Küf Nasıl Temizlenir Haberleri

Evinizdeki küfü 30 dakikada yok ediyor! Sadece tek malzemeyle küften kurtulun

Genellikle mutfakta ve banyoda ortaya çıkan küflere müdahale edilmemesi sağlık için risk oluşturabiliyor. Özellikle astım hastalarının, çocukların küf ve rutubetten uzak durması gerekiyor. Evdeki küfü geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Uzmanı küfü geçirecek etkili iki farklı yöntemi paylaştı.

Kadin 05-04-2023 15:22

Evinizde varsa hemen müdahale edin: Sağlığınızı mahvediyor! Rutubeti geçirmek için...

Kış aylarında artan yağışlarla birlikte evde görülen rutubet sorunu da artmaya başlıyor. Birçok evde bulunan küfler önemsiz görülse de sağlığı önemli ölçüde tehlikeye atıyor. Ölümcül sonuçları olabilen rutubetten kurtulmak için uygun adımları izlemek gerekiyor. Uzmanlar dört tehlikeli küf hakkında uyarıyor.

Haber 16-12-2022 11:52

Küfü evinizden uzak tutmak için yapmanız gereken tek şey bu bitkiyi almak

Evde oluşan küfler oldukça can sıkıcı durumlara yol açıyor. Özellikle sonbahar ve kış aylarında artan küf sorunu hem sağlığı riske atıyor hem de kötü kokulara ve görünümlere sebep oluyor. Birçok kişi evdeki küfleri uzaklaştırmanın yollarını arıyor. Uzmanlar eve alacağınız bitkinin küfleri uzak tutacağını belirtiyor.

Kadin 08-11-2022 10:10

Çözümü belli: Çamaşırlardaki küf kokusundan kurtulabilirsiniz!

Kıyafet ve havlularda başlayan küf kokusu uzun zaman hatta siz müdahale edene kadar geçmez. Defalarca yıkamanıza rağmen küf kokusundan kurtulamayabilirsiniz. Genellikle kıyafetlerinizi tam kurutmadan nemli şekilde katlayıp yerine koyduğunuz için veya tam kurumadan giydiğiniz için nem kokusu oluşur. Nem kokusunun oluşmasının birkaç nedeni olduğu gibi çözümü de var...

Kadin 10-08-2022 06:55

Küf Nasıl Temizlenir

Küf Nasıl Temizlenir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Küf Nasıl Temizlenir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.