Nuri Sesigüzel Haberleri Ve Son Dakika Nuri Sesigüzel Haberleri

Nuri Sesigüzel Haberleri Ve Son Dakika Nuri Sesigüzel Haberleri

1943 senesinde doğan Nuri Sesigüzel ses sanatçısıdır. Gerçek ismi ise Nuri Koçtaş’tır. Daha sonra kariyerine sinema oyuncusu olarak devam etmiştir. 13 yaşında çok sevmiş olduğu halk müziğinden kariyerine devam etti. 14 yaşına geldiğinde ise saz çalmaya başlamıştır. 1961 senesinde ise İstanbul Radyosunun açtığı sınavları kazanarak, radyo sanatçısı olmuştur.

Bu kazanım ile profesyonel sanat hayatına başlamıştır. Plak şirketlerinin ilgisini çeken Sesigüzel, 300’ü aşan plağı doldurmuştur. 1963 senesinde ise sinemaya başlayarak, sinema filmlerinde boy göstermiştir. Oynadığı filmler arasında; Bir Yiğit Gurbete Gitse, Deli Deli Tepeli, Bahtı Kara Yarim, Başa Gelen Çekilir, Züleyha, Kaderin Oyunu, Günahımı Çekeceksin, Ham Meyve gibi filmler yer almaktadır.

Nuri Sesigüzel Haberleri

Mahmut Tuncer, Nuri Sesigüzel'in cenazesinde 20 liran var mı? sorusunu duyunca...

Usta müzisyen ve oyuncu Nuri Sesigüzel, 86 yaşında vefat etti. Teşvikiye Camisi'nden öğle namazını müteakip cenazesi kaldırılan sanatçıyı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Cenazede Mahmut Tuncer usta isimden bahsederken bir kadının gelip "20 liran var mı?" demesi herkesi şoke etti.

Magazin 21-05-2023 13:45

Nuri Sesigüzel öldü mü, neden öldü? Nuri Sesigüzel kimdir, kaç yaşındaydı?

Nuri Sesigüzel öldü mü, neden öldü? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Müzisyen ve oyuncu Nuri Sesigüzel, 85 yaşında hayatını kaybetti. Sesigüzel'in vefat haberini İbrahim Tatlıses duyurdu.

Magazin 20-05-2023 14:07

SON DAKİKA | Usta sanatçı Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti

Türkücü ve oyuncu Nuri Sesigüzel, İstanbul'da hayatını kaybetti. 86 yaşında kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Sesigüzel, yarın son yolculuğuna uğurlanacak. İbrahim Tatlıses sosyal medayadan yaptığı açıklamada "Nuri Sesigüzel ustamızı kaybetmişiz, duydum üzüntümü anlatamam tüm sevenlerine ailesine baş sağlığı dilerim" dedi.

Magazin 20-05-2023 13:57

'Nuri Sesigüzel öldü' iddialarına açıklama!

Ünlü türkücü Nuri Sesigüzel'in öldüğü iddialarına Onur Akay'dan yanıt geldi. Sosyal medyada ortaya atılan iddianın bir yanlış anlaşılma olduğu belli oldu.

Magazin 08-12-2020 09:04

Nuri Sesigüzel

Nuri Sesigüzel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nuri Sesigüzel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.