Kalça Eritme Hareketleri Haberleri

Sekiz çocuk doğurduktan sonra kalçaları iki katına çıktı! Kalçalarımdan çok utanıyorum

Kadınlar hamilelik sürecinde ve doğumdan sonra hem psikolojik hem de fiziksel olarak değişimler yaşayabiliyor. 39 yaşındaki Rubi dört çocuk doğurduktan sonra vücudunda başlayan değişimlerin sekizinci çocuğunda gözle görülür hale geldiğini açıkladı. Kalçaları iki katına çıkan Rubi, bu problem hakkında düşüncelerini paylaştı.

Kadin 08-05-2023 11:01

Dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak için yaptırdığı ameliyat hüsrana uğrattı! Ateşli görünmeyi sevdiğim için...

Kim Kardashian'ı örnek alarak onun gibi büyük kalçalara sahip olmak isteyen birçok kadın kalça büyütme ameliyatı oluyor. Juju Ferrari, idolünün Kim Kardashian olduğunu söyleyerek dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak istedi. Bu sebeple ameliyat olan Juju, ameliyatın ardından yaşadığı problemleri anlattı.

Kadin 03-04-2023 15:33

Lunge hareketi nedir, nasıl yapılır? Lunge egzersizi hangi kasları çalıştırır, ne işe yarar?

Sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürebilmek için spor yapmak her zaman vazgeçilmez kurallardan biridir. Yeterli miktarda fiziksel aktivite ile hem kalori yakarak kilo verebilir hem de vücudunuzu geliştirerek istediğiniz duruşa sahip olabilirsiniz. Fiziksel aktivite ve kas gelişimi için pek çok profesyonel sporcu lunge egzersizini çalışma programlarında bulundurur. Vücuttaki birçok kası çalıştırmasıyla etkili bir hareket olan lunge doğru uygulandığında bedeninizde sağlıklı sonuçlar yaratır.

Haber 31-03-2023 17:17

Kalça Eritme Hareketleri

Kalça Eritme Hareketleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kalça Eritme Hareketleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.