Elektronik Cihazlar Haberleri

Tatile çıkarken mutlaka yanınıza almanız gereken hayat kurtarıcı elektronik ürünler

Tatile çıkacaksınız ve hangi elektronik eşyaları yanınıza alacağınızı mı düşünüyorsunuz? Öyleyse sizleri yazımızı incelemeye davet ediyoruz. Adeta hayat kurtarıcı olacak pek çok ürünü sizin için derledik. İlk anda aklınıza gelmese de tatil boyunca size eşlik ederek rahatlıkla gereksinimlerinizi karşılamanıza yarayan bu ürünlere seyahat çantanızda mutlaka yer açmalısınız. Gelin, ürünlere birlikte bakalım.

Haber 22-08-2023 15:55

Elektronik eşyalarınızı hasarlardan korumak için mutlaka kullanmanız gereken araçlar

Birçok kullanıcı yüksek fiyatlara satın aldığı elektronik eşyalarını güvende tutmak için alternatif ürün çeşitlerine göz atıyor. Elektronik eşya kullanımında cihazları darbelerden koruyacak, elektrik akımını dengeleyecek, ısınma problemlerine son verecek ve çeşitli arızaların önüne geçecek birçok ürün seçeneği bulunuyor. Gelin, elektronik cihazlarınızı koruyacak birbirinden kaliteli ürünleri beraber keşfedelim!

Haber 12-04-2022 11:11

Giyilebilir cihaz kullanıcıları dikkat! 33 güvenlik açığı bulundu

Özellikle sağlık sektöründe giyilebilir cihazların kullanımı artarken, uzmanlar tarafından önemli bir tespit yapıldı. Uzaktan hasta izleme için kullanılan giyilebilir cihazlardan veri aktarımında yaygın olarak kullanılan protokolde 33 güvenlik açığı içerdiğini keşfedildi.

Haber 07-02-2022 12:31

Japon elektronik parça devi Kaga'dan milyonlarca dolarlık Türkiye kararı!

Japonya'nın elektronik parça üreten dev şirketi Kaga, üretiminin önemli bir bölümünü Türkiye'ye taşıyor. Şirket, Türkiye'de yeni bir fabrika kuracak ve baskılı devre kartı üretiminin bir kısmını Çin ve Güneydoğu Asya'dan Türkiye'ye taşıyacak.

Haber 27-12-2021 17:59

Elektromanyetik kirlilikten korunma yolları

Televizyon ekranlarından, fotokopi makinalarından ve mikrodalga fırınlardan, yaydıkları elektromanyetik nedeniyle mümkün olduğu kadar belli bir mesafede durulması gerektiği bildirildi.

Haber 20-07-2005 13:57

Teknoloji, insanları yabancılaştırıyor

Psikiyatrist Sabri Yurdakul, teknolojinin insanları birbirinden uzaklaştırdığını söyledi.

Haber 29-03-2005 16:00