Busra Cebe Haberleri

Son dakika: Mart ayı enflasyonu ile yolun yarısı geçiliyor! Emekli zammı ve memur maaşı zammında yepyeni hesap: TÜİK, tabloyu değiştirecek…

Son dakika: Emekliye ek zam umutları sona ererken gözler bir kez daha Temmuz ayına çevrildi. Emekli maaşı ve memur maaşı Temmuz zammı için bugün yolun yarısı geçilecek. Bu sebeple milyonlarca kişi TÜİK’ten gelecek Mart ayı enflasyon rakamlarına odaklanmış durumda. Şimdiden yüzde 11,53 zam cebe koyan SSK ve Bağ-Kur emeklisi için yeni hesap yapıldı. Peki emekliye zam, memur zammı oranı ne olacak, kim ne kadar alacak? İşte emekli maaşı hesaplama tablosu...

Finans 2024-04-03 07:34:09

Son dakika | Maaş zamları daha cebe girmeden eriyor dedi, yeni hazırlıkların sinyalini verdi! Erdoğan'dan emekli ve çalışanlara 'ikinci yarı' mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan son konuşmasında muhalefeti ve özellikle CHP'yi hedef alırken konuyu DEM Parti'ye de getirip "CHP'nin böyle bir partiyle yol yürüme, belediye bürokrasisini paylaşma hesabına girmesi anlaşılır gibi değil" dedi. Emekli bayram ikramiyelerine de değinen Erdoğan "Önümüzdeki yıldan itibaren emeklilerimizin ve çalışanlarımızın alım gücünü eskisinin üstüne çıkarmaya başlayacağımıza inanıyorum" mesajını verdi.

Haber 2024-03-25 14:21:38

Bankalar kredi kartında ilk somut adımı attı! Nakit avansa taksit sınırı geldi: Tüm hesaplama değişti, 50 bin lirada 14.721 lira fark…

Kredi kartı nakit avans taksit sayısı ve limit düşürüldü. Ekonomi yönetiminin talimatları bankalarda yanıt bulurken ilk somut adım da atılmış oldu. Bu kararın ardından kredi kartı nakit avans kullanacaklar için örnek geri ödeme hesaplaması da ortaya çıktı. Aylık ödeme rakamı artsa da vatandaş artık daha az faiz ödeyecek. 50 bin lirada 15 bin liraya yakın bir para cebe kalacak.

Finans 2024-03-13 11:53:24

Cebe giren bozukluk 660 milyon lirayı buldu

2023'te 781 milyon 492 bin 300 adet bozuk para dolaşıma sunuldu. Geçen yıl cebe giren bozuk paranın değeri 659 milyon 542 bin 600 lira oldu.

Finans 2024-02-16 12:59:17

Fenomen Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Romantik kare sosyal medyayı salladı

Son olarak Demet Özdemir ile başrolünü paylaştığı Aşk Taktikleri filmiyle adından söz ettiren Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalamıştı. Şu sıralar ismi ünlü fenomen Sibil Çetinkaya ile anılan Özyıldız'ın yeni aşkı belgelendi. Çetinkaya ve Özyıldız'ın romantik karesi sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-10-23 14:57

Şükrü Özyıldız ile Büşra Cebe ayrıldı mı? Ünlü çiftten kafa karıştıran hamle

Son olarak Netflix'te yayınlanan Demet Özdemir ile başrolünü paylaştığı Aşk Taktikleri 2 filmiyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız şimdi de özel hayatıyla gündem oldu. Şükrü Özyıldız ve sevgilisi Büşra Cebe sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Bu hamle sonrası ünlü çiftin ayrıldığı iddia edildi.

Magazin 25-08-23 14:03

Dikkat TikTok'tan 4 bin TL kazanabilirsiniz! Herkesin bilmediği o özellik cebe para olarak dönüyor

TikTok sosyal medya platformu ülkemizde popüler olduğu günden bu yana hem tartışmaların odağında yer alıyor hem de kullanıcı sayısı günden güne artıyor. TikTok'un pek bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı. Uzun süredir uygulamada bulunan özellik sayesinde birçok kişi 4 bin TL kazanabilir. İşte TikTok'tan para kazanmanın yolu...

Haber 25-07-23 09:22

Canlı yayında 'bu kadar da olmaz' dedirten anlar! SMA bağışı skandalı... Hasta oğlu için topladığı paralarla gününü gün etti

Antalya'da yaşayan Didem adlı kadın vicdanları sömürüp milyonları cebe indirerek dehşete düşürdü. Canlı yayına çıkarak kendisine atılı iddialara yanıt veren Didem Gülmez'in SMA'lı oğlu Mustafa Yağız için toplanan bağış paralarını lüks yaşamı için kullandığı ve çocuğu hayata bağlayan fişi çekmeye teşebbüs ettiği belirtildi. Gülmez de canlı yayında yaptığını itiraf ederek gözaltına alındı.

Haber 10-12-22 15:12

Axess ile kaybolmayan chip-paralar 2’ye katlanıyor, ödemeler kolaylaşıyor

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: - "Dijital yolculuğumuz kaybolmayan chip-para, cebe inen Axess ve chip-para ile öde özelliğinden sonra bu yıl da chip-paraların katlanarak kullanıldığı 'Katlanan Chip-Para' özelliği ile devam ediyor" - "Bu özelliğimiz sayesinde Axessliler diledikleri internet sitesindeki alışverişlerinden sonra, biriktirmiş oldukları kaybolmayan chip-paraları ile ödemelerini Juzdan’dan en çok 75 TL chip-parayı 2’ye katlayarak 150 TL olarak silebiliyor"

Yurthaber 19-09-22 15:04

Antalya'daki bu eve 22 yıldır güneş doğmuyor! 'Keşke şehit olsaydı, onlara imreniyorum'

Antalya'da 22 yıl önce 'İstanbul'a gidiyorum' diyerek evden ayrılan Erdal Cebe'den o gün bugündür tek bir iz yok. Çocuklarının bulunmasını isteyen baba Ali Haydar Cebe, ''Askerden şehitler geliyor, ben onlara imreniyorum. Keşke benim oğlum da askere gitseydi de şehit olarak gelseydi. Şimdi şehit de değil, ortada da yok. Sanki hiç doğmamış, yaşamamış gibi. Bu da benim ağrıma gidiyor. Ölüsü olsa hiç olmazsa mezarına gider ziyaret ederim, duasını okurum" diyerek yardım çağrısında bulundu.

Haber 05-09-22 10:29

Akaryakıt değil karaborsacı zammı! Tam ‘bittiler’ derken… Sebze fiyatlarında görülmemiş artış: Bir ayda yüzde 730...

Kış aylarında fırsatçıların da etkisiyle vatandaşın cebini yakan sebze fiyatları havaların ısınmasıyla gerilemişti. Ancak son bir ayda karaborsacılar nedeniyle bazı ürünlerde fiyatları yüzde 730’un üzerinde arttı. “Mazota gübreye gelen zamlara rağmen çiftçi 2 liralık üründen 50 kuruş kazanıyor” diyen sektör temsilcileri, “Ancak birileri yüzde 300’ün üzerinde kârı cebe atıyor” diyor. Henüz netliğe kavuşmayan Hal Yasası ise üreticinin de tüketicinin de tek ümidi…

Finans 04-07-22 08:21

Cebe ne demek? Cebe kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimeler ilk defa duyulmasa da bazen anlamları merak edilebilir. Farklı dillerde olduğu gibi Türkçede de birçok kelimeye kulak aşinalığı ile alışılır. Bu da zaman zaman bazı kelimelerin anlamlarının araştırılmasına sebebiyet verir. Araştırılan kelimeler arasında çok bilinenler olduğu gibi az karşılaşılanlar ve günlük hayatta çok sık kullanılmayan kelimeler de yer alır. Cebe kelimesi de Türkçe konuşanların merak ettiği kelimeler arasında yer alır. Cebe ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:21

Cebe havale nasıl çekilir? Cepbank ile cebe yapılan havale her ATM'den çekilir mi?

Banka hesabına gerek olmadan bir kişiye cep telefonu üzerinden para gönderme imkânı sunan cebe havale uygulaması, kullanım kolaylığı dolayısıyla yoğun ilgi görüyor. Cepbank ile cebe yapılan havale, paranın gönderildiği bankanın herhangi bir ATM’sinden çekilebilir. Paranın çekilmesi için gerekli olan bilgiler ve adımları bir araya getirdik.

Finans 11-04-22 15:19

Cebe havale limiti ne kadar? Cepbank cebe havale limiti artırma nasıl yapılır?

Banka hesabına gerek olmadan bir kişiye cep telefonu üzerinden para gönderme imkânı sunan cebe havale uygulaması, kullanım kolaylığı sebebiyle yoğun ilgi görüyor. Cebe havale limiti ise bankadan bankaya farklılık gösteriyor. Cebe havale limiti ne kadar, nasıl artırılır?

Finans 11-04-22 10:46

Gittiği her yere müziğini de taşımak isteyenler için cebe sığan JBL Go 3 incelemesi ve özellikleri

Müzik dinlemek hayatınızın vazgeçilmezleri arasındaysa mutlaka kompakt boyutuyla yanınızda taşıyabileceğiniz, kaliteli sesiyle müzik dinleme keyfini katlayacak, dış ortamlarda da rahatlıkla kullanabileceğiniz bir bluetooth hoparlör edinmelisiniz. Sizi yarı yolda bırakmayacak ve bluetooth hoparlörden beklediğiniz her şeyi karşılayacak JBL Go 3 incelemesiyle karşınızdayız! Detayları merak ediyorsanız okumaya devam etmelisiniz!

Haber 21-03-22 15:39

Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde şok eden rakamlar! Sigaranın cebe maliyeti...

Dünyada 1,2 milyon pasif içici sigara dumanından etkilenerek hayatını kaybeiyor. Tütün ürünlerinden en çok kullanılan paket sigaralar, yalnızca insan sağlığını tehdit etmekle kalmıyor, aynı zamanda içenlerin bütçesini de etkiliyor. Araştırmalara göre her 4 kişiden 1’i sigaraya ayda 600 TL’nin üzerinde harcama yapıyor...

Finans 09-02-22 11:19

Akbank Cebe POS ile kurumsal markalar da ödemelerini dijitalleştiriyor

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: -"Gratis ile birlikte hayata geçirdiğimiz çözüm ile ödemeler için müşterilerin kasaya gitmelerine gerek kalmadan reyonda hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme alınabilmesini sağlıyoruz"

Yurthaber 07-12-21 11:14

Afganistan'ın eski maliye bakanı BBC'ye konuştu: 'Hayalet askerler' Taliban'la mücadeleyi baltaladı

Eski Afganistan Maliye Bakanı Halid Payenda, ülkede hükümetin düşmesinden ve Taliban'ın 20 yıl sonra yeniden yönetime gelmesinden, yolsuzluğa karışmış yetkilileri sorumlu tuttu. BBC'ye konuşan Payenda, bu yetkililerin Taliban'dan para aldıklarını söyledi. Payenda, kayıtlarda yer alan 300 bin Afgan asker ve polisin çoğunun gerçekte var olmadığını, "hayalet görevlilerin" resmi listelere eklendiğini, generallerin onların maaşlarını da "cebe indirdiğini" belirtti.

Haber 10-11-21 16:32

Hollandalı şirket Zajc'ın parasını basit bir hileyle cebe indirmiş

Empoli'ye Zajc transferindeki 830 bin euro yani yaklaşık 8.5 milyon TL'lik son kısmın, Hollanda merkezli araç-alım satım şirketine yatırıldığı iddiası ortaya atılmıştı. Bu şirketin, Empoli hesaplarına benzer bir mail adresiyle F.Bahçe'den para istediği iddia edilmişti. F.Bahçe, "Ödemenin Hollanda merkezli araç alım-satım şirketine geçtiği saptanmıştır. Hollanda Gelderland bölge mahkemesi, bahsi geçen şirketin kulübümüze geri ödeme yapmasına hükmetmiştir" paylaşımı yaptı.

Spor 28-09-21 08:27

Axess, 20. yılında yenilenen dünyasıyla müşterileriyle buluşuyor

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: - "Axess'le dijital yolculuğumuz, kaybolmayan chip-para ve cebe inen Axess'ten sonra yeni özelliğimiz olan Chip-para ile Öde ile devam ediyor" - Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Şebnem Dağ Güven: - "İyi Yaşayanlar Kulübü'nde chip-paralar kaybolmuyor. Axessliler ödemelerini chip-paralarıyla silerek harcıyor. Yuvarladıkları kuruşlarıyla iyiliği paylaşıyor ve sadece kendilerini değil çevrelerini de düşünüyor"

Yurthaber 09-09-21 17:07

Esenyurt’ta feci ölüm! Küçük Ahmet oturmak istediği mermerden boşluğa düştü

Esenyurt’ta binanın girişinde gelişi güzel bırakılan mermerin üzerine oturmak isteyen 8 yaşındaki Ahmet Cebe, dengesini kaybederek 10 metre yükseklikten beton zemine düştü. Ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan Cebe hayatını kaybetti.

Haber 09-06-21 15:18

Jamshid Sagatov kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi Cebe kimdir, ne zaman yaşadı ve nereli?

Taşkent Devlet Sanat Enstitüsü'nden mezun olan ve müzik, dublaj, oyunculuk gibi alanlarla ilgilenen oyuncu Jamshid Sagatov , ATV'de ekrana gelecek olan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde Cebe karakterine hayat verecek. Peki Jamshid Sagatov kimdir, nereli ve kaç yaşında? Cebe kimdir, ne zaman yaşadı ve nereli? İşte yanıtı...

Magazin 20-05-21 16:03

Anında cebe inen Akbank Kart, internet harcamalarında da kazandırıyor

30 Nisan'a kadar cebe inen banka kartı alan veya kartının dijital kullanım özelliğini açan Akbank Kart kullanıcıları, internet alışverişinde yüzde 2 oranında, aylık 100 TL'ye ve toplamda 600 TL'ye varan chip-para kazanabilecek

Yurthaber 19-04-21 16:29

Karlı havada yürürken bu uyarıları dikkate alın! Hangi ayakkabıları seçmeliyiz?

Kar yağışıyla birlikte artış gösteren sakatlanmaların önlenmesi için bazı önerilerde bulunan uzmanlar, kaymayan ayakkabı tabanlarının seçilmesi ve yürürken ellerin cebe sokulmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Haber 16-02-21 16:50

(Özel) İstanbul’un göbeğinde organize dolandırıcılık ve hırsızlık kamerada

Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu 3 şahıstan ikisi, müşteri gibi girdikleri bir giyim mağazasında çalışanı ürün fiyatı sorarak oyalarken, diğeri ise dolar bozdurma bahanesiyle kasadaki esnafın 15 bin lirasını kaşla göz arasında el çabukluğuyla cebe indirdi.

Haber 04-01-21 09:24

Ünlü şeften hem cebe, hem sağlığa uygun tarifler

Pandemi sürecinde evde kalan ve mutlu günleri için yemek hazırlayan kadınlara Ünlü şef Özlem Mekik tüyolar verdi.

Yurthaber 31-12-20 17:52

Düğün takısı cebe sığdı

Hacettepe Teknokent'te üç gencin kurduğu yazılım şirketi, düğün takılarının internet ortamından alınıp takılmasına imkan sağlayan "Goldtag" isimli cep telefonu uygulaması gerçekleştirdi. - Kovid-19 salgını tedbirleri nedeniyle düğünlerin 1 saat ile sınırlandırılıp nikah şeklinde düzenlenmesiyle ilgili gören uygulama, bankalarla entegre biçimde 7 gün 24 saat kullanıcılarına altın alıp satma imkanı da sağlıyor - Şirketin Kurucu Ortağı Dolunay Sabuncuoğlu: - "Alım miktarı 0,1 gramdan başlayıp gram, çeyrek, yarım ve tam altın şeklinde devam ediyor. Bu altınlar, uluslararası standart olan 995/1000 saflığında bankada saklanıyor"

Yurthaber 26-12-20 11:02

Yılbaşına sayılı günler kala hediye seçme teleşına düşünler için alternatif hediye seçenekleri!

2020 yılı tüm dünya için yeni bir düzenin başlangıcını ifade etti. Koronavirüs pandemisi gölgesinde geçen 2020 yılında bazı alışkanlıklarımız devam ediyor. Noel coşkusunun tüm dünyada etkisini göstermesiyle beraber hediye çılgınlığı geri geldi. Sizler için yılbaşına sayılı günler kala sevdiklerinize alabileceğiniz hediye önerilerini derledik. Pamuk eller cebe...

Trend 15-12-20 17:56

Bilgisayar cebe sığdı: Xiaomi Ningmei Rubik’s Cube Mini satışa çıktı

Xiaomi Ningmei Rubik's Cube Mini mini bilgisayar piyasaya sunuldu. Xiaomi'nin rubik küp boyutundaki bilgisayarı, boyutunun küçük olmasıyla birlikte çantada hatta cepte bile taşınabiliyor. İşte Xiaomi Ningmei Rubik's Cube Mini bilgisayarın özellikleri.

Haber 09-11-20 17:18

Maske cebe girdi, para cepten gitti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ağzına takması gereken maskeyi cebinde gezdiren motosiklet sürücüne polis ekipleri ceza kesti.Koronavirüsle mücadele devam ederken denetimlerde tüm hızıyla sürüyor.

Haber 29-09-20 09:51

15 Temmuz Zaferi Dijital Gösterim Merkezlerinde yaşatılıyor

Diyarbakır'daki Dijital Gösterim Merkezinin ziyaretçilerinden Medeni Yeni: - "Çok duygulandım. 15 Temmuz'da bu vatan toprağı için nice aslanlar şehit oldu. Kanımızın son damlasına kadar mücadelemizi yapar, bir avuç toprağımızı kimseye vermeyiz" - Yılmaz Cebe: - "O günleri yaşamak ve yaşatmak açısından kurulan bu merkezi imkanı olan bütün vatandaşların gezmesi gerektiğini düşünüyorum"

Yurthaber 14-07-20 10:29

Hayatı eve, günleri cebe sığdırdılar

Eskişehir'de Büşra Apartmanı'nda yaşayan ve koronavirüse karşı önlem alan 6 komşu kadın, önceden bir evde buluşarak yaptıkları "günleri", artık her pazar internetten bağlantı kurarak görüntülü sohbetle sosyal mesafeyi koruyarak gerçekleştiriyor - Bina sakinlerinden Yasemin Belyurt: - "Hem birbirimize virüs bulaştırma riskimiz yok hem de muhabbetimize kaldığımız yerden devam edebiliyoruz"

Yurthaber 30-03-20 11:03

AYAL öğrencilerinden “Kadınoloji”

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en başarılı devlet okullarından biri olarak nitelendirilen Ayvalık Anadolu Lisesi’nin öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle “Kadınoloji” isimli oyunu sahneledi.AYAL’in “Örnek ve Öncü Şahsiyetler Tanıtma Kulübü” tarafından düzenlenen tiyatro etkinliğinde; kulübün öğrencilerinden Yağız Alkan’ın yazdığı, okulun öğretmenlerinden Ferda Poyraz’ın yönettiği “Kadınoloji” isimli oyun Kolej Konferans Salonu’nda izleyiciyle buluştu.Oyunda; Atatürk’ün eşi Latife Hanım başta olmak üzere; Suat Berk, Refet Angın, Fatma Seher Erden, Safiye Ali, Safiye Ayla, Afife Jale, Haldie Edip Adıvar, Sabiha Gökçen, Afet İnan, Türkan Saylan, Bahriye Üçok, Adile Naşit, Nezihe Muhittin, Satı Çırpan, Yıldız Moran, Zübeyde Hanım, Mihri Müşfik, Şeyyan Hanım, Cahide Sonku, Sabire Aydemir ve Semiha Berksoy gibi yaşadıkları dönemlere damgasını vuran kadınlar canlandırıldı.AYAL öğrencisi, “Örnek ve Öncü Şahsiyetler Tanıtma Kulübü” üyeleri; Suzan Ece Önder, Zelal Cebe, Sena Dilan Uysal, Tuana Firlar, Yağmur Acar, Fatmanur Sarı, Eylül Saban, Ilgın Ulutaş, Hazal Yaşıtlıoğlu, Elif Beyhan, Hilal Yılmaz, Ayça Güler, Rukiye Kobacık, Varda Naz Atalay Elif Su Uslu, İrem Büşra Satın, Öykü Sude Eriş, Melike Sıvış, Sedef Koşmaz, İrem Kırmızısakal, Dicle Aydoğmuş ve Işıl Gürkan tarafından sergilenen oyunun sonunda sahnedeki oyuncular başarılı performansları nedeniyle izleyenlerce ayakta alkışlandı.Yardımcı oyunculuklarını; Yağız Alkan, Nevra Pala, Merter Balık, Sena Keler, Havva Güven ve Feyza Koçak’ın üstlediğini, Teknik masayı ise; Utku Çakıroğlu, Yılmaz Kayra Yavuz, Baran Göl, Yağız Kandemir ve İnci Oral’ın yönettiği oyunun ardından muhabirimizin sorularını yanıtlayan AYAL Müdürü Veli Tuncay, öğrencileriyle ve “Örnek ve Öncü Şahsiyetler Tanıtma Kulübü” öğretmenleriyle ortaya çıkardıkları bu güzel eser nedeniyle gurur duyduğunu söyledi.

Yurthaber 09-03-20 14:41

28 yıldır depremzedelerin yardımına koşuyor

Türk Kızılayda pratikliği, çalışkanlığı, becerisiyle bilinen ve birçok depremde görev alan Elazığlı Ahmet Cebe, merkezi Sivrice ilçesi olan depremde de enkaz kaldırma, çadır kurma, gıda dağıtma gibi her tür insani yardım çalışmasında yer aldı - Cebe: - "Bir daha dünyaya gelsem yine Kızılay'da görev alırdım"

Yurthaber 04-02-20 11:13

Motosiklet otomobile arkadan çarptı: 1 yaralı

Adıyaman’da, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, İrfan Balıbay idaresindeki 61 FC 488 plakalı otomobile Yusuf Cebe idaresindeki 02 AAB 343 plakalı motosiklet arkadan çarptı.

Yurthaber 23-12-19 12:36

Dev izmaritlerle çevre kirliliğe dikkat çektiler

Bursa İnegöl Belediyesi, toplanan çöplerin yarısını oluşturan sigara izmaritleriyle ilgili vatandaşta farkındalık oluşturabilmek adına dev izmaritler yollara bırakıldı.Hem cebe hem sağlığa hem de çevreye ciddi zararı olan sigaraya karşı vatandaşı bilinçlendirmeyi hedefleyen etkinlikte, hazırlanan dev sigara izmaritleriyle mesajlar verildi.

Haber 12-12-19 18:04

Çatak’ta camii açılışı

Van’ın Çatak ilçesinin Korulu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan caminin açılışı yapıldı.Açılışa Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Belediye Başkan Vekili Yasemin Cebe, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aslan Alkan, İlçe Müftüsü Mehmet Sain, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve kurum amirleri katıldı.

Yurthaber 10-11-19 17:13

Dava bilgileri cebe taşındı

Adalet Bakanlığı, hazırladığı ‘e-Adalet Vatandaş’ uygulamasıyla dava dosyalarına erişimi mobil cihazlara taşıdı.

Haber 31-10-19 17:01

Almanya'yı seçen Suat Serdar'a sert sözler!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya Milli Takımı'nı seçen Suat Serdar için "Hem babasıyla, hem de kendisiyle görüştük. Evraklarını bekliyorduk. Demek Türkiye'yi yan cebe koydu" dedi.

Spor 07-10-19 15:16

Kurbanlıklar cebe girdi, diş sayma derdi sona erdi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından geliştirilen “Küpe Sorgulama” uygulaması ile cep telefonlarına giren kurbanlıklarda, yaş hesabı için diş sayma dönemi sona erdi.Kurban pazarlarına kadar giren akıllı teknoloji kurbanlık alımlarındaki eski usulleri de sona erdirdi.

Haber 03-08-19 11:04

Cebe indirimi BİPleyecekler

Bursa’nın ünlü market zincirlerinden olan Özhan Market, dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell ile ortak bir çalışmaya imza attı.

Haber 25-07-19 09:14

Ayçiçeği tarlaları hem göze hem de cebe iyi geldi

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 100 bin dönüm alana ekilen ayçiçeği görsel güzelliğiyle vatandaşların ilgi odağı olurken, fiyatıyla da çiftçilerin yüzünü güldürdü.Birçok tarım ürününün bir arada yetiştirilebildiği ender coğrafyalardan biri olma özelliği taşıyan Vezirköprü ilçesinde bu sene ayçiçeği üretimine de ağırlık verildi.

Haber 11-07-19 11:05

Kuveyt Türk TradePlus ile piyasalar 24 saat cepte

Kuveyt Türk, yeni mobil uygulaması TradePlus ile yatırım fonları, hisse senetleri, döviz, altın, gümüş gibi yatırım araçlarını cebe taşıyor

Yurthaber 20-06-19 12:41

Kuveyt Türk TradePlus ile piyasalar 24 saat cepte

Kuveyt Türk, yeni mobil uygulaması TradePlus ile yatırım fonları, hisse senetleri, döviz, altın, gümüş gibi yatırım araçlarını cebe taşıyor

Finans 20-06-19 12:39

Yasadışı bahis oynatan 5 kişi tutuklandı

Mersin’de, Galatasaray-Beşiktaş maçı sırasında ’cebe havale’ yöntemiyle yasadışı bahis oynattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ligin 31.

Haber 08-05-19 10:01

Yasadışı bahisçilere ’derbi’ operasyonu

Mersin polisi, ’cebe havale’ yöntemi kullanarak Galatasaray ile Beşiktaş arasında dün gece oynanan ’derbi’ maçında yasadışı bahis oynatan 4 kişiyi suçüstü yakaladı.

Haber 06-05-19 11:34

Hem cebe hem damağa hitap eden tatlı sütlü Nuriye

Diyarbakır'ın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan sütlü Nuriye, fiyatının uygun ve hafif olması nedeniyle tercih ediliyor - Badem ve 20 kat yufkayla hazırlanan, üzerine sütlü şerbet dökülen tatlı, halk arasında "Diyarbakır baklavası" olarak adlandırılıyor - İşletmeci Ahmet Altunbay: - "Sütlü Nuriye'nin diğer baklavalara göre çok daha hafif olmasının nedeni, şerbetinin sütle yapılması, fıstık yerine badem kullanılması ve ağızda kolayca dağılmasıdır"

Haber 03-02-19 11:49

Cüzdan buldu, cebe attı

Başkent’te bir şahıs, markette dolaşırken meyve kasalarının üzerinde bulduğu cüzdanı cebine koyarak marketten çıktı.Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan bir markette reyonlar arasında dolaşan şahıs, meyve kasalarının üzerinde bulduğu cüzdanı cebine koyarak marketten çıktı.

Haber 29-01-19 01:18

Kanalizasyon kazısında toprak altında kalan işçi öldü

MARDİN'in Nusaybin ilçesinde, kanalizasyon şebekesi için açılan hendekte toprak altında kalan işçi Mahsum Cebe (22) yaşamını yitirdi.

Haber 14-01-19 19:46