Brighton Haberleri

Roma-Brighton maçı öncesi iki taraftar bıçaklandı!

Bugün oynanacak Roma - Brighton maçı öncesinde dün gece iki Brighton taraftarının bıçaklandığı açıklandı.

Spor 07-03-2024 19:40

Henüz 22 yaşında futbolu bıraktı! Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle...

İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton'ın 22 yaşındaki savunma oyuncusu Lars Dendoncker, geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle aktif futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Dendoncker, "Sağlığımı düşmek zorundayım. Bu, hayatımda aldığım en zor karardı. Ama geri dönüşü yok ve geleceğe odaklanmalıyım." ifadelerini kullandı.

Spor 27-07-2023 18:49

Liverpool, Brighton deplasmanında darmadağın oldu!

İngiltere Premier Lig'in 20. haftasında Brighton, Liverpool'u konuk etti. Ev sahibi ekip, karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor 14-01-2023 20:21

Chelsea neye uğradığını şaşırdı! Graham Potter'a eski takımından kötü sürpriz...

İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında Brighton ile Chelsea karşı karşıya geldi. Brighton, müsabakadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Teknik Direktörü Graham Potter, Chelsea kariyerindeki ilk mağlubiyeti eski takımından almış oldu.

Spor 29-10-2022 19:56

Brighton

Brighton Hakkındaki Haberler Mynet'te. Brighton Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Dünya devleri sıraya girdi! Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon euro'luk gelişme...

Son dakika haberleri: Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 13 puan toplayan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise iki maçta 4 puan alan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun performansı dikkat çekiyor. A Milli Takım'da da boy gösteren ve farklı mevkilerde forma giyebilen genç futbolcu, Avrupa kulüplerini peşine taktı. Fenerbahçe Yönetimi, Fulham, Nottingham Forest, Brighton, Club Brugge ve Ajax'ın izlediği oyuncunun bonservisini belirledi.

Spor 30-09-2022 11:25

Manchester United, yeni sezonu kaosla açtı! Cristiano Ronaldo sonradan girdi, Brighton kazandı...

İngiltere Premier Lig'de 1. hafta karşılaşmasında Manchester United, konuk ettiği Brighton'a 2-1 mağlup oldu. Yeni teknik direktörü Erik ten Hag ile ilk resmi maçına çıkan Kırmızı Şeytanlar'da Cristiano Ronaldo'nun karşılaşmaya yedek kulübesinde başlaması ve oyuna sonradan girmesi sosyal medyada büyük yankı oluştururken, mağlubiyet sonrası dev kulübün taraftarları isyan etti.

Spor 07-08-2022 17:54