Rabia Karaca Haberleri

Milli sporcuyu engerek yılanı ısırdı: Yoğun bakımda kritik bekleyiş!

Malatya'da antrenman yaptığı sırada otlar arasına gizlenmiş engerek yılanı tarafından ısırılan 22 yaşındaki milli boksör Rabia Topuz hastaneye kaldırıldı. Rabia Topuz’un babası Sabri Topuz, Rabia’nın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü ifade ederek gelişmeleri takip ettiklerini söyledi.

Manşet 2024-05-10 15:29:02

Fenerbahçeli milli sporcu Rabia Topuz yoğun bakıma kaldırıldı!

Türkiye Boks Federasyonu'ndan yapılan açıklamada milli sporcu Rabia Topuz'un geçirdiği rahatsızlık sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 2024-05-09 20:31:39

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 2024-05-07 20:44:38

Masal anlatıcısı öğretmen açıkladı: Masalla büyüyen çocuğun hayal gücü daha geniş oluyor!

Türkiye’de Anadolu masalları anlatıcısı öğretmenlerden birisi olan Fatma Karaca Akkol, çocuklara masal anlatmayı çok sevdiğini söyledi. Akkol, Masalla büyüyen çocuğun hayal gücünün daha geniş olduğunu belirtti.

Kadin 2024-05-07 10:05:41

Takıntılı aşığın yaptığı dehşete düşürdü! Eski kız arkadaşının sevgilisinin otomobiline bomba düzeneği koydu

Zonguldak'ta takıntılı eski sevgilinin yaptığı dehşete düşürdü. 24 yaşındaki Serdar E., takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı Rabia S.'nin sevgilisi Batuhan Y.'nin otomobilinin motor kısmının altına bomba düzeneği koydu. Batuhan Y.'nin babasının arabayı sanayi ustasına götürmesiyle gerçekler ortaya çıktı. Olay yerine bomba imha ekibi getirildi ve bomba, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.

Haber 01-05-24 18:37

Gizem Karaca'dan öpüşme sahnesi açıklaması! İyi öpüştük diyemiyorsun

‘1001 Gece’ dizisine dahil olan oyuncu Gizem Karaca dizilerdeki öpüşme sahnelerine dair konuştu. Yakınlaşma sahnelerinde yaşananları anlatan güzel oyuncu sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 30-04-24 11:58

Eskişehirli genç kick boksçular uluslararası başarılarını sürdürmek için çalışıyor

İtalya'da Kick Boks Dünya Kupası'nda birinci olan Rabia Karagöz ve Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Eslem Naz Akkuş, antrenörleriyle haftada 5 gün antrenman yapıyor.

Yurthaber 17-04-24 11:12

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49

Tokat'ta ilkokul öğrencileri kadın servis şoförüne emanet

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki İlknur Begüm Karaca, öğrenci servisi sürücülüğü yapıyor.

Yurthaber 15-04-24 11:38

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk bayram tatilinde aşkını ilan etti!

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, bayram tatilinde aşkını ilan etti. Çiftin çektikleri aşk pozunu Samet Vuruşan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 14-04-24 10:29

Bodrum'daki fiyatlar yine gündemde! Işın Karaca otopark ücretine isyan etti

Her yaz olduğu gibi bu yaz da sezon açılır açılmaz Bodrum'daki fiyatlar gündeme geldi. Lahmacun fiyatları konuşulurken Işın Karaca otopark ücretini paylaşarak gündem oldu.

Magazin 10-04-24 09:39

Gizem Karaca spora yeniden döndü! O hallerine beğeni yağdı

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen Gizem Karaca spora yeniden döndü. Güzel oyuncu spor yaptığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 10-04-24 07:53

'Miras' davası nedeniyle eniştesi ve ablasını av tüfeğiyle vurdu!

Tokat'ta miras tartışması kanlı bitti. 56 yaşındaki Turan Ç., miras davası nedeniyle aralarında husumet bulunan eniştesi Dursun Karaca (64) ile ablası Nazik Karaca'yı (60) av tüfeği ile vurdu. Dursun Karaca yaşamını yitirirken, eşi Nazik Karaca hastaneye kaldırıldı, Turan Ç. gözaltına alındı.

Haber 09-04-24 23:05

Cinsiyet değiştirmiş! Esra Erol'daki Dadı Meryem'le ilgili şok üstüne şok... Geçmişteki cinayetin ardından o gerçek de ortaya çıktı

Esra Erol'da programındaki dadı Meryem ile ilgili şok üstüne şok yaşanıyor. Programa katılan Mehmet Altun, eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirtip programa başvurmuş, Rabia ise eşinin kendisini çocuklarının dadısıyla aldattığını söylemişti. Dadı Meryem'in canlı yayına çıkmasıyla kan donduran gerçek ortaya çıkmış ve Meryem'in geçmişte 8 yaşındaki Hasret'i öldürüp gömdüğü, 9 yıl hapis yattığı öğrenilmişti. Ortaya çıkan yeni gerçeğe göre Dadı Meryem hapisten çıkınca cinsiyet değiştirmiş.

Magazin 05-04-24 11:24

Esra Erol'da stüdyo buz kesti... Dadı Meryem'in 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı! Detaylar kan dondurdu

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında kan donduran bir olay gündeme geldi. Programa katılan Mehmet Altun, 6 yıldır birlikte olduğu eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirterek programa başvurdu. Mehmet Altun'un eşi ise çocuklarının dadısı ile aldatıldığını söyleyince Dadı Meryem canlı yayına çıktı. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise kan dondurdu.

Magazin 04-04-24 10:27

Çanakkale'de sahte içki, ayı postu ve doldurulmuş karaca başı ele geçirildi

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde sahte içki, ayı postu ve doldurulmuş karaca başı ele geçirilen operasyonda bir zanlı yakalandı.

Yurthaber 29-03-24 09:34

Bartın'da su kanalına düşen karaca balık ağıyla kurtarıldı

Bartın'da su kanalına düşen karaca, balık ağı yardımıyla yakalanarak doğaya salındı.

Yurthaber 12-03-24 12:22

Doğayla iç içe lüks evi merak edildi! Gizem Karaca Köy hayatım yok diyerek isyan etti

'Güzel Köylü', 'İçimdeki Fırtına', 'Baraj', 'Safir' gibi projelerle tanınan Gizem Karaca bir süre önce İstanbul'u terk etmişti. Lüks eviyle sık sık gündeme gelen Gizem Karaca "Köyde yaşıyor" yorumlarına sitem etti.

Magazin 12-03-24 07:46

Gizem Karaca'nın Moskova tarzı! Kısa saçları ve siyah elbisesiyle dikkat çekti: Zarafet ve güzellik

Uzun yıllar önce İstanbul'u terk ederek doğayla iç içe yaşamaya başlayan Gizem Karaca Moscow Fashion Week'e katıldı. Geceye siyah bir elbiseyle katılan Karaca sosyal medyadaki pozlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 07-03-24 08:05

Yarın nikahları kıyılacaktı... Kaçırdığı kızın ağabeyi kabusu yaşattı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Kadir Danacı (22), evliliklerine izin verilmemesi üzerine kaçırdığı Rabia Ş.’nin (20) ağabeyi F.Ş (25) tarafından darbedilip yüzüne biber gazı sıkıldı. Kadir Danacı'nın biber gazının etkisinin geçmesi için hastane bahçesinde beklediği anlar kameraya yansıdı. Olayı polise anlatan Danacı, "Abi yarın nikahımız kıyılacaktı" dedi. İşte detaylar...

Haber 05-03-24 16:59

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle abisini ve yengesini öldüren şahıs tutuklandı

Osmaniye’de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Erol Ö.’nün tüfekle vurarak öldürdüğü abisi Yusuf Ö. ile onun eşi Rabia Ö., toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Erol Ö. tutuklandı.

Yurthaber 01-03-24 15:24

Kardeş dehşeti! Arazi yüzünden tartıştığı ağabeyini ve yengesini öldürdü, 3 aile üyesini de yaraladı

Osmaniye’de arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşler arasında çıkan kavga kanlı bitti. Erol Ö. tartıştığı ağabeyi Yusuf Ö. ile yengesi Rabia Ö.'yü av tüfeği ile öldürdü, 3 aile üyesini de yaraladı.

Haber 29-02-24 19:44

Fiyatı 3 bin 899 TL'ye düştü! Karaca Air Pro Cook 3 in 1 XL Airfryer'ı sizin için inceledik

Sağlık dolu leziz mi leziz yemekler yapmanızı sağlayacak, kaliteli bir airfryer arayışındaysanız Karaca Air Pro Cook'taki indirimi kaçırmamalısınız. Günün fırsat ürünü olan, çoklu pişirme işleviyle öne çıkan airfryerı sizin için inceledik.

Haber 26-02-24 15:09

Ardahan'da karla kaplı ormanlık alanda 2 karaca görüntülendi

Ardahan'da, koruma altındaki 2 karaca, karla kaplı ormanlık alanda dronla görüntülendi.

Yurthaber 20-02-24 10:39

Safir'in Güneş'i Gizem Karaca İstanbul'u terk etti! Lüks evinin detayları dikkat çekti! Organik tarım yapıyor

Şimdilerde final yapacağı konuşulan Safir dizisinde hayat verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Karaca uzun zamandır doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor. Ege'ye yerleştiğini duyuran Karaca lüks evinin bahçesinde organik tarım yapıyor.

Magazin 14-02-24 14:25

'Onlar için bir gül, bir mesaj kurtarır' Hangi burca hangi hediye alınmalı? Evlilik, aldatılma... İlişkilerde en iyi anlaşan burçlar hangileri? Astrolog Dolunay Karaca anlattı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde astrolog Dolunay Karaca, ilişkilerde en iyi anlaşan burçları tek tek sıraladı. Aynı zamanda hangi burçların hangi hediyeleri daha çok sevdiğini de anlatan Karaca, bazı burçlar için daha çok para harcanmış hediyelerin, bazıları için de duygusal temalı hediyelerin daha makbul olduğunu söyledi. İşte koç, boğa, ikizler, yengeç ve diğer tüm burçların en güzel anlaştığı burçlar ve alınabilecek hediyeler...

Kadin 14-02-24 11:36

Başörtüsünü çıkaran fenomen Esra Rabia Ünal'dan ilginç pozlar!

Bir süre önce başörtüsünü çıkartarak gündeme gelen Esra Rabia Ünal iddialı pozlarla dikkat çekiyor. Sosyal medya fenomeni Esra Rabia Ünal son paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 12-02-24 11:30

Safir dizisinde deprem! Gizem Karaca da ayrıldı... Final iddiası

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Gizem Karaca ve Burak Berkay'ın oynadığı Safir dizisi hakkındaki iddialar gündemde. Dizinin erken final yapacağı ve başrollerin diziye finalden önce veda edeceği konuşuluyor.

Magazin 11-02-24 13:39

Işın Karaca kendisine yapılan yoruma sinirlendi! İnsanlar çığırından çıkmış

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Programda son dönemde gündem olan pavyon konusu ele alındı. Karaca, ise kendisine gelen bir yorumu anlatıp yorum yapan kişiye ateş püskürdü.

Magazin 02-02-24 14:10

Kastamonu'da aracın çarptığı karaca öldü

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde aracın çarptığı karaca öldü.

Yurthaber 30-01-24 15:22

Işın Karaca'dan Sevda Türküsev'e sert yanıt! Kırmızı noktalı döneminden sapık dönemine geldik

Dilber dansı tartışması büyüyor. Mehtap Yılmaz'dan sonra bu sefer de Sevda Türküsev "Pavyonlar ve genelevler kapatılsın" dedi. Bu yorumu gören Işın Karaca ise kendini tutamadı ve bomba paylaşımda bulundu.

Magazin 29-01-24 15:17

Cem Karaca'nın son eşi İlkim Karaca'ya oğlu Emrah Karaca'dan büyük sitem: Satmış ulan!

59 yaşındayken solunum ve kalp yetmezliğine bağlı kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman efsane sanatçı Cem Karaca'nın mirasıyla ilgili çarpıcı iddialar gündemde. Karaca'nın hayatını konu edinen "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin gösterimi durduruldu. Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca ile son eşi İlkim Karaca arasındaki münakaşa ise gündem oldu.

Magazin 28-01-24 16:30

Kısmetse Olur'un olaylı yarışmacısı Rabia Karaca son haliyle gündem oldu! Kimse tanıyamadı! 'Sesi bile değişmiş'

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un ikinci sezonuna damgasını vuran Rabia Karaca şimdilerde YouTube'da izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla geri döndü. Ancak Rabia Karaca'yı kimse tanıyamadı. Karaca, son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 26-01-24 10:59

Icardi 'Aşkın Olayım'dan sonra Cem Karaca performansı olay oldu! 'Bekle beni' şarkısını söyledi sosyal medya çalkalandı

Galatasaray'ın sevilen yıldızı Mauro Icardi sakatlığını atlatmasının ardından Trabzonspor maçıyla sahalara dönüş yaparken, sosyal medyada yaptığı paylaşımla da gündem oldu. Daha önce Aşkın Olayım şarkısıyla özdeşleşen Icardi, şimdi de Cem Karaca'nın 'Bekle beni' şarkısını söyledi. Yıldız ismin bu performansı kısa sürede beğeni rekoru kırdı. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 08:10

Cem Karaca hologram ile sahnedeydi! Oğlu Emrah'ın da sahnede olduğu gece sosyal medyayı salladı: Tüylerim diken diken oldu...

'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin dün akşam galası yapıldı. Galada hologram tekniği ile Cem Karaca konseri gerçekleştirildi. O anlar tüyleri diken diken etti. Sosyal medyada gündem olan görüntülere yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 23-01-24 11:55

Sinop ormanlarında karacalar görüntülendi

Sinop ormanlarında 3 karaca cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 23-01-24 11:05

Esenyurt'ta sokak sokak gezip insanları bıçakladı! Yaralılar var, saldırgan yakalandı: 'Sabahtan başlamış bıçaklamaya'

İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda bir kişi, sokaktaki vatandaşları bıçakladı. Saldırı sonucunda 1'i kadın 11 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırgan yakalandı. Saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırganın yaraladığı Çiğdem Karaca'nın babası Hasan Karaca ise, "Çocuğumu bıçaklıyor, çantasını çekmeye çalışıyor. Oradaki esnaf müdahale edip kurtarıyorlar çocuğu. Sabahtan başlamış bıçaklamaya" dedi.

Haber 22-01-24 19:03

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk kar pozlarıyla olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü isim bu defa kar pozlarıyla olay oldu. Soytürk'ün pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 20-01-24 14:25

Düzce'de fındık bahçesine giren karaca cep telefonuyla görüntülendi

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde fındık bahçesine giren karaca, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 19-01-24 12:18

Sinop'ta yaralı halde bulunan karaca tedavi altına alındı

Sinop’un Türkeli ilçesinde yol kenarında yaralı halde bulunan karaca tedavi altına alındı.

Yurthaber 16-01-24 11:27

Köpeklerin yaraladığı karaca, tedavisinin ardından doğaya salındı

Kastamonu'nun Araç ilçesinde köpeklerin saldırısına uğrayan karaca, tedavi edilerek doğaya salındı.

Yurthaber 11-01-24 14:02

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk tatilde filin burnuna oturdu! Fil ile pozları sosyal medyanın dilinde

Duy Beni dizisiyle geniş bir hayran kitlesi oluşturan Rabia Soytürk Tayland tatilinden paylaştığı pozlarla adından söz ettirdi. Rabia Soytürk filli pozlarıyla dikkat çekti ve sosyal medyanın da diline düştü.

Magazin 10-01-24 07:47

AK Parti'nin çok konuşulan adayı Nebi Hatipoğlu'nun verdiği poz gündem oldu! Bir elinde rabia, diğer elinde bozkurt...

Siyaset sahnesinin son günlerde en çok konuşulan ismi Nebi Hatipoğlu bu kez dikkat çeken bir kareyle gündeme geldi. İYİ Parti'den istifa edip geçtiği AK Parti'den belediye başkan adayı olması çokça tartışılan Hatipoğlu seçim hazırlıkları kapsamında sahaya inerken verdiği poz ses getirdi.

Haber 09-01-24 12:30

Sokaktaki internet kablolarını testere ile kesti, sebebi şoke etti! 'Kalabalık yapıyorlardı'

Sultangazi'de bir kişi, internet erişimini sağlayan kabloları el testeresi ile kesti, sokaktaki bazı ev ve iş yerlerinin interneti kesildi. İnternetin kesildiği sokakta iş yeri bulunan Hasan Karakuş, güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde, kabloların komşusu tarafından kesildiğini gördü. Kabloları kestiği iddia edilen Süleyman Karaca ise kabloları boşta olduğunu düşünerek kestiğini söyledi.

Haber 02-01-24 14:59

İndirimli fiyatıyla dikkat çeken Karaca Multichef Artisan Stand Mikser A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda

A101'in bu hafta yayınlanan İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nda mutfakta zaman geçirmeyi sevenlerin ve yemek yaparken pratiklikten hoşlananların çok seveceği bir ürün var: Karaca Multichef Artisan Stand Mikser! 28 Aralık Perşembe tarihinden itibaren indirimli fiyatıyla satışta olan bu ürün A101 Aktüel Kataloğu'nun en dikkat çekici ürünlerinden. Gelin broşürü ve detayları görelim.

Yemek 29-12-23 14:03

İstanbul'u terk etmişti! Gizem Karaca'nın lüks evi merak edildi... Kocaman arsasında mutlu bir hayat sürüyor

Bir süredir İstanbul'da yaşamayan güzel oyuncu Gizem Karaca, lüks evinden paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu. Uzun süredir bahçesinde organik tarım da yapan güzel oyuncunun açıklaması sonrası lüks evi merak edildi. İşte Gizem Karaca'nın lüks evinden kareler...

Magazin 24-12-23 13:28

Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca şehit oldu! İsmail Saymaz bu sözlerle paylaştı: 'Şehidimizin baba evi'

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Hain saldırıda Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca da şehit oldu. Tokat'a şehit ateşi düşerken Karaca'nın baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Gazeteci İsmail Saymaz ise sosyal medyadan "Şehidimiz Yasin Karaca’nın Tokat’taki baba evi…" paylaşımı yaptı.

Haber 23-12-23 08:33

İLLEGAL HAYATLAR KONUSU VE OYUNCULARI! İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

İllegal Hayatlar konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Sosyal medyada gündem ile alakalı videolar paylaşarak ve Röportaj Adam adıyla tanınan Mahsun Karaca'nın ilk filmi televizyonda ilk kez Fox TV'de ekrana geliyor. Başrollerde gerçekte de kuzen olan Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın olduğu film merakla bekleniyor. Peki, İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

Magazin 22-12-23 20:07

Ödül töreni tarzı olay oldu! Safir'in yıldızı Gizem Karaca saçı, makyajı ve kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü

Güzel Köylü, İçimdeki Fırtına, Baraj, Alparslan: Büyük Selçuklu gibi birçok başarılı projede yer alan güzel oyuncu Gizem Karaca şimdilerde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül ile başrolünü paylaştığı Safir dizisinde Güneş karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim son olarak katıldığı ödül gecesindeki tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-12-23 14:28