Oya Okar Haberleri

Dayak yedi, haberi yapan gazetecilere saldırdı! Kameraman ve kadın muhabire sokak ortasında darp

İstanbul'da yaşanan bir kavgayı haberleştirmek isteyen gazetecilere saldırı gerçekleşti. Olayın yaşandığı bölgede, söz konusu yaşananlarla ilgili haberi anons etmek isteyen muhabir Oya Nur Kaya ve kameramanı görünce adeta deliye dönen adam gazetecileri darp ederek mikrofon ve kamerayı kırdı.

Haber 2024-07-03 14:25:55

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan o fiyatlara isyan etti! Fiyatlar orada daha uygundu

2016 yılında vefat eden sanatçı Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, sosyal medya paylaşımları sık sık gündeme geliyor. Aydoğan, bu kez yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Türkiye'de tatil yapmanın maliyetli olduğunu söyleyen ünlü isim, "Tatil için Yunanistan'a gittim. Fiyatlar çok daha uygundu" dedi.

Magazin 2024-06-22 09:51:29

Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda dev ekran insanların üzerine devrildi: Yaralılar var! Çarpıcı iddia: 'Çocuklar sahnedeyken...'

İstanbul'da bulunan Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda mezuniyet töreninde sahnede bulunan dev ekran insanların üzerine devrildi. Olayda yaralananlara sağlık ekipleri müdahale etti. Kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Olay esnasında salonda bulunan velilerden Oya Kayaalp, "Bir çocuğun söylediğine göre, çocuklar hala sahnedeyken arkadaki ekranları sökmeye başlamışlar" dedi.

Haber 2024-06-06 22:49:36

Yemek getiren kuryeden taciz! Mesajları ifşa etti: 'Muhteşem bir kadınsın' diye başladı... Yemeksepeti'nden açıklama

Yemeksepeti’nde çalışan bir kuryenin kendisine attığı mesajla taciz ettiğini belirten gazeteci Oya Çınar, taciz içerikli mesajı da paylaştı. Kuryenin kendisine attığı ve 'Muhteşem bir kadınsın' şeklinde başlayan mesajın ekran görüntüsünü yayımlayan Çınar'ın tepkisi sonrası, şirketten açıklama geldi.

Haber 2024-05-14 15:50:53

Arka Sokaklar'a bomba transfer! Şevket Çoruh ve Oya Akar'dan sonra Ferit Aktuğ kadroda

18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu genişliyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan diziye Şevket Çoruh ve Oya Akar'dan sonra bomba bir isim daha dahil oldu.

Magazin 09-05-24 17:44

Arka Sokaklar’da Şevket Çoruh’un ardından bir sürpriz daha! Bomba isim diziye geri dönüyor

Uzun soluklu olan "Arka Sokaklar" dizisinin sevilen karakteri Şevket Çoruh'un diziye geri döneceği haberi hayranlarını sevindirmişti. Dizide Selin Demirci karakterine hayat veren Oya Akar da diziye geri dönüyor. Akar'ın diziye döneceğini ise Şevket Çoruh sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 26-04-24 17:51

Montajlı fotoğraf olay oldu! Erdoğan'ın başdanışmanı Saral önce paylaştı sonra sildi... CHP'li Tekin'den çok sert tepki gedli

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan montajlı fotoğrafı kullanarak yaptığı "Bu CHP-DEM ortaklığının değil, CHP-PKK işbirliğinin apaçık resmidir!" paylaşımı olay oldu. CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'den ise yanıt gecikmedi. Saral'a tepki gösteren Tekin, fotoğrafın orjinal halini paylaşırken "Biz dürüstler siz yalancılardan daha cesuruz, unutmayın" ifadelerini kullandı.

Haber 24-04-24 06:31

Birleşme partisinde renkli anlar... Survivor All Star'da şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!

Heyecanla izlenen Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Seçtikleri şarkıları söyleyen yarışmacıların performansını Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumlarken Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi.

Magazin 22-04-24 07:20

İbo ve Güllüşah'ın Oya'sı usta oyuncu Deniz Türkali'nin son hali görenleri şaşırttı! Türkali, meğer ünlü şarkıcının annesiymiş...

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği başrollerinde ise Kemal Sunal ile Gülşah Soydan'ın yer aldığı İbo ile Güllüşah filminde Gazeteci Oya karakterine hayat veren Deniz Türkali'nin son hali sosyal medyada gündem oldu. Meğer Türkali'nin kızı da çok ünlü bir isimmiş...

Magazin 16-03-24 12:24

Kadınlar Günü'nde katledilmişti! İlayda'nın annesi o anları anlattı: 'Kızıma sözlü tacizde bulunup, bir anda saldırdı'

İzmir'in Konak ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bıçaklanarak öldürülen İlayda Alkan'ın (20) aynı saldırıda ağır yaralanan annesi Oya Tarhan (45) ifade verdi. Tarhan ifadesinde, şüpheli Yunus Yılmaz'ın (32) dinlenmek için bir banka oturdukları sırada kızına sözü tacizde bulunup, bir anda saldırdığını söyledi. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 12-03-24 10:40

Şevval Şahin ilişkide cinsellik konusunda çok net! Kötü sevişiyorsan...

Model Şevval Şahin hem özel hayatıyla da hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Aşk hayatıyla da sık sık gündeme gelen Şevval Şahin Oya Çınar'a yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İlişkide cinselliğe dair yorumuyla da manken gündem olmayı başardı.

Magazin 11-02-24 15:23

Survivor Kardeniz Kılıç elendikten sonra 'Esmerin Adı Oya' şarkısında dans etti! Mini şortuyla dansı olay oldu

Survivor All Star'a veda eden isim Kardeniz TikTok dansıyla gündeme geldi. Siyah mini şortuyla Esmerin Adı Oya şarkısında dans eden Kardeniz Kılıç sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-02-24 07:13

Ünlü komedyen Doğu Demirkol sevgilisi Ayşe Kırca ile Avrupa turuna çıktı! Romantik karelerine beğeni yağdı

Ünlü komedyen Doğu Demirkol, yaklaşık bir yıldır Levent Kırca ile Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca'yla aşk yaşıyor. Avrupa turuna çıkan ikiliden Ayşe Kırca, tarihi ve turistik yerleri gezerken çekilen karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü çiftin romantik karelerine beğeni yağdı.

Magazin 02-11-23 17:32

İbo ile Güllüşah filminin Oya’sıydı! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Deniz Türkali'nin kızı bakın kim çıktı, duyan şaşırdı

Kemal Sunal, Gülşah Alkoçlar, Ayşen Gruda, Bilge Zobu gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı 'İbo ile Güllüşah' filminde Oya karakterine hayat veren Deniz Türkali, şimdilerde 78 yaşında. Ünlü oyuncunun kızını ilk kez duyanlar kim olduğunu öğrenince şaşırıyor. İbo ile Güllüşah’ın Oya’sı Deniz Türkali bakın hangi şarkıcının annesiymiş...

Magazin 29-10-23 16:57

Yedi Bela Hüsnü konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yedi Bela Hüsnü filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Yedi Bela Hüsnü filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar araştırılıyor. Filmde Kemal Sunal, Oya Aydoğan, Şevket Altuğ gibi usta oyuncular rol almıştır. Yedi Bela Hüsnü filmi 18 Eylül 2023 Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında yayınlanacak. Film, sevdiği kızın kalbini kazanabilmek için kabadayı olmaya çalışan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Peki, Yedi Bela Hüsnü konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yedi Bela Hüsnü filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 18-09-23 21:41

'Köyden İndim Şehre' filmiyle tanınıyordu! Zeki Alasya'nın ilk eşi Zeynep Oya Kaya hayatını kaybetti

'Köyden İndim Şehre' ve 'Salak Milyoner' gibi filmlerle tanınan Zeki Alasya'nın ilk eşi Zeynep Oya Kaya, hayata veda etti. Zeynep Oya Kaya (Oya Alasya) 74 yaşındaydı.

Magazin 18-09-23 07:13

CHP genel başkanlığına adaylığını açıklayan Örsan Öymen'den partisinin İzmir İl Kongresi'nde dikkat çeken açıklamalar

CHP genel başkanlığına adaylığını açıklayan parti üyesi Örsan Kunter Öymen, son seçimlerin parti açısından yenilgiyle sonuçlandığını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tek aday olarak çıkmasına rağmen seçimi kazandıracak oya ulaşamadığını belirterek, "Kılıçdaroğlu ile hiçbir sorunum yok, olamaz ama bazı tespitleri de yapmamız gerekiyor, teşhisi doğru koymamız gerekiyor, tedaviyi daha iyi uygulamak için." dedi.

Haber 16-09-23 15:04
CHP

İbo ile Güllüşah’ın Oya’sıydı... Deniz Türkali'nin kızı bakın kim çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği başrollerinde ise Kemal Sunal ile Gülşah Soydan'ın yer aldığı İbo ile Güllüşah filminde Gazeteci Oya karakterine hayat veren Deniz Türkali şimdilerde 78 yaşında. Son hali zaman zaman gündem olan ünlü oyuncunun kendisinden de ünlü bir kızı olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız. Türkali bakın hangi şarkıcının annesiymiş...

Magazin 10-08-23 16:50

YAZ ŞARKISI 3. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV YAZ ŞARKISI dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Yaz Şarkısı dizisi üçüncü bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın oyuncu kadrosunda Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizi, 9 Temmuz Pazar akşamı yayın hayatına başladı. Dizi, seyircilerden tam puan almayı başardı. Peki, Yaz Şarkısı 3. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 23-07-23 19:54

Yaz Şarkısı'nın yıldızı Oya Başar'ın kızı Ayşe'nin son hali inanılmaz! Meğer o dizinin yıldızıymış

Ünlü oyuncu Oya Başar'ın yeni dizisi Yaz Şarkısı bu akşam görücüye çıkıyor. Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can'ın başrollerini paylaştığı dizide Emine Yıldırım karakterine hayat veren Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca son hali ile gündem oldu. Ayşe Kırca'nın Show TV'nin yakın zamanda final yapan dizisinde oynadığını duyanlar şaşırdı.

Magazin 09-07-23 23:58

Yaz Şarkısı'nın Emine'si Oya Başar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oya Başar'ın eski eşi Levent Kırca ne zaman öldü?

Oya Başar, Yaz Şarkısı dizisinde Emine karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yaz Şarkısı dizisinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldı. Yaz Şarkısı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Oya Başar dizinin ilk bölümü öncesi vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Peki, Oya Başar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oya Başar'ın eski eşi Levent Kırca ne zaman öldü?

Magazin 09-07-23 19:17

Defalarca izledik ama hiç fark etmedik! Kemal Sunal'ın Yüz Numaralı Adam filminde öyle bir hata yapılmış ki...

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Yüz Numaralı Adam hala büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediliyor. 1978 yapımı Türk filminin senaryo yazarlığı ve yönetmenliğini Osman F. Seden üstlenmişti. Kemal Sunal ve Oya Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı filmde yapılan çekim hatası yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 26-05-23 15:11

Son dakika: AK Parti'nin oyları neden düştü? Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama: 'Çıkarılacak dersler var'

Son dakika haberi... 14 Mayıs'ta adayların yeterli oya ulaşamaması nedeniyle cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmıştı. AK Parti'nin ilk turda aldığı oy oranındaki düşüş ise dikkat çekmişti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, katıldığı canlı yayında AK Parti'nin oylarının neden düştüğünü değerlendirdi. Çavuşoğlu, "Çıkarılacak dersler var." ifadelerini kullandı. Türkiye'deki Suriyeliler konusuna da değinen Çavuşoğlu, "Esad'la iş birliği yaparak geri göndereceğiz." diye konuştu.

Haber 21-05-23 20:49

Bir Başkadır'ın yıldızı Funda Eryiğit anne oldu! Oğlunun adını bakın ne koydu

Bir Başkadır dizisinde rol aldığı sırada yönetmen Berkun Oya ile tanışan Funda Eryiğit geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Bebeğini kucağına alan Eryiğit bakın oğluna hangi ismi verdi.

Magazin 19-05-23 15:12

Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor! Seçimlerin 2. turunda 14 günlük süreç nasıl işleyecek? İşte yanıtı...

Türkiye, dün sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı adayı Sinan Oğan yarıştı. Hiçbir aday, seçimlerin ilk turunda 50 artı 1 oya ulaşamadı. Resmi olmayan verilere göre seçim ikinci tura kaldı ve Türkiye 28 Mayıs’a kilitlendi. Peki, seçimlerin 2. turunda 14 günlük süreç nasıl işleyecek? İşte yanıtı....

Haber 15-05-23 08:47

Boğa Boğa'nın yıldızı Funda Eryiğit'ten karnı burnunda pozlar! Beğeni yağdı

Son yıllarda yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran güzel oyuncu Funda Eryiğit yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşıyordu. Mutluluklarını evlilikle taçlandırma kararı alan çift geçtiğimiz ay mutluluğa ‘Evet’ dedi. Şimdilerde 8 aylık hamile olan Funda Eryiğit karnı burnunda pozlarını takipçileri ile paylaştı.

Magazin 01-05-23 12:43

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, Ordu'da konuştu:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Biz yetkili kurumlarımız ve vatandaşlarımızla sandığa sahip olacağız. 1 oy bir ülkenin kaderini değiştirir. Hep birlikte attığımız her oya sahip çıkacağız." dedi.

Yurthaber 17-04-23 11:34

Oya Doğan kimdir? 2. Sayfa konuğu Oya Doğan, Serenay Sarıkaya - Kıvanç Tatlıtuğ öpüşmesini yorumladı!

Oya Doğan, bugün 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın öpüşme sahnesini yorumladı. Aile dizisindeki öpüşme sahnesi nedeniyle Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer arasında kriz yaşandığı iddia edilmişti. Doğan konuya dair konuştu. Peki, Oya Doğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Oya Doğan'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 05-04-23 09:35

Yüz Numaralı Adam oyuncuları kimler, konusu nedir? Yüz Numaralı Adam filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Yüz Numaralı Adam filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yerli komedi filmi Yüz Numaralı Adam FOX TV erkanlarında seyircilere sinema keyfi yaşatacak. Filmin başrollerini Kemal Sunal ve Oya Aydoğan paylaşmıştır. Yüz Numaralı Adam filmi hakkındaki sorgulamalar hız kazandı. Peki, Yüz Numaralı Adam konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yüz Numaralı Adam filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 01-04-23 20:14

Türkiye'nin konuştuğu dizide tanıştılar! Doğuma 2 ay kala Funda Eryiğit ve Berkun Oya evlendi

En son Son Yaz ve Bir Başkadır dizileri ile izleyici karşısına çıkan Funda Eryiğit, iki yıldır beraber olduğu yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile evlendi. 7 aylık hamile olan Eryiğit, Berkun Oya ile yayınlandığı dönemde çok ses getiren Bir Başkadır dizisinin ardından aşk yaşamaya başlamıştı.

Magazin 29-03-23 15:37

Oya Başar ve Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca ve Doğu Demirkol yeni aşka yelken açtı

Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızları Ayşe Kırca, Doğu Demirkol ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İkilinin ilişkisi kahvaltı yaptıkları esnada çekilen fotoğrafla ortaya çıktı.

Magazin 23-03-23 14:58

Günaha Girme filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Günaha Girme filmi nerede çekildi? Ferdi Tayfur ve Oya Aydoğan'dan efsane film!

Günaha Girme filmi bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. 1982'de yayınlanan film, hala izleyicide heyecan uyandırmaya devam ediyor. Ferdi Tayfur, Oya Aydoğan ve Serpil Çakmaklı gibi isimleri kadrosunda bulunduran filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Günaha Girme filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Günaha Girme filmi nerede çekildi? İşte detaylar...

Magazin 02-03-23 19:59

Bez Bebek'in Pompirikya'sı Elif Ceren Balıkçı'nın son hali şoke etti! Bakan bir daha baktı

2007- 2010 yılları arasında FOX TV'de yayınlanan ve başrolünde Evrim Akın, Tan Sağtürk ve Oya Aydoğan'ın yer aldığı Bez Bebek dizisinin çocuk oyuncusu Elif Ceren Balıkçı Kulina'nın torunu Pompirikya'yı canlandırıyordu.

Magazin 02-03-23 15:47

Yedi Bela Hüsnü filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yedi Bela Hüsnü filmi nerede ve hangi yıl çekildi?

Yedi Bela Hüsnü filmi 1982 yılında yayınlanmıştır. Filmde Kemal Sunal, Oya Aydoğan, Şevket Altuğ gibi usta oyuncular rol almıştır. Yedi Bela Hüsnü filmi 1 Mart 2023 Çarşamba akşamı Show Tv ekranlarında olacak. Film, sevdiği kızın kalbini kazanabilmek için kabadayı olmaya çalışan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Peki, Yedi Bela Hüsnü filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Trend 01-03-23 19:47

Kılıçdaroğlu depremzedenin anlattıklarını duyunca böyle yanıt verdi: Bunun tamamını televizyonlar yayınlayacak

Deprem sonrası bölgeye giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yıkımın en çok olduğu yerlerden biri olan Adıyaman'ı ziyaret etti. CHP liderine yaşadıkları sıkıntılarını anlatan bir depremzede "Kimse bakmıyordu Adıyaman’a. Kimse demiyordu Adıyaman nerede? Oya gelince gelip bizim gözümüzü çıkarıyorlar” dedi. Kılıçdaroğlu ise vatandaşa "Siz söylüyorsunuz. Bunun tamamını televizyonlar yayınlayacak. Sesinizi duyuracağız" diye yanıt verdi.

Haber 09-02-23 08:16

Alemin Kralı'nın Mehveş'i Zeynep Gülmez 'in son haline bakın! Cesur pozlarına yorum yağdı

Kadrosunda Oya Başar, Evrim Akın ve Elvin Levinler gibi isimlerin yer aldığı Alemin Kralı dizisiyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Zeynep Gülmez, oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Şimdilerde 48 yaşında olan oyuncunun son haline bakanlar 'Yıllar sizi teğet geçmiş' demeden edemedi.

Magazin 21-01-23 17:36

Alemin Kıralı'nın Nihale'si son haliyle ağızları açık bıraktı! Dekolteli paylaşımlarına yorum yağdı

Kadrosunda Şafak Sezer, Oya Başar, Elvin Levinler, Evrim Akın gibi isimlerin yer aldığı Alemin Kralı dizisiyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Ececan Gümeci, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 10-01-23 10:52

Oya Doğan kimdir? 2. Sayfa konuğu Dizi Doktoru Oya Doğan'ın hayatı!

Oya Doğan, bugün 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile hem magazin gündemini değerlendirdi, hem de popüler diziler ile oyunculara ilişkin konuştu. Televizyonculuğa 32. Gün programıyla başlayan başarılı televizyoncu daha sonra Türk televizyon dizi muhabiri olarak çalışmıştır. Peki, Oya Doğan kimdir? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Dizi Doktoru Oya Doğan'ın hayatı...

Magazin 21-12-22 09:46

Neşeli Günler'in Ahmet'ini bir de şimdi görün! Türkiye'yi terk etmişti! Son hali hayrete düşürdü

Kadrosunda Münir Özkul, Adile Naşit, Oya Aydoğan, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi isimlerin yer aldığı Neşeli Günler filmi, Yeşilçam'ın en kıymetli yapımları arasında yer alıyor. Neşeli Günler filminde Saadet ve Kazım çiftinin oğlu Ahmet'e hayat veren usta oyuncu Yaman Coşkun, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 13-12-22 15:28

Annelik heyecanı yaşayan Funda Eryiğit'ten evlilik müjdesi

İki yıldır yönetmen Berkun Oya ile aşk yaşayan oyuncu Funda Eryiğit, "Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna "Bir süredir evli gibiyim zaten ve hatta kısa bir zaman içinde imzayı da atarım" yanıtı verdi. Eryiğit'in hamile olduğuna ilişkin haberler basına yansımıştı.

Magazin 10-12-22 14:21

Ünlü oyuncular Cici filminde buluştu! Bir Başkadır'la büyük ses getiren Berkun Oya imzalı Netflix filmi Cici'den çarpıcı fragman

Netflix'te büyük ses getiren Bir Başkadır dizisinin yönetmeni ve senaristi Berkun Oya, yine çok konuşulacak bir yapıma imza attı. Netflix Türkiye'nin yeni filmi Cici'nin fragmanı da yayınlandı. Berkun Oya imzalı Cici isimli filmin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, İncinur Daşdemir, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, Şevval Balkan ve Yılmaz Erdoğan gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Hikayesiyle de dikkat çeken Cici'nin Netflix'teki yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 13-10-22 20:06

Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı Ayşe son haliyle şoke etti! Meğer sevilen dizinin yıldızıymış

1985 yılında nikah masasına oturan Levent Kırca ve Oya Başar çiftinin kızları Ayşe Kırca, anne ve babasının izinden giderek oyuncu oldu. Ayşe Kırca'nın Show TV'nin sevilen dizisinde oynadığını duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 07-10-22 16:53

Esra Erol yıllar önce oyunculuk yapmış! Kocasını aldatan kadını oynadı

Daha önce evlilik programlarıyla tanıdığımız başarılı sunucu Esra Erol'un yıllar önce oyunculuk yaptığı ortaya çıktı. Çemberimde Gül Oya dizisinde rol alan Erol'un Kalp Gözü ve Cennet Mahallesi gibi dizilerde de rol aldığı ortaya çıktı. Erol'un eski hali şaşırtırken Kalp Gözü dizisinde kocasını aldatan bir kadını canlandırması dikkat çekti.

Magazin 01-10-22 17:15

Oya Başar'dan kaza açıklaması! Abartılmış...

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Oya Başar, Bodrum'da yapmış olduğu kaza hakkında, "Burada olduğuma göre ne olabilir ki? Biraz abartılmış bir şey. Halloldu diyelim" dedi.

Magazin 17-09-22 15:28

Savaşçı'nın Tümgeneral Ahmet Kutalmış'ı Serhat Nalbantoğlu son haliyle şoke etti! Ne kadar yaşlanmış

Yılların tiyatrocusu ve oyuncusu Serhat Nalbantoğlu, Savaşçı, Çemberimde Gül Oya, Kırmızı Oda gibi başarılı yapımlarda rol aldı. Tiyatro ve oyunculuk kariyerindeki başarılarına devam eden Nalbantoğlu'nun son hali, görenleri şaşırttı.

Magazin 15-09-22 20:38

Çemberimde Gül Oya'nın Canan'ı Goncagül Sunar'ı görenler şaştı kaldı! Yıllara meydan okumuş...

Bir zamanlara damga vuran Çemberimde Gül Oya dizisinde Canan rolünü canlandıran Goncagül Sunar, son haliyle görenleri şaşırttı. 2005'te sona eren Çemberimde Gül Oya dizisinden sonra da dönem dönem ekranlara gelen Goncagül Sunar, adeta yıllara meydan okudu.

Magazin 12-09-22 20:27

Yaz aylarında cilt bakımına dikkat edilmeli

Medicana International İstanbul Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan: - "Gün boyu maruz kalınan kirli hava, ter ve gözeneklerde biriken yağ salgısının uzaklaştırılması için cilt uygun bir temizleyici ile temizlenmeli"

Yurthaber 10-08-22 13:05

Türk Toraks Derneği Kovid-19 vaka sayılarındaki artışa karşı uyardı

Türk Toraks Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Oya İtil: - "Önümüzde tatil ve bayram var. Sonbahar aylarında yeni bir pikle karşılaşmamak için önlemlerimizi yeniden gözden geçirmeliyiz" - Türk Toraks Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Filiz Çağla Uyanusta Küçük: - "Toplu ulaşım başta olmak üzere kapalı mekanlarda maske kullanımının zorunlu hale getirilmesi gereklidir. Ameliyat ya da girişimsel işlemler öncesi hastalara PCR testi yapılmalıdır"

Yurthaber 28-06-22 15:13

Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi! Al yazma taktı...

Türk sinemasının en önemli isimlerinden olan ve birlikte rol aldıkları filmlerde Yeşilçam’ın birbirine en çok yakışan çifti olarak gösterilen Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi. Şoray ve İnanır, Eskişehir’deki İmren Erşen Oya Müzesi’nin açılışına katıldı. Özellikle Selvi Boylum Al Yazmalım filmi Türk sinema tarihinin unutulmazları arasına giren Şoray ve İnanır’a açılış programının son bölümünde yazma hediye edildi. Şoray ve İnanır al yazma takarak fotoğraf çektirdi.

Magazin 03-06-22 20:05