Gaziantep Okullar Tatil Mi Haberleri

Gaziantep'te okullar bugün açılacak mı? 13 Mart Pazartesi Gaziantep'te okullar açık mı tatil mi? İşte son durum...

Gaziantep'te okulların 13 Mart 2023 Pazartesi günü açık olup olmadığını öğrenmek isteyen veli ve öğrenciler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası bir süre önce yeni bir açıklamada bulunulmuştu. Valilikten yapılan açıklama ile "Gaziantep'te okullar açıldı mı? 13 Mart Pazartesi Gaziantep'te okullar açık mı tatil mi?" soruları yanıt buldu. İşte detaylar...

Haber 13-03-2023 06:57

Gaziantep’te okullar tatil mi, kaç gün tatil? 28 Kasım'da Gaziantep Karkamış’ta okullar var mı?

Gaziantep'te okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. 21 Kasım'da Gaziantep'te terör örgütü tarafından roketli saldırı düzenlendi. Saldırada sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan, bir binada ise 5 yaşındaki Hasan Karataş hayatını kaybetti. Yaraların sarıldığı Gaziantep Karkamış'tan okulların tatil olduğu haberi geldi. Peki, 28 Kasım'da Gaziantep Karkamış’ta okullar kaç gün tatil?

Haber 26-11-2022 16:47

Gaziantep'te okullar tatil mi? Bugün Gaziantep'te okullar kapalı mı? Valilikten 22 Kasım 2022 için 'Karkamış' açıklaması!

Gaziantep'te bugün (22 Kasım 2022) okulların tatil olup olmadığı YPG/PKK terör örgütü tarafından düzenlenen roket saldırıları sebebiyle merak konusu oldu. Geçtiğimiz gün olaya ilişkin yapılan açıklamada atılan roketlerin bir lise, 2 ev ve tıra isabet ettiği ifade edildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuya ilişkin açıklamada bulundu Peki, Gaziantep'te okullar tatil mi? Bugün Gaziantep'te okullar kapalı mı?

Egitim 22-11-2022 06:33

Diğer Haber Etiketleri

Gaziantep Okullar Tatil Mi

Gaziantep Okullar Tatil Mi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Gaziantep Okullar Tatil Mi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.