Hollanda Haberleri Ve Son Dakika Hollanda Haberleri

Hollanda Haberleri Ve Son Dakika Hollanda Haberleri

Hollanda, Avrupa kıtasında yer alan; güneyde Belçika, doğuda ise Almanya ile komşudur. Kuzey Denizi’ne kıyısı vardır ve Hollanda'nın Rotterdam kenti, Avrupa'nın en büyük limanlarından biridir. Yönetim biçimi meşruti monarşi olan ülke Avrupa Birliği, NATO, OECD üyesidir. Belçika ve Lüksemburg ile birlikte Benelüks ülkelerini oluşturan 3 ülkeden biridir. Hollanda özellikle peynirler, yel değirmenleri, deniz seviyesinin altında oluşu ve laleleri ile ünlüdür. Yönetim biçimi meşruti monarşi olan Hollanda’nın başkenti ve en büyük şehri Amsterdam’dır. Resmi dili Hollandaca olan ülkenin 2019 tahmini nüfusu 17 milyondur. Avrupa Birliği üyesi olan Hollanda’nın para birimi eurodur. Telefon kodu 31 olan ülkenin internet alan adı .nl’dir.

Hollanda Haberleri

Kayseri'de iki otomobilin karıştığı kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Kayseri'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Yurthaber

Şişecam'dan Hollanda hamlesi: İşlemler tamamlandı

Şişecam'ın Hollanda'daki şirketinin kuruluş işlemleri tamamlandı. Şişecam yeni gelişmeye ilişkin olarak KAP'a açıklamalarda bulundu.

Finans

EURO 2024'te finalin adı İngiltere-İspanya! 90. dakikada attıkları golle finale çıktılar...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) ikinci yarı final maçında Ronald Koeman'lı Hollanda ile Gareth Southgate'li İngiltere karşı karşıya geldi. İspanya'nın finalde rakibi olmak isteyen iki ekip de müthiş bir oyun ortaya koydu. İngiltere, 90. dakikada attığı golle Hollanda'yı 2-1 devirdi ve finale yükseldi.

Spor

Hollanda-İngiltere maçı öncesi Almanya sokakları savaş alanına döndü!

Hollanda-İngiltere maçı öncesi masalar, sandalyeler havada uçuştu. Kazananın finale çıkacağı mücadele öncesi Almanya sokakları savaş alanına döndü.

Spor

Hollanda

Hollanda Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hollanda Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sinan Engin'den Hollanda maçının hakemine ağır sözler! ''Utanmaz, şerefsiz hakem''

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda’ya 2-1 yenildi ve turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın Fransız hakemi Clement Turpin'in verdiği kararlar eleştirilirken, futbol yorumcusu Sinan Engin açtı ağzını yumdu gözünü...

Spor

Hollanda'nın hocası haddini biraz aştı! ''Türkiye küçük bir futbol ülkesi''

Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman, Türkiye maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu akşam birazcık zorlandık ama bizim için basit bir başarı olmadı. Türk Milli Takımı bugün ellerinden geleni yaptı. Biz de büyük bir yürekle maçı oynadık" dedi. Koeman'ın bu sözlerinin ardından kullandığı ifadeler sosyal medyada tepki çekti.

Spor

Ay yıldızlı milliler turnuvaya veda etti! Spor yazarlarından Montella'ya sert eleştiriler: Uyuyor adeta...

Ay yıldızlı millilerimiz, dün akşam 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde Hollanda'yla karşılaştı. Sahadan 2-1 mağlup ayrılarak turnuvaya veda eden millilerin Avrupa macerası sona erdi. Öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamamamızın faturası Montella'nın yapmakta geciktiği değişiklikler oldu. Spor yorumcularının maç hakkındaki görüşleri de bu düşünceyi onaylar nitelikte. İşte yazarların maç değerlendirmeleri!

Spor

Hollanda Teknik Direktörü Koeman'dan maç sonu itiraf: Şanslıydık!

Hollanda'nın tecrübeli çalıştırıcısı Ronaldo Koeman, 2-1 kazandıkları Türkiye maçının ardından dikkat çeken bir itirafta bulundu. İşte o sözler...

Spor

EURO 2024’te yarı final eşleşmeleri belli oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Spor

Hollandalı efsaneden maç sonu ilginç yorum! Türkiye gibilere yetmez

A Milli Takımımız, Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın ardından konuşan Hollandalı eski futbolcu Pierre van Hooijdonk dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor

Yaşattığınız her şey için teşekkürler! Millilerimiz, EURO 2024'e çeyrek finalde veda etti...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında A Milli Futbol Takımı, Hollanda ile karşılaştı. Teker teker rakiplerimizi devirip geldiğimiz çeyrek final mücadelesinde de harika bir oyun ortaya koyan milliler, Hollanda karşısında da 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda yediğimiz talihsiz goller sonrası turnuvaya 2-1'lik skorla veda ettik.

Spor

Hakemden skandal üstüne skandal! Mert Müldür'ün ayağı kırılıyordu... Bu nasıl sarı kart!

EURO 2024 çeyrek finalinde oynanan Hollanda - Türkiye maçında Hollandalı futbolcu Xavi Simons, Mert Müldür'e yapılan sert müdahale sonrası skandal bir karar imza attı.

Spor

Yarı finale son 45 dakika! Hollanda karşısında devreyi 1-0 önde kapattık

Son dakika... EURO 2024 çeyrek final mücadelesinde Hollanda ile karşılaşan Ay-Yıldızlılar zorlu rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Spor

Hakan Çalhanoğlu, maçın birinci saniyesinde rekora ortak oldu!

Hakan Çalhanoğlu, Avrupa Şampiyonalarındaki 9. maçına çıkarak Rüştü Reçber'in rekoruna ortak oldu.

Spor

Selçuk Özdağ'dan Milli Takım'a videolu destek! 'Portakal böyle soyulur'

Milli Takımımızın bu akşam Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Saadet Partisi Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, milli maç öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Haber

Maça saatler kala Montella kararını verdi! Hollanda karşısında sürpriz karar... İşte ilk 11'ler

Son dakika... EURO 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takımımız son hazırlıklarını tamamlarken teknik direktör Montella da ilk 11'ini belirledi. İşte detaylar...

Spor

Hollandalı Wesley Sneijder'den Türkiye açıklaması!

Bir dönem Süper Lig'de Galatasaray forması da giyen eski Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, EURO 2024 Çeyrek Final maçı öncesi Türkiye'ye mesaj gönderdi. İşte detaylar...

Spor

Hollandalı oyuncular rahat durmuyor! Depay'dan sonra şimdi de Blind... Millileri küçümsedi, söyledikleri olay oldu

EURO 2024 çeyrek finalinde A Milli Takımımız Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi Hollanda ekibinde Daley Blind eşleşmeye dair açıklamasıyla gündem oldu. İşte detaylar...

Spor

Hollanda çeyrek final öncesi paylaştı, Türkiye de alıntıladı: Oyuna olan sevgimizi paylaşıyoruz

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında bu akşam Hollanda ile karşılaşacak. A Milli Takımımızla karşı karşıya gelecek Hollanda'dan maça saatler kala dikkat çeken bir paylaşım geldi. Söz konusu paylaşımı Türkiye'nin de alıntıladığı görülürken, görselde Hollandalı ve Türk taraftarların omuz omuza olması dikkat çekti.

Spor

Yarı final aşkına haydi Türkiye! Hollanda'yı yenersek ilk 4'teyiz... İşte Merih Demiral'ın yokluğunda muhtemel 11'imiz

Ay yıldızlı ekibimiz Avrupa'da tarih yazıyor. Çeyrek finale kalan milliler bu akşam Almanya'nın başkenti Berlin'de zorlu Hollanda maçına çıkıyor. Portakallar zorlu gruptan çıkarak son 16 turunda Romanya'yı 3-0'lık net bir skorla geçmişti. Milliler ise grup aşamasını ikinci tamamlayarak son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 ile geçmişti. Bu akşam oynanacak müsabaka için 85 milyon nefesini tuttu. İşte muhtemel 11'ler ve maç hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar!

Spor

Hollanda-Türkiye maçı öncesi Almanlar'dan flaş karar!

Berlin Polis Sendikası'ndan yapılan açıklamadaTürkiye-Hollanda maçını en yüksek riskli maç olarak belirlediğini ve tüm personellerini alarm seviyesinde tuttuklarını açıkladı.

Spor

Gözler Hollanda maçına çevrildi! Türkiye için özel klip

EURO 2024'te Türkiye yarın Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da stattan izleyeceği maça tüm Türkiye kilitlenmiş durumda. Çeyrek finalde karşılaşacağımız Hollanda maçı önceSİ Milli Takım için özel bir klip hazırlandı.

Spor

Bozkurt selamına terör örgütü simgesi dediler! Almanlardan sonra Hollanda medyası da atağa geçti! Skandallar devam ediyor

Merih Demiral'ın Bozkurt selamı sonrası Almanlar adeta Türkiye aleyhine seferberlik başlattı. BILD'in başını çektiği sürece Hollanda medyası da dahil oldu. BILD ile ortak hareket eden Hollanda medyası haberlerinde skandal ifadeler kullandı. Bozkurt işaretini terör örgütüyle bağdaştırıp ağızlarına geleni söylediler.

Spor

SON DAKİKA | Türkiye - Hollanda maçını hakem Clement Turpin yönetecek

Son dakika haberi: EURO 2024 çeyrek finalinde oynanacak Türkiye - Hollanda maçının hakemi belli oldu.

Spor

Hayko Cepkin'den hayranını kırmadı, konser saati öne çekti!

Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin cumartesi günü olan konserinin saatini değiştirdi. Cepkin, 6 Temmuz Cumartesi günü Türkiye-Hollanda maçıyla çakışan konserinin saatini, hayranının talebi üzerine erkene çekti.

Magazin

Türkiye eşleşmesi sonrası Hollanda'nın yıldızı Memphis Depay'dan Ay-yıldızlılara mesaj!

Avusturya'yı geçerek çeyrek finalde Hollanda ile eşleşen A Milli Takımımız'a Hollanda'nın yıldız ismi Memphis Depay'dan bir mesaj var. İşte detaylar...

Spor

A Milli Takım çeyrek finalde... Şimdi sırada Portakallar var! Yarı finale çıkarsak rakibimiz büyük oranda belli

A Milli Takımımız Avusturya'yı turnuva dışına iterken, çeyrek finalde Hollanda ile eşleşti. Ay-yıldızlılar çeyrek finalde Hollanda'yı elemesi durumunda ise rakibi büyük oranda belli. İşte detaylar...

Spor

EURO 2024'te tarihe geçti! Daha önce bunu yapabilen bir futbolcu olmadı...

EURO 2024 son 16 turu maçında Hollanda, Romanya'yı 3-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Hollanda'nın iki golünü atan Malen, EURO 2024'te bir maçta 2 gol atan ilk oyuncu oldu. Bu istatistiğin ardından Merih Demiral, milli takımımızda Avusturya ağlarına 2 gol gönderdi ve rekora ortak oldu.

Spor

Romanya'yı 3-0 mağlup eden Hollanda, çeyrek finalde rakibimiz oldu!

Euro 2024 son 16 turunda Romanya ve Hollanda karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Hollanda, mücadeleden 3-0 galip ayrılarak çeyrek finaldeki rakibimiz oldu.

Spor

50 yıldır evli olan çift yaşamlarına birlikte son verdi: Hollanda'da ikili ötenazi... Sayıları her yıl artıyor

Hollandalı bir çift, 50 yıldır mutlu bir evlilik sürdürürken, yaşadıkları hastalıklar sonrası ikili ötanazi kararı alıp yaşamlarına son verdi. Peki bu süreç nasıl gelişti?

Haber

Hollandalı akrobasi pilotunun uçuş sırasında kokpit camı parçalandı! Havadayken zorlu anlar yaşadı... Güçlükle inişi gerçekleştirdi

Hollandalı akrobasi pilotu Narine Melkumjan, bir eğitim uçuşu sırasında yaşadığı zor anları sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla gösterdi. Extra 330LX tipi akrobasi uçağı ile havadayken kanopi (kokpiti saran saydam yapı) aniden parçalanması üzerine kendisini kabus dolu saniyelerin içinde bulan Malkumjan güvenli bir şekilde uçağı indirmeyi başardı ancak o anları sosyal medyadan anbean gösterdi.

Trend

EURO 2024'te Fransa-Hollanda maçı golsüz eşitlikle sona erdi!

EURO 2024'ün 2. maçları müthiş bir tempoyla devam ediyor. Hollanda ile Fransa'nın karşı karşıya geldiği mücadele futbol açısından izleyenleri doyurdu. Hollanda ve Fransa ilk maçlarını kazanırken gruptan çıkmak adına konforlu bir konumda bulunuyorlardı. İngiliz hakem Anthony Taylor'ın yönettiği maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Spor

Hollanda'ya Polonya karşısında galibiyeti eski Beşiktaşlı Weghorst getirdi!

EURO 2024 D Grubu'nda Hollanda, Polonya'yı 2-1 mağlup etti. Hollanda'ya galibiyeti getiren golü 83. dakikada eski Beşiktaş futbolcusu Wout Weghorst kaydetti.

Spor

Sokak ortasında genç kızı taciz eden adama polis anında müdahale etti! Yakasından tutup uzaklaştırdı

Hollanda'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir kadın cep telefonuyla video çektiği sırada yanına tanımadığı bir adam yaklaştı. Sokak ortasındaki taciz anlarına o sırada devriye gezen atlı polis ekipleri müdahale etti. Polisin adamın ensesinden tutarak uzaklaştırdığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend

Umumi tuvalette çekilen çıplak fotoğraflarını göndererek şantaj yaptı! Kapılardaki küçük delikleri fark edince şaşkınlığa uğradı

Tayland'ın Isaan eyaletinde hamile bir kadın umumi bir tuvalette çekilen çıplak fotoğraflarının kendisine gönderilerek şantaj yapılması üzerine polisten yardım istedi. Şüphelinin 6 aydır yakalanmadığını dile getiren kadın büyük bir korku yaşadığını söyledi.

Trend

İnterpol kırmızı bültenle her yerde arıyordu! İstanbul'da yakalandılar... Operasyon anı kamerada

Fransa ve Hollanda'nın kırmızı bülten çıkardığı ve İnterpol tarafından her yerde aradığı Sead Dedeic ve Marciano Eugene Ruimwijk İstanbul’da düzenlenen operasyonlarla yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, söz konusu operasyonların görüntülerini paylaştı.

Haber

Hollandalı araştırmacılar tek yumurta ikizlerinin nasıl oluştuğunu keşfetti: Organ nakli ve tüp bebek tedavisi için umut veriyor

Hollandalı bilim insanları, bugüne kadar gizemli bir konu olan tek yumurta ikizlerinin nasıl oluştuğunu keşfetti.

Yurthaber

Finale saatler kala Eurovision’dan diskalifiye edildi! İsrail detayı dikkat çekti

2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nın finaline saatler kala şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yarışmada Hollanda'yı temsil eden Joost Klein'ın diskalifiye edildiği duyuruldu. İsrail detayı ise dikkat çekti.

Magazin

Açık açık rüşvet isteyen polislere efsane ayar: Törenle böyle görevden alındılar!

Motorla dünyayı gezen bir turist Nijerya'da ilginç bir olay yaşadı. Nijeryalı polis tarafından durdurulan turistten polis tarafından rüşvet istendi. Yaşanan anlar turistin kafa kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerin kamuoyuna yayılmasının ardından Nijeryalı polisler tören eşliğinde görevden alındı. İşte o ilginç anlar!

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hollanda Başbakanı Rutte'den ortak basın toplantısı: 'Hollanda'dan AB ile ilişkilere destek bekliyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte’yi Vahdettin Köşkü’nde kabul etti. Kabul sonrası iki lider ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan toplantıda, "AB'nin Türkiye ile ilişkilerini hakkaniyetle ele almasında Hollanda'nın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber

72 yaşındaki adam 613 gün boyunca koronavirüsü atlatamadı! Virüs sonunda vücudunda mutasyona uğradı...

Hollanda'da 613 gün boyunca COVID-19 virüsünü atlatamayan 72 yaşındaki adamın vücudunda virüsün mutasyona uğradığı öğrenildi. Virüsün bağışıklıktan bu kadar uzun süre kaçtığı için yeni bir virüse dönüştüğü ifade edildi.

Haber

Fiziksel olarak tamamen sağlıklı! 28 yaşındaki depresyon hastası kadına ötenazi uygulanacak... Öleceği yeri bile belirledi

Hollanda'nın Almanya sınırına yakın küçük bir köyünde yaşayan Zoraya ter Beek, fiziksel olarak tamamen sağlıklı olmasına rağmen yaşadığı ruhsal hastalıklar nedeniyle ötenazi yaptırmaya karar verdi. Beek'in ötenazi kararı intiharı yasallaştırma gerekçesiyle tepkilere neden oldu.

Trend

SON DAKİKA | Görüntüler geldi... Hollanda'da bir kafede rehine krizi! Bölgedeki evler tahliye edildi

Son dakika haberi: Hollanda'da rehine krizi yaşanıyor! Ülkenin doğusunda bulunan Ede’de bir kafede çok sayıda kişinin rehin alındığı bildirildi. Polisin, bölgedeki evleri tahliye ettiği açıklandı. Hollanda Polisi olayın 'şimdilik' terörizm olduğuna dair bir belirti olmadığını ifade etti. Son olarak Hollanda polisi yaptığı açıklamayla tüm rehinelerin serbest bırakıldığını ve 1 kişinin de gözaltına alındığını duyurdu.

Haber

Scoutium, Hollanda'daki ilk işbirliğini gerçekleştirdi! Dordrecht ile anlaşma sağlandı

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, Avrupa'da büyüme operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek Hollanda'nın 2. Lig ekiplerinden FC Dordrecht ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor

Hollanda bu iğrenç olayı konuşuyor! Türk vatandaşı ineğe defalarca tecavüz etti

Hollanda iğrenç bir olayı konuşuyor. M.A. isimli bir Türk vatandaşı, hayvanat bahçesinde bulunan Laura isimli ineğe defalarca tecavüz etti. Olayın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan M.A. ülkeden sınır dışı edildi ve Türkiye'ye gönderildi.

Trend

Amsterdam'da mesai saatleri trafiğinin görüntülerini paylaştı! 'Halkın işe yetişme telaşı' diyerek paylaştı... Sosyal medyadan yorum gecikmedi

Sosyal medyadan Hollanda'nın Amsterdam şehrinde sabah mesai başlangıcındaki trafiğin görüntüsünü paylaşan bir kullanıcı ilgi çekti. Trafiğin en yoğun olan saatlerin görüntüsü kullanıcılar aracılığıyla İstanbul trafiğiyle kıyaslandığında yorum yağmuruna tutuldu.

Trend

Hollanda'da hareketli gece! Cam kırıldı, polis araçları ateşe verildi

Hollanda son zamanların en hareketli gecesini yaşadı. Eritreli gruplar hem birbirleriyle çatıştı hem de önlerine ne geçerse ateşe verdi. Polisin fazladan mesai yaptığı gecede çok sayıda emniyet aracı da zarar gördü.

Haber

Hollandalı yıldız futbolcuya hapis cezası! Uyuşturucu kaçakçılığından yargılandı

Rus ekiplerinden Spartak Moskova'da forma giyen Hollandalı futbolcu Quincy Promes, uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı sebebiyle 7.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Spor

MEB'den öğrencileri üzecek 'Hollanda' formülü! Okul 200 güne çıkıyor, tatil süresi kısalıyor! Ara tatil kaldırılacak mı? derken... Olan yaz tatiline oldu

MEB tatil süresini kısaltıyor, okul 200 güne çıkıyor. Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veliyi ilgilendiren haber bir anda gündem yarattı. Ara tatil kaldırılacak mı? sorusuna yanıt aranırken, öğrenciler için hem iyi hem kötü haber geldi. MEB kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Bakanlık Kasım ve Nisan aylarındaki ara tatil uygulamasına devam etme kararı alırken, yaz tatilinin ise kısaltılmasına yönelik çalışma başlattı. Hollanda detayı ise dikkat çekti.

Egitim