Depresyon Belirtileri Haberleri

Depresyondan çıkmak: Depresyona ne iyi gelir, depresyon tedavisi var mı?

Yaşamın karmaşıklığı içinde psikolojik sağlık bireyin iç dünyasını, duygusal dengeyi ve sosyal ilişkileri etkileyen kilit bir faktördür. Sağlıklı bir psikoloji bireyin stresle başa çıkma becerilerini artırır, olumlu ilişkiler kurmasına yardımcı olur ve yaşamla başa çıkma gücünü arttırır. Psikolojik sağlık genel yaşam kalitesini etkileyen ve bireyin duygusal, zihinsel ve sosyal iyilik haliyle ilgilenen bir kavramdır.

Haber 28-11-2023 17:09

Depresyonda mıyım: Depresyon nedir, belirtileri nelerdir?

Depresyon günümüzde giderek artan bir sağlık sorunu haline gelmiştir. Sadece bir duygu durumu bozukluğu olarak düşünülmemelidir. Çünkü depresyon sadece zihinsel sağlığı değil aynı zamanda bedeni de etkileyen bir durumdur. Depresyon genellikle kişinin yaşam kalitesini düşürür ve günlük aktiviteleri üzerinde olumsuz bir etki bırakır.

Haber 23-11-2023 14:35

Ne parasızlık ne de stres! O rahatsızlığa yakalanmış olabilirsiniz, bu belirtiler varsa hemen uzmana görünün

Kronik yorgunluk, dikkat eksikliği ve saç dökülmesi sorunu yaşıyorsanız dikkat. Modern hayatın getirdiği rahatsızlıklardan biri yaşam kalitesini düşürüyor. İşte çoğu kişinin hayatını olumsuz yönde etkileyen o rahatsızlığın nedeni...

Haber 18-09-2023 13:34

Depresyon sandığınız aslında zatürre olabilir!

Pnömoni, toplumda yaygın bilinen adıyla zatürre, virüs veya bakteriler nedeniyle akciğer dokusunda bulunan hava keseciklerinin enfeksiyonu olarak tanımlanıyor. Mikropların kolayca yayıldığı kapalı ortamlarda sık zaman geçirilmesi, soğuyan havanın vücut direncini düşürmesi ve grip gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarındaki artış nedeniyle, zatürre sonbahar ve kış aylarında daha sık görülüyor.

Haber 11-11-2022 20:16

Depresyon Belirtileri

Depresyon Belirtileri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Depresyon Belirtileri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Üzülmeyin bu durumu tek siz yaşamıyorsunuz! Kylie Jenner lohusalık depresyonu geçirdiğini açıkladı

Ebeveynlik oldukça stresli olabiliyor. Hamilelik süreci boyunca gerilen anne adayları bebekleri doğduktan sonra lohusalık depresyonuna girebiliyor. Birçok kadın lohusalık depresyonu yaşasa da depresyon sırasında bu durumu sadece kendileri yaşıyormuş gibi düşünerek üzülüyorlar. Oysa ki dünyanın her yerinde bu depresyonu geçiren sayısız kadın bulunuyor. Kylie Jenner'da lohusalık depresyonu sürecini anlattı.

Kadin 21-10-2022 10:48