Il Içi Yer Değiştirme Sonuçları Haberleri

ÖĞRETMEN YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI MEBBİS SORGULAMA 2023: Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuru sonuçları nasıl öğrenilir?

Öğretmenlerin yer değiştirme sonuçları ile ilgili MEB'den son dakika açıklaması geldi. 25-28 Ağustos tarihleri arasında alınan başvuru süreci sonrası sonuçlar MEBBİS'te erişime açıldı. Peki, Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? İşte MEBBİS öğretmen yer değiştirme sonucu ekranı...

Egitim 29-08-2023 21:16

MEB MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU EKRANI: 2023 Öğretmenlerin mazeretli il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları ne zaman?

MEB'den öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru sürecine ilişkin açıklama geldi. Sağlık durumu da dahil olmak üzere, engellik, aile birlik ve can güvenliği gibi nedenlerden ötürü il içi - iller arası atama takvimi netleşti. Bahsi geçen işlemler iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. Peki, 2023 Öğretmenlerin mazeretli il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları ne zaman? İşte 2023 MEB mazerete bağlı yer değiştirme takvimi...

Egitim 28-07-2023 13:19

MEB İL İÇİ TAYİN SONUÇLARI 2023 MEBBİS EKRANI: İl içi öğretmen tayin sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler MEB'de!

Öğretmen il içi tayin başvurularının ne zaman açıklanacağı merak konusu olurken; birçok kişi MEB'den yapılan açıklamanın detayları için internette araştırma yapıyor. 13 Temmuz'da başlayan başvuru süreci 17 Temmuz'da sona erdi. Gözler MEB'den gelecek açıklamaya çevrildi. Birçok kişi internette "2023 öğretmen atama tayin/yerleştirme sonuçları ile açıklanan iller listesi" konu başlığını araştırıyor. Peki, İl içi öğretmen tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 20-07-2023 12:01

Il Içi Yer Değiştirme Sonuçları

İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları Hakkındaki Haberler Mynet'te. İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.