Saksıya Ne Ekilir Haberleri

Saksıda yetişen meyveler nelerdir? Evde saksıda meyve yetiştirmenin püf noktaları nedir, nelere dikkat etmek gerekir?

Tarımda kimyasal ilaçların kullanılmasından dolayı insanların organik ürünlere yönelmesi oldukça yaygınlaştı. Kendi ve çevresindekiler için güvenli gıda yetiştirmek isteyenlerle birlikte bu durumu hobi amaçlı yapanlar da bulunuyor. Bu sebeple evde meyve ve sebze yetiştirmek birçok kişinin ilgisini çekiyor. Bu noktada saksıda da yetişebilen tohumları ve yetiştirme püf noktalarını bilmek gerekiyor. Peki, saksıda yetişen meyveler hangileridir, evde bitki yetiştirirken nelere dikkat etmek gerekir?

Kadin 07-03-2023 17:47

Bahçeniz olmasa bile saksıda domates, salatalık gibi sebzeler yetiştirin! Saksıda sebze yetiştirmenin püf noktaları

Sürdürülebilir yaşam trendleri ve minimalizm gibi akımların yanı sıra yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle de pek çok kişi, tüketeceği kadar meyve ve sebzeyi yetiştirmek istiyor. Bunun için uygun bir bahçesi ya da tarım arazisi olmayanlar, balkonda ya da terasta, saksı içerisinde en azından domates, salatalık gibi ürünleri yetiştirmek istiyor. Siz de saksıda sebze meyve yetiştirmeyi düşünüyor ancak bunu nasıl yapacağınızı bilemiyorsanız rehber niteliğindeki yazımıza göz atmalısınız!

Haber 03-03-2023 15:51

Saksıya Ne Ekilir

Saksıya Ne Ekilir Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Saksıya Ne Ekilir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.