi ki! 'Ananas yedi diyorsun kim bilir sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek yüklendi.

Spor 2024-01-10 07:32:21

Ananas çimlendirme nasıl yapılır? Ananas kaç günde filizlenir, toprağa nasıl dikilir?

Tropikal bir meyve olan ananas, yaz aylarında ferahlık sağlayan, severek tüketilen ve besin değeri oldukça fazla olan bir meyvedir. Aromasıyla birçok farklı kullanım alanında yer olan ananas yetiştiriciliği de merak edilen konular arasında yer alır. Ilıman iklimlerde rahatlıkla yetişen ananas, evde ortamında da yetiştirilebilir. Saksıda ananas yetiştirme mümkündür. Ananas yetiştirmek isteyenlerin bilmesi gereken birçok nokta bulunur. Ananas kaç günde filizlenir?

Haber 2023-04-10 15:03:39

Ananas faydaları nedir, ananas suyu neye iyi gelir? Ananas nasıl kesilir, soyulur?

Ananas tropikal bir meyvedir ve dünya genelinde popüler bir meyve olarak bilinir. Ana vatanı Güney Amerika olan ananas, 15. yüzyılda İspanyol kaşifler tarafından keşfedilmiştir ve daha sonra dünya genelinde yayılmıştır. Ananasın sulu ve tatlı tadı ayrıca yüksek miktarda C vitamini, magnezyum ve potasyum gibi sağlıklı besinler içermesi nedeniyle, birçok insan tarafından sevilir. Ayrıca, ananasın sindirime yardımcı olan enzim bromelin içerdiği de bilinir. Peki, ananas neye iyi gelir?

Haber 28-03-23 17:23

Ananas nerede yetişir? Ananas hangi mevsimde, ağaçta mı yetişir?

Tropikal meyve türleri arasında yer alan Ananas; Malezya, Tayland, Brezilya gibi ülkelerde yetiştirilir. Dünya çapında üretime en çok katkı sağlayan ülke ise Hindistan’dır. Ananas; A, B ve C vitamini yönünden zengin içeriğe sahiptir. Ananasgiller familyasına ait olan ananası yetiştirirken dikkat edilmesi gereken pek çok unsur bulunur. Peki, Ananas nerede yetişir?

Haber 03-03-23 17:41

MasterChef Khao Pad tarifi: Khao Pad pilavı nasıl yapılır? İşte püf noktası

Khao Pad pilavı bu akşam MasterChef yeni bölümünde yapılacak tariflerden bir tanesi. Ananas içerisinde servis edilen bu pilav, Tayland mutfağından çıkıyor. Ananaslı kızarmış pilav olarak da adlandırılan bu yemek, yarışmacıların korkulu rüyası olacak. Ekran başında yarışmayı izleyenlerin merak ettiği Khao Pad pilav tarifi nedir, nasıl yapılır?

Yemek 06-12-22 15:02

Ananas çayı faydaları nelerdir? Ananas çayı nasıl yapılır?

Ananasın içeriğinde insan vücuduna faydalı 16 farklı mineral bulunur. En sağlıklı besinler arasında yer alan ananasın, insan salığına faydaları pek çok özelliği olduğu bilinir. Kokusu ve lezzeti ile de sıklıkla tercih edilen ananası, çay olarak tüketmek mümkündür. Kurutulmuş ananas ve ananas kabuğu ile yapılan bitki çayı, çeşitli faydaları ile oldukça sağlıklı bir içecek seçeneğidir. Ananas çayının faydaları nelerdir? İşte detaylar...

Haber 22-10-22 23:52

Ananas ne demek? Ananas kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türklerin tarihsel sürecine bakıldığında tüm dünyayı etkileyen Kavimler Göçü’nü başlattıkları görülür. Kavimler göçü beraberinde dil etkileşimini de getirmiştir. Türk dilinin farklı kollara ayrılmasına sebep olan olaylardan biri de Kavimler Göçü’dür. Türkçenin farklı kollara ayrılması kelimelerin farklı değişimlere uğramasını sağlamış ve kelime çeşitliliği yaratmıştır. Bu çeşitlilik içinde birbiriyle kökteş olan pek çok kelimenin bilinmemesini doğal hale gelmiştir. Ananas kelimesi de Türkçenin kelime çeşitliliğine katkı sağlayan kelimelerden bir tanesidir. Peki, TDK sözlükte X ne demek? Ananas TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 17-05-22 21:02

Kimsenin aklına bile gelmez ama sahurda ananas yemek...

Ramazan ayı adım adım bayrama doğru ilerliyor. Oruç ibadetini gerçekleştirmek isteyenler ise her gece sahura kalkıyor. 16-17 saate varan oruç süreleri zaman zaman bünyeyi yorabilir. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutarak sağlıklı bir Ramazan ayı geçirmek için uzmanların tavsiyelerine kulak vermekte fayda var. Sahurda meyve yemek uzmanlar tarafından sıklıkla tavsiye edilir. Ancak hangi meyveyi seçtiğiniz de kritik bir konu. İşte sahurda ananasın vücudunuza sağladığı inanılmaz etkileri...

Haber 09-04-22 15:48

Ananasa bakışınız değişecek: Kalp, diyabet ve kansere karşı etkili... Ananasın etkileyici faydaları!

Ananas inanılmaz derecede lezzetli ve bir o kadar da faydalı bir tropikal meyvedir. Ananas antioksidanlar, iltihaplanmaya ve hastalıklara karşı koruma sağlayan enzimlerle doludur. Avokado genellikle çiğ olarak yense de çeşitli şekillerde pişirilerek ve ızgara edilerek de tüketilebilir. Ananas sindirim sisteminin düzgün çalışmasını sağlar, bağışıklığı güçlendirir ve başta ameliyat yaraları olmak üzere yaraları iyileştirmede ciddi etkileri vardır.

Haber 19-03-22 08:18

Meyve ve sebze nasıl yıkanmalı? Meyve ve sebzenin temiz olduğunu nasıl anlarsınız?

Meyve veya sebzelerin sabunla yıkanmaması gerektiğini belirten Prof. Dr. Vedat Göral, “Sabunla yıkamak hijyenden ziyade mide bulantısı, ishal, karın ağrısı gibi sorunlara neden olabilir. Uzmanlar, soğuk ve akan su altında sebze ve meyvelerin yıkanmasını önermektedir. Kabuğu sert ve pürtüklü olan kavun, havuç veya ananas yenilecekse, temiz, sert ve kalın bir fırça ile yıkama öncesi, fırçalanabilir” dedi.

Yemek 09-08-21 12:07

Daha önce hiç duymadığınız birbirinden ilginç 10 egzotik meyve

Ananas, Hindistan cevizi ile mango artık yıl boyunca yaygın olan ve pek çok kişinin tükettiği egzotik meyveler arasında yer alır. Ancak dünyanın çeşitli yerlerinde yetişen ve ülkemizde sık rastlanmayan pek çok egzotik meyve çeşidi var. İşte değişik lezzetlerinin yanında sayısız faydası olan egzotik meyveler...

Yemek 24-05-21 12:16

Şeyma Subaşı'dan yeni pozlar: Ananas gibiyim

Mısırlı Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, yeni pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Subaşı, gönderilerine, "Ananas gibiyim. Dışarıdan güçlü, içeriden yumuşak ve tatlı... Üzerinde de bir tacı olan" notunu düştü.

Magazin 08-02-21 22:57

Yağ yakıcı çay tarifi ile kas kaybetmeden kilolarınızdan kurtulun!

Yağ yakıcı çay, genellikle yağ yakıcı sebzelerin ve meyvelerin bir araya getirilerek ve kaynatılarak bunun suya geçişi, bu sebze ve meyvelerdeki yağ yakıcı etkinin suya geçişinin sağlanarak hazırlanarak yapılan çaylardır. Yağ yakıcı çay tarifi ise, maydanoz, yeşil elma, ananas ve tarçından oluşan bir çay tarifidir. Yağ yakıcı çay hem kaynatılarak hazırlanabilir, hem de blenderdan geçirilmiş karışımlar halinde de tüketilebilmektedir.

Yemek 20-01-21 14:34

Mango nasıl yenir? Mango nasıl kesilir ve soyulur?

Dünyanın bazı bölgelerinde "meyvelerin kralı" olarak adlandırılan mango, tıpkı ananas ve avokado gibi tropik bir lezzet. Dünya mutfaklarında ana yemeklerin eşlikçisi de olan mangoyu yemeden önce soymayı öğrenmek gerekiyor. A ve E vitamini zengini bu meyve hakkında tüm merak edilenleri ve "Mango nasıl yenir?" sorusunun cevabını sizin için araştırdık.

Yemek 09-11-20 16:54

Ananas nasıl kesilir? Ananas kesmenin ve dilimlemenin kolay yolu nedir?

Yüksek lif içeriği ile sağlık deposu ananasın faydaları saymakla bitmiyor. Tatlı-ekşi tadı ile damaklarımızı şenlendiren bu tropikal lezzet, adeta bir şifa deposu! Turunçgiller kadar yüksek oranda C vitamini içeren ananas, içerdiği doğal bromelain enzimi ile sindirimi de kolaylaştırıyor. Peki, tok tutma özelliği ile diyetlerin vazgeçilmezi olan ananas nasıl kesilir? İşte cevabı...

Yemek 09-11-20 16:47

Faydalarını öğrenenler ananas detoksuna başlıyor! Ünlü oyuncu öyle bir kilo verdi ki..

Sıkça tercih edilen ananas detoksu sağlıklı yaşamın bir parçası. Ananasın yapıcı-onarıcı özelliklerinden faydalanılarak yapılan bu detoks özellikle ödemlerden kurtulmanın yollarından biri. Sindirimi hızlandıran bromelain maddesinin ananasın içerisinde fazlaca bulunması detoks için ideal bir meyve olmasını sağlıyor. Peki, ananas detoksu nedir ve nasıl yapılır?

Kadin 07-09-20 09:20

Bunca zaman yanlış yapmışız! Tropikal güzeli ananas nasıl soyulur?

Son derece lezzetli olan ananas, birçok kişi tarafından sevilen bir meyvedir. Ananası soyma konusuna gelince herkes bir adım geride durur çünkü bu meyvenin kabukları oldukça serttir. En sık tüketilen tropik meyvelerden olan ananası kesmek aslında çok zor değil. Sadece 4 adımda doğru kesme yöntemiyle bu işin üstesinden gelmek mümkün.

Yemek 04-09-20 07:50

Ciltte oluşan morluklardan daha kısa sürede kurtulmak mümkün! Ananas, arnika...

Cilt morlukları, bir yaralanma neticesinde ortaya çıkan doğal bir tepkidir. Cilt altında bulunan küçük kan damarları, ufak bir darbeyle bile zarar görebilir ve kan oturmaları meydana gelebilir. Peki, cilt morluklarından nasıl kurtulabilirsiniz? Tüm pratik yöntemleri bu yazıda bulabilirsiniz!

Kadin 22-08-20 14:55

İhracatçılar ve üreticiler egzotik meyvelere yöneliyor

Batı Akdeniz'den 7 ayda 274 bin dolarlık yaban mersini, 100 bin dolarlık kivi, 56 bin dolarlık avokado ve 11 bin dolarlık ananas ihracatı gerçekleştirildi - Tropikal meyve ihracatı yapan firmanın genel müdürü Ufuk Güngör: - "Antalya bölgesi, tropik meyve üretiminde önemli bir potansiyele sahip. Bunu üretici, ihracatçı ve ülkemiz açısından bir fırsat olarak görüyoruz"

Yurthaber 19-08-20 11:23

Uzaklardan gelen lezzet: Ananas soslu cheesecake tarifi

Bizim için taa Güney Amerikalardan gelen ananas mutfağımızı şenlendirmeye devam ediyor.

Yemek 01-07-20 12:26

Reçetesi bulundu! Bu yöntemlerle eklem ağrısı tarihe karışıyor! Ananas, zerdeçal..

Hareket etme kabiliyeti, insanların sahip olduğu en önemli özelliklerden biridir. Bu hareketi sağlayan ise iskelet ve kas sisteminin kusursuz işbirliğidir. Vücudunuzun hareket etmesinde en önemli rolü oynayan eklemleriniz, zaman zaman ağrılarla sizi zorlayabilir. Bu ağrıların sebebi gibi çözümleri de oldukça çeşitlidir.

Kadin 30-06-20 14:23

Pepino: Faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Pepino, tadı muz, ananas ve kavunla benzerlik gösteren tropikal bir meyvedir. Avustralya, Şili ve Yeni Zelanda'da bolca yetiştirilse de ana vatanı Peru olarak bilinir. Kabuk kısmı oldukça ince, yenen iç kısmı ise etli ve suludur.

Haber 24-06-20 10:56

Ananas: Faydaları nelerdir?

Sıcak ülkelerde yetişen ve ana yurdu Güney Amerika olan bir meyvedir.

Haber 24-06-20 10:42

Evde ananas nasıl yetiştirilir ve köklendirilir?

Marketten aldınız bir tane eve geldiniz binbir tane! Ferah lezzetiyle ve kendine has tadıyla özellikle yaz aylarında bolca tükettiğimiz ananası evde yetiştirmek ve köklendirmek biraz zaman alsa da sandığınız kadar zor değil!

Yemek 18-05-20 09:31

Cinsel ilişkide çürütülmüş 9 efsane!

Burun boyutu, aldatma, ananas suyu... Cinselliğe dair efsanelerin arkasında ne var? Aşk, şehvet ve seks hakkındaki en büyük mitler analiz edildi.

Kadin 07-04-20 11:48

Cinsel ilişkide çürütülmüş 9 efsane!

Burun boyutu, aldatma, ananas suyu... Cinselliğe dair efsanelerin arkasında ne var? Aşk, şehvet ve seks hakkındaki en büyük mitler analiz edildi.

Kadin 28-11-19 09:43

Ananasın faydaları nelerdir?

Tropikal meyvelerin en sık tüketilenlerinden olan ananas, yüksek oranda C vitamini ve lif içerir. Birçok konuda yarar sağlayan ananas, özellikle diyet yapanların vazgeçilmez meyvesidir. Tatlı aromasıyla hemen hemen herkesin damak tadına hitap eden ananasın faydalarından bahsedeceğiz. Ananasın faydaları nelerdir, ananas nasıl soyulur, ananasın kalori oranı nedir? Gelin hep birlikte öğrenelim.

Yemek 18-10-19 17:53

TİKA'dan Gine'de ananas tarımına destek

TİKA'dan Gine'de ananas tarımına destek

Haber 06-09-19 13:38

Gine’de ananas üretiminde yüzde 20 rekolte artışı sağlanacak

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Gine tarımının kalbinin attığı Kindia bölgesinde 100 hektarlık çalılık alanı iş makinaları ile temizleyerek ananas tarımına açıyor.Gine’nin Kindia şehri ananas, mango, muz, kaju, palmiye yağı, mısır, kahve gibi tarım ürünleri ile ülkenin gıda ihtiyacını karşılayan en önemli merkezi konumunda bulunuyor.

Haber 06-09-19 10:54

Yağlı gıdalarla beslenmek vajinal enfeksiyon riskini artırıyor, yoğurt sürmek işe yaramıyor!

Kardashian kardeşler Kim ve Kourtney geçtiğimiz aylarda ananas suyunun vajina kokusunu değiştirdiğini söylemiş, uzmanların da açıklama yapmalarına neden olmuşlardı. Meyvenin kokuyu değiştirdiği iddiasını destekleyen bilimsel bir kanıt yok ancak birçok uzman yiyeceklerin vajinal sağlıkla ilişkili olabileceğini söylüyor.

Kadin 27-06-19 09:57

Her gün ananas yemeniz için 5 sağlıklı neden

Mükemmel bir vitamin ve mineral kaynağı olan bu tropikal meyve, yağ yakmadan hipertansiyona kadar iyileştirici etkilere sahip. Her gün düzenli olarak yediğinizde ise birçok sağlık problemini geride bırakmanız mümkün.

Yemek 14-06-19 16:19

Ananas yedikten sonra neden ağzımızın içi karıncalanır?

Bu karıncalanma hissi hepimizin başına geliyor, ancak içinizi rahat tutun. Endişelenmenizi gerektirecek bir sorun yok…

Yemek 04-06-19 08:12

Nusret Gökçe, bu defa meyveleri havada ikiye böldü!

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret'in Instagram hesabından paylaştığı son video olay oldu. Nusret bu defa kendisine fırlatılan karpuz, ananas ve kavun gibi meyveleri havadayken bıçakla ikiye böldü.

Trend 28-05-19 21:31

Cinsel ilişkide çürütülmüş 9 efsane!

Burun boyutu, aldatma, ananas suyu... Cinselliğe dair efsanelerin arkasında ne var? Aşk, şehvet ve seks hakkındaki en büyük mitler analiz edildi.

Kadin 01-04-19 11:56

Hepimiz yanlış biliyormuşuz! Gerçeği öğrenince...

Gün geçmiyor ki yeni bir şey daha öğrenmeyelim sevgili okur. Bilgilerimizi tazeledikçe, pratik ve yeni bilgiler buldukça sizlerle paylaşmaya gayret ediyoruz. Şimdi bahsedeceğimiz şey ise yıllarca 'yanlış' biçimde yediğimiz ananas ile ilgili. Twitter'da kısa zamanda popüler olan ananas yeme videosu sosyal medyada tartışmaya neden oldu. Bildiğimizde çok daha farklı şekilde ananası yiyen twitter kullanıcısına birbirinden ilginç cevaplar da gecikmedi.

Yemek 11-03-19 15:18

Meyvesinden kabuğun kadar şifalı! Meyvelerin en tatlısı ananasın sağlığımıza kattığı faydalar

Oldukça tatlı ve son derece düşük kalorili olan ananas meyvesi, suyundan meyvesine ve hatta kabuklarına varana kadar şifa dağıtıyor! Bu tropikal meyve hem lezzetli hem de kilo aldırmıyor! Üstüne bir de sağlık açısından faydalı... Böyle şeyler az bulunur sevgili okur, değerlendirmek lazım :)

Yemek 15-02-19 14:11

Sakın çöpe atmayın! Kabuklarından doğal öksürük şurubu yapabilirsiniz

Son derece lezzetli bir tropikal meyve olan ananasın sadece meyvesinden değil kabuğundan da faydalanacağız artık çünkü ananas kabukları meyvenin kendisinden iki kat daha faydalı!

Yemek 19-12-18 10:36

Meclis'in 'yasaklı tatlı'sı ismi değiştirilerek menüye yeniden eklendi

ESKİ Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın adını beğenmediği gerekçesiyle Meclis lokantalarında menüden kaldırılan 'vişneli tayfır' tatlısı, bir yıl sonra 'meyveli muhallebi' ismiyle menüye tekrar eklendi.  Eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman, TBMM menüsüne özel olan ve içerisinde süt, nişasta, vişne, ananas, krema, yumurta, bisküvi, un bulunan  'vişneli tayfır' tatlısına "Bu nasıl tatlı ismi.

Haber 16-11-18 11:59

Yazın son akımı göğüsleri ananasla kapatmak

Migren pozu, tanga modası, vajina peruğu, barbie pozu, bikini üstünü tersten giymek derken bir yazı daha geride bırakıyoruz. 2018 yazının son trendini ise görmemezlikten gelmek olmazdı. “Ananas Göğüsler” modasını ünlülerden, blogerlara kadar herkes uyguluyor.

Kadin 07-09-18 15:57

Kadın göğüsleri çiçek saksılarına dönüştü, siparişlere yetişemiyor

Ananas şeklindeki mumlardan, flamingolu biblolara kadar her şeyi gördüğümüzü düşündük. Ta ki, göğüs temalı saksıları görene kadar. Aklınıza göğüse benzeyen saksı gelir miydi? bilmiyoruz ama çömlek üreticisi Emma Low siparişlere yetişemiyor.

Kadin 13-08-18 14:34

Görenleri şaşkına uğratan birbirinden tuhaf yiyecekler

Ben hayatımda ne böyle bir üzüm ne de bu kadar küçük ananas gördüm!

Yemek 10-07-18 16:07

Sahurda tok tutması için tüketilen besinler ağız kokusuna yol açıyor

Medicana International İstanbul Hastanesi Ağız ve Diş Hastalıkları Uzmanı Dt. Bahadırlı: - "Sahurda tok tutması için tüketilen süt, peynir, yumurta ağız kokusunun artmasına neden olmaktadır" - "Çay, kahve, kola gibi içecekler idrar yoluyla vücuttan su kaybını artırır ve ağız kuruluğuna neden olur. Ramazan ayında bu içeceklerden uzak durulmalı bol su tüketilmelidir" - "Portakal suyu, ananas suyu, greyfurt suyu gibi asidik gıdalar bakteri üretimini artırarak ağız kokusuna neden olur. Baharatlı yiyecekler ağız kuruluğunu artırarak kötü ağız kokusuna neden olmaktadır. Ramazan ayında tükürük akışını artıran lifli gıdalar tüketilerek ağız kokusu azaltılabilir"

Haber 25-05-18 15:04

FETÖ'nün 'Ananas'ları savaş gemileri ile mi taşındı?

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda büyük şüphe. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in “Dostlarımıza Uganda’dan ananas gelmiş” diyerek şifresini verdiği ‘elmas kaçakçılığı’nın savaş gemileriyle yapıldığı ihtimali üzerinde duruluyor. Donanma’nın 2014 yılında 23 Afrika ülkesini kapsayan sefer rotasını da Gülen’in belirlediği ortaya çıktı.

Haber 30-04-18 07:51

Ananas ödemi hurma tatlı krizlerini önlüyor!

Adet Öncesi Sendrom (PMS), kadınlarda menstruasyondan ortalama bir hafta önce hem ruhsal hem fiziksel belirtilerle kendini göstermeye başlıyor. Bu dönemde karın bölgesinde şişlik, göğüslerde hassasiyet, iştah ve ağırlık artışı, tatlıya düşkünlük, sivilce problemi, depresyon, gerginlik, asabi ruh hali ve öfke sorunu gibi şikayetler yaşanabiliyor. Bu şikayetler menstruasyon bitimiyle sona eriyor.

Haber 07-03-18 17:01

Ananas kabuklarındaki bromelayin mucizesi

Ananas vitamin ve mineral deposu olarak en sağlıklı meyveler arasındadır. Ve yararları sadece içindeki meyvesinde değil kabuğundadır.Uzmanlar ananas kabuğunun binbir derde deva bir madde barındırdığını belirtiyor...

Yemek 21-02-18 23:37

Selülit Savaşında Kahraman Besinler

Dr. Emrah Çinik, selülitler ile savaşan besinler arasında, su, ananas, kırmızı acı biber, yeşil çay,...

Yurthaber 31-01-18 12:16

Acil ihtiyacı olanlara: 2 günlük ananas diyeti

Siz de o elbisenin içine kısa zamanda girmek isteyenlerden misiniz? Sizi kısa zamanda toparlayacak, şişkinliği en aza indirecek bir diyet var. Ama öncelikle bir doktora danışmalı ardından bu arındırıcı diyete başlamalı!

Yemek 04-12-17 14:40