Bakan Özer Haberleri

15 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? Bakan Özer açıkladı! Seçimden sonraki gün okullar tatil mi?

Seçimden sonraki gün okullar tatil mi sorusu öğrenciler ve velileri tarafından sıklıkla aratılıyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem Milletvekilli seçimlerine ilişkin yapılan açıklamaların ardından 15 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi sorusu merak edilen konular arasında yer alıyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin merak ettiği konuya dair Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) açıklama yapıldı. Peki, 15 Mayıs okullar tatil mi?

Haber 12-05-2023 15:59

Depremzede öğrencilere burs verilecek! Bakan Özer duyurdu! Şartları taşıyanlar alabilecek

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgesindeki illerde yaralar sarılmaya çalışılıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı son dakika açıklamasında şartları taşıyan öğrencilere burs verileceğini duyurdu. Peki depremzede burs başvurusu nasıl yapılacak? İşte detaylar

Finans 03-03-2023 10:22

YKS ertelenecek mi? 2023 YKS ne zaman yapılacak? Gözler ÖSYM'den gelecek üniversite sınavı açıklamasında!

YKS ile ilgili son dakika gelişmeleri, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından yapılan duyuru sonrası lise 12. sınıf öğrencileri tarafından merak konusu oldu. Geçen sene üniversite sınavı başvuruları 11 Şubat ile 7 Mart arasında alınmıştı. Sınav ise 18 Haziran'da gerçekleştirilmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer geçtiğimiz günlerde LGS ve YKS'ye ilişkin açıklamada bulundu. Peki, YKS ertelenecek mi? 2023 YKS ne zaman yapılacak?

Egitim 15-02-2023 14:55

Okullar ne zaman açılacak? Okullar hangi tarihte açılacak? Bakan Özer'den son dakika açıklaması

Okullar ne zaman açılacak? Merak edilen soruya ilişkin son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapıldı. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depreminin 10. gününde yeni bir açıklamada bulunan Bakan Özer, 10 ildeki eğitim planlaması ve hangi ilçelerde, bölgelerde okulların açılacağına dair çalışmanın tamamlanacağı tarihi duyurdu. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Okullar hangi tarihte açılacak?

Egitim 15-02-2023 11:57

Bakan Özer

Bakan Özer Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Bakan Özer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.