Dilek Tasi Son Bolum Ozeti Haberleri

Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi...

Son olarak Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı Dilek Taşı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi. Amerika'ya eğitim için Ardahan Toprak önce adını değiştirdi.

Magazin 2024-05-01 15:07:27

Değişimiyle çok konuşulmuştu... Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozları sosyal medyayı salladı

Akasya Durağı dizisi yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırıyordu. Dizide Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez, sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 2024-04-30 16:26:47

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez sakin bir hayat yaşıyor! Sessiz sedasız boşanmıştı, işte son hali...

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Dilek karakteriyle tanınan Pelin Sönmez gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Sessiz sedasız boşanan Pelin Sönmez'in son hali beğeni topladı.

Magazin 2024-02-26 08:21:11

DİLEK TAŞI 15. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE: Dilek Taşı son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu ve 20 Aralık Kanal D yayın akışı!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 15. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 2023-12-20 20:30:04

DİLEK TAŞI 14. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölümün özeti!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 14. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 13-12-23 20:13

DİLEK TAŞI 13. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölümde neler yaşanacak, son bölümde neler oldu?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 13. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 06-12-23 20:43

Dilek Taşı'nın Mustafa'sı Salih Bademci metrobüse bindi, sosyal medya yıkıldı! O pozuna yorum yağdı

Son dönemde rol aldığı yapımlardaki başarısı ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Salih Bademci metrobüse bindi. Şehir içi ulaşımda toplu taşıma kullanan ünlü isim o anını takipçileriyle paylaştı. Bademci'nin metrobüs pozu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-12-23 14:58

DİLEK TAŞI 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 12. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 29-11-23 20:52

Zonguldak'ta batan gemideydi: Kayıp denizci Ömer Hebip ile ilgili o detay ortaya çıktı! Böyle olmamalıydı

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kayıp 7 kişilik mürettebatı arasında yer alan 43 yaşındaki Ömer Hebip'in son sefer niyetiyle çıktığı görevinde kazaya yakalandığı ortaya çıktı. Hebip'in kardeşi Dilek Albar, "Bu son sefere gidişiydi, bir daha sefere gitmeyeceğini söylemişti. Bu seferden geldiği zaman evlenmeyi düşünüyordu" ifadelerini kullandı. Hebip'in ailesi, kayıp denizciden gelecek haberi bekliyor.

Haber 27-11-23 15:57

'Sus' pozuyla tanınan Dilek Tunca'nın son hali şaşırttı! Gören tanıyamadı

Bir dönem hastane ve sağlık kuruluşlarında sık sık rastlanan 'sus' işareti yapan hemşire pozuyla ünlenen Dilek Tunca'nın son hali ortaya çıktı. Eski model Dilek Tunca'nın o pozunun ardından geçen 47 yılın ardından görenler tanıyamadı.

Magazin 22-11-23 20:39

DİLEK TAŞI 11. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 11. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 22-11-23 19:21

DİLEK TAŞI 10. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 10. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 15-11-23 20:35

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozlarına yorum yağdı! 'Aman Osman Ağa görmesin'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez'in sosyal medyadaki paylaşımları büyük ilgi görüyor. Güzel oyuncunun iddialı pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

Magazin 10-11-23 16:05

DİLEK TAŞI 9. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dilek Taşı'nın 9. bölümü bugün ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 08-11-23 20:10

DİLEK TAŞI 7. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı bu akşam mı, yeni bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dilek Taşı'nın 7. bölümü yeni yayın gününce ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı bu akşam mı, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti.

Magazin 25-10-23 20:03

DİLEK TAŞI 6. BÖLÜM tek parça izle! Dilek Taşı hangi gün? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı yeni bölümü için heyecanla bekleniyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde olduğu Kanal D'nin yeni dizisi bu akşam 6. bölümü ile ekrana gelecek. Son bölümde Mustafa, Figen'in bütün çabalarına rağmen Cemre'yle birlikte köşkten ayrılmıştı. Yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Peki, Dilek Taşı hangi gün, yeni bölümde neler olacak? İşte Dilek Taşı 6. bölüm tek parça izle ekranı ile son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 12-10-23 18:34

DİLEK TAŞI 5. BÖLÜM KANAL D CANLI İZLE! Dilek Taşı yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı yeni bölümü için heyecanla bekleniyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde olduğu Kanal D'nin yeni dizisi bu akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek. Son bölümde Mustafa, Figen'in bütün çabalarına rağmen Cemre'yle birlikte köşkten ayrılmıştı. Yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Peki, Dilek Taşı yeni bölümde neler olacak? İşte Dilek Taşı 5. bölüm izle ekranı ile son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 05-10-23 18:47

DİLEK TAŞI DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte isimleri ve rolleri

Dilek Taşı dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Dilek Taşı dün akşam Kanal D'de yayın hayatına merhaba dedi. Heyecanla beklenen Dilek Taşı, bir dönem dizisi olma özelliğine sahip. Dizide 80'li yıllar konu ediniyor. En son Terzi dizisinde rol alan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Salih Bademci dizide Mustafa karakterine hayat veriyor. Bademci'ye ise başrolde sevilen isim Hazal Subaşı eşlik ediyor. İşte Dilek Taşı konusu ve oyuncuları hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 08-09-23 12:36

Bir döneme damga vuran Gülden Karaböcek son haliyle gündemde! Çorbacıda sahne aldı

“Sürünüyorum”, “Kırılsın Ellerim” ve "Dilek Taşı" gibi şarkılarla tanınan Gülden Karaböcek son haliyle gündemde. Bir dönemin en önemli ses sanatçılarından biri olan Gülden Karaböcek bir çorbacıda sahne almasıyla gündem oldu.

Magazin 17-08-23 10:59

'Bitmedi' deyip açıkladı... Aşırı sıcaklar geri mi dönüyor? 46 dereceleri göreceğiz İşte Meteoroloji'den son dakika 11-15 Ağustos hava durumu

Sıcaklar, geçtiğimiz hafta tüm yurtta etkisini göstermiş, bunaltan sıcak havaların ardından mevsim normallerine dönülmüştü. Şimdi, "Aşırı sıcaklar geri mi dönüyor?" sorusu gündeme geldi. Batıda yağmurlu hava etkisini devam ettirirken önümüzdeki günler için yeni bir sıcak hava dalgası uyarısı geldi. "Aşırı sıcaklar bitmedi" diyen NTV Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan, bu kez sıcak hava dalgasının pazar günü Mısır üzerinden geleceğini belirtip bazı illerde 46 derecelerin görüleceğini vurguladı.

Haber 10-08-23 15:00

Bizimkiler'in Dunkof'u ve Dilek'i yıllar sonra bir arada! Son halleri olay oldu Başlama yine öpeceğim diye

90'lı yılların efsane dizisi Bizimkiler bir dönem izleyicileri ekranı başına kilitliyordu. Dizide 'Dunkof Halis' karakterini Ali Uyandıran, 'Dilek' karakterini ise Binnur Şerbetçioğlu canlandırıyordu. Efsane ikili yıllar sonra bir araya geldi. Yılların acımadığı ikilin son hali olay oldu. Binnur Şerbetçioğlu'nun takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. İşte Bizimkiler dizisinin unutulmaz oyuncularının son halleri...

Magazin 01-08-23 18:01

Ölüm korkusundan evinin önüne barikat kurdu, anlattıkları dehşete düşürdü! 'Kapımda bıçak biliyor, seni keseceğim diyor'

Eyüpsultan'da, imam nikahı ile birlikte yaşadığı ve alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Ç.'den (46) şiddet gören Dilek Acu (41), kendini korumak için evinin önüne barikat kurdu. İddiaya göre Ahmet Ç., Dilek Acu'ya bıçakla saldırdı, evinin kamera sistemlerini parçaladı. Gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunan Acu, "Kapımda bıçak biliyor, 'Seni keseceğim' diyor. Belki bu benim vereceğim son röportaj, ben bir ölü adayıyım" dedi. İşte detaylar...

Haber 12-06-23 10:20

Erzurum'da çıkan olaylarda yaralanmışlardı! Ekrem İmamoğlu o vatandaşlarla bir araya geldi: Durumları iyi, moralleri yüksek

Seçimlerden önceki son günlerde en dikkat çekici gelişmelerden biri pazar günü Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun mitingine taşlı saldırı düzenlenmesi oldu. Saldırıda bazı vatandaşlar yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınanlar serbest bırakıldı. Ekrem İmamoğlu, saldırıdan günler sonra eşi Dilek İmamoğlu ile beraber olayda yaralanan vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber 10-05-23 12:08

TÜBİTAK'ta görevli Dilek Dündar Erbahar evinde ölü bulunmuştu! Sır perdesi aralandı, dikkat çeken 'siyanür' detayı

Dünyaca ünlü TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'nde başuzman araştırmacı Doç. Dr. Dilek Dündar Erbahar, Tuzla'daki evinde ölü bulunmuştu. Doç. Dr. Erbahar’ın, boşanma aşamasındaki kocasına, 'Seni çok seviyorum' notu bırakıp önce böcek ilacı, sonrasında siyanür içerek yaşamına son verdiği iddia edilmişti. Yapılan otopside Erbahar'ın siyanür zehirlenmesi sonucu öldüğü anlaşıldı ve intihar sonucu öldüğü değerlendirilerek savcılık takipsizlik kararı verdi.

Haber 01-05-23 08:10

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez'in son hali şoke etti! Osman Ağa'nın kızı artık bambaşka biri

Bir dönem izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Akasya Durağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı. Şimdilerde evli olan ve yaptığı estetiklerle değişime uğrayan Sönmez, dizide Cezmi Baskın'ın hayat verdiği ''Osman Ağa'' karakterinin kızı Dilek'i canlandırıyordu. İşte Pelin Sönmez'in son hali...

Magazin 05-04-23 23:34

Müge Anlı'da gözyaşları sel oldu! Bir kere daha yıktı beni! deyip hıçkıra hıçkıra ağladı

Müge Anlı son dakika gelişmesi ile programı açtı. 23 yıl önce annesinden ayırılan Dilek Yılmaz'ın başvurusu üzerine harekete geçen araştırmacı gazeteci Müge Anlı yaşlı kadına ulaştı. Müge Anlı, Dilek Hanım'ın annesini bulduklarını söyleyip üzücü gelişmeyi duyurdu. Genç kadın canlı yayında hıçkırıklara boğuldu. İşte programa damga vuran olayın ayrıntıları...

Magazin 24-03-23 10:54

Kar yağışı için merakla beklenen tarihi açıkladı! Son paylaşımı heyecan yarattı: Çok güzel gelişmeler var

Kar yağışı bugünden itibaren Türkiye'nin kapısında. Balkanlara gece saatlerinde kar geliyor, devamında ise Ege kıyıları ve İstanbul'a yağışlar geri dönüyor. İstanbul ile ilgili paylaşımlarında; Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, "Çok güzel gelişmeler var" diyerek heyecan yaratırken Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan kar yağışı için net tarih verdi. Çatalca'dan gelen görüntüde ise kentte mevsimin ilk karının ince de olsa beyaz örtü oluşturduğu görüldü.

Haber 25-01-23 09:47

Çizmeli Kedi Son Dilek ne zaman çıkacak? Çizmeli Kedi Son Dilek Türkiye'de ne zaman vizyona girecek? Geri sayım başladı!

Çizmeli Kedi Son Dilek filmi için geri sayım başladı. Yönetmen koltuğunda Joel Crawford'un yer aldığı Çizmeli Kedi Son Dilek filmi bu ay vizyonda yer alacak! Hikayesiyle 7'den 77'ye neredeyse herkes tarafından beğenilen çizmeli kedi hikayesi, animasyon tutkunlarının gündeminde yer alıyor. Peki Çizmeli Kedi Son Dilek Türkiye'de ne zaman gösterime girecek?

Trend 23-01-23 14:35

SON DAKİKA | İstanbul'a kar geliyor! Dört gözle beklenen kar yağışı için Meteoroloji uzmanı tarih verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji çok sayıda il için yağmur beklendiğini belirtirken 3 il için turuncu uyarı yaptı. Ayrıca, Batı Akdeniz'de rüzgarın hızı 70 km'yi bulacak. Öte yandan meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, yarın İstanbul'da yağmur beklendiğini açıklarken, Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan da İstanbul'a kar yağışı için tarih verdi. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 12-01-23 15:05

Dilek Ertek kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Tekneden düşerek ölen Dilek Ertek’in sevenleri şokta

Dilek Ertek ile ilgili son dakika haberi gündemde yer alıyor. Sosyetenin ünlü simalarından biri olan Dilek Ertek, tatil için gittiği Haiti’de tekneden düşerek hayatını kaybetti. Dilek Ertek’in cansız bedenine ise henüz ulaşılamadığı belirtildi. Peki, Dilek Ertek kimdir?

Magazin 04-11-22 16:02

Hastanelerde sus işareti yaptığı fotoğrafla tanınmıştı! Dilek Tunca'nın değişimi görenleri şaşırtıyor

Bir dönem hastane ve sağlık kuruluşlarında yer alan “sus” işaretini yapan hemşirenin son hali görenleri şaşırtıyor. Eski model olduğu bilinen Dilek Tunca, Yeşilçam filmlerinde de sıklıkla kendisine yer bulmuştu. Ünlü modelin değişimini görenler Tunca'yı tanıyamıyor.

Magazin 22-09-22 14:00

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali mini elbisesiyle hayran bıraktı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Dilek rolü ile akıllara kazınan Gülsim Ali, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla dikkat çekmeye başladı. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de ön planda olan Gülsim Ali, son pozuyla beğeni topladı.

Magazin 11-09-22 10:05

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali dekolteli pozlarıyla hayranlarını mest etti

Gönül Dağı dizisi sezon finali yaparken dizide Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan, diziye veda etmişti. Güzelliğiyle beğeni toplayan Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali şu sıralar yoğun tempodan çıkmış olmanın keyfini sürüyor. Gülsim Ali son olarak dekolteli elbisesiyle pozlarını paylaştı.

Magazin 03-06-22 14:37

'Sus' işaretiyle tanınan hemşire Dilek Tunca'nın son hali şaşırttı! Değişimi olay yarattı...

'Sus' işaretiyle tanınan hemşire Dilek Tunca'nın son halini görenler gözlerine inanamadı. Bir dönem hastanelerin ve sağlık merkezlerinin sembolü haline gelmiş 'Sus' işaretiyle, herkesin aslında duvarlarda görüp tanıdığı eski model Dilek Tunca değişimiyle olay yarattı.

Magazin 21-05-22 16:44

Evin salonunda korkunç cinayet! Kızı kanlar içinde buldu, son sözü yürek dağladı

Ankara'da yaşayan 32 yaşındaki Dilek Ceylan, ayrılmak istediği nişanlısı İdris N. tarafından öldürüldü. Evin salonunda yaşanan korkunç olayda kalbinden iki kurşunla vurulan Ceylan'ın acıdan 'anne' diye feryat ettiği, sesler üzerine kapıyı açan 14 yaşındaki küçük kızın annesini kanlar içinde gördüğü öğrenildi.

Haber 02-05-22 15:33

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali oyunculuğu bırakıyor mu? Takipçisine yanıt verdi!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisiyle beğenileri toplayan Gülsim Ali, son zamanların en çok dikkat çeken oyuncularından biri oldu. Anadolu hikayesinin anlatıldığı dizide Dilek rolüne hayat veren Gülsim Ali'nin, takipçisine verdiği cevap kafaları karıştırdı.

Magazin 13-04-22 00:07

Gülsim Ali kimdir, aslen nereli? Gönül Dağı'nın Dilek karakteri Gülsim Ali kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Türkiye dışında Pakistan'da da fenomen olan Gülsim Ali, ilk rolünü 20 yaşındayken canlandırmıştır. Hazal Kaya'nın da rol aldığı Son Yaz Balkanlar adlı dönem dizisi, Gülsim Ali'nin ilk projesi olarak bilinmekte. Peki şimdilerde Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali kimdir, aslen nereli? Gülsim Ali kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 12-02-22 18:02

Akasya Durağı'nın Dilek'iydi! Pelin Sönmez son haliyle şaşkına çevirdi

Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Dilek rolüyle tanınan oyuncu ve şarkıcı Pelin Sönmez, uzun yıllardır ekrandan uzakta bir hayat sürüyor. 2018 yılında evlenen ve oyunculukla şarkıcılığı bırakan Pelin Sönmez, merak konusu oldu.

Magazin 08-02-22 04:07

Son dakika: Peş peşe uyarılar gelmişti! İstanbul'da kar yağışı başladı

Son dakika... Günlerdir yapılan uyarıların ardından beklenen kar İstanbul'a geldi. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmurlar, öğleden sonra yerini kar yağışına bıraktı. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da beklenen hava durumunu saat saat paylaşırken, gece yarısı tüm kentin kara teslim olacağını belirtti. Öte yandan NTV Meteoroloji uzmanı Dilek Çalışkan da hava durumuyla ilgili harita üzerinden bilgiler verirken, İstanbullulara kar yağışı uyarısı yaptı. İşte son gelişmeler

Haber 21-01-22 15:36

Son Dakika: Adnan Oktar'a 9 yaşındaki öz kızını getirip taciz edilmesine göz yumdu! Mağdur kız, iğrenç detayları anlattı

Son dakika haberi: Öz kızı S.M.'nin Adnan Oktar'la evlenmesini isteyip, tacizde bulunmasına göz yumduğu iddia edilen Dilek Ç. (45) hakkında dava açıldı. Şu anda 18 yaşında olan mağdur S.M., yaşadıklarını anlattı. Kendisine inanılmayacağını düşündüğü için ses kaydı aldığını söyleyen S.M., Oktar'ın kendisine tacizde bulunurken annesinin yanında olduğunu belirtti. Ses kayıtlarında, Adnan Oktar'ın mağdur için 'Sultanım' diye bahsettiği de ifade edildi. İşte son dakika haberinin detayları!

Haber 04-01-22 12:51

SON DAKİKA | Evinin önünde oynarken köpek saldırdı, yüzüne 60 dikiş atıldı! 8 yaşındaki Mert Dilek: Köpek görünce anne ve babamın arkasına saklanıyorum

Köpek saldırısıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Manisa'da evinin önünde oyun oynarken sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Mert Dilek, yaşadığı kâbusun şokunu atlatamıyor. Yüzüne 60 dikiş atılan minik Mert, köpek görünce anne ve babasının arkasına saklanıyor. 21 Kasım'da yaşanan olay sonrası yeni yeni dışarı çıkmaya başlayan Mert'in annesi, pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in görüntülerini televizyonda ağlayarak izlediğini söyledi.

Haber 02-01-22 12:51

SON DAKİKA | Sahte içkiden bir ölüm daha! Eşim çığlık çığlığa öldü

Son dakika haberine göre sahte içkiden ölüm haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul Avcılar'da 4 çocuk annesi Dilek Havuççuoğlu sahte içkiden dolayı kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eşini kaybeden Fikret Havuççuoğlu "Eşim çığlık çığlığa öldü. Eşimin 25 liraya alkol aldığını bilmiyordum. Bilseydim aldırmazdım. İnsan sevdiğini göz göre göre ölüme bırakır mı?" diye konuştu.

Haber 21-12-21 07:46

Gönül Dağı'nın Dilek'i beğenileri topluyor! Gülsim Ali bakın meğer kimmiş!

Son zamanların yakından takip edilen ismi Gülsim Ali'nin, Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Dilek rolü ile yıldızı parladı. Instagram'da 1.6 milyon takipçisi için paylaştığı pozları binlerce beğeni alıyor. Oyunculuk kariyeri boyunca çeşitli projelerde yer alan Gülsim Ali bakın meğer kimmiş...

Magazin 17-12-21 23:02

2022 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Çarpıcı yüzde 35-40 zam tahmini

2022 yılına girmemize son 2 ay kalmışken, milyonlarca asgari ücretli zam oranını büyük bir merakla bekliyor. Enflasyon rakamları dikkate alınarak yapılan hesaplamalarla şimdiden rakamlar tahmin edildi. A Haber ekranlarında açıklamalarda bulunan Sabah Gazetesi Ekonomi Yazarı Dilek Güngör milyonların merakla beklediği asgari ücrete ilişkin tahminini açıkladı. Güngör yaptığı açıklamada asgari ücrete yüzde 35-40 arasında bir zam beklendiğini ifade etti.

Finans 03-11-21 15:28

Gülsim Ali İlhan ve annesine yorum yağdı! Ablanız gibi duruyor

Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Dilek karakteriyle adından söz ettiren Gülsim Ali İlhan özel hayatıyla da merak ediliyor. Gülsim Ali İlhan ve annesinin pozları son günlerde gündemde. İkilinin paylaşımlarına beğeni yağıyor. .

Magazin 26-09-21 10:40

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı izle | Dilek ve Taner sözleniyor!

TRT1'de yayınlanan sevilen dizi Gönül Dağı, her Cumartesi akşamı izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Halime'nin onaylamasıyla beraber Taner ve Dilek'in önündeki bütün engeller kalkmıştı. Peki Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Haber 17-04-21 17:17

(Özel) Hayatını kaybeden taksi şoförü 40 araçlık konvoy ile son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Sultangazi’de bir durakta 20 yıldır taksi şoförü olarak çalışan 53 yaşındaki Erol Dilek, geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 05-04-21 09:13

İstanbul'a kar yağacak mı? 'Asıl kış şimdi başlıyor' dedi, tarih vererek uyardı

Kara kış geri geliyor. Hava durumuyla ilgili yapılan son tahminlere göre sıcaklıklar cuma gününden itibaren yaklaşık 10 derece düşecek. Yurt genelinde büyük oranda etkili olacak soğuk havanın kar yağışını da beraberinde getireceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, ''Asıl kış şimdi başlıyor'' dedi. Çalışkan, 'İstanbul'a kar yağacak mı?' sorusuna da cevap verdi. İşte hava durumu tahminleriyle ilgili tüm detaylar...

Haber 08-02-21 12:59

Minik GKV’liler dilek kartı hazırlayıp kurabiye yaptı

2020 yılının son gününde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri dileklerini yeni yıl kartlarına yazarak 2021 yılıyla ilgili beklentilerini resmettiler.

Yurthaber 30-12-20 13:31