Orhan Ak Kimdir Haberleri

Altınlar valize, dolarlar havaya! AK Parti ve CHP'li siyasetçiler de oradaydı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi

Yine bir aşiret düğünü, yine kilo kilo altınlar, havada uçuşan dolarlar. AK Parti ve CHP'li siyasetçileri bir araya getiren Şanlıurfa'daki görkemli aşiret düğününde takılar gündem oldu. Misafirlerin kuyruğa girdiği takı yarışında takılar sandıktan boşaltılarak özel güvenlikler eşliğinde valizlerle taşındı.

Finans 2024-05-18 12:24:00

Çorum'da aile katliamı: Yolda rastladığı eşiyle baldızını öldürdü, aynı silahla kendisini vurdu

Çorum'da aile katliamı yaşandı. Boşanma aşamasındaki eşi Nazegül Orhan ile yolda karşılaşan Hasan Orhan silahını çekip hem eşini hem yanındaki baldızını vurarak öldürdü. Hasan Orhan ardından da aynı silahla kendini vurarak intihar etti.

Haber 2024-05-17 15:53:49

Milletvekilinin hamlesi uçakta hayat kurtardı! Yolcunun duran kalbini tekrar çalıştırdı

Uçakta kalbi duran yolcuya AK Partili Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş müdahale etti. Keleş müdahalesiyle yolcuyu hayata döndürdü. Uçaktaki o hareketli anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 2024-05-17 13:18:46

Eski generaller için af kararı AK Parti'de de yankı buldu! Tarihi görüşmede gündeme gelmişti: Özel istedi, Erdoğan yaptı

28 Şubat davası hükümlüsü eski generallere af çıkması ses getirdi. Söz konusu isimler için af meselesi Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinde de gündeme gelmişti. Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından AK Parti'den ve gazetecilerden gündem yaratacak yorumlar geldi.

Manşet 2024-05-17 10:03:41

Kripto para düzenlemesi Meclis'e sunuldu! AK Partili isimden yeni açıklama: 'Yasaklanması söz konusu değildir'

Kripto para yatırımcılarını ilgilendiren düzenleme bugün Türkiye Büyük Millet Meclis'ine sunuldu. Kripto para ilk kez tanımlanacak, Sermaye Piyasaları Kurumu'na yetki verilecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri de düzenlemeyle ilgili bir noktaya çekerek "Yasaklanması söz konusu değildir" dedi.

Finans 16-05-24 18:34

Mücahit Birinci'den Selahattin Demirtaş açıklaması! Cumhurbaşkanımızın 'siyasette yumuşama' ile kastettiği hususu yanlış mecraya çekerek...

Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da içinde olduğu 108 sanığın yargılandığı Kobani davasında karar açıklandı. AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci, Selahattin Demirtaş ile ilgili bir açıklama yaptı. Birinci'nin açıklamasındaki "siyasette yumuşama" detayı dikkat çekti. Peki, "siyasetteki yumuşama" ile ilgili Abdulkadir Selvi ne demişti? İşte detaylar...

Haber 16-05-24 17:16

AK Parti kulisleri bu iddiaları konuşuyor! Erdoğan değişim için düğmeye bastı! Kabine, genel başkan yardımcıları ve…

Yerel seçimlerde alınan sonucun AK Parti’deki yankıları sürüyor. AK Parti’de beklenen değişimle ilgili kulislerde yeni iddialar ortaya atıldı. AK Parti kongre sürecine yeni kadrosu ile girmek için düğmeye bastı. Parti kulislerinde konuşulanlara göre; Bakanlar Kurulu’ndaki bazı isimler ile genel başkan yardımcılarından bazılarının değişmesi bekleniyor. Erdoğan’ın başdanışmanları da azaltılacak. İşte detaylar…

Haber 16-05-24 08:17

Slovakya'nın saldırıya uğrayan Başbakanı Robert Fico kimdir?

15 Mayıs’ta henüz bilinmeyen bir nedenle suikast girişimine uğrayan ve bu satırların kaleme alındığı saatlerde henüz hayati tehlikeyi atlatmamış olan Robert Fico, bölgede doğu blokunun yıkıldığı 1990’lardan bu yana ülkesinde siyaset dünyasının belirleyici şahsiyetlerinden biri.

Yurthaber 16-05-24 08:03

Erdoğan'dan o isimlere tepki! 'Çalışmıyorsunuz' dedi, 'şatafat' sözleri toplantıya damga vurdu

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'de yaşanan haraketli günler devam ediyor. Seçimi kaybettiren etmenleri araştıran partide Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bazı il başkanlarına tepki geldi. Erdoğan 'Çalışmıyorsunuz' ifadelerini kullanırken 2 ilin yanlış adaylar yüzünden kaybedildiğini vurguladı. Öte yandan toplantıdaki 'şatafat' vurgusu dikkat çekti.

Haber 16-05-24 07:03

Fatih Portakal canlı yayında böyle sesledi: AK Partililer uyarıyorum! Bakın bu kadar net söylüyorum

Yaş çay fiyatının belirlenmesiyle beraber Karadeniz'de bütün gündem değişti. Üretici fiyatı beğenmedi, peş peşe protestolar yaşandı. Rize'nin ardından Artvin'de de bazı üreticiler çaylarını yere döktü. Gazeteci Fatih Portakal yaşananlar üzerinde AK Partilileri uyarırken, "Bakın bu kadar net söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Manşet 16-05-24 06:38

İYİ Parti milletvekili Bilal Bilici'den istifa kararı! Dikkat çeken iddia: AK Parti'ye geçebilir!

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici partisinden istifa etti. Gazeteci İsmail Saymaz, Bilici'nin AK Parti’ye geçebileceğini iddia etti.

Haber 15-05-24 16:40

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 15-05-24 14:25

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 15-05-24 14:23

Son dakika | Gözler Erdoğan'ın konuşmasındaydı! O sözleri ayakta alkışlandı... Kuklayı da biliyoruz kuklacıyı da

Son dakika haberi: AK Parti'de önümüzdeki dönemin yol haritası şekillendirilmeye başlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Yorulan arkadaşlarımız, hatası, kusuru, yanlışı olan varsa onları dinlenmeye alacağız" mesajı geldi. "Kadrolarımızda yanlış değerlendirme yapanlar, milletin mesajını yanlış okuyanlar yollarımızı ayırırız" diyerek mesajını pekiştiren Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın akıbetiyle ilgili de konuştu. Erdoğan'ın "Davaya ihanet edenler oldu" sözleri ise ayakta alkışlandı.

Haber 15-05-24 12:33

14 Mayıs'tan tam bir yıl sonra seçim anketi! ORC paylaştı: CHP birinci parti çıktı, AK Parti'yle fark dikkat çekti! YRP ve İYİ Parti...

14 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerden tam bir yıl sonra yapılan seçim anketinde sonuçlar dikkat çekti. ORC Araştırma tarafından yapılan ankette, katılımcılara 'Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz?' sorusu soruldu. Anket sonuçlarına göre CHP, birinci parti olurken; AK Parti'yle aralarındaki fark gündem olurken; İYİ Parti'deki erime ve Yeniden Refah'ın oy oranı dikkat çekti. İşte 2024 son seçim anketinde partilerin aldıkları oy oranları...

Manşet 15-05-24 09:31

Gündem yaratacak AK Parti anketi! ‘CHP’ ve ‘kararsız’ detayı dikkat çekti: Bu pazar seçim olsa…

Bu pazar milletvekili seçimi olsa AK Parti seçmeni kime oy veriyor? 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından en çok merak edilen konulardan biri de daha önce AK Parti’ye oy veren seçmenlerin bir sonraki seçimde nasıl bir yol izleyeceği oldu. Metropoll Araştırma’dan da bu sorunun cevabı ile ilgili dikkat çeken bir anket geldi. İşte detaylar…

Manşet 15-05-24 08:09

Beştepe'de gece yarısı sürpriz zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan Tunç ve MİT Başkanı Kalın ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç ile görüştü. Beştepe’de yapılan zirvenin Ayhan Bora Kaplan soruşturması ile ilgili olduğu öğrenilirken Erdoğan'ın bu toplantının ardından yaşanan süreçle ilgili bugün TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalar yapması bekleniyor. İşte gece yarısı yapılan zirve ile ilgili tüm detaylar…

Haber 15-05-24 07:41

TBMM Genel Kurulu'nda 'kamuda tasarruf' tartışması! Tansiyon bir anda yükseldi

TBMM Genel Kurulu'nda, İYİ Parti Grubu'nun Meclis Başkanlığına sunduğu, 'Kamuda İsrafın Boyutlarının Araştırılması' başlıklı önergenin tartışıldığı sırada tansiyon yükseldi. AK Parti Grubu adına söz alan Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun açıklamalarının ardından AK Partili ve muhalefet milletvekilleri arasında karşılıklı atışmalar yaşandı.

Haber 14-05-24 23:52

AK Parti Kızılcahamam'da kampa girecek! Tarih belli oldu

AK Parti'de, genel merkez yöneticileri ve milletvekilleriyle 7-8 Haziran'da, belediye başkanlarıyla 1-2 Temmuz'da Kızılcahamam'da kamp yapılacağı bildirildi.

Haber 14-05-24 23:51

Son dakika | AK Parti'de kongre süreci başlıyor! Erdoğan partilileri uyardı: Siyaseti kariyer basamağı olarak görenlerle yol yürüyemeyiz

Son dakika haberi: AK Parti kongre sürecine gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan sürece dair açıklama yaptı. Seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan "AK Parti'yi kibirleri boylarını aşan muhterislere kesinlikle kurban edemeyiz" dedi. Erdoğan ayrıca "AK Parti'ye güç katacak şahsiyetlere ihtiyacımız var. Siyaseti kariyer basamağı olarak görenlerle yol yürünemeyeceğini geçmiş tecrübelerimiz ışığında çok çok iyi biliyoruz" mesajıyla da dikkat çekti.

Haber 14-05-24 16:50

Popstar Mehtap'ın Bülent Ersoy ile anısı herkesi şoke etti! 'Ayaklarına masaj yaptım...' diyerek anlattı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda oturduğu 'Popstar Alaturka' ile hafızalara kazınan Mehtap Yılmaz programa dair açıklamalarıyla yeniden gündem oldu. Popstar Mehtap'ın Bülent Ersoy ile anısı duyan herkesi adeta şoke etti.

Magazin 14-05-24 15:54

AK Partili belediyede ‘lüks araç filosu’ iddiası! Tartışma yaratacak gelişme…

AK Partili Fatma Şahin’in yönettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tartışma yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi’nin tasarruf tedbirleri açıklanmadan kısa süre önce 63 lüks araç kiraladığı öne sürüldü. 100 milyar TL’lik tasarruf için tartışmalar sürerken gündeme gelen bu haber sosyal medyada da tepki çekti.

Haber 14-05-24 10:33

Bunlar da trol mafyası! Çok konuşulacak... Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu, yeni yasa geliyor

AK Parti tarafından hazırlanan 'trol mafyası’ raporu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. İtibar suikastına karşı harekete geçen AK Parti'de yeni yasa için hazırlıklara başlandı. Parayla desteklenen trollerin kimler olduğu ve hangi metotları kullandığına dair detaylı bir araştırma yapılan raporda, yeni yasanın çerçevesi de çizildi. Sahte hesapların engellenmesini amaçlayan AK Parti, MHP lideri Bahçeli’nin “sosyal medya hesapları kimlik numaraları ile açılsın"’ önerisini gündeme aldı.

Haber 14-05-24 10:06

Kredi Garanti Fonu'na yeni isim: Eski KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt genel müdür oldu

Kredi Garanti Fonu (KGF) Genel Müdürü olarak görev yapan Erdal Erdem görevden alındı. Erdem’in yerine, KOSGEB eski başkanlarından, AK Parti eski milletvekili Hasan Basri Kurt getirildi.

Finans 14-05-24 08:32
kgf

AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerdeki borçlar gündem olmuştu! AK Parti Murat Türkyılmaz böyle savundu: 'Borç kamunun kamçısıdır'

AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerde borçların belediye binalarına asılması gündem olmuştu. İBB Meclisi'nde AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, "Borç kamunun kamçısıdır, borç kötü bir şey değildir.Borcun varlığı tek başına karalamak için iftira atmak için yeterli değildir. Bu borcun nereye sarf edildiği, borcun yatırıma dönüşüp dönüşmediği, bütçenizin içerisinde borcun ne kadarlık bir yer tuttuğu gibi kriterler üzerinden zulmetmiş olursunuz" dedi.

Haber 13-05-24 22:04

Bahar dizisinin sezon finali tarihi belli oldu! Dizinin oyuncu kadrosuna bomba isim

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı “Bahar” dizisinin sezon finali yaklaşırken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Kulis 13-05-24 13:40

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar sette kızını emzirirken paylaştı! Yorumlar gecikmedi

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrol oyuncusu olduğu Bahar dizisinin son bölümü yetişmeyince yayınlanmamıştı. Seyirciyi üzen bu karar sonrası Demet Evgar'ın yaptığı Anneler Günü paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 13-05-24 07:46

Kenan Sofuoğlu 3 haftada bezmiş: Rahat rahat yaşayacaktım, mahvoldum!

2018'de AK Parti'den Sakarya milletvekili seçilerek siyasete de atılan motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, vekillik dönemine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Vekillik yaparım" demesini hayatının en büyük hatası olarak nitelendiren Sofuoğlu "Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'Şuraya git, buraya git' demelerinden. Yarışları bıraktırdı bana, rahat hayat hayat yaşayacaktım ben, bu ne abi' dedim" diye konuştu.

Haber 12-05-24 11:45

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Filistin açıklaması! 'Sevindirici bir gelişmedir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nun, Filistin'e BM üyeliği ve ilave haklar talep edilen karar tasarısının kabul edilmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti.

Haber 11-05-24 17:52

Kripto para düzenlemesi bu hafta Meclis'e sunulacak

AK Parti'nin bu hafta içi Meclis'e sunacağı kripto varlıklara ilişkin düzenleme ile kripto varlıkların alım satıma konu edildiği platformların Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) düzenleme ve denetimi kapsamına alınması hedefleniyor.

Finans 11-05-24 16:04

‘Son gelişmeler hayli ürkütücü!’ Şamil Tayyar'dan çok çarpıcı 'Ayhan Bora Kaplan' çıkışı: ‘Az önce Bakan Yerlikaya’yı da aradım…’

İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan haberin yankıları devam ediyor. Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç'e yakın üç üst düzey polis müdürünün açığa alınmasının arkasındaki iddiaların "hayli ürkütücü" olduğunu belirten AK Partili Şamil Tayyar, "MİT de devrede. Siyasi operasyon iddialarını çok yönlü soruşturuyor" dedi.

Haber 11-05-24 13:30

Meclis'te tansiyon yükseldi! CHP'li Veli Ağbaba ile AK Partililer arasında 'deprem' tartışması: Konuşma lan, Zırto, Sarhoş, Terörist

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) deprem tartışması yaşandı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın Genel Kurul'da yaptığı konuşmada 6 Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketi sonrasında yapılması gereken 103 bin konutun 7 bininin yapıldığını gündeme getirmesinin ardından Meclis'te tansiyon yükseldi. AK Partili milletvekilleri Ağbaba'ya tepki gösterdi. Yaşanan gerilimde sarf edilen "Konuşma lan", "Zırto", "Sarhoş" ve "Terörist" gibi sözler tutanaklara yansıdı.

Haber 11-05-24 10:07

Tek tedavi glütensiz beslenme olan çölyak hastalığında “glüten bulaşımı uyarısı”

Çölyak hastalığı hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Orhan Kocaman, hastalığın tek tedavisinin glütensiz beslenme olduğunu vurgulayarak hastaların ‘glüten bulaşımı’ noktasında dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Kadin 11-05-24 07:42

AK Partili ve CHP'li seçmenler bu kez aynı yanıtta buluştu! 'Yumuşama' sözleri anket sonuçlarına da yansıdı

Tüm Türkiye'nin gündeminde geniş yankı uyandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan - Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilginç anket sonuçları geldi. Ankete göre görüşmeyi büyük çoğunluk destekliyor ancak bu oran AK Parti ve CHP seçmenlerinde kayda değer oranda fark gösterdi. Son günlerin en çok tartışılan yeni anayasa meselesiyle ilgili de çarpıcı bir oran ortaya çıktı. İşte ses getirecek anketin detayları...

Haber 10-05-24 13:46

Trakya'da AK Partili kadınlar Filistinli anneler için toplandı

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde AK Partili kadınlar, Anneler Günü öncesi İsrail'in Gazze'ye saldırılarında yaşam hakları ellerinden alınan annelerin durumuna dikkati çekti.

Yurthaber 10-05-24 13:38

Meteorolojiden 13 ile sarı kodlu uyarı: İstanbul için saat verildi! Hafta sonu boyunca devam edecek

İstanbul genelinde hafta sonu boyunca yağış öngörülüyor, yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişleri yaşanacak. İstanbul'un yanı sıra 13 il için daha sarı kodlu uyarı yapıldı. Megakent için Bu akşam 18.00'e dikkat çekilirken Prof. Dr. Orhan Şen de yarın sabahı işaret etti. Peki bugün hava nasıl, yağmur var mı, ne zaman yağacak?

Haber 10-05-24 13:04

AK Parti’de ‘Niye oy vermediniz?’ anketi! Gündem yaratacak sonuç: ‘Zamları durdurun, halka geri dönün’

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde alınan sonucun ardından AK Parti’de çalışmalar devam ediyor. CHP’nin birinci parti olarak çıktığı seçimlerle ilgili ‘Niye oy vermediniz?’ sorusuna cevap arayan AK Parti yönetiminin karşısına iki önemli mesaj çıktı. Ekonomide yaşanan yüksek enflasyonla ilgili ‘Zamlar belimizi büktü’ diyen seçmen ayrıca ‘Halktan koptunuz’ mesajı da verdi. İşte AK Parti’nin anket çalışmasının detayları…

Haber 10-05-24 07:31

Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda saat 22.00'de uçuşlar başlayacak

Antalya’da bulunan Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda inişinin ardından lastiği patlayan uçak bakımı için aprona alındı. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa itfaiye ekiplerinin temizlik çalışmalarına başladığını belirterek, uçağın kırılan ön tekerleğinin yenisinin takıldığını ifade etti.

Haber 09-05-24 21:09

Ekrem İmamoğlu ‘köfte’ polemiğini unutamıyor! Yaptığı son paylaşım yine olay oldu: ‘Köfte deyip geçmeyin!’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım dikkat çekti. İBB iştiraklerinden olan BELTUR'da satılan köftelerle ilgili videoyu paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Köfte deyip geçmeyin" ifadelerine yer verdi. İmamoğlu'nun paylaşımı 31 Mart'taki seçim döneminde AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'la yaşadığı 'köfte' polemiğini getirdi.

Haber 09-05-24 11:32

Bakan Tunç'tan açıklama geldi: Tartıştığı kişiyi arabanın arkasında sürükleyen sürücü tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'nın Kaş ilçesinde aralarında çıkan tartışma sonrasında Orhan S.'yi aracının arkasına bağlayıp sürükleyen otomobil sürücüsü Şaban T.'nin, sevkedildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandığını açıkladı.

Haber 09-05-24 01:27

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu dosyayı canlı yayında açıkladı! Bunu ilk kez söylüyorum...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detaylarını canlı yayında açıkladı. Özel, "Bunu ilk kez söylüyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmede yaptığımız dış temaslar hakkında bilgi verdim" dedi. Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu dosyanın içeriğini de açıkladı.

Haber 08-05-24 22:22

Özgür Özel talep etti, AK Parti listeye aldı! Emekliye zam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti. Görüşmenin detaylarına ilişkin bugün yeni bir gelişme yaşandı. Emekli maaşı zammı için AK Parti’nin harekete geçeceği öğrenildi. Toplantıda Özel’in gündeme getirdiği ve ekonomik sorunlarla, emekli zamlarının da dahil olduğu bir dizi talep AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında değerlendirecek.

Finans 08-05-24 14:50

Belediye meclisinde gerginlik! Tansiyon bir anda yükseldi, canlı yayını kestiler

Bandırma Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda CHP ve AK Parti grupları arasında tartışma çıktı. İki grup arasında tansiyon yükseldi, sözlü tartışma alevlenince, birbirlerinin üstüne yürüdüler. Tüm bunlar yaşanırken belediyenin sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayının kesildiği görüldü. Canlı yayının kesildiğini fark eden bazı meclis üyeleri bu duruma tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 13:15

Yeğen atamasından sonra Bursa'da çok tartışılacak bir iddia daha! Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü: Onlar yedi, biz de yiyelim

AK Parti'den CHP'ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan tartışmalı atamanın yankıları sürüyor. Yeğenini şirkete yönetici olarak atayan Başkan Mustafa Bozbey tepkiler üzerine bu kararından geri dönmüştü. Tepkisini dile getiren gazeteci Fatih Portakal yine Bursa'da yaşanan benzer bir iddiayı dile getirip "Siz Cumhuriyet Hısım Partisi misiniz?" diye sordu, "'Onlar yedi, biz de yiyelim' mantığıyla yaklaşıyorlar" deyip ateş püskürdü.

Haber 08-05-24 08:58

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'Deniz Gezmiş' tartışması! Oturuma ara verildi

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, Deniz Gezmiş'in idamını hatırlatarak, "1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Durun, düşünün ve vazgeçin bu mezalimden" demesi üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Tartışmalar üzerine oturuma ara verildi.

Haber 07-05-24 19:52

Biga’ya 900 milyonluk dev proje

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Taşoluk Barajı’nın 3’üncü kısım inşaatı kapsamında 900 milyon liralık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Yurthaber 07-05-24 15:01

'Kavala' çıkışı sonrası AK Partili Türkeş ve Birinci birbirine girdi! FETÖ göndermesine çok sert yanıt: Ciyaklatmaya devam!

Abdulkadir Selvi'nin Gezi Parkı ve Osman Kavala çıkışı sonrası AK Partili isimler adeta birbirine girdi. Tuğrul Türkeş'in "Kendisi ‘AK Partiliyim’ diyor. Babasını eşeliyorsun. FETÖ çıkıyor." diyerek hedef aldığı Mücahit Birinci'den çok sert yanıt geldi. Türkeş ve Selvi'yi etiketleyen Birinci, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar. Hepsi tek tek deşifre olacak merak etmeyin. Dikkate almadan ciyaklatmaya devam." ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-24 14:38

Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' mi var? İddialar gündem olurken, Özbek'ten İmamoğlu'na dikkat çeken ziyaret

Olağan seçimli genel kurula gitmeye hazırlanan Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' iddiası gündeme gelmişti. Yerel seçimler sürecinde AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için "İstanbul için şans" ifadelerini kullanan Özbek'e rakip olarak eski CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum'un aday olması iddiaları güçlendirirken; Özbek'in bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmesi ise dikkat çekti.

Spor 07-05-24 12:04

'Gezi Parkı' ve 'Osman Kavala' tartışmalarına AK Partili Türkeş de katıldı! Empati yahu! dedi, sözleri dikkat çekti

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin çıkışıyla başlayan Gezi Parkı davası hükümlüleri ile Osman Kavala tartışmalarına AK Partili Tuğrul Türkeş de katıldı. Türkeş'in “Bir ülkeye para vereceksen hukuk var mı diye bakarsın. Sen basit bir davayı yedi sene sürüncemede bırakmış bir ülkenin hukukuna güvenip yatırım yapmayı düşünür müsün? Empati yahu!” ifadeleri kullandı.

Haber 07-05-24 11:19