Esnaf Lokantası Haberleri

'5 TL'den başladık, şu anda 25 TL' Enflasyona meydan okuyan lokanta şaşırtıyor 'Sudan ucuz' deyip akın ediyorlar 'Bizden uygunu yok'

Üsküdar'da esnaf lokantası herkes yemek yiyebilsin diye '3 tabak yemek 75 lira' kampanyası başlattı. Enflasyona meydan okuyan lokanta vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Bu kampanyadan gün içerisinde binlerce kişi faydalanıyor. Lokantada çalışan işçilerden biri "Patronumuzla beraber 5 liradan başladık, şu anda 25 lira" derken işletme sahibi ise "Üsküdar'da bizden daha uygun veren bir lokanta yok" dedi. Müşteriler ise "Sudan ucuz" ifadelerini kullandı.

Finans 21-03-2024 12:28

Esnaf lokantalarının vazgeçilmezi: Etli nohut yemeği tarifi! Dağılmayan nohut yemeği nasıl yapılır?

Esnaf lokantası lezzetleri denildiğinde ilk akla nohut ve kuru fasulye yemekleri geliyor. Nohut kış aylarının en sevilen yemekleri arasında bulunuyor. Misler gibi kokan tereyağlı pilavın yanında tane tane dökülen nohut yemeği nasıl yapılır merak ediliyor. İşte enfes etli nohut yemeği tarifi...

Yemek 20-12-2022 09:58

Ne hastalık kalır ne yorgunluk: Esnaf lokantası usulü kelle paça tarifi! Kelle paça nasıl yapılır?

Kelle paça kışın en sağlıklı çorbaları arasında yer alıyor. Vücuda anında kuvvet veren kelle paça esnaf lokantalarının vazgeçilmez lezzetlerinden. Evde esnaf lokantası usulü kelle paça yapmak istiyorsanız aşağıdaki tarif tam size göre! Bu kelle paça çorbası tarifi içen herkese şifa dağıtıyor.

Yemek 07-12-2022 11:15

Hicaz pilavı tarifi: MasterChef hicaz pilavı nasıl yapılır? Tüm tarifleri unutturan lezzet!

Hicaz pilavı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Tadına doyulamayan lezzetlerden biri olan hicaz pilavını bu akşam MasterChef Türkiye’de yarışmacılar yapacaklar. Şefler bu bölümde yarışmacılardan esnaf lokantası yemekleri yapmalarını istiyor. Yarışmacıların dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabete gireceği yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Peki, hicaz pilavı tarifi nedir, nasıl yapılır?

Yemek 02-12-2022 14:47

Esnaf Lokantası

Esnaf Lokantası Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Esnaf Lokantası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Tıpkı lokantadakilerin tadında: Etli kuru fasulye tarifi! Etli kuru fasulye nasıl yapılır?

Kuru fasulye esnaf lokantalarının vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunuyor. Kuru fasulye severler bu lezzet için esnaf lokantalarına gidebiliyor. Ancak artık gitmenize gerek yok! Evde yapacağınız etli kuru fasulye tarifi esnaf lokantalarının lezzetinde olacak. Etli kuru fasulye nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 17-10-2022 14:55