Fortuna Sittard Haberleri Ve Son Dakika Fortuna Sittard Haberleri

Fortuna Sittard Haberleri Ve Son Dakika Fortuna Sittard Haberleri

Fortuna Sittard, 1 Temmuz 1968 yılında Hollanda'nın Sittard şehrinde, Fortuna 54 ve Sittardia kulüplerinin birleşmesiyle kurulmuş Hollanda'nın ilk profesyonel futbol kulübüdür. Sarı ve yeşil renklere sahip olan Fortuna Sittard, Hollanda 2. Futbol Ligi olan Eerste Divisie'da 1959, 1964, 1966 ve 1995 yıllarında şampiyon olmuş, 1967 ve 1964 yıllarında ise Hollanda Kupası şampiyonluğu yaşamıştır. Takım, Hollanda'nın en yüksek seviyedeki futbol ligi Eredivisie'de mücadele etmekte, maçlarını 12.500 kapasiteli Fortuna Sittard Stadion'da oynamaktadır. Fortuna Sittard, yaptığı TV programlarıyla dikkat çeken Türk iş adamı Acun Ilıcalı tarafından 2020 yılında satın alınmıştır. Emrah Başsan, Huub Stevens ve Mark van Bommel gibi eski futbolcular Fortuna Sittard formasıyla mücadele etmiştir.

Fortuna Sittard Haberleri

Burak Yılmaz ayrılığı resmen açıkladı ve olay sözler kullandı! ''Kulüpte yaşananları en kısa zamanda anlatacağım''

Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz, sezon sonunda kulübünden ayrılacağını resmen açıkladı. Burak Yılmaz yaptığı açıklamada, "Seneye Fortuna Sittard'da olmayacağım. En kısa zamanda başkan ve yönetimle yaşananları anlatacağım." dedi.

Spor 26-05-2023 13:45

Fortuna Sittard'a veda paylaşımı yapan Burak Yılmaz'dan sürpriz hareket! Antrenmana çıktı...

Sezon başında Hollanda Ligi Eredivisie ekiplerinden Fortuna Sittard'a 5 yıllık imza atan ve kontratının 2 yılını futbolcu, 3 senesini ise antrenör olarak geçireceği açıklanan Burak Yılmaz, takımının son oynadığı Groningen maçının ardından flaş bir paylaşım yapmıştı. 37 yaşındaki tecrübeli golcünün paylaşımı, veda olarak yorumlanmıştı. Burak Yılmaz'dan sürpriz bir hamle daha geldi. İşte detaylar...

Spor 05-04-2023 17:06

Hollanda'da da 'Kral' olacak! Burak Yılmaz yine attı, ancak takımını mağlubiyetten kurtaramadı...

Hollanda 1. Futbol Ligi'nde (Eredivisie) Fortuna Sittard, Burak Yılmaz'ın gol attığı maçta Waalwijk'a 3-1 yenildi. Tecrübeli futbolcu, bu sezon takımıyla çıktığı 21. maçında 9. golünü kaydetti.

Spor 18-02-2023 07:10

500 milyon TL! Burak Yılmaz ve birçok Türk oyuncunun formasını giydiği Hollanda Ligi'nden depremzedelere dev yardım

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası yaralar sarılmaya çalışılırken, birçok Türk futbolcunun forma giydiği Hollanda Ligi'nden de ülkemize dev bir yardım geldi. İşte detaylar...

Spor 14-02-2023 15:50

Diğer Haber Etiketleri

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fortuna Sittard Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Volkan Demirel'in sesini duyunca kötü oldum!' Burak Yılmaz'dan maç sonunda birlik beraberlik mesajı!

Hollanda 1. Futbol Ligi ekibi Fortuna Sittard, FC Emmen ile oynadığı lig mücadelesine, Hollanda Kızılhaç'ın Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için başlattığı Giro555 bağış kampanyasının yazılı olduğu formalarla çıktı. Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan'ın formasını giydiği Fortuna Sittard'ın göğsünde depremzedeler için başlayan kampanya yer aldı.

Spor 12-02-2023 10:18

'Türkiye için dua et!' Burak Yılmaz saygı duruşunda ağladı, Oğuzhan Özyakup attığı golden sonra depremzedelere destek verdi...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından Türkiye yasa boğulmuştu. Yıkılan binaların enkazlarında arama kurtarma çalışmaları devam ederken, spor camiası kurtarılan vatandaşlarımız için birlik oldu. Hollanda'nın Fortuna Sittard takımında forma giyen Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan, Emmen'e karşı oynanan maçta sahaya çıktı. Milli futbolcular, müsabakada duygusal anlar yaşadı.

Spor 12-02-2023 01:48

Son dakika: 'Türkiye'den çokça küfürlü mesaj aldım!' Burak Yılmaz'dan olay itiraflar! Portekiz maçında kaçan penaltı, Dünya Kupası, bir günü ve Şenol Güneş...

Son dakika haberleri: Futbol hayatına Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard'da devam eden Burak Yılmaz, Instagram hesabından flaş bir paylaşımda bulundu. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan tecrübeli futbolcu, Dünya Kupası Elemeleri Play-Off Yarı Finali'nde oynanan Portekiz maçında kaçırdığı penaltıyla ilgili anısını paylaştı. Yılmaz, Dünya Kupası'nın oynandığı sırada kendisine küfürlü mesajlar geldiğini ifade etti. Detaylar...

Spor 27-12-2022 07:48

Fortuna Sittard oyuncusu Oğuzhan Özyakup kimdir? Oğuzhan Özyakup nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Fortuna Sittard oyuncusu Oğuzhan Özyakup, 2-0 skorla sonuçlanan Volendam maçının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Fortuna Sittard böylelikle ligde üst üste ikinci zaferini elde etti. Peki, maçta attığı golle adından söz ettiren Fortuna Sittard oyuncusu Oğuzhan Özyakup kimdir? Oğuzhan Özyakup nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Spor 03-10-2022 09:33

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup'un yanına gidiyor!

Galatasaray'da oynadığı dönemde gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen eski futbolcu Wesley Sneijder, aktif futbolculuk kariyerini sonlandırmıştı. Futbolculuğunun sonlarına doğru özel hayatı ve evliliğinde birçok problem yaşayan Sneijder'in aldığı kilolar dikkat çekmişti. Hollandalı efsanenin futbola bu kez yönetim tarafıyla geri dönüyor. Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup'un da forma giydiği Fortuna Sittard ile Wesley Sneijder birlikteliği çok yakın...

Spor 20-09-2022 16:40

Hollanda'da Oğuzhan Özyakup ve Burak Yılmaz fırtınası! Biri asist yaptı, diğeri adeta füze attı...

Hollanda Ligi Eredivisie'de 6. hafta mücadelesinde NEC Nijmegen ile Fortuna Sittard karşı karşıya geldi. Müsabaka, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Fortuna Sittard'da forma giyen milli futbolcular Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup, karşılaşmaya damga vurdu. 62. dakikada oyuna dahil olan Oğuzhan Özyakup, Burak Yılmaz'ın asistinde attığı golle takımını öne geçirdi. İkilinin performansı, Hollanda'da gündem oldu.

Spor 10-09-2022 20:19

Burak Yılmaz'a büyük şok! 87. dakikada penaltıdan gol attı ama...

Hollanda Ligi 5. hafta mücadelesinde Utrecht, deplasmanda Fortuna Sittard'ı 4-3 mağlup etti. Fortuna Sittard'da Burak yılmaz maçta 90 dakika sahada kalırken, Doğan Erdoğan 45 dakika sahada kaldı. Milli oyuncu Burak Yılmaz, 87. dakikada penaltıdan bir gol attı.

Spor 02-09-2022 23:20

Gol atmaya gitmişti hoca oldu! Burak Yılmaz antrenmana bile çıktı

Burak Yılmaz'ın yeni takımı Fortuna Sittard'da teknik direktör Sjors Ultee ile yolların ayrılmasının ardından ilginç bir olay yaşandı. Hollanda basınında yer alan habere göre Burak Yılmaz, takıma bugün antrenman yaptırdı. Antrenmanı bir hoca gibi yöneten tecrübeli futbolcu oyunculara direktifler verdi.

Spor 23-08-2022 20:48

37'lik Burak Yılmaz durdurulamıyor! Yine yaptı... 80 dakikada 2 gol

Son dakika... Türkiye'de son olarak Beşiktaş'ta forma giyen ve 2020 yılında Fransız ekibi Lille'e bedelsiz olarak transfer olan tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz, kariyerine Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'da devam ediyor. 37 yaşındaki futbolcu Hollanda ekibiyle çıktığı son karşılaşmada da fileleri havalandırmayı başarırken, henüz 80 dakika forma giydiği takımda 2 gol kaydetme başarısı gösterdi. Öte yandan Yılmaz, Ajax maçında attığı golle kulüp tarihine geçti. İşte detaylar...

Spor 20-08-2022 23:00

Burak Yılmaz, Hollanda'ya çabuk ısındı! 'Kral'a gol atmak için 21 dakika yetti...

Geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle birlikte Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile kontratı biten Burak Yılmaz, Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard'ın yolunu tutmuştu. Yeni kulübüyle 2 yılı oyuncu, 3 yılı antrenör olarak sözleşme imzalayan Yılmaz, Fortuna Sittard forması altında ilk maçına Ajax karşısında çıktı. Hollanda Ligi'nin ilk haftasında Ajax'ı konuk eden Sittard'da oyuna sonradan giren Burak Yılmaz, attığı gol ve performansıyla adından söz ettirdi.

Spor 06-08-2022 19:49

Hollanda'da Burak Yılmaz fırtına gibi esti! Çıktığı ilk maç 6-2 bitti

Burak Yılmaz, Hollanda Ligi serüvenine başladı. Takımıyla ilk 11'de çıktığı ilk maçta harika bir oyun ortaya koyan Burak Yılmaz, Hollanda basınında gündem olmayı başardı. Fortuna Sittard, VVV-Venlo maçını 6-2 gibi net bir skorlar kazandı.

Spor 02-08-2022 08:30

Son dakika: Burak Yılmaz'ın açıklamaları olay yarattı! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor sözleri...

Son dakika haberleri: 2020 yazında Beşiktaş'tan Lille'e transfer olan ve Fransız ekibindeki ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Burak Yılmaz, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard'ın yolunu tutmuştu. Kulübüyle 2 yılı oyuncu, 3 yılı antrenör olmak üzere 5 yıllık kontrat imzalayan Yılmaz'ın Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medyada olay oldu. Golcü oyuncu, daha önce 4 takımın da formasını giymişti.

Spor 16-07-2022 23:10

Son dakika: Burak Yılmaz'ın yeni adresi herkesi şaşırtacak! Ne yaptın Kral?

Son dakika haberleri: İki sezon boyunca formasını giydiği Lille ile bir kez Fransa Ligue 1 şampiyonluğu yaşayan Kral lakaplı santrfor Burak Yılmaz'ın geleceği merak ediliyordu. Lille'e veda eden Yılmaz, Avrupa'da kalmak istediğini dile getirirken gündeme gelen iddia şaşırttı. Hollanda basını, A Milli Takım'a veda eden 37 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin Eredivisie olacağını yazdı ve Burak Yılmaz'ın gideceği takımı da açıkladı.

Spor 14-06-2022 12:04

Kasımpaşalı futbolcu Tirpan, Fortuna Sittard'a kiralandı

Kasımpaşa'da Belçikalı futbolcu Mickael Tirpan, sezon sonuna kadar Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a kiralandı.

Spor 10-01-2021 21:40

Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard'da değişim sinyali!

Hollanda Eredivisie'de Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard'da büyük şok yaşanıyor. Ligde 9. hafta geride kalırken henüz galibiyeti bulunmayan Sittard ligin sonuna demir atmış durumda. Bu olaydan memnun olmayan Acun Ilıcalı harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 25-11-2020 18:29

Acun Ilıcalı'nın Fortuna Sittard son sıraya demir attı

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hollanda ekibi Fortuna Sittard, 9 haftası geride kalan ligde henüz galibiyetle tanışamadı.

Spor 23-11-2020 09:51

Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard'da, teknik direktör Kevin Hofland ile yollar ayrıldı

Acun Ilıcalı'nın ortaklarından biri olduğu Hollanda Eredivisie Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Kevin Hofland ile yollarını ayırdı.

Spor 11-11-2020 14:39

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard, Hollanda Ligi'nde son sıradan kurtulamıyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Fortuna Sittard, Hollanda 1. Ligi'nin 8. haftasında Zwolle ile 2-2 berabere kaldı. 8 maç sonunda 3 puan toplayan Sittard, puan tablosunun son sırasında yer alıyor.

Spor 08-11-2020 16:32

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard maç kazanamıyor!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sezon başında Hollanda Eredivisie ekiplerinden Fortuna Sittard'a ortak olmuştu. Yeni sezona iyi başlayamayan Fortuna Sittard henüz maç kazanamadı.

Spor 01-11-2020 21:06

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard, Kayserispor'dan Ben Rienstra'yı transfer etti!

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard, Kayserispor forması giyen Ben Rienstra'yı transfer ettiğini açıkladı.

Spor 01-09-2020 19:39

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Miha Zajc'ı istiyor

Hollanda temsilcisi Fortuna Sittard sarı-lacivertli takımdan transfer yapmaya hazırlanıyor. Hollanda ekibi Fortuna Sittard'ı satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Sloven futbolcu Miha Zajc'ı gündemine aldı. Fenerbahçe'de takımdan gönderilmesi beklenen Miha Zajc'ın önümüzdeki hafta durumunun netleşmesi bekleniyor. Miha Zajc, kariyeri boyunca 240 müsabakada rol alırken 39 gol 39 asistle oynamıştı.

Spor 28-08-2020 11:47

Acun Ilıcalı Süper Lig'den transfer yapıyor! Fortuna Sittard, Ege Özkayımoğlu'nun peşinde!

Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Hollanda kulübü Fortuna Sittard, transferde rotayı Türkiye'ye çevirdi. Kayserispor'dan Ben Rienstra, Gençlerbirliği'nden Mats Seuntjens'i kadrosuna katan Fortuna Sittard, şimdi de Göztepe’de forma giyen Ege Özkayımoğlu’na göz koydu.

Spor 27-08-2020 22:33

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard Kayserispor'dan Ben Rienstra transfer etti

Hollanda Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard, Süper Lig ekibi Hes Kablo Kayserispor'un savunma oyuncusu Ben Rienstra'ı renklerine bağladı.

Spor 25-08-2020 10:42

Acun'un takımı Fortuna Sittard, Union Berlin'li Polter'i transfer etti

Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard'ı satın alan Acun Ilıcalı'nın yeni golcüsünü Almanya'da buldu. Son olarak Union Berlin forması giyen Sebastian Polter ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Spor 18-08-2020 15:04

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard Gençlerbirliği'nden 2 transfer birden yapıyor

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Fortuna Sittard, Türkiye'den iki transfer birden yapmak için harekete geçti.

Spor 13-08-2020 18:51

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard, son 1 ayda sosyal medya etkileşimini en fazla yükselten kulüp oldu

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Fortuna Sittard, hızlı çıkışını sürdürüyor. Eredivisie ekibi, son 1 ayda sosyal medya etkileşimini en fazla yükselten kulüp oldu. Sittard temsilcisinin Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube hesaplarında aldığı toplam etkileşim 30 günde yüzde 160.3 arttı.

Spor 11-08-2020 18:17

Acun Ilıcalı Mario Götze'nin kardeşi Felix Götze'nin peşinde

Hollanda ekibi Fortuna Sittard'ı satın alan Acun Ilıcalı'nın Alman futbolcu Mario Götze'nin kardeşi Felix Götze'yi kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Bir diğer Eredivisie ekibi PEC Zwolle'nin de Augsburg'lu futbolcuya talip olduğu belirtildi.

Spor 01-08-2020 17:32

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın eniştesi Merthan Açıl'ı Fortuna Sittard'a transfer ediyor

Hollanda'nın Fortuna Sittard takımını satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sportif direktörlük için sürpriz bir tercih yaptı. Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'nın eniştesi olan eski futbolcu Merthan Açıl'ı bu göreve getirmesi bekleniyor.

Spor 22-07-2020 17:00

Sercan Yıldırım'dan flaş Fortuna Sittard açıklaması: Acun Ağabey ile konuştuk, haftaya sonuçlanır

Survivor 2020'de adından söz ettiren futbolcu Sercan Yıldırım, Instagram canlı yayınında merak edilen soruları cevapladı. Sercan Yıldırım, futbola geri dönüş ile ilgili önemli açıklamada bulundu.

Spor 21-07-2020 14:16

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard, RKSV Bekkerveld'i 9-1 mağlup etti

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Fortuna Sittard takımı, hazırlık maçında rakibi RKSV Bekkerveld'i 9-1 mağlup etti. Hollanda ekibi, Acun Ilıcalı'nın satın almasının ardından çıktığı ilk maçı kazanmış oldu.

Spor 18-07-2020 19:26

Fenerbahçe ve Acun Ilıcalı'dan ortak plan! Galatasaray istemişti...

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Fortuna Sittard'ın ortakları arasında yer alan Acun Ilıcalı ile iki yıldızın transferi için ortak bir çalışma başlattı.

Spor 17-07-2020 19:32

Acun Ilıcalı, Fortuna Sittard'ı canlı yayında resmen açıkladı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Survivor finalinde Hollanda kulübü Fortuna Sittard ile ilgili müjdeyi verdi.

Spor 15-07-2020 01:54

Acun Ilıcalı'nın satın almayı planladığı Fortuna Sittard'da Bo Breukers, futbolu bıraktı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın satın almayı planladığı Fortuna Sittard'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Hollanda ekibinin 21 yaşındaki oyuncusu Bo Breukers, aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını ve eğitim hayatına ağırlık vermek istediğini söyledi.

Spor 01-07-2020 20:45

Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün'den Acun ılıcalı açıklaması

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın satın alması beklenilen Fortuna Sittard Kulüp Başkanı Işıtan gün önemli açıklamalarda bulundu. Gün, 'Acun Ilıcalı ile yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediğini' ifade etti.

Spor 25-06-2020 21:43

Acun Ilıcalı'nın Fortuna Sittard'a ilk transferi Sercan Yıldırım!

Fortuna Sittard'ı satın alması beklenen Acun Ilıcalı, Sercan Yıldırım'ı Hollanda ekibinde düşündüğünü açıkladı.

Spor 09-06-2020 15:39

Acun Ilıcalı'nın takımından Trabzonspor'a transfer

Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'ı satın alması beklenen Acun Ilıcalı, kulübün başkanı Işıtan Gün ile son görüşmeleri gerçekleştiriyor. Acun Ilıcalı'nın satın alması beklenilen Fortuna'dan Trabzonspor'a flaş bir transfer gerçekleşmek üzere...

Spor 06-06-2020 17:02

Acun Ilıcalı'dan Fortuna Sittard açıklaması!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Hollanda'da satın alacağı takımla ilgili, "Fortuna Sittard takımıyla ilgileniyorum. Haftaya Türkiye'ye geleceğim. Bir kez daha görüşeceğiz. Olmaya yakın diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Spor 28-05-2020 21:07

Fortuna Sittart hangi lig takımı, değeri nedir? Fortuna Sittart neden gündem oldu?

Fortuna Sittard takımı bir anda gündeme oturdu? Fortuna Sittard neden gündem oldu? Fortuna Sittard hangi lig takımı, şu an ki sahibi kim, güncel piyasa değeri nedir neden merak ediliyor? İşte Fortuna Sittard takımı ile ilgili merak edilenler...

Spor 20-05-2020 11:27

Işıtan Gün: Acun Ilıcalı ile görüştük!

Acun Ilıcalı'nın bir süredir Işıtan Gün'ün başkanlığını yaptığı Fortuna Sittard kulübünü satın alacağı konuşuluyordu. Resmi bir açıklama yapan Işıtan Gün, kulübün satışı için Acun Ilıcalı ile görüştüklerini duyurdu.

Spor 19-05-2020 11:24

İşte Acun Ilıcalı satın alacağı o kulüp

Katıldığı canlı yayında Avrupa'dan bir futbol kulübünü satın alabileceğini söyleyen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın bunun için Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard ile temasa geçtiği ileri sürüldü.

Spor 08-05-2020 19:08

ÖZET | Başakşehir 0-3 Fortuna Sittard maç sonucu

Başakşehir, ilk hazırlık maçında Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a 3-0 mağlup oldu. Başakşehir - Fortuna Sittard maç özeti ve maç detayları haberimizde...

Spor 09-01-2020 22:27

Futbol: Hazırlık maçı

Medipol Başakşehir: 0 -Fortuna Sittard: 3

Spor 09-01-2020 20:01

Beşiktaş, Hollanda'nın Fortuna Sittard Kulübü ile iş birliği anlaşması imzaladı

Siyah-beyazlı kulüp, Avrupa'da yaşayan Türk kökenli genç yetenekleri keşfetmeyi amaçlıyor

Spor 09-01-2020 10:59

Cenk Ergün Fortuna Sittard'a danışman oldu!

Uzun yıllar Galatasaray Kulübü'nde görev yapan sportif direktör Cenk Ergün'ün yeni görevi belirlendi. Cenk Ergün, kulüp başkanlığını Işıtan Gün'ün yaptığı Fortuna Sittard'a danışman oldu.

Spor 03-09-2018 14:20

Beşiktaş 3 - 3 Fortuna Sittard

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş ilk hazırlık maçında Hollanda 2. Lig ekibi Fortuna Sittard ile karşılaştı ve sahadan 3-3'lük beraberlik ayrıldı.

Spor 16-07-2017 16:55