Andrew Garfield Haberleri Ve Son Dakika Andrew Garfield Haberleri

Andrew Garfield Haberleri Ve Son Dakika Andrew Garfield Haberleri

Amerikalı oyuncu Andrew Garfield, 20 Ağustos 1983'te Los Angeles şehrinde doğmuştur. Central School of Speech and Drama okulunda oyunculuk eğitimi almış, küçük yaşlarda çeşitli tiyatrolarda rol almıştır. Genç Tiyatrocular Grubu ile turlara katılarak Romeo ve Juliet oyununda Romeo'ya hayat vermiştir. 2006 yılında oyundaki performansıyla Olağanüstü Yeni Başlayanlar ödülünü almıştır. 2005 yılında Sugar Rush gençlik programı ile televizyon ekranlarındaki ilk deneyimini kazanmıştır. 2007'de Doctor Who dizisinde görev almış, aynı yıl İsimsiz Çocuk filminde ilk başrolünü oynamıştır. Buradaki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu ödülü almıştır. 6 Temmuz 2016'da vizyona giren İnanılmaz Örümcek Adam filminde Peter Parker rolünü oynamıştır. Filmin sinema haklarının Marvel'a devredilmesi nedeniyle serinin diğer filmlerinde yer alamamıştır.

Andrew Garfield Haberleri

Andrew Garfield, sevenlerini üzen haberi duyurdu! Bir süre oyunculuğa ara verdiğini açıkladı

FX dizisi "Under the Banner of Heaven" ile ekranlara gelecek olan Andrew Garfield, yoğun geçen 2021 yılının ardından bir süre dinlemek istediğini söyleyerek oyunculuğa ara verdiğini açıkladı.

Trend 30-04-2022 17:21

Andrew Garfiled’tan şaşırtan itiraf! Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmini gizlice izlediklerini açıkladı

Örümcek Adam karakterine daha önceki filmlerde hayat veren Andrew Garfield, son yılların en çok beklenen Spiderman: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) yapımının galasına katılmamıştı. Garfield, serinin bir önceki başrol oyuncusu Tobey Maguire ile filimi gizlice halka açık bir sinemada izlediklerini söyledi.

Trend 08-01-2022 16:53

Andrew Garfield’ın başrolünü üstlendiği ‘Tick Tick... Boom’ filminin resmi fragmanı yayınlandı

İzleyicisinin karşısına çıkmak için gün sayan ‘Tick Tick... Boom’ filminin resmi fragmanı yayınlandı. Sevilen oyuncu Lin Mauel Miranda’nın yönetmen koltuğuna oturduğu film, ünlü müzisyen Jonathan Larson’ın otobiyografik eserinden uyarlandı.

Trend 11-06-2021 10:13

Disney, Spider-Man’i 5 milyar dolara Sony’den satın almak istiyor

Eğlence sektörünün dev şirketi Disney, Spider-Man’in (Örümcek Adam) haklarını satın almak için kesenin ağzını iyice açtı.

Trend 11-10-2019 17:15

Andrew Garfield

Andrew Garfield Hakkındaki Haberler Mynet'te. Andrew Garfield Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.