Ilan Siteleri Haberleri

TCMB'nin TL depo alım ihalesine gelen teklif belli oldu

TCMB'nin TL depo alım ihalesine 176 milyar 383 milyon liralık teklif geldi. İhalede, minimum faiz oranı yüzde 49,98, maksimum faiz oranı yüzde 50 ortalama faiz oranı ise yüzde 50 olarak ilan edildi.

Finans 2024-07-26 14:11:48

Irak hükümetinden 'PKK' kararı! Yasaklandı

Irak hükümeti, resmi yazışmalarında bölücü terör örgütü PKK için “yasaklı örgüt” ifadesinin kullanılması kararını aldı. Irak hükümeti, daha önce terör örgütü PKK'yı "yasaklı örgüt" ilan etmişti.

Haber 2024-07-23 21:52:44

Suikast girişiminin ardından bir ilk! Trump başkan adayı olmayı resmen kabul etti

Eski ABD Başkanı Donald Trump 13 Temmuz'da miting sırasında suikast girişimine uğramış ve kulağından yaralanmıştı. O saldırının ardından ilk kez halka seslenen Trump Kasım seçimlerinde başkan adayı olmayı resmen kabul ettiğini dünyaya ilan etti.

Haber 2024-07-19 06:21:03

Yüz binlerce emekli! Biri indirimli biri ücretsiz… 15 Ağustos’a kadar vakit var: KYK yurtlarına akın ettiler

2024 yılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Emekliler Yılı" ilan edildi. Bu kapsamda, emeklilere özel olarak tanınan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında yaz aylarında ücretsiz konaklama imkanı sağlanırken, uygulama 15 Ağustos’a kadar sürecek. Öte yandan indirimli seyahat imkanından faydalananların sayısı da belli oldu.

Finans 2024-07-18 13:35:35

Sene başındaki fiyatlara geri döndü... İlan çok alan yok: İkinci el araba alacaklar dikkat!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, haziranda mayıs ayına göre yüzde 2, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 13 azaldı. Ayrıca 2. el araç fiyatları sene başındaki fiyatlarına geriledi.

Finans 17-07-24 13:53

YÖK vakıf üniversitelerine yazı gönderdi! 'Ücret artışı talebi...'

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerini kayıt döneminden sonra açıkça ilan edilmemiş ilave veya beklenmedik ücret ve ücret artışı talebinde bulunulmaması konusunda uyardı. YÖK Başkanı Erol Özvar'ın imzasıyla vakıf yükseköğretim kurumlarına gönderilen yazıda, ücretlerin belirlenmesinde şeffaflığın ve öğrenci haklarının korunması gerektiği vurgulandı.

Egitim 17-07-24 11:19

İmamoğlu'ndan 15 Temmuz anmasında kritik sözler: Aynı emareleri görmekteyiz

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılında kara gecenin en kanlı noktalarından biri olan Saraçhane'de anma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 15 Temmuz için 'en kara günlerden biri' ifadesini kullanırken, "Bugün aynı yanlışın farklı boyutlarının tekrarlanma niyetlerinin ya da emarelerini görmekteyiz. İktidarı uyarıp eleştirenleri kolayca düşman ve terörist ilan eden akıl, maalesef bizleri sıkıntıya sokmaktadır." dedi.

Haber 15-07-24 13:29

İŞKUR tespit etti: 170 bin ilan on binlerce kişi! Liste yayımlandı, işte en fazla aranan meslekler

En fazla işçi talep eden sektörleri ve en fazla işçi aranan meslekleri belirlemek amacıyla İŞKUR tarafından hazırlanan Açık İş İstatistikleri Araştırması’nın 2024 yılı ikinci çeyrek sonuç raporu yayımlandı. İşçi arayan sektör ve meslekler belli oldu. En fazla ilan verilen meslek garsonluk, açık iş ilanının en fazla olduğu meslek ise dikiş makinecisi oldu.

Finans 13-07-24 07:31

Rüştü Onur Atilla ile aşkını ilan etmişti! Nez kalça dansıyla kendinden geçti

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği İbrahim karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla boşandıktan 20 gün sonra Nez ile aşkını ilan etmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu aşk haberinin ardından ihanet iddiaları da konuşulmaya başlanmıştı. Ünlü şarkıcı Nez şimdi de sahnedeki şovu ile gündeme geldi.

Magazin 11-07-24 12:53

Konserler tek tek iptal edildi mekanlar boş kaldı... 'Dublör müşteri' dönemi başladı! O ilan herkesi şoke etti

Tatil bölgelerindeki fiyatlar yükseldikçe yükseldi. Başta Bodrum ve Çeşme olmak üzere tatil yerlerindeki menüler kontrolden çıktı. Mekanlara cezayı ise müşteriler kesti. Önce konserlerin tek tek iptal edildiği bölgelerde şimdi de dublör müşteri dönemi başladı. Çeşme'deki bir işletmenin verdiği ilan adeta ağızları açık bıraktı.

Magazin 11-07-24 07:29

Hakkari’de çekilen bu görüntü endişe yarattı! Uzmanlar uyardı: ‘İtalya gibi yapalım’

Hakkari’nin Cilo Dağları’nda bulunan buzullar son 30 yılda yüzde 50 alan kaybetti. Cumhurbaşkanlığı kararı ile 4 yıl önce 'milli park' ilan edilen Hakkari'nin 4 bin 135 rakımlı Cilo Dağları'nda bulunan buzullar, her geçen yıl küresel ısınma nedeniyle eriyor. Yıllar önce yer yer 200 metreyi aşan dikey buzul tabakaları şu an 50 metreye kadar düşmesi endişelendiriyor. Uzmanlar çözüm için İtalya örneği verdi. İşte detaylar…

Haber 10-07-24 09:50

Biden ‘tarihi’ diyerek tüm dünyaya ilan etti! ABD ve 4 Avrupa ülkesinden Putin’i kızdıracak karar

ABD’de başlayan NATO zirvesine Biden’ın açıklaması damga vurdu. ABD Başkanı Joe Biden, ABD, Almanya, Hollanda, Romanya ve İtalya'nın, Ukrayna'ya "tarihi" önemde stratejik ve taktik hava savunma sistemi sağlayacağını bildirdi. İşte Biden’ın açıklamasının detayları…

Haber 10-07-24 07:51

Vatandaşları mağdur ediyorlar! Uzmanı uyardı: Türkiye değil dünya çapında olan bir dolandırıcılık yöntemi bu

Dolandırıcılar internet siteleri ve uygulamalar üzerinden vatandaşları daha kolay ağlarına düşürmek için gelişen teknolojiyi kullanmaya başladı. Uzmanlar, yapay zeka teknolojisini kullanıp, haberleşme uygulamaları üzerinden ünlü kişilerin kılığına giren dolandırıcıların vatandaşları kandırarak haksız kazanç elde ettiklerine dikkat çekti. Dolandırıcıların bu ağına takılmamak için ise arayan kişinin kesinlikle teyit edilmesi noktasında uyarıda bulunuluyor.

Haber 07-07-24 12:28

Kiralık ev ilanında öğrenciler için dikkat çeken 'Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersi' şartı

Bir ilan sitesindeki kiralık ev ilanı görenleri şaşırttı. Eşyalı olarak kiraya verilecek olan evi tutmak isteyen öğrenciler için ise özel şartların aranması dikkat çekti. Şartlar arasında öğrencinin Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersinden BB ve üzeri not alması da yer aldı.

Manşet 04-07-24 18:41

Fantezi itirafı gündem olmuştu! Ünlü sinema eleştirmeni Murat Tolga Şen Aslı Bekiroğlu'na böyle yüklendi! 'Yılın kötü film yıldızı...'

Son dönemde katıldığı bir programdaki fantezi itirafı ile uzun süre gündemde kalan Aslı Bekiroğlu bu defa ünlü sinema eleştirmeni Murat Tolga Şen tarafından topa tutuldu. Şen, sosyal medya hesabından kötü gişe filmlerinin ortak özelliğine değinerek Aslı Bekiroğlu'nu 'Yılın kötü film yıldızı' ilan etti.

Magazin 03-07-24 15:00

Yüzde 25 kira sınırının bittiği gün başladılar! ‘15 değil 20 bin TL yapalım…’ Ahlaksız teklifi bir de böyle savundu, inceleme başlatıldı

Ankara'da internete koyduğu ilanla evini 15 bin 850 TL'ye kiraya vermek isteyen S.K (59), kendisine ulaşan emlakçının 'Evini 20 bin liraya kiraya verebilirim' teklifini, 'Sizin gibiler yüzünden ev kiraları tavan yaptı' diyerek reddetti. S.K., emlakçı ile yazışmalarını sosyal medyada paylaşıp, Ticaret Bakanlığı'na şikayette bulundu. Bakanlık tarafından konut ilan fiyatlarında fahiş artış yaptığı belirlenen 889 emlak işletmesine 88 milyon 900 bin lira para cezası uygulandığı belirtildi.

Finans 02-07-24 13:12

Günlerdir gündemdeler! Nez ve Rüştü Onur Atilla beraber görüntülendi... Dava günü alınmıştı

10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da noktalayan Rüştü Onur Atilla, boşanmadan kısa süre sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan edince gündem oldu. Taze aşıklar ilk kez birlikte görüntülendi ve oyuncu bakın boşanmasına dair neler dedi.

Magazin 02-07-24 06:48

İnternetten oto yedek parça satışı yapıyormuş süsüyle dolandırıcılık yapan 3 kişi tutuklandı

Bitlis'te sosyal medya hesapları ve sahte internet siteleri üzerinden oto yedek parça satışı yapıyormuş süsü vererek dolandırıcılık yapan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Yurthaber 28-06-24 11:04

'Sapıktır' Bir ili karıştıran ilan! '3 yaşındaki çocuğa...' Otobüs duraklarına, trafik direklerine astılar

Adana otobüs duraklarına asılan 'Sapıktır' ilanını konuşuyor. Kentte otobüs duraklarına asılan '3 yaşındaki çocuğa saldırıda bulundu. Görenler polis haber versin. Herkesin haberi olsun, sapıktır' yazılı ilan, görenleri hayrete düşürdü. İlanı gören bazı vatandaşlar ise fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı.

Haber 28-06-24 09:36

Cinsiyet açıklama partisinden sonra sosyal medyanın yeni trendi: Bu bebeğin babası kim? Pastadan çıkan renkle babayı ilan etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Milyonlarca izlenmeye ulaşan görüntülerde bir kadın renkli tişörtler giydirdiği erkeklerin arasından bebeğinin babasının kimliğini pastayla açıkladı. Sosyal medyadaki "Bu bebeğin babası kim?" akımı gündem oldu.

Trend 27-06-24 13:38

Otomobil satışları için karar! Peş peşe açıklandı: 6 ay 6 bin kilometre sınırlamasında süre uzadı

Ticaret Bakanlığı, otomotiv sektöründe "6 ay-6 bin kilometre" ve "ilan kısıtlaması" uygulamalarının 1 Ocak 2025'e kadar uzatıldığını bildirdi. Ayrıca bugüne kadar 6 ay 6 bin km düzenlemesi kapsamında, otomobil yetkili bayisi ile oto galerilere yaklaşık 52 milyon TL, ilan kısıtlamasına aykırı hareket edenlere ise yaklaşık 90 milyon TL idari para cezası uygulandı.

Finans 27-06-24 09:01

Türkiye 5 kişinin öldüğü 'makas' kazasını konuşmuştu! Mahkemeye çıkan sürücü savunma yaptı: 'Beni trafik canavarı ilan ettiler'

İzmir'in Menderes ilçesinde makas atıp 4'ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı kazaya neden olan araç sürücüsü Yusuf İslam Koçak (19), 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasına çıktı. Koçak, "Sosyal medyada beni trafik canavarı ilan ettiler. Ehliyetimi yeni aldım. Sola sinyal vererek acemice bir sollama yaptım. Makas atmadım. Çok üzgünüm. Keşke benim başıma bir şey gelseydi" dedi.

Haber 25-06-24 18:26

Fanis, Nefise'ye 'Yunanistan’da görüşelim' demiş... Ben bu çocuğa tutuldum, büyülenmiş gibiyim diyerek itiraf etti

Survivor'ın iddialı yarışmacılarından Nefise, Yunan takımında yer alan Fanis'e aşkını ilan etmesinden sonra uzun süre konuşulmuştu. Fanis'in başka bir isimle aşk yaşadığı iddia edilmişti. Nefise katıldığı programda bu konu ile ilgili ilk kez konuştu. Nefise, "Fanis'e aşkımı haykıra haykıra Yunanistan’a gideceğim" dedi.

Magazin 25-06-24 15:09

İspanya'ya Erasmus'a giden Türk öğrenci hayatını kaybetti! Üniversitede 3 günlük yas ilan edildi

Çankaya Üniversitesi'ndeki eğitimini birincilikle bitiren Berkekan Gündoğan, İspanya'nın Malaga şehrindeki bir üniversiteye Erasmus öğrencisi olarak gitmişti. Nerja'daki uçurum kazasında hayatını kaybeden Gündoğan ölümü derin bir üzüntü yarattı. İspanya'daki üniversite Türk öğrencinin ölümünün ardından 3 günlük yas ilan etti.

Trend 21-06-24 13:26

Emeklilere yüzde 10 indirim devreye alınmıştı! Bakan Uraloğlu rakamları açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tren biletlerinde emeklilere yönelik 1 Nisan’da uygulanmaya başlanan yüzde 10 indirimden bugüne kadar 62 bin kişinin yararlandığını bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, 2024'ün "Emekli Yılı" ilan edildiği hatırlatılarak, bu kapsamda tren biletlerinde uygulanan indirim kampanyasında gelinen noktaya ilişkin bilgi verildi.

Finans 21-06-24 13:19

Nefise Survivor Yunanistan'dan Fanis'e aşkını ilan etmişti! Başka bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı! Samimi görüntüleri sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'da Nefise'nin Yunan takımında yer alan Fanis'e olan aşkını ilan etmesi uzun süre gündemdeydi. All Star'ın bitmesine rağmen Yunan takımında yarışma devam ediyor. Nefise, Fanis'in başka bir yarışmacıyla aşk yaşadığını öğrendi. Fanis'in başka bir yarışmacı ile samimi görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 20-06-24 13:17

Merkez Bankası'nın TL depo alım ihalesine verilen teklif belli oldu

TCMB'nin TL depo alım ihalesine 329 milyar 87 milyon liralık teklif geldi. İhalede, minimum faiz oranı yüzde 48,2, maksimum faiz oranı yüzde 50 olarak ilan edildi.

Finans 20-06-24 12:22

Devlet Başkanı ulusal acil durum ilan ediyorum sözleriyle haberi verdi!

2023 yılında 0,72 ile en düşük doğum oranına sahip ülkeler arasında ilk sıraya yerleşen Güney Kore'de "demografik ulusal acil durum" ilan edildi. Güney Kore düşük doğum oranı problemini çözebilmek için kapsamlı bir müdahale sistemi üzerinde çalışıyor.

Haber 19-06-24 18:22

Sinan Çetin'in Oğlu Rafael Cemo aşkını ilan etti! Sevgili Dilan Çiçek Deniz'i böyle paylaştı

Yaklaşık iki aydır aşk yaşadıkları konuşulan oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin, şimdilerde birlikte tatile çıktı. Yunanistan'a giden ünlü çift sosyal medyada aşkını ilan etti. Rafael Cemo Çetin, Dilan Çiçek Deniz'i böyle paylaştı..

Kulis 19-06-24 14:27

Türkiye'nin süt deviydi! İflas bayrağını çektiler! İcradan satışa çıkacak

Türkiye’nin dev süt markalarından biri olan Kay Süt firması iflas etti. Daha önce konkordato ilan eden şirketin Balıkesir'deki fabrikası icradan satışa çıkarılacak. Tesisin icradan satış ihalesi 16 Temmuz günü yapılacak.

Finans 17-06-24 11:15

İşçi değil, köle arıyor! Sosyal medyayı karıştıran ilan: Günde 10 saat, aylık 13 bin lira

Sosyal medyanın gündemine bu kez bir iş ilanı oturdu. Otel ve restoranına garson arayan bir kurum verdiği ilanda 10 saat çalışacak fakat günlüğü 500 lira olacak eleman arıyor. İlan kısa sürede gündem olurken sosyal medyada, 'işçi değil, köle arıyor' eleştirileri yapıldı.

Manşet 16-06-24 10:52

Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor! Düğün tarihi belli oldu

Reynmen adıyla tanınan Yusuf Aktaş son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Emire Cansu Kurtalan ile uzun süredir birliktelik yaşayan ünlü şarkıcı her fırsatta sevgilisine olan aşkını ilan ediyor. Geçtiğimiz aylarda sevgilisine evlilik teklifinde bulunan Reynmen'in düğün tarihi de belli oldu.

Magazin 14-06-24 15:20

İstanbul'da 635 bin TL'ye satışa çıkartılan gündem yarattı! Bırak almayı üzerine para verseler durmam

Sosyal medyada 'cemlikvlg' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi İstanbul'da 635 bin TL'ye satılık olarak ilan konulan evi gezdiği paylaşımıyla sosyal medyada çok konuşuldu. İnternette gördüğü ilana giden kullanıcının karşılaştığı manzara ise tepkilere neden oldu.

Trend 14-06-24 15:10

Yazın gelmesini fırsat bildiler! Sahte karavan çetesine operasyon: 9 kişi tutuklandı

Kocaeli merkezli 4 ilde, e- ticaret ve ilan platformlarında yazın gelmesini fırsat vererek sahte karavan ilanı yayınlayıp iletişime geçtikleri vatandaşları kapora ve nakliye bedeli gibi bahanelerle dolandıran suç örgütüne yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Liderliğini 37 farklı yakalama emri ve toplamda 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.B.’nin yaptığı suç örgütü şüphelileri adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 13 şüpheliden 9’u tutuklandı.

Haber 13-06-24 22:13

Hakimler ve Savcılar Kurulu 2024 yılı Kararnamesi'ni yayınladı! 4 bin 299 hakim ve savcının görev yeri değişti

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana kararnamesi ilan edildi. 2024 yılı kararnamesine göre adli yargıda 4 bin 9, idari yargıda 290 hakim ve savcının görev yeri değişti.

Haber 13-06-24 21:30

1994 ve 2003 yılları arasında doğanlar dikkat! THY'den ilan: İkinci pilot aday adayları aranıyor!

Türk Hava Yolları (THY), ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtı. 1 Ocak 1994 ila 31 Aralık 2003 tarihleri arasında doğan ve başvurusu onaylananlar iki yıl boyunca eğitim görecek. Eğitim sırasında adaylara 2 brüt asgari ücret maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet hakları da tanımlanacak.

Finans 13-06-24 14:05

Yine Bağcılar yine 'yok artık' dedirten kiralık 'ev': Harabeye 8 bin lira kira istediler!

İstanbul Bağcılar'da yine tepki çeken bir kiralık ev ilanı ortaya çıktı. Daha önce de benzer bir ev eşyalı, 8 bin 500 TL'ye ilana çıkarken sosyal medyada benzer bir ilan daha gündem oldu. Bodrum katta içi harabe halde olan eve 8 bin lira kira istendiği öne sürüldü. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Finans 12-06-24 16:35

10 bin liradan 4-5 bin liraya kadar düştü! Yüzlerce ilan var: TOKİ, fahiş kirayı tersine çevirdi

Elazığ'da Emlak Uzmanı İhsan Babürhan, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından artan kira fiyatlarının TOKİ konutlarının teslim edilmeye başlamasıyla birlikte hızla düştüğünü söyledi. Depremin hemen ardından 10 bin liraya yükselen kiraların şu sıralar yeniden 4-5 bin TL seviyelerine çekildiği belirtildi.

Finans 10-06-24 14:22

Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik aşkını ilan etti! İnşallah cennette de...

Eski oyuncu Gamze Özçelik ve Reshad Strik evlendi. Sade gelinliğiyle dikkat çeken Gamze Özçelik'in yeni eşi yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 09-06-24 15:29

Özgür Özel duyurdu: Tekirdağ'da buğday mitingi yapacağız!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Geçen hafta Rize'nin sesini duyurduk. Adana'da büyük isyan vardı, orda da konuşmuştuk. Şimdi ilan ediyorum. Bu fiyat üreticiyi perişan ediyor, isyan büyük. Önümüzdeki cuma günü CHP olarak buğday üreticisinin sesini Türkiye'ye duyurmak için hep birlikte Tekirdağ'a gidiyoruz, buğday mitingi yapıyoruz" dedi.

Haber 09-06-24 14:03

Lisenin önüne yapıştırılan ilan tepki çekti! Bana eşlik edecek zayıf, kısa bir kız çocuğu arıyorum

Yunanistan'ın Rodos Adası'nda yaşayan ismi açıklanmayan Norveçli bir adamın lisenin önünde astığı arkadaşlık ilanı tepkilere neden oldu. 15 Euro karşılığında kendisine arkadaş aradığını dile getiren Norveçli adamın İngilizce ilanında "Bana eşlik edecek zayıf, kısa bir kız çocuğu arıyorum" ifadelerini kullandı.

Trend 07-06-24 09:50

Hulusi Akar sessizliğini bozdu: Bugüne kadar cevap vermemiştik

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'ın Meclisteki oturum sırasında açık kalan mikrofonuna yansıyan diyalog tartışmaları sosyal medyada geniş yer bulmuştu. Akar konuyla ilgili sessizliğini Meclis'te yaptığı konuşmada bozdu. 'Bugüne kadar cevap vermemiştik' diyen Akar, "Bir önerge okunuyor, diğeri nerede diyorum. Biri geldi diyor biri. İki önergeden biri. Televizyonlar, haber siteleri yanlış anlaşılmadan dolayı biri kelimesini bilgi olarak yayınladılar." ifadelerini kullandı.

Haber 06-06-24 13:34

20 ilden ihbarlar yağdı! Dolandırıcılar yöntem değiştirdi: Kapora vermeden bu ilanlara dikkat edin!

Türkiye'de kiralık konut bulmakta zorlanan vatandaşlara bir darbe de dolandırıcılardan geldi. İlan sitelerinde gerçek emlakçıların hesaplarını ele geçiren dolandırıcılar sahte ilanlarla vatandaşlardan kapora almaya başladı. 20 ilden ilan sitesine ihbarlar yağdı. Emlakçılar da ev ve iş yeri kiralamak isteyenleri uyardı, kapora vermeden mutlaka ilandaki yeri görün.

Finans 06-06-24 09:52

Amasya'da üretim seferberliği ilan edildi: Kilosu 2 bin 500 dolardan satılıyor!

Havyar üretiminde kullanılan Mersin balığı için Amasya'da yoğun bir çalışma var. Mersin balığı havyarının kilosu 2500 liradan satılıyor. Balıktan havyar alabilmek içinse 6 yıllık sürenin geçmesi bekleniyor. Tarım Bakanlığı da balıkları takip ediyor.

Finans 31-05-24 09:34

Bir ili karıştıran ilan! Kimin astığı bilinmiyor: Kesin aldatılmış bir kadın yapmıştır

Adana'da bir gencin fotoğrafının asıldığı ilan gündem oldu. Kimin astığı belli olmayan ilanda fotoğrafla birlikte, 'Şerefsizdir, gördüğünüz yerde yüzüne tükürün' ifadelerinin yer alması dikkat çekti. Neden yapıldığı belli olmayan olayla ilgili 'kesin aldatılmış bir kadın yapmıştır' yorumları yapıldı.

Haber 31-05-24 09:26

1 TL'ye satılık ev bakanlığı harekete geçirdi, düğmeye basıldı!

Son zamanlarda artan 1 liraya satılık ev ilanları için Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. İlan verenler yakın markaja alındı. Emlak firmalarının da reklamları durduruldu.

Finans 30-05-24 10:49

Kocaeli'de siber dolandırıcılık operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Kocaeli'de, e-ticaret ve ilan platformlarına sahte ilan vererek satış gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Yurthaber 30-05-24 08:04

Adana'da ilginç olay! Adliyede bıçak çıkartıp kendini 'Mehdi' ilan etti 'Bana karşı gelirseniz...'

Adana’da ilginç bir olay meydana geldi. Yüreğir ilçesindeki adliye binasına gelen bir kişi polis kontrol noktasında bıçak çıkartıp kendisinin “Mehdi” olduğunu öne sürdü. Adliyede bıçaklı eylem yapan şahıs, daha sonra bıçağı polise teslim etti. Şahıs, polis tarafından gözaltına alınırken şahsın bıçaklı eylem sırasında söylediği "Bana karşı gelirseniz ya da bana karşı koyarsanız şunu bilin ki başınıza büyük bir kıyamet gelebilir" sözleri dikkat çekti.

Haber 29-05-24 16:45

Konkordato nedir? Kimler konkordato ilan edebilir? Bir şirket konkordato ilan ederse ne olur?

Borçlu şirketlerin alacaklıları ile anlaşma yaparak belirli bir ödeme planı çerçevesinde iflas kararı almaktan kaçınmalarını sağlayan konkordato bir çeşit sözleşmedir. Peki, kimler konkordato ilan edebilir? Bir şirket konkordato ilan ederse ne olur?

Finans 28-05-24 23:43